🌀 ده خطای تحلیلی در مورد یارانه پنهان انرژی
🔻اخیرأ اعلام شد که «ما سالی بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیارد دلار یارانه پنهان میدهیم» و «اگر ۱۵۰ میلیارد دلار یارانۀ انرژی را بین مردم تقسیم کنیم سرانۀ هر نفر ۹۰ میلیون تومان میشود».
🔹 خطای ۱: در مقوله انرژی چیزی به مردم داده نمیشود، بلکه از آنها مبلغی گرفته میشود که ادعا میشود کم است. پس اساسأ اطلاق یارانه نادرست است.
🔹 خطای ۲: قیمت انرژی تبدیل به دلار میشود، در حالی که واحد پول ملی ریال است.
🔹 خطای ۳: اساسأ یارانه ادعایی قابل تقسیم نیست به خصوص به صورت دلاری، مگر آنکه شما انرژی مصرفی مردم را به آنها ندهید و آن را صادر کنید، و دلار حاصل از آن را به مردم بدهید.
🔹 خطای ۴: این مقدار یارانه ادعایی که هر روز رو به افزایش است نتیجه سیاست های غلط کاهش ارزش پول ملی است، در واقع پول ما کم ارزش شده است نه اینکه دولت به ما یارانه بدهد.
🔹خطای ۵: بخش زیادی از یارانه ادعایی (۷۵٪) مربوط به بخش تولید است، اگر این رانت را بگیریم بسیاری از صنایع شما ورشکسته میشوند.
🔹خطای ۶: اگر بخواهید یارانه ادعایی پنهان را به مردم بدهید، باید انرژی را گران کنید و چون مردم قدرت واکنش ندارند، عملا تورم ایجاد میشود و تورم آن نیز بسیار بالاتر از پولی است که به عنوان یارانه آشکار داده خواهد شد.
🔹خطای ۷: تصور شده که اگر ۵۰درصد مردم خودرو ندارد، از خدمات خودرو به صورت مستقیم و غیرمستقیم بهرهمند نمی شوند،وقتی انرژی را گران کردید، همان نیم جمعیت بی خودرو باید هزینه بالاتری برای حمل و نقل بدهد و همه چیز برایش گران میشود.
🔹خطای ۸: تصور میشود که مصرف زیاد و نادرست انرژی تنها به خاطر عادت های نادرست مصرفی است که با بالا رفتن قیمت برطرف میشود، در حالی که جامعه هدف شما ماشین کم مصرف ندارد، حمل و نقل عمومی گسترده ندارد، تاسیسات و تجهیزاتش فرسوده است و سرمایه ای هم برای بهبود آن ندارد.
🔹 خطای ۹: یارانه پنهان محاسباتی تاثیر زیادی از نرخ ارز دارد، با افزایش نرخ ارز میزان بهرهمندی افراد از این یارانه ادعایی بالا میرود، در حالی که هیچ تغییری در وضعیت رفاهی آنها رخ نمیدهد، فرد هنوز هم همان پراید فرسوده ای را دارد که قبلاً داشته است (این ۹۰میلیون تومان یارانه ادعایی را با دلار ۵۱هزارتومان حساب کردند، اگر دلار را ۷۰ هزارتومان بگیری این عدد موهومی به مراتب بالاتر خواهد بود و آنگاه باید بگویند به هر نفر ۱۲۳ میلیون تومان میرسد)با افزایش قیمت ارز و به بیان دیگر کم ارزش شدن پول ملی ما مرتب به دولت بابت این ارقام یارانه موهومی بدهکار تر میشویم.
🔹 خطای ۱۰: تصور میشود که اگر ما قیمت انرژی را از مردم به قیمت اروپا و آمریکا از آنها نمیگیریم، به آنها به همان اندازه اروپاییها و آمریکاییها دستمزد میدهیم، واقعیت این است که در این زمینه از آنها #مالیات_پنهان میگیریم که شاید حتی بیشتر از یارانه پنهان ادعایی باشد.
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
راه حل 🍎
باز گشت به احکام اولیه اقتصاد اسلامی
⛳️اعلام پول طلا ونقره بجای پول اعتباری کاغذی
⛳️اعلام حرمت معامله به پول کاغذی
⛳️لغو هر گونه مالیات مستقیم وغیر مستقیم به جز خمس و زکات مورد اتفاق فقه اسلامی
والسلام
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله مکارم شیرازی: حکومت دربرابر بی حجابی مامور به نهی از منکر است .
🔹آیت الله مکارم شیرازی تصریح کردند عده ای در رسانههای داخلی و خارجی سعی در غلط اندازی دارند و کلمه اجبار در حجاب را به غلط تفسیر میکنند.
🔥 @Moohem
السلام ای مهر آفاق نجف
السلام ای مظهر عز وشرف
ساقی کوثر به پشت در نظر
تا گشایی روزنی سوی سحر
یگ نگاهی بر ورای باب کن
تشنگان عشق را سیراب کن
این محب کوی دارد انتظار
زان سحاب رحمت پروردگار
🔰از کتاب «فقه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی» اثر آیت الله محسن فقیهی رونمایی شد
🔸کتاب «فقه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی» میتواند به اساتید و طلاب و دانشجویان علوم انسانی کشور در مباحث مربوط به فقه و علم حقوق کمک شایانی پیرامون تبیین و فهم مسئله پیشگیری از جرم و آسیبهای اجتماعی از دیدگاه فقه اسلامی نماید.
🔻به گزارش دفتر تنظیم و نشر آثار آیت الله محسن فقیهی از قم، جدیدترین اثر معظم له با عنوان «فقه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی» روانه بازار نشر شد و در اختیار اساتید، محقّقان و پژوهشگران قرار گرفت.
بنابر این گزارش، از مهمترین شاخههای علوم انسانی که نقشی اساسی و مبنایی در این سنخ از علوم و همچنین تنظیم روابط اجزاء انظمه اجتماعی بشر دارد، علم حقوق و شاخههای آن است که در اهمیت، به جرأت میتوان گفت تمامی مکاتب مهم بشر، به دلیل اهمیت این علم، بدان توجهی ویژه داشته و دارند و هر مکتب متناسب با مکتب فکری خود در مورد این علم، نظام فکری خاص دارد.
🔸در ادامه این خبر آمده است: در میان مباحث مختلف علم حقوق، بحث پیشگیری از جرم و آسیبهای اجتماعی در طول سالیان اخیر، به بحثی مهم و پُر دامنه مبدّل گشته است تا آنجا که بسیاری از حقوقدانان، علاوه بر مباحث پسینی جرم، به تبیین ابعاد مختلف این موضوع در جامعه پرداختهاند.
◀️این گزارش در ادامه به توضیح و تبیین اثر تازهنشریافته پرداخته و میگوید: کتاب «فقه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی» حاصل تقریرات ۹۰ جلسه از درس خارج فقه معاصر حضرت آیت الله محسن فقیهی دامظله، استاد دروس خارج حوزه علمیه قم و از مجتهدان و اساتید برجسته است و معظم له در این اثر ارزشمند تلاش نمودهاند تا علاوه بر بررسی اجتهادی مسئله پیشگیری از جرم و آسیبهای اجتماعی در میان منابع فقه اسلامی، به بیان دیدگاههای فقهای بزرگ شیعه در این زمینه بپردازند و به شکل اجتهادی، نظام فکری خود را در این زمینه عرضه نمایند.
▫️این کتاب میتواند به اساتید و طلاب و دانشجویان علوم انسانی کشور در مباحث مربوط به فقه و علم حقوق کمک شایانی پیرامون تبیین و فهم مسئله پیشگیری از جرم و آسیبهای اجتماعی از دیدگاه فقه اسلامی نماید.
✅لازم به ذکر است که اساتید و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی برای تهیه این کتاب میتوانند به مرکز پخش آثار معظم له واقع در خیابان صفاییه کوی ۲۵ مراجعه و یا با شماره ۳۷۸۳۱۸۲۸ تماس بگیرند.
#تازههای_نشر
#پیشگیری_از_جرم
#علم_حقوق
#آیت_الله_فقیهی
🆔 @mohsenfaghihi
سلام علیکم
برادران گرامی!
اصل تاسیس شورای عالی درهر بخش لازم است.
چون تصمیمگیر نهایی همیشه وزیر ورئیس عالی هر نهاد است. همه این
شورا ها قانون گذار نیستند بلکه در چارچوب قانون مشاوره منطقی به مدیران اجرائی ارائه می دهند . اگر در انتخاب وانتصاب شورا ها اصول وشرایط مشورت ومشاوران رعایت شود مشاوره مشارکت در عقل دیگران است .
گاهی مشورت دهندگان وگاهی مشورت گیرندگان وگاهی هر دو مشکل دارند .
مشکل در شور ومشورت نیست . مشکل در خود رایی ویا فقدان شرایط مشاوران است.
پیامبر اعظم ص هم مامور به مشورت با اهل ایمان بودند . وشاورهم فی الامر .
وامرهم شوری بینهم.
محمود مهدی پور
۲۵//۹//۱۳۰۲ ش
🔴رهبر انقلاب: بعضی تصور میکنند برای تأمین امنیت، نباید سراغ ابزارهای حساسکننده قدرتها مثل موشک با برد بالا برویم
🔹بعضیها در تحلیلهای گوناگون تصور میکنند اگر بخواهیم کشور در امنیّت باشد، بایستی سراغ ابزارهای حساسکنندۀ قدرتها نرویم؛ مثلاً چه لزومی دارد حالا ما موشک با فلان برد را داشته باشیم که حساس بشوند، خیال میکنند اینجوری، این شکلی میتوانند امنیّت کشور را تأمین کنند یعنی درواقع اگر میخواهید کشور امن باشد، ضعیف باشید، ابزارهای قدرت را برای خودتان فراهم نکنید، بعضی اینجور فکر میکنند، اینجور قضاوت میکنند، این غلط است.
🔹آن چیزی که امنیت را برای یک کشور حفظ میکند قدرت ملّی آن کشور است، قوی بودن آن کشور است، قوی بودن از همه جهت؛ قوی بودن در علم، قوی بودن در اقتصاد، قوی بودن در امکان دفاع، قوی بودن در تسلیحات، اینهاست که امنیّت کشور را حفظ میکند و تأمین میکند.
🔹هر وقت ما بر اثر سوء سیاست زمامداران کشورمان، از رفتن بهسمت ابزارهای قدرت رویگردان شدیم، دشمن بر ما مسلّط شد. در دوران قاجار، دوران پهلوی این مصیبت سر این ملت آمد. ملت را قوی نکردند؛ لذا شما میبینید در جنگ بینالملل اول و جنگ بینالملل دوم که هیچکدام به ایران ارتباط نداشت، اعلام بیطرفی هم کردند، کشور ما اشغال شد. وقتی کشوری توانایی دفاع از خودش ندارد اینجور میشود دیگر. این گناه زمامداران نالایق، بعضی نالایق، بعضی خائن و وابستۀ به این و آن، گناه نابخشودنی است که ملت را ضعیف بار بیاورند که نتواند از خودش دفاع کند طبعاً امنیّتش از بین خواهد رفت.
➖➖➖➖➖
✅ خبر فوری 🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/100663347C2979c8fea2
💢فوری فوری💢
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 نظر به تصویب «قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» و ضرورت ابلاغ از سوی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به منظور اجرای آن به وسیله دستگاه های مروبطه بر اساس تأکید مقام معظم رهبری مد ظله العالی مبنی بر اینکه «حجاب یک واجب شرعی است که باید رعایت شود، کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است»، و اکنون که این قانون با 74 ماده و مجموعا در 5 فصل تنظیم و نهایی شده و وظایف و تکالیفی را به عهده دستگاه های اجرایی و فرهنگی قرار داده تا با نگاه اصلاحی به جامعه و برخورد قانونی با کشف حجاب و بدپوششی با رعایت همه جوانب امر، اجرا و به حول و قوه الهی به جامعه مطلوب مهدوی عجل الله تعالی فرجه الشریف دست یابیم.
🔷 این قانون دارای امتیازاتی به شریح ذیل است:
1. ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به عنوان بخشی از سبک زندگی اسلامی و خانوادهمحور از طریق آموزش و پرورش، دانشگاهها، مراکز فرهنگی و رسانه ها؛
2. برگزاری دورههای ضمن خدمت برای کارکنان دولت و نیز ترویج برنامههای آموزشی در مدارس و دانشگاهها؛
3. الزام به طراحی و تولید لباسهای مطابق با فرهنگ عفاف و حجاب؛
4. اولویتدهی به پژوهشهای مرتبط با گسترش با فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاهها؛
5. تأمین محتوای فرهنگی در راستای تقویت معارف حجاب و عفاف به وسیله حوزه علمیه؛
6. حمایت از ازدواج دانشجویی و ایجاد تسهیلات برای پوشش اسلامی در دانشگاهها؛
7. نظارت بر تولید و واردات محصولات فرهنگی و کالاهای مصرفی برای جلوگیری از ترویج رفتارهای ضد عفاف؛
8. شناسایی متخلفین از طریق دوربین و در صورت ضرورت از طریق مأمورین برای احراز هویت و برخورد قانونی؛
9. برخورد با مسئولینی که در انجام وظایف محوله این قانون ترک فعل نمودهاند؛
10. ممنوعیت از فعالیت در رسانه ملی و فضای مجازی - جریمه – ممنوعالخروجی نسبت به سلبریتیهایی که رفتارهای ضدعفاف و حجاب را ترویج میکنند.
11. توهین یا تمسخر زنان به علت حجاب، مشمول مجازات مندرج در این قانون است؛
12. مجازات قانونی برای برهنگی، بی عفتی و #کشف_حجاب سازمان یافته یا مرتبط با خارج؛
13. و...
💯 لذا اساتید، فضلا و فرهیختگان و طلاب عزیز، پس از مطالعه قانون پیوست، چنانچه اجرای این قانون را ضروری و لازم میدانند با ثبت "نام و نام خانوادگی" خود در لینک زیر، حمایت خود را اعلام نموده تا ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ابلاغ این قانون به #ریاست_جمهور را تسریع نمایند.
👆🏼🖋لینک حمایت 👉🏻
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#عفاف_و_حجاب
#حجاب #قانون #مجلس
#بسیج_اساتید_حوزه ↙️
🔗https://eitaa.com/bahqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض حجت الاسلام رفیعی به وضعیت حجاب در جامعه:
بی حجابی قانوناً ، شرعاً و عرفاً یعنی از همه لحاظ، مخالف ارزشهای ماست ... چرا مسئولان به این سادگی با این موضوع کنار آمده؟!
┄┅═✧☫✧═┅┄
𑁍 @TABEIN_14
پرسش
🔅علت اصلی کم شدن حساسیت حاکمیت و مردم به فریضه امربهمعروف و نهی از منکر گسترش فرهنگ تساهل و تسامح غربی است چگونه می شود جلو گسترش این فرهنگ را گرفت؟
✳️امربهمعروف و نهی از منکر آنگونه که انتظار میرفت، در جامعه ما اجرایی نشد؛ نه از سوی دولت اقدامات در حد مطلوب صورت گرفت، نه از جانب نهادهای مردمی و نه تکتک افراد در حد توانشان به این فریضه اقدام کردند. علت این سستی و تنبلی یا بیتفاوتی و سهلانگاری در یک نکته و در عواملی محدود خلاصه نمی شود. زمینهها و علل بسیاری موجب شد که این مسأله به این صورت درآید.
روزهای نخستین انقلاب این انگیزه در دل همه طرفداران انقلاب بود که برای اجراییشدن یکایک قوانین اسلام تلاش کنند، هزینه کنند، وقت بگذارند و فداکاری کنند. تقریباً همهی کسانی که به جمهوری اسلامی "آری" گفته بودند، این امید را داشتند که کمکم قوانین اسلام اجرایی شود؛ از مصادیقی که در اسلام "منکر" معرفی شده، جلوگیری خواهد شد و اهداف و آرمانهای اسلامی تحقق خواهد یافت. حال پرسش این است: چرا این قوانین اقامه نشد؟ و طبعاً مهمترین ضامن اقامه قوانین اسلام امربهمعروف و نهیازمنکر است. این مسأله علل بسیاری دارد که به برخی اشاره میشود:
یکم در بعد تاریخی، به ضعف شناخت عمومی از معروفها و منکرها برمی گردد .
کسانی که در اوایل کار پیروزی انقلاب زمام امور را در دست گرفتند؛ چون از اسلام شناخت کافی نداشتند و به همه ابعاد آن اعتقاد نداشتند؛ برخی از ویژگیهای مثبت اسلام را دیده علاقهمند و شیفتۀ آن شده بودند و از برخی دیگر از قوانین، اندیشهها و مبانی اسلام آگاهی نداشتند! جهتگیری عمومی که امام راحل مشخص کرده بودند، همه را به این باور رسانده بود که نظام مطلوب امام چهره نظامی محبوب و ایدهآل دارد .، ولی تلقیهای همسانی از مبانی و اندیشه ها و اهداف امام وجود نداشت. جناحهای مختلفی که بعدها در کشور به وجود آمد، آن روزها بر محور امام وحدت داشتند . از یکسو اعتماد به امام، از سویی علاقة تاریخی به اسلام و از سوی دیگر ظلم و ستم تاریخ شاهانه، همه را در طلب اسلام انقلابی متحد کرد؛ اما تلقی واحدی از اسلام در میان نبود.
دوم
دستهای به دلیل تحجر و گروهی به دلیل التقاط بیراهه رفتند .
دو بلای بزرگ تحجر والتقاط همزمان با تولد انقلاب وجود داشت. تفکر التقاطی، اسلام را یا با اندیشة غرب و یا تفکر مارکسیستی آمیخته بود و حامیان تحجر اسلام بدون خرد ورزی را مطرح میکردند
اسلام ناب میباید سه گروه را مهار میکرد. حزبالله باید تلاش میکرد که گرایش به چپ مارکسیستی را اصلاح کند وتفکر غربزده را کنترل نماید. متحجران را بیدار نماید .
در نبود تلقی شفاف از اسلام ناب هر سه گروهکوشیدند اسلام را با اندیشة خود هماهنگ کنند. با
سوم با متلاشی شدن نظام شوروی، پشتیبانی گروه چپ از هم پاشید، نیروهای چپ بهزودی بساط خود را جمع کردند و نتوانستند در برابر تفکر اسلامی به ایجاد چالش بپردازند؛ ولی غربزدگی همچنان حامی داشت، درگیری اصلی انقلاب هم در عمل با غربزدهها بود؛ زیرا آنها نمایندگان تفکر سرمایهداری و صهیونیستی حاکم قبل از انقلاب بودند. قدرت نظامی و اقتصادی و رسانه ای را سالیان سال در اختیار داشتند و بعد از پیروزی انقلاب هم از پشتیبان ایدئولوژیک وسیاسی برخوردار بودند؛ انان در نهادهای فرهنگی و رسانهای و مطبوعات غرب گرا سازماندهی شدند. نشریاتی که برای فریب مردم با وجود گرایش به راست، شعار چپگرایانه سر میدادند. آنها در مجموعه ساختار فرهنگی کشور نفوذ کردند. برای نمونه تلویزیون ما در اوایل انقلاب نهتنها اسلامی نبود، بلکه در اختیار همین غربزدهها بود. نیروهای مذهبی نه از لحاظ فنی آشنایی داشتند، نه از نظر فکری آموزش دیده بودند و نه سازماندهی منظمی برای مقابله با بخش رسانهای دشمن داشتند. همه اینها سبب شد که فعالیت آنها سازمانیافتهتر باشد و با نفوذ در ارکان نظام و پشتیبانی رسانههای خارجی در صدد تضعیف، انحراف و تحریف باورهای دینی مردم برآیند. خلاصه سعی کردند به هر شکلی که میتوانند، اسلام موردنظر امام خمینی رحمهالله را از میدان بیرون کنند: گاه تحریف کردند، گاهی متهم کردند و گاهی در مباحث فرهنگی بهگونهای تصمیم گرفتند که با منافعشان تناسب داشت.
عوامل را باید در این چند گزینه برشمرد:
آگاهی نداشتن
و آماده نبودن نیروهای مؤمن و انقلابی
فعال شدن نیروهای غربزده و پشتیبانی دشمنان خارجی
اشتغال دلسوزان نظام به امور اجرایی و نداشتن فرصت کافی برای آموزش فکری و فرهنگی جامعه.
ما شخصیتهایی مانند شهید مطهری با آن اندیشههای ناب بسیار کم داشتیم، محصولات ناب فرهنگی هم برای فهم عموم بسیار کم و نیروهای فکری و فرهنگی سرگرم امور اجرایی و قانونگذاری و قضاوت شدند.
پس از انقلاب نتوانستیم به مرزبانی فرهنگی درستی درباره اندیشههای ناب اسلام بپردازیم. این یک بُعد ماجرا بود، ولی بیش از اینها از همان اول دشمن نقطهضعفی از ما شناسایی کرد که مسألة اقتصاد بود تا بتوانند از این طریق نظام ما را به سمت تباهی و شکست بکشانند. آنها دیدند اگر مستقیم به جنگ فرهنگ بیایند، با منطق و استدلال و عواطف مردمی روبهرو میشوند و شکست میخورند. ازاینرو با به دست گرفتن نهادها و مسئولیتهای سیاسی از یک سو و در اختیار گرفتن امکانات اقتصادی از سوی دیگر به جنگ فرهنگی با نظام آمدند.ا برای یک شاهد یا امام جماعت "عدالت" را شرط میدانیم، ولی برای رؤسای بانکها آن را شرط نمیدانیم! آیا برای واگذاری بودجههای کلانی مثل تأمین اجتماعی هم عدالت را شرط ندانستیم؟! آنها نهادهای اقتصادی ما را در دست گرفتند که طبعاً میتوانست معروف یا منکر را تقویت کند یا آنها را جابهجا کند. درست است که عدهای از مردم بر اساس فکر و فرهنگ حرکت میکنند، ولی بالاخره آنها هم در جامعه نیازهایی دارند که باید تأمین شود. در دوران جنگ امکانات باید صرف جنگ و رزمندگان می شد، اما آن ها برنامهریزی کردند که امکانات اقتصادی کشور در اختیارشان قرار بگیرد و سلطة مجدد بانکها و سیستم ربوی بر کشور شکل گرفت. در حالی که ربا امالفساد است. تا ربا باشد، نه میتوان با بیحجابی و بدحجابی مقابله کرد، نه با ماهواره! 🔅سیستم ربوی ساختاری است که برای کار و تولید ارزش قایل نیست و در آن پول بهتنهایی بهطور مضاعف پول تولید میکند. زمانیکه آنها اقتصاد را در اختیار بگیرند، کمکم در سیاست و فرهنگ هم نفوذ می کنند.
سوال دوم
تساهل و تسامح می تواند تمام منکرات را گسترش دهد، چه راهکاری برای گسترش نیافتن این فرهنگ پیشنهاد میکنید؟
حرکت گامبهگام غربزدگان دارای ظاهر مذهبی که قانون را عین شرع معرفی میکنند نیز مؤثر است. مشکل اصلی ما این است که مجتهدانی در سطح امام و شهید مطهری نداشتهایم که در فقه اقتصادی تخصص داشته و در مسائل مالی قاطعانه نظر بدهند. در حال حاضر هم فقیه اقتصاددان انگشتشمار داریم. آنها هزاران متخصص غربی تحصیلکرده و آشنا به همۀ زوایا را در تمام ساختار وارد کردند و ما میخواستیم با شماری اندک اقتصاددان اسلامی به جنگ نظام غیرمعقول و غیرمنطقی برویم. در چنین شرایطی روشن است که نمیتوانستیم مقابله کنیم. ما دانش و زبان لازم برای تقابل با نظام سرمایهداری هنوز هم نداریم. در برابر قدرت نظامی دشمن با ایثار و فداکاری جوانانمان و کشته شدن این عزیزان پیروز شدیم، ولی در جنگ اقتصادی با آنها، جوانان ما بهاندازهی کافی با اصول فقهی و اسلامی آشنایی نداشتند و حتی حوزویان ما هم بهقدر کافی با اقتصاد دنیای غرب آشنا نبودند. در جنگ اقتصادی فاقد ارتش و سپاه و بسیج بودیم و نمی توانستیم در حوزه اقتصاد با فرهنگ غرب مبارزه کنیم.
سئوال سوم
با توجه به اینکه میخواهیم به راهکارها بپردازیم، چه راهکارهایی پیشنهاد میفرمایید؟
یک راهکار ایجاد "نهاد غربشناسی" در حوزه و دانشگاه است. حوزه و دانشگاه ما ماهیت پلید غرب را نمیشناسند، بلکه زیبایی ظاهری دنیای غرب چنان جلوهگر شده که از شناخت هویت و اهداف کثیف آنها غافل شدهایم. دشمنشناسی ضرورتی اساسی است و در حال حاضر بزرگترین دشمن ما فرهنگ غربی است. ما با دشمنی که نمیشناسیم یا دشمنی که خود را دوست جلوه می دهد، چگونه مقابله کنیم؟! رهبری می گوید: «دست آهنین دشمن را در دستکش مخملین می شناسیم»، اما حوزه و دانشگاه این مشت خشونتگرا را در دستکش زیبا به قدر کافی نمی شناسد. دلیل این سخن اوضاع غزه وفلسطین یمن و بحرین و سوریه و نیجریه و... است. کسانی که عمری شعار آزادی و استقلال و انسانیت و حقوق بشر دادند، اکنون همگی در برابر مظلومان فلسطین متحد شدهاند. این هویت واقعی دشمنان اسلام است؛ ولی آنچه از رسانهها و نهادهای بهظاهر حامی حقوق بشر آنها تبلیغ می شود، چیز دیگری است. جامعة ما گاهی فریب تبلیغات آنها را می خورد که هویت واقعی دشمن شناخته نشده است. پیشنهاد میکنم نهادی برای غربشناسی و دشمنشناسی که مبانی فکری آلوده و هویت و انگیزههای غیرانسانی آنها و ساختارهای خائنانهای را که در دنیا به وجود آوردهاند، بازشناسی کند. یکی از این ساختارها سازمان ملل است که به گفته اقبال لاهوری:🔰
من از این بیش ندانم که کفن دزدی چند بهـــر تقسیم قبــور انجمنـی ساختـهاند!
اینها مجموعهای هستند که آدمها را می کشند تا اگر دیگران آنها را دفن کردند، کفن آنها را هم به غارت برند. سازمان ملل کنونی مجموعه ای برای دفاع از امنیت و صلح و عدالت و اخلاق نیست، بلکه ابزار فریبی در دست سرمایهداران بینالمللی است تا از طریق آن به کشورهای دیگر فشار بیاورند که شما برخلاف قوانین جهانی عمل می کنید.