eitaa logo
پارادایم
105 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
🔹اهداف کانال پارادایم : ➖ترویج تمدن اسلامی / تشیع ➖نشر دستاوردهای انقلاب اسلامی با محوریت ولایت مطلقه فقیه ➖نقد و به چالش کشیدن سلطه حاکم بر جهان ➖نشر واقعیات تمدن غرب ➖نقدعملکرد مدیران باحفظ حرمت ها ➖ انتشار اخبار و اطلاعات روز در ابعاد مختلف
مشاهده در ایتا
دانلود
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨بی تو شاها فقیر میمیرم گر نیایی حقیر میمیرم ثروت من فقط ولایت تو ست کی دگر من فقیر میمیرم..✨ 🎙با نوای گرم جناب آقای «محمد حسین پویانفر» "ولادت با سعادت حضرت علی علیه السلام مولاالموحدین و همچنین بزرگداشت و مرد خدمت عموم شیعیان تبریک و تهنیت باد"
السلام علیک یاعلی ابن ابوطالب هر که نیت خود را خالص گرداند ازپستی دور می ماند (امام علی) سیزده ی ماه رجب یک قمری پیداشد فاطمه بنت اسد را پسری پیدا شد مکه از مقدم وی عشوه کند بر عالم کعبه ی حضرت حق را گوهری پیدا شد مکه دن ظلمت اؤچوب چاتدی او ماوایه ایشیق تا که از شاه ولایت خبری پیدا شد سرور نوح نبی عیسی و موسای کلیم بر رسولان خدا تاج سری پیدا شد فاطمه دخت اسد آی گتیروب دنیایه بر شب تار خلایق سحری پیدا شد نور چشمان ابوطالب و شاهنشه دین شیعه را شکر خدا راهبری پیدا شد چاتدی بو جمله یهودی لری وحشت گؤتروب هان ،که برقلعه خیبر خطری پیدا شد ،خندقی فتح ایلین خیبری یردن گؤتورن در همه جنگ و میادین ظفری پیدا شد (صابر)از عشق علی گشته غزل خوان علی بهروی از دم حیدر هنری پیدا شد ز ازل شکر خدا بوده نظر کرده ی او سوی نوکر ز عنایت نظری پیدا شد روز ولادت حضرت مولی المونین و روز پدر گرامی صابرکبودراهنگی
motamesekin.mp3
3.97M
مولودی فارسی عربی بسیار زیبا 🌴 علی وجه الله❤ 🌴 علی آیات القرآن✨ 🌴 علی بدایة خط الایمان✨ 🔸️ الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی علیه السلام 🌴🌾💢🌾🌴
❌کانادا مستعمره (👈روباه خبیث): به اوکراین تسلیحات مرگبار می دهیم 🔹نخست وزیر کانادا با تکرار ادعاهای آمریکا درباره تدارک روسیه برای حمله به اوکراین ، اعلام کرد کشورش وام 500 میلیون دلاری و «سلاح های مرگبار» به ارزش 7.8 میلیون دلار به اوکراین خواهد داد.
❌بدون شرح ..
پوتین: خواستار عدم گسترش ناتو به شرق هستیم 👤رئیس‌جمهور روسیه: 🔸خواسته ما این است که ناتو به سمت شرق گسترش نیابد و سلاح‌های تهاجمی در مرزهای روسیه مستقر نشود. 🔹باید پاسخ مناسبی به نگرانی‌های امنیتی روسیه داده شود و خواسته ما برای دریافت تضمین‌های امنیتی باید برآورده شود. 🔸تصمیم برای بازگرداندن بخشی از نیروها از مرز با اوکراین گرفته شده است 🔹خواستار جنگ نبوده‌ایم و به همین دلیل ابتکارهایی را برای آغاز مذاکرات در راستای رسیدن به توافق در خصوص امنیت مشترک مطرح کردیم اما پاسخ مثبتی در این زمینه دریافت نکردیم. 🔸با وجود آنکه ناتو پیشتر از عدم توسعه به سوی شرق سخن گفته بود اما زیرساخت‌های نظامی ناتو به سوی مرزهای ما نزدیک می‌شود.
💫❣إِنِّي أَنَا رَبُّكَ فَاخْلَعْ نَعْلَيْكَ ۖ إِنَّكَ بِالْوَادِ الْمُقَدَّسِ طُوًى❣💫 سورة طه ، الآية ١٢ 🌷🍀منم پروردگار تو، نعلین (همه علایق غیر مرا) از خود به دور کن که اکنون در وادی مقدس طوی (و مقام قرب ما) قدم نهاده‌ای.🍀🌷
🔴 وما ادراکَ کلیر !!! وقتی در خبرها دیدم که با بالاگرفتن تنش ها در اوکراین ، آسمان این کشور کاملا کلیر(CLEAR) شده و هیچ هواپیمایی از آسمان اوکراین عبور نمی کند ، بلافاصله یاد دیماه تلخ ۹۸ افتادم. در شرایطی که پس از اقدام وحشیانه آمریکا در ترور ، ما نه در آستانه جنگ که دقیقا وارد جنگ با آمریکا شده بودیم اما مسئولین وقت در اقدامی بسیار عجیب و مشکوک ، دستور کلیر کردن آسمان ایران را صادر نکردند و حادثه ناگواری اتفاق افتاد که به راحتی می شد جلوی آن را گرفت !! ... ✍"قاسم اکبری"
🔸سردار ‏محمداسماعیل کوثری، نماینده تهران، درباره فایل صوتی فساد سپاه گفت: «اگر کسی با دقت و منصفانه این فایل صوتی را گوش کند، به فرماندهان سپاه آفرین می‌گوید که با حساسیت مسائل رخ داده را دنبال می‌کنند و تلاش می کنند تا سلامت مجموعه حفظ شود.»
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 پتکی به نام "عصای موسی" بر سر مقامات رژیم صهیونیستی!
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کلیپ زیبا ازدیدار پدر با فرزندان شهدا 👤 محدث🇮🇷
🔸 نصرالله: تهدید‌های دشمن را به فرصت ارتقای موشک و پهپادهایمان تبدیل کردیم سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان: 🔹️من نمی‌خواهم اسرار فاش کنم، اما باید بگویم معرکه‌ای که اسرائیل به راه انداخته به اسم «میان جنگی»، برای ما تبدیل تهدید به فرصت است. 🔹️ بر همین اساس ما توانستیم هزاران موشک خود را به موشک نقطه زن تبدیل کنیم. 🔹️پهپاد‌ها خیلی مهم هستند در جنگ یمن هم قدرت آن را دیدیم. دشمن از ورود پهپاد به لبنان جلوگیری می‌کند، اما ما حالا توانایی ساخت پهپاد را داریم. 🔹️اسرائیل مزدورانی دارد که دنبال پهپاد‌ها و مکان موشک‌هاست، اما ما به فضل خداوند، هوشیاری سربازان مقاومت و حماقت دشمن دو عملیات آنان را خنثی کردیم. 🔹️ در چند سال گذشته عملیات‌های پهپاد‌های جاسوسی دشمن خیلی کم شده و این بخاطر استفاده ما از سامانه دفاع هوایی است. 🔹️مقاومت خودش را کامل می‌کند. امکانات خوبی داریم ما درحال حرکت رو به جلو هستیم.