5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اصلا ما چرا گریه میکنیم برای حضرت زهرا(س)؟
#تصویری
@Panahiian
🌀 پیشنهاد استاد پناهیان به ائمۀ جمعه و مساجد
🔻رسولخدا(ص) مردم شهر مدینه را به گروههای ۱۰نفره، سازماندهی کرد و بالای سرِ هرکدام از آنها، یک رئیس یا سرگروه قرار داد که نامش «عریف» بود. خودِ این سرگروهها با یک شورای مرکزی ۱۲نفره به نام «نقبا» در ارتباط بودند؛ یعنی بهواسطه نقبا، به پیامبر متصل میشدند.
🔻در جامعۀ ما، اگر ائمه محترم جمعه و جماعات، مانند رسولخدا(ص) به سازماندهی و شبکهسازی مخاطبان خود اقدام کنند، کارها بهتر پیش خواهد رفت. نمیشود صرفاً با سخنرانیهای عمومی به اصلاح جامعه پرداخت. آیا مسجدیهای ما به گروههای ۱۰نفره سازماندهی شدهاند؟!
🔻سازماندهی و تشکیلات، هم عامل رشد معنوی و اخلاقی است و هم لازمۀ قویشدنِ مردم در معیشت است. مسجد محل ارتباطگرفتنِ مردم با یکدیگر است؛ نه اینکه صرفاً در کنارِ هم بنشینند، نماز بخوانند و بروند و باهم کاری نداشته باشند!
🔻کنارِهمنشستن در صف نماز جماعت، باید مقدمۀ تعاون و تشکیلاتیزیستن باشد و امام جماعت، رئیس گروه است؛ نه اینکه صرفاً پیشنماز باشد.
🚩دانشگاه صنعتی شریف
@Panahiian
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قیام علیه استاندارد
#تصویری
@Panahiian
🔻اسلحه ما برای دفاع از آزادی
🔹حجاب اسلحۀ ماست برای دفاع از آزادی جامعه در برابر بردگی و همراه داشتن سلاح در زمان جنگ واجب است. آزادی جامعه مهمتر از آزادی فرد است و هیچکس نباید با آزادی فردی خود آزادی جامعه را خراب کند.
🔹اگر کسی خواست بفهمد رابطه بین آزادی جامعه و حجاب چیست به تبلیغات رژیم آدمخوار صهیونیستی نگاه کند.
@Panahiian
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨نوبت جهاد ماست
⭕️ شرایط به مو رسیده؟متوجهی؟!
⭕️با دیدن شما باور میکنم امامصادق(ع) ۴هزار شاگرد داشت،ولی دنبال ۴۰ مرد میگشت!
@Panahiian
📚بنده مبلغ این کتاب هستم!
🔻با مطالعۀ کتاب "سلام بر ابراهیم" نگاه و رفتارتان عوض میشود. به جوانهایی که اهل تفریح و خوشگذرانی هستند، پیشنهاد میکنم این کتاب را بخوانند. افسانههای فیلمهای اکشن غربی به پای داستانهای جذاب زندگی شهید #ابراهیم_هادی نمیرسند.
@Panahiian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید| رهبرانقلاب: جاذبهی شخصیت شهید ابراهیمهادی انسان را مثل مغناطیس به خودش جذب میکند
⚠️تا کتاب شهید ابراهیمهادی را خواندم، تا مدتی دلم نمیآمد از روی میز بگذارم در کتابها
☑️ @panahiian
📕 چه کار کنم از نماز خواندن لذت ببرم؟
🔻سؤالی که خیلی از جوانها میپرسند..
🔹 حتی اگر کسی خیلی اهل سوز و گریه و اشک باشد، اینطور نیست که همیشه حال عبادت داشته باشد. امیرالمؤمنین(ع) فرمودند:«إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالًا وَ إِدْبَاراً» یعنی دلهای ما انسانها حالت اقبال و ادبار دارد. به همین دلیل گاهی انسان حال عبادت دارد، گاهی هم ندارد و این در حالی است که نمازهای واجب را همیشه باید بخوانیم، چه حال داشته باشیم، چه حال نداشته باشیم.
🔹عبادتی که هر روز، و روزی پنج مرتبه انسان باید انجام دهد، معلوم است که لازمه این عبادت اصلاً این نیست که حتماً سر آن عبادت، گریه کنیم. اگر لازم بود هر وقت که نماز میخوانی حتماً گریه کنی، خدا میفرمود «هر موقع حال داشتی نماز بخوان.» اما اتفاقاً خداوند متعال دستور نماز را به گونهای صادر کرده که حال ما را هم بگیرد! یعنی مواقعی که برای ما سخت هم هست مجبوریم نماز بخوانیم. لذا نماز خوب خواندن، برای امثال ما که در ابتدای راه هستیم، اصلاً به معنای لذت بردن از نماز نیست و این دقیقاً #سؤالی است که خیلی از اوقات جوانها میپرسند:
🔸ـ من چکار کنم از نماز خواندن لذت ببرم؟
🔹ـ پس کِی میخواهی آدم بشوی؟!
🔸- یعنی چه؟ لذت نبردن چه ربطی به آدم شدن دارد؟
🔹ـ اگر کسی بخواهد آدم شود باید با نفس خودش مبارزه کند و این کار در ابتدا لذتبخش نیست. خداوند هم عبادتی را طراحی کرده و به تو پیشنهاد داده که از آن لذت نبری! طبیعتاً تکراری بودن نماز، لذتش را از بین میبرد. خدا خواسته است که تو در جریان سختیها و تلخیهای این امر تکراری، آدم شوی، رشد کنی و بالا بروی. اگر در ابتدای راه بخواهی از نماز خواندن لذت ببری، که رشد پیدا نمیکنی.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟"
@Panahiian