eitaa logo
پارادایم
102 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
🔹اهداف کانال پارادایم : ➖ترویج تمدن اسلامی / تشیع ➖نشر دستاوردهای انقلاب اسلامی با محوریت ولایت مطلقه فقیه ➖نقد و به چالش کشیدن سلطه حاکم بر جهان ➖نشر واقعیات تمدن غرب ➖نقدعملکرد مدیران باحفظ حرمت ها ➖ انتشار اخبار و اطلاعات روز در ابعاد مختلف
مشاهده در ایتا
دانلود
✨ 🌸حضرت اميرالمومنين على عليه السلام 🍃فاش كننده ى كار زشت،مثل انجام دهنده ى آن است 📚غررالحكم و درر الكلم
🔸بدون شرح ..
🔺دقیقا بعد از صحبت چند روز پیش جناب روحانی (که اگر مصوبه مجلس نبود، برجام را احیا میکردیم)، انگلیسی‌ها مدعی میشوند ایرانی‌ها به دنبال احیای برجام نیستند و آمریکایی‌ها ضمن تایید نظر آنها، از عدم تمایل کشورمان برای بازگشت به برجام سخن میگویند؛ هرچند منظور از احیای برجام، بازگشت مجدد ایران به تعهداتش بنظر میرسد (تا لغو عملی و واقعی تحریم‌ها)، اما به همین راحتی میشود به طرف مقابل پاس گل داد!
📌بنجامین نورتون، روزنامه‌نگار: 🔹هر کس ادعا کند که سه دهه هژمونی تک قطبی ایالات متحده "صلح و ثبات" را به ارمغان آورده است. 🔹امپراتوری ایالات متحده تنها در ۲۰ سال گذشته میلیون‌ها نفر را کشته است (بدون ذکر میلیون‌ها کشته در ویتنام، کره، اندونزی و غیره). 🔹۱ میلیون در عراق ۲۰۰.۰۰۰ نفر در افغانستان ۴۰۰.۰۰۰ نفر در سوریه ۴۰۰.۰۰۰ نفر در یمن صدها هزار نفر دیگر در جنگ اقتصادی ("تحریم")
💢️هشدار سپاه به رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال از دست دادن اراضی اشغالی 🔹سخنگوی سپاه با هشدار به رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اگر دست از پا خطا کنید آنچنان درسی خواهید گرفت که برای همیشه این ۲۷ هزار کیلومتری که اشغال کرده‌اید را از دست دهید و نسبت به این موضع هرگز به خود شک و تردید راه ندهید.
20.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اجرای «سلام فرمانده» در بین‌الحرمین💙
از بعضی سلبریتی هایش تا برخی اساتید دانشگاه هایش ، هم در سایه آن ارتزاق می کنند و هم هر چه بد و بیراه دارند نثارش !! صبح تا شب هم عربده می کشند که آزادی بیان وجود ندارد !!! 🔺مظلوم تر از جمهوری اسلامی هم سراغ دارید ؟؟!! ✍"قاسم اکبری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸سلام به آفریدگاری که ما را لایق زمین دانست 🍃🌸سلام به مهری که در دلهامان جاری‌ است سلام به تو که از روح آفریدگاری و برای بهشتی زیستن، به این زمین آمدی 🌸🍃 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌸 🌸یا رَبَّ از غیب 🍀به ما برگ و براتی بفرست 🌸تلخی ذائقه را 🍀شهد و نباتی بفرست 🌸تو هم ای بنده 🍀اگر شکر گذاری به خدای 🌸بر پنج تن آل عبا 🍀صلواتی بفرست 🌺🍃 الّلهُمَّ 🌸🍃 صَلِّ 🌺 🍃 علی 🌸 🍃 مُحَمَّدٍ 🌺 🍃 وَآل 🌸 🍃 مُحَمَّد 🌺🍃وَعَجِّل 🌸🍃 فَرَجَهُم
♦️ ‌️برلین : عکس مشترک رئیسی، پوتین و اردوغان یک چالش است. 🔹 ‌‌وزیر خارجه آلمان گفت عکس مشترک رؤسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه در نشست تهران نمایانگر یک چالش است زیرا ترکیه عضو ناتو است. 🔹 ‌‌«آنالنا بائربوک» گفت: ترکیه در جنگ اوکراین به کی‌یف کمک می‌کند و به همین دلیل این عکس برای من غیرقابل درک است به‌ویژه از نقطه نظر ناتو که ترکیه یکی از اعضای آن است. 🔹 دیدگاه : کل سیاستمداران دنیا باید متوجه بشوند که اردوغان چهره واقعی یک منافق است و این تفاوت دارد با مسئله ای که آن را در نظر گرفتن منافع ملی ترکیه از سوی اردوغان عنوان می کنند ، منافع ملی باید در یک چهارچوب خاص لحاظ شود نه به صورت منافقانه ، ادامه این روند کشور ترکیه را تنهای تنها خواهد کرد چون شخص اول ترکیه غیر قابل اعتماد است .