🔴 خیانت به امنیت
🔹آن قدر پلیس مملکت این مظهر احترام به قانون و اقتدار ملی را به انحاء مختلف ضعیف و ذلیل کرده اند که هر روز شاهد معرکه گیری علیه پلیس و دهن کجی به ماموران قانون هستیم.
🔺کجای دنیا یک روز سلیطه ای برای جلوگیری از بازداشت شوهرش بر بالای خودروی پلیس می نشیند و جیغ و داد می کند و مامور بیچاره تنها کاری که از دستش بر می آید فیلم برداری با گوشی شخصی اش است و روز دیگر زنی با پررویی و وقاحت تمام در بازداشت شوهرش اخلال ایجاد می کند و به خودروی پلیس آویزان می شود؟!
و بدتر آنکه وقتی می افتد در فضای مجازی ول و رها شایعه می کنند که گشت امر به معروف این زن را از خودرو به بیرون پرتاب کرده است!!
🔹این از خدا بی خبرانی که در تضعیف پلیس نقش داشته اند از برخی مسئولین بی کفایت گرفته تا بعضی خائنین داخلی بدانند که نتیجه این خبط و خطایشان با ناامن شدن جامعه به زودی گریبان خود و خانواده شان را هم خواهد گرفت ...
#جهاد_تبیین
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
⭕️ توییت سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در ۵٣ امین سالروز به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی:
۵۳ سال پیش در چنین روزی۲۱ آگوست سال ۱۹۶۹، صهیونیستها #مسجدالاقصی قبله گاه اول مسلمین را به آتش کشیدند و این اولین و آخرین جنایت اشغالگران #فلسطین نبود.
#مقاومت تنها راه نجات فلسطین است و مسجدالاقصی و همه مساجد عالم تا آزادی کامل فلسطین، مرکز مقاومت ضدصهیونیستی باقی خواهند ماند.
#اسرائیل
#كرانه_باختری
🇮🇹♻️ کشتار در لیبی...
🔻 با آغاز اولین روزهای استعمار ایتالیا، عمر مختار، شیخ سنوسی، تلاشهای مقاومت لیبی را سازماندهی و برای نزدیک به بیست سال رهبری کرد.عمر مختار از رهبران برجسته مقاومت لیبی در سیرنائیکا علیه استعمار ایتالیا بود.
🔻 ایتالیا با سیاسی کاری و بعد از یک آتش بس ساختگی و مذبوحانه جهت تقویت نیروهای خود، لیبی را در سال ۱۹۳۲ به سطح یک جنگ تمام عیار رساند.
🔻 حصارهایی از سیم خاردار از دریای مدیترانه تا منطقه واحه جغبوب کشیده شد تا کمک ها و شریان حیاتی را برای نیروهای مقاومت را قطع کند.
🔻 اندکی پس از آن، دولت استعماری ایتالیا برای سرکوب نیروهای مقاومت، اقدام به تبعید گسترده مردم جبل اخدر در کشور لیبی کرد.
🔻 مهاجرت دادن اجباری بیش از ۱۰۰ هزار نفر به اردوگاه های کار اجباری به مناطق سولوق و الاقیلا جایی که باعث شد هزاران نفر در شرایط فلاکت بار جان باختند.
🔻 تخمین زده میشود که تعداد لیبیاییهایی که در جنگ یا گرسنگی و بیماری جان خود را از دست دادهاند، حداقل ۸۰ هزار نفر است، یعنی یک سوم جمعیت سیرنائیکا.
🌐 https://www.hmoob.in/wiki/History_of_Libya_as_Italian_Colony
#جنایات_غرب
#نسل_کشی
#قتل_عام
🔵دلایل شکست فرایند صلح افغانستان
🔻گزارش
🔹 «مؤسسه خاورمیانه» در مقالهای به مناسبت گذشت یک سال از حکومت طالبان، به بررسی دلایل شکست آمریکا در افغانستان و ناکامی فرایند صلح پرداخته و چهار دلیل را برای آن برشمرده است:
1️⃣ شکست در نبرد روایتها
دولت تحت حمایت آمریکا نتوانست روایت خود مبنی بر کارآمدی در ارائه خدمات به جامعه و مقابله با تروریسم را در اذهان مردم تقویت کند. در مقابل، طالبان موجودیت خود را بر اساس مبارزه با دشمن اشغالگر و «دولت دستنشانده» او تعریف کرد و روایت خود از یک گروه مبارز و خستگیناپذیر را به خوبی ترویج نمود.
2️⃣ شکست در رهبری مذاکرات صلح
بازیگران ذینفع از مذاکرات آمریکا با طالبان چشمانداز متفاوتی داشتند. تکنوکراتهای افغانستان درصدد تسلیم کامل طالبان بودند، رهبری دولت در پی «ادغام مجدد» جنگجویان طالبان با ارتش بود و «مجاهدین» به دنبال «تقسیم قومی قدرت» بودند. به همین دلیل نهایتاً نتوانستند در فرآیند مذاکرات مشارکت کنند.
3️⃣ ساختارهای موازی
شورای عالی صلح به رهبری عبداللهعبدالله در رقابت دائمی با دولت به ریاست اشرفغنی بود. علاوه بر اینکه نقش وزارت امور خارجه، سازمان اطلاعات و شورای امنیت ملی در مذاکرات نیز روشن نبود. این روند با مداخلات خارجی آمریکا، امارات و عربستان پیچیدهتر شد.
4️⃣ تبدیل صلح به معاملهای خارجی
نقش ایالات متحده در جلوگیری از صلح مهم است. آمریکا ابتدا با هدف مبارزه با تروریسم به افغانستان لشگرکشی کرد ولی تغییر اولویتهای سیاست خارجی آمریکا و اهمیت مهار چین، باعث شد بدون آنکه تغییری در ماهیت طالبان رخ دهد، از افغانستان خارج شود.
🔸 نویسندگان مقاله برای بهبود روند صلح و ثبات در افغانستان، سه توصیه به آمریکا ارائه میکنند: افزایش تعامل با سازمانها و احزاب سیاسی، اقلیتهای قومی و مذهبی و حتی گروههای شبهنظامی مخالف طالبان؛ رفع تحریمهای شورای امنیت و آمریکا در ازای آغاز روند سیاسی و تشکیل دولت فراگیر و نهایتاً اتخاذ رویکردی دیپلماتیک و چندجانبه علیه حضور القاعده در افغانستان.
🔵 چالشهای سیاسی و ژئوپلتیک بریکس
🔻گزارش
🔹 اندیشکده روسی والدی در مقالهای بیان داشته که پنج عضو بریکس، ۴۲ درصد از جمعیت جهان، ۲۴ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان و بیش از ۱۶ درصد از رشد جهانی را شامل میشوند. پس این گروه میتواند در آینده به عنوان جایگزینی برای گروه اقتصادی G7 در نظر گرفته شود.
🔸 در این مقاله ذکر شده که اعضای بریکس علیرغم اختلافات سیاسی و رقابتهای ژئوپلیتیک، نسبت به خطر نظم تکقطبی لیبرال ایالات متحده برای منافع آنها، اشتراک نظر دارند. اما گسترش بریکس با چالشهایی مواجه است:
1️⃣ اولاً در خصوص درک اعضای بریکس از نظم بینالمللی مطلوب غرب و نوع ارتباط آنها با این نظم، تفاوت نظر وجود دارد: از رویکرد خصمانه روسیه تا روش محتاطانه چین و نگرش مبهم هند. بنابراین دیدگاه منسجم و روشنی درباره نظم چندقطبی مطلوب برای جایگزینی نظم تکقطبی غرب وجود ندارد.
2️⃣ ثانیاً دیدگاه اعضا درباره توسعه بریکسپلاس، متفاوت است. از الحاق بلوکهای منطقهای مانند اتحادیه اقتصادی اوراسیا، انجمن همکاری جنوب آسیا و اتحادیه گمرکی جنوب آفریقا تا همکاری با ائتلافهایی مانند سازمان شانگهای و نهایتاً الحاق دولتهای مهم در مناطق ژئوپلتیک، سه دیدگاه متفاوت است.
3️⃣ چالش سوم، منازعه و جدال میان دولتهایی هستند که متقاضی عضویت در بریکس هستند. برای مثال ایران و آرژانتین به عنوان دو نامزد بالقوه، بر سر پروندههای قدیمی دچار تنش هستند و عضویت هر دو میتواند بر سطح همکاریهای بریکس، تأثیر منفی داشته باشد.
✅ به نظر میرسد چالشهای دیگری که در مسیر توسعه بریکس وجود دارد، اختلافات ژئوپلتیک کشورهای متقاضی بریکسپلاس مانند ایران و عربستان و همچنین اختلافنظرهای داخلی این کشورها نسبت به نوع مواجهه با بلوکبندیهای جهانی باشد.
💢 دولت از کسری بودجه ۴۰۰ هزار میلیاردی با موفقیت عبور کرد
🔹 احمد وحیدی: دولت با اتکا به ظرفیت داخلی از کسری بودجه ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی با موفقیت عبور کرد.
🔹 در تلاش هستیم طی مذاکره با دولت عراق، گذرنامه موقت تعبیه کنیم که هنوز این توافق حاصل نشده است.
🔹 پنج میلیون کارت ملی هوشمند صادر و تحویل داده شده است و مابقی هم به سرعت صادر خواهد شد.
🔹 در مقام مقایسه با حوادث طبیعی در جهان، مدیریت به هنگام و صحیح حادثه، در ایران قویتر دنبال میشود.