eitaa logo
پارادایم
102 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
🔹اهداف کانال پارادایم : ➖ترویج تمدن اسلامی / تشیع ➖نشر دستاوردهای انقلاب اسلامی با محوریت ولایت مطلقه فقیه ➖نقد و به چالش کشیدن سلطه حاکم بر جهان ➖نشر واقعیات تمدن غرب ➖نقدعملکرد مدیران باحفظ حرمت ها ➖ انتشار اخبار و اطلاعات روز در ابعاد مختلف
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 پیشروی نیروهای وابسته به امارات در جنوب یمن و پیشبرد سناریوی تجزیه 🔻تحلیل 🔹 طی روزهای اخیر و بر اساس اخبار منتشر شده، نیروهای مورد حمایت امارات پیشروی‌های مهمی در برخی مناطق یمن داشتند. 🔸 بر این اساس، گروه‌های مورد حمایت امارات ضمن پیشروی در مناطقی از استان شبوه در جنوب یمن، بر میدان‌های نفتی و برخی از تأسیسات، تجهیزات و اموال این نواحی مسلط شدند. حدود دو هفته پیش نیز نیروهای مجلس انتقالی جنوب با عقب راندن نیروهای وابسته به ریاض، توانستند بر شهر عتق، مرکز استان شبوه مسلط شوند. 🔸 با پیشروی‌های چند هفته اخیر، هم‌اکنون بخش مهمی از سواحل جنوبی یمن در استان أبین و در مجاورت دریای سرخ و نیز بخش‌هایی از استان‌های شبوه و حضرموت در اختیار نیروهای وابسته به امارات قرار دارد. از سوی دیگر طی هفته‌های اخیر رزمایش مشترک نظامی میان عربستان و آمریکا در منطقه ساحلی ینبع در ساحل دریای سرخ برگزار شد. 🔸 روند کلی تحولات یمن نشان‌دهنده تداوم سناریوی کنترل بر منابع نفتی و جدایی مناطق جنوبی است. به عبارت دیگر نیروهای مجلس انتقالی جنوب با حمایت امارات و البته همسو با دغدغه‌های واشنگتن برای امنیت کشتیرانی و انتقال انرژی در دریای سرخ در حال بسط تسلط خود در نواحی ساحلی جنوبی و در مجاورت چاه‌های نفتی هستند. ✅ این وضعیت، علاوه بر تقویت احتمال سناریوی تجزیه یمن، از یک‌سو مانع از دسترسی دولت صنعا به منابع درآمدی می‌شود و از سوی دیگر این منابع ناشی از فروش نفت را در اختیار نیروهای مورد حمایت امارات قرار می‌دهد که می‌تواند نقش مهمی در همراه کردن برخی قبایل و نیز اداره شهرها داشته باشد.
❌💠 دومين امپراتوری بزرگ جهان ▫️▪️ شاهکار تمدن غرب ۱۶ 🖋 محمدرضا مرادی / مدیر کانال جنایات غرب 🔻 فرانسه ازجمله کشورهایی بود که هرچند دیرتر از اسپانیا و پرتغال وارد عرصه استعمارگری شد اما خیلی زود توانست مستعمرات خود را گسترش دهد؛ به‌نحوی که در سده‌های ۱۹ و ۲۰، امپراتوری جهانی فرانسه، به دومین امپراتوری بزرگ پس از بریتانیا بدل شد و در دوره اوج خود، در میان سال‌های ۱۹۱۹ و ۱۹۳۹، امپراتوری استعماری فرانسه بیش از 12.347.000کیلومترمربع را در بر می‌گرفت که با درنظر گرفتن فرانسه اروپایی، کل مساحت سرزمین‌های تحت چیرگی فرانسه در دهه‌های ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ به 12.898.000کیلومترمربع یعنی 8.6درصد مساحت کل جهان رسید. به واقع وسعت امپراتوری ماوراء بحار فرانسه، 26 برابر وسعت خاک خود فرانسه، با 3 برابر جمعیت آن بود. ♻️ متن کامل یادداشت را در ص ۱۰ روزنامه (چهارشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۱) مطالعه کنید : 🌐 https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/167054/
25.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبت‌های مهم استاد رائفی پور درباره تحقیق و تفحص مجلس از شرکت فولاد مبارکه و حواشی آن
📸 سقوط ارزش یورو حتی پایین تر از دلار ! 🔸پس از بیست سال سروری یورو به دلار ، جنگ اوکراین باعث شد تا ارزش یورو به زیر کشیده شود و پایین تر از دلار قرار گیرد .
🔸خارج کردن سپاه از لیست ترور پیشنهاد آمریکا به دولت قبل بود محمد جمشیدی، معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور در حساب شخصی خود در توییتر نوشت: 🔹️خارج کردن سپاه از لیست ترور (نه تحریم) پیشنهاد آمریکا به دولت قبل بود تا ایران را وادار به پذیرش مذاکرات منطقه‌ای و موشکی کند. 🔹️آمریکا می‌گفت بدون مذاکره منطقه‌ای و موشکی، بازگشت به توافق ۲۰۱۵ نیز غیرممکن است. تیم آیت‌الله رئیسی این خواسته را رد کرد.
🔵 پیشنهاد مؤسسه خاورمیانه: ریاض و قاهره، بازوهای I2U2 🔻گزارش 🔹 «مؤسسه خاورمیانه» در یادداشتی توصیه کرده است برای تقویت ائتلاف چهارگانه «آمریکا، اسرائیل، هند و امارات» موسوم به I2U2 از عربستان و مصر کمک گرفته شود. نویسنده، تسلط طالبان بر افغانستان، حمله روسیه به اوکراین و نفوذ منطقه‌ای ایران و ترکیه را مهم‌ترین دلایل ضرورت تقویت این ائتلاف چهارگانه برمی‌شمارد. 🔸 طبق این یادداشت، این ائتلاف به دلیل محدودیت‌های اعضا در حوزه نظامی و امنیتی، فعلاً بر حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی مانند انرژی، بهداشت و امنیت غذایی تمرکز کرده است. اما مصر و عربستان می‌توانند ظرفیت دیپلماتیک و نظامی این ائتلاف را تقویت کنند تا معماری امنیتی نوینی بنیان گذاشته شود. 🔸 مصر با توجه به جمعیت‌شناسی، جغرافیا، چشم‌انداز تمدنی و قدرت نظامی، ظرفیت مهمی برای ارتقای روابط با هر چهار کشور دارد. علاوه بر اینکه به دلیل اشراف بر کانال سوئز، موقعیت ژئوپلتیک مهمی در محدوده غرب آسیا و شمال آفریقا دارد. 🔸 عربستان به دلیل منابع عظیم انرژی، موقعیت سیاسی مهم نزد مسلمانان و کشورهای عربی و هم‌چنین توان فزاینده نظامی، می‌تواند نقش مهمی در گسترش فضای مانور این ائتلاف در غرب آسیا داشته باشد. البته شمول عربستان در این ائتلاف بستگی به روند عادی‌سازی روابط ریاض و تل‌آویو دارد. 🔸 حضور ریاض و قاهره در این ائتلاف که نویسنده از آن تحت عنوان «I2U2+2» یاد می‌کند، به‌زعم او دارای پتانسیل هماهنگی در مورد مسائل امنیتی منطقه‌ای و همکاری در دریای مدیترانه، دریای سرخ، شاخ آفریقا، دریای عرب و اقیانوس هند است که نیاز آمریکا به حضور نظامی در خاورمیانه را کاهش خواهد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️روزى ڪه با سـلام بہ تو آغاز مى شود تا شـب 💚حسینى اسٺ تمـام دقایقش 💚 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِالله الحسین 🙏
💚امیرالمومنین علیه السلام : 🌸اَلصِّحَّةُ اَفضَلُ النِّعَمِ... 🍃سلامتى بهترين نعمت است... 📘تصنیف_غررالحکم / ص۴۸۳
برخی بانکها به دلیل فساد مسئولانشان آمار تسهیلات کلان را منتشر نمیکنند 👤 حسن نوروزی، عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس: برخی بانک‌ها، بزنگاه کارهای خلاف در کشور هستند. علت عدم انتشار اطلاعات وام‌های کلان بانکی این است که مسئولان برخی از بانک‌ها تخلف کرده‌اند و برای خودشان تسهیلات زیادی قائل شده‌اند و به همین دلیل آمار تسهیلات کلان را منتشر نمی‌کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞هجوم به رستوران‌های انگلیس برای سرقت غذا 🔹همزمان با افزایش هزینه‌های زندگی در انگلیس سرقت غذا از فروشگاه‌ها و هجوم دسته جمعی به رستوران‌ها به ویژه شعبه‌های مک دونالد افزایش یافته است.
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تجربه جالب و آموزنده فرانسه برای نجات اقتصاد 🔹یکی از دلایل پیشرفت اقتصادی فرانسه در زمان ناپلئون ، پیروزی های پی در پی در جنگها بود.
🔵 گروه بحران: ضرورت بازتنظیم سیاست اروپا در قبال فلسطین 🔻گزارش 🔹 اندیشکده «گروه بحران» در گزارشی نوشته است جنگ غزه در آوریل ۲۰۲۱ نشان داد سیاست اروپا در قبال مسأله فلسطین چقدر نیاز به تجدیدنظر دارد. اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن باید از اهرم‌های خود برای حصول یک راه‌حل مسالمت‌آمیز استفاده کنند. 🔸 به گفته نویسندگان گزارش، اروپا می‌تواند رویکرد تساهل‌آمیز خود نسبت به تشکیلات خودگردان را کنار گذاشته و این سازمان را وادار به اتخاذ رویکردی دموکراتیک در قبال دیگر گروه‌های فلسطینی نماید. همچنین می‌تواند با اهرم سیاست‌های تجاری، اسرائیل را مجبور به رعایت حقوق فلسطینی‌ها کند. 🔸 به اذعان این گزارش، جنگ غزه نشان داد حماس به دلیل ایستادگی در برابر اسرائیل در میان فلسطینی‌ها دارای اقتدار و محبوبیت است. اما بیزاری از این جنبش اسلام‌گرا مانع از ارتباط سازنده‌تر اروپا با حماس شده و اتحادیه همچنان به تقویت تشکیلات خودگردان علیه حماس ادامه می‌دهد. 🔸 طبق این گزارش، محافظه‌کاری اروپا در قبال تشکیلات خودگردان به دلیل این نگرانی است که فروپاشی این تشکیلات موجب پایان راه‌حل «دو دولت» در فلسطین شود. اروپا مانند آمریکا، محمود عباس و اطرافیانش را تنها گروهی می‌داند که می‌تواند ثبات سرزمین‌های اشغالی و امنیت اسرائیل را تضمین کند. 🔸 اروپا تعامل با حماس را منوط به شناسایی اسرائیل و تعهد به عدم خشونت دانسته است. در حالی که دیپلمات‌های اروپایی مستقر در بیت‌المقدس و رام‌الله مدت‌هاست که این سیاست را بی‌نتیجه می‌دانند. اما با توجه به نفوذ اسرائیل، هزینه تغییر سیاست در قبال حماس و هم‌چنین جهاد اسلامی برای دولت‌های اروپایی بالاست. 🔸 وادارسازی تشکیلات خودگردان به تغییر سیاست‌هایش در ازای دریافت کمک‌های مالی و بودجه‌های وزارت‌خانه‌های این تشکیلات، تلاش برای ادغام حماس و تشکیلات خودگردان در یک واحد سیاسی برای احیای هویت سیاسی فلسطین و گفتگو با اسرائیل درباره یک راه‌حل پایدار، پیشنهادات این گزارش به دولت‌های اروپایی است.