♨️نظم نوین جهانی (شیطانی)
✡ هانا آرنت: از انقلاب تا اصلاحات در ایران (۴)
1⃣ عزتالله فولادوند تحلیل هانا آرنت یهودی درباره حقانیتِ اِعمال خشونت لیبرال (مثل جنگهای پیشگیرانه) را برای رسیدن به «عدالت» تأیید میکند، اما با طعنه به فضای جاری ایران در نقد این ادعا که نزد عدهای «خشونت انقلابی دارای رسالتی مقدس است» قلمفرسایی میکند!
2⃣ وی این تئوری را القاء میکند که هر انقلابی به خشونت میگراید و نتیجهٔ آن هم اغلب بدفرجام است!
*3⃣ مترجمان سکولار، بنیانگذاران صهیونیسم سیاسی را نمونهٔ ناب آزادیخواهی و خشونتگریزی معرفی میکردند، اما از انقلاب اسلامی ایران چهرهای «خونین و بدفرجام» میآفریدند. در عوض، همینان از «انقلاب آمریکا» که یک کودتای ماسونی است، تصویری زیبا میساختند؛ تصویر یک الگوی آرمانی!*
4⃣ پس از چاپ کتاب خشونت، فولادوند در خرداد ١٣۶١ ترجمهٔ کتاب انقلاب را به بازار فرستاد؛ کتابی که CIA در جمعآوری منابع و مدارک آن به هانا آرنت کمک کرد و تبلیغی سیاسی برای انقلاب آمریکا است.
5⃣ آرنت در تفسیرش از انقلاب، «شورش بوداپست» (١٩۵۶) را بهعنوان «نمونه یک انقلاب اصیلِ آزادیخواهانه» ستود! شورشی که تحلیلگران سازمان جاسوسی سیا رسماً آنرا بهعنوان یکی از سرچشمههای کودتای مخملی دانستهاند!
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
✡ سازمان میراث فرهنگی در دوره ریاست اسفندیار رحیممشایی برای محسن ثلاثی به سبب ترجمه کتاب «توتالیتاریسم» هانا آرنت بزرگداشت گرفت!
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
♨️نظم نوین جهانی (شیطانی)
✡ هانا آرنت: از انقلاب تا اصلاحات در ایران (۵)
1⃣ #هانا_آرنت كه «شورش بوداپست» (یكی از سرچشمههای كودتاهای مخملی) را نمونهٔ «یک انقلاب اصیلِ آزادی خواهانه» معرفی میكرد، در عین حال، یکی از مخالفان سرسخت قیام سیاهپوستان برای کسب «حقوق مدنی» بهشمار میرفت و «بارها قربانیان تبعیضنژادی در آمریکا را بهسبب مبارزاتشان سرزنش کرد»!!
2⃣ از نگاه آرنت انقلاب آمریکا «نمونهٔ موفق همهٔ انقلابهای مدرن» است و دیگر انقلابها را هم باید با آن «الگوی آرمانی» سنجید تا اصالتشان محک بخورد!
3⃣ آرنت همواره از حمایت لیبرالهای یهودی در سازمان CIA برخوردار بود. هرگاه اعتبار نظریههایش فرو میریخت، نشریات روشنفکریِ این سازمان، همچون «پارتیزان ریویو» یا «امریکن اسکالر» برای دفاع از او به میدان میآمدند.
✍ پیام فضلینژاد
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 حکایت
عایشه میگوید: رسول خدا از خانه بیرون نمی رفت، مگر اینکه خدیجه را به نیکی یاد می کرد و برای او استغفار می نمود. روزی من گفتم: خداوند جایگزین آن پیرزن را به شما عطا کرده است!!
پیامبر ناراحت شدند و فرمودند: «خَدیجَةُ وَأیْنَ مِثْلُ خَدیجَةَ، صَدَّقَتْنی حِینَ کَذَّبَنی النَّاسُ وَ وَازَرَتْنی عَلی دینِ اللهِ وَأعانَتْنی بِمالِها؛
کجاست مثل خدیجه علیها السلام؟ او مرا تصدیق کرد آن گاه که مردم مرا تکذیب نمودند و با مال خود مرا بر دین خدا کمک و یاری کرد.»
سفینة البحار، ج1، باب خاء، ص 380؛
◼️سالگرد رحلت ام المومنین تسلیت باد.
🔵 انتخابات ۱۴۰۰
📍شروط محسن هاشمی برای حضور احتمالی در انتخابات ریاستجمهوری
🔺 محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران، درباره حضور احتمالی محسن هاشمی در انتخابات ۲۸ خرداد ریاستجمهوری، گفت: ظاهرا هاشمی برای حضور در انتخابات دو شرط اطمینان از احراز صلاحیت و معرفی به عنوان گزینه جبهه اصلاحات را مطرح کرده است.
🔵انتخابات ۱۴۰۰
📍روحانی از صداوسیما شکایت می کند؟!
🔺حسن روحانی در جلسه چهارشنبه دولت با حمله به رییس صدا و سیما به انتقاد از مستند «داستان اتم» «پابان بازی» و عملکرد شبکه پرس تی وی پرداخت و در نهایت علی عسکری را تهدید به شکایت کرد.
🔺شنیده های «کانال انتخابات1400» نشان می دهد در این جلسه رییس جمهور با بیان اینکه هدف از پخش چنین چیزهایی فقط تخریب دولت است با بیانی تند به علی عسکری می گوید شما حق ندارید چنین برنامه هایی بسازید.
🔺علی عسکری هم در پاسخ روحانی گفته اگر حمایت های صدا و سیما نبود با شرایطی که دولت دارد مدیریت شما بسیار سخت می شد و این را خود بهتر می دانید اما در این مورد هم سازمان دارد مستند سازی می کند و این حق رسانه ملی و مردم است.
🔺علی عسکری خطاب به روحانی می گوید اینکه بخواهید جلوی هرگونه روایت را از عملکرد خود بگیرید کار پسندیده ای نیست و با ادعاهای خودشان مغایرت دارد.
🔺از بهمن ماه نود و نه به این سو تنش میان رییس جمهور و رییس صدا و سیما بالا گرفته است و بویژه در این یک ماه که مستندهایی از مذاکرات با آمریکا پخش می شود موجب عصبانیت دولت و حسن روحانی شده و در صددند جلوی پخش این مستندها را بگیرند.
🔵 انتخابات ۱۴۰۰
📍اظهارات حمایت آمیز احمدینژاد درباره رئیسی
🔺محمود احمدی نژاد، در اظهاراتی خاص در دیدار با مردم اردبیل، از احتمال کنار گذاشتن «آیت الله رئیسی» از انتخابات سخن گفت و نسبت به آن به نحوی ابراز نگرانی کرد.
🔺در برخی تحلیل ها، این که برخی حامیان او در دوره رئیسی فرصت مرخصی پیدا کردهاند، دلیل این اظهارات عنوان شده است.
🔺برخی تحلیلها هم عنوان میکنند که احمدینژاد با حمایت از رئیسی دنبال ایجاد موانعی برای کاندیداتوری اوست.
🔺احمدی نژاد، از منتقدان جدی قوه قضاییه در دوران املی لاریجانی بود.
🔵 ارزیابی سالانه جامعه اطلاعاتی آمریکا از تهدیدات امنیتی
🔸گزارش
🔹 اندیشکده مطالعات راهبردی و بینالمللی در یادداشتی به بررسی گزارش اخیر جامعه اطلاعاتی این کشور در سنا درباره تهدیدات اصلی امنیتی آمریکا پرداخته و در این خصوص پرسشهایی را مطرح کرده است:
1️⃣ اصلیترین نتیجه گزارش چیست؟
ایالات متحده در حال انتقال از دشمنانی با فناوری کم و با منابع کم مانند داعش، به یک رقابت بزرگ با چین و روسیه است که هر دو مجهز به نیروهای متعارف و هستهای قوی هستند. پس آمریکا نیاز به جهتگیری مجدد از منظر زمان و منابع دارد.
2️⃣ چه چیزی در گزارش نیست؟
اصلیترین موضوعی که بدان اشاره نشده، سیاست آمریکا درباره خروج از افغانستان است که نشان میدهد جامعه اطلاعاتی فارغ از تصمیم دولت، همچنان احتمال تغییر تصمیم را مد نظر قرار داده است.
3️⃣ مهمترین تهدید چیست؟
چین در جایگاه اول قرار دارد. این بزرگترین چالش برای ایالات متحده و هنجارهای بینالمللی مستقر در غرب است زیرا هژمونی آمریکا و کشورهای غربی را در بسیاری از نقاط جهان به چالش کشیده است.
4️⃣ تفاوت تهدید روسیه و چین؟
روسیه به طور فعال درصدد تضعیف دموکراسی و اثر بر رأیدهندگان است ولی چین به دنبال جهتدادن به تصمیمهای سیاسی در آمریکاست.
5️⃣ هدف روسیه چیست؟
روسیه به دنبال تضعیف ایالات متحده، اتحاد غربی و هنجارهای بینالمللی و هر چیزی که ممکن است حکومت پوتین یا آرزوهای وی برای تجدید قدرت بزرگ روسیه را تهدید کند.
6️⃣ شکاف در جامعه اطلاعاتی وجود دارد؟
در خصوص تهدیدات سایبری، سرویسها وظیفه جمعآوری اطلاعات و تهدیدات خارج از مرزها را دارند و درون کشور، تأکید بر قوانین حریم خصوصی مانع میشود. بهویژه که توانایی افبیآی در دفع تهدیدات نفوذ خارجی نیز ضعیف است.
7️⃣ تهدیدات گروههای خشونتطلب چگونه رفع شود؟
افبیآی و دیگر اعضای جامعه اطلاعاتی باید بتوانند رد پای نفوذ خارجی را در بین گروههای داخلی بیابند.
8️⃣ تهدیدات آتی چیست؟
مسائل زیستمحیطی و بیماریهای همهگیر مانند کرونا میتوانند به امواج مخرب مهاجرتی، افزایش فقر و بیکاری منجر شوند.
به نظر میرسد با وجود جمیع تهدیدات مذکور، دولت آمریکا مسیر دشواری برای مدیریت این بحرانها، بهویژه با توجه به چالشهای اقتصادی و اجتماعی داخلی در پیش خواهد داشت.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 یمنی ها و عملیات های آفندی
🔻تحلیل
چند روز اخیر عملیات های متعددی از سوی واحدهای مختلف یمنی در خاک یمن و عربستان صورت پذیرفت. بسیاری از این عملیات ها با هدف گیری خاص حاکی از اشراف اطلاعاتی نیروهای مقاومت در یمن است. بر همین اساس سه موضوع ذیل تحولات اخیر یمن قابل تحلیل است.
یک: عملیات در خاک عربستان؛ وضعیت عملیات در خاک عربستان تغییر چشم گیری داشته است. یمنی ها از رویکرد پدافندی خارج شده به تاکتیک آفندی روی آورده اند. دلایل این تغییر تاکتیک تنها در میدان مشخص می شود. بر خلاف محیط داخلی، یمنی ها در خاک عربستان تلاش دارند عملیات خود را بر پایه حملات ترکیبی موشک – پهپاد متمرکز و زیرساخت های اقتصادی و هوایی ریاض را دچار چالش کند. این موضوع فشار را بر ائتلاف زیاد خواهد کرد و مسیر مذاکرات را به نفع یمنی ها تغییر میدهد.
دو: عملیات در خاک یمن؛ عملیات نیروهای عربستان و ائتلاف بن سلمان در زمین در هفته های اخیر فاقد پیش روی بود. عربستان ها بر خلاف دو سال ابتدای جنگ در قامت یگان های پدافندی به دنبال حفظ محیط اشغال شده هستند. در غرب، استان های مارب و الجوف وضعیت پدافندی پیدا کرده و رویکرد انصار الله نیز آزادسازی این مناطق است. مارب از نظر نظامی در آستانه ی پاکسازی است و طرح بازپس گیری کامل الجوف دستور کار یگان های ارتش و کمیته های مردمی است. تلفات انسانی عربستان در یمن افزایش یافته و شنیده ها حاکی است افسران سعودی حاضر در مارب عملا این شهر را در آستانه ی تسلیم در مقابل مقاومت می دانند. با این حال هدف یمنی ها آزادسازی مارب و تسلط بر گذرگاه مرزی الودیعه است. مسیری که میتواند راه دسترسی عناصر هادی از شمال و پشتیبانی رزمی ائتلاف را بهم بریزد.
سه: مذاکرات سیاسی: هرچند عربستان پیشنهادهایی پیرامون پایان جنگ در یمن اعلام داشته اما شرایط میدانی حاکی است عربستان تنها برای تنفس و وقفه در عملیات آزادسازی مارب چنین پیشنهادی داده است. به طور حتم انصار الله در چند سال اخیر به بلوغ سیاسی بالایی رسیده و خوب می داند از این تجربه چگونه استفاده کند. عربستان برای پیشنهاد صلح و در حقیقت طرح وقفه در عملیات دست به دامن کشورهای مختلف شده و خواهان این است که انصار الله را مجاب کرده و یا حداقل در آینده ی سیاسی یمن سهم مهمی پیدا کند. عربستان خوب می داند از دست دادن یمن به معنای نابودی سیاست های این کشور بر تنگه باب المندب است و به طور حتم چالش بسیار مهمی در آینده برای صادرات انرژی خواهد داشت. نوار شرقی عربستان برای انتقال انرژی نیازمند عبور از تنگه هرمز است و نوار غربی و خط انتقال نفت آرامکو در غرب این شبه جزیره، زیر آتش موشک های کمیته های مردمی و ارتش یمن قرار خواهد داشت. برهمین اساس طرح مذاکرات سیاسی تنها یک سناریوی غیر واقعی برای فرصت دهی به ارتش عربستان و نیروهای ائتلاف عدن است تا تجدید قوا نمایند.
.اندیشکده جهان اسلام.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4