"⚡️✾⚡️"
#مناجاتشهداباخدا
♥️خدایا!
تو را به مقام شهیدان قسم میدهم که گناهانم را ببخشی و خودم میدانم که گناه بسیار مرتکب شدهام ولی به رحمت تو ایمان دارم و میدانم که بخشنده و مهربانی...
#شهیدحسینعلیاسفندیاری
#شهیددفاعمقدس
#اللهمعجللولیکالفرج
@parastohae_ashegh313
#بسم_رب_الشهدا
🕊 دل ڪه هوایے شود، پرواز است ڪه آسمانیت مے ڪند
🌹 و اگر بال خونیـن داشته باشے
دیگر آسمــان، طعم ڪربلا مے گیرد
❤️ دلها را راهے ڪربلاے جبهه ها مے ڪنیم و دست بر سینه، به #زیارت "#شهــــــداء" مے رویم...
بِسمِ اللّٰهِ الرَّحمٰن الرَّحیم
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَولِیاءَ اللہ وَ اَحِبّائَهُ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَصفِیَآءَ اللہ و َاَوِدّآئَهُ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللہِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبے مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِےّ الوَلِےّ النّاصِحِ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبے عَبدِ اللهِ، بِاَبے اَنتُم وَ اُمّے طِبتُم وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتے فیها دُفِنتُم، وَ فُزتُم فَوزًا عَظیمًا فَیا لَیتَنے ڪُنتُ مَعَڪُم فَاَفُوزَ مَعَڪُم.
شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
#اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
#اللهمعجللولیکالفرج
🌷@parastohae_ashegh313🌷
#شهید_حسینمعزغلامی 🕊🌹
از همان بچگی فرق محرم و نامحرم را میدانست..
معلمِ دبستان حسین بعد از مراسم تشییع گفت:
در دوران ابتدایی قرآن را بسیار زیبا تلاوت میکرد..
از بس زیبا خواند آمدم دستم را روی شانه اش بگذارم دیدم این بچه حیا میکند
و عقب عقب میرود..
🌷@parastohae_ashegh313🌷
#قسمت53
تــوی ایــن ســال ها هــر وقــت این شــجاعت و نترســی آن هــا را می دیدم، به جای تعجب کمی خوف می کردم که نکند، روحیه شــان شــبیه مردها شــده باشد، خوفی که به لطف خدا هیچ وقت دوامی نداشت و بلافاصله با انجام کاری ظریف و زنانه از بین می رفت و جای خود را به دنیایی دلدادگی می داد. نمی دانم فاصلۀ زینبیه تا حرم حضرت رقیه چقدر بود. به حدی غرق در افکارم بودم که زمان و مســافت را نفهمیدم. حســین ماشــین را توی یک بازار قدیمی نگه داشت که خیلی زنده تر و آرام تر از دیگر مناطقی بود که در دمشق دیده بودم. درست است که ترس و دلهره در چشم تک تک آدم هایی که در بازار بودند موج می زد اما به هرحال برای کسی که از زینبیه می آمد و اوضاع واحوال آن منطقه را دیده بود، همین رفت وآمد مردم ولو کاملاً غیرعادی جلوۀ آرام تر و امن تری را در ذهن متبادر می کرد. از داخل همان بازار عبور کردیم و رســیدیم به حرم حضرت رقیه. از دور چند نفری را توی حیاط حرم دیدم، انگار واقعاً اینجا امن تر از زینبیه بود. وارد صحن که شدیم، پر از کفش بود، از دمپایی های بندانگشــتی عربــی گرفتــه تــا کفش هــای لنگه به لنگۀ کــودکان.
🥀خاطرات همسر شهید سردار حسین همدانی🥀
@parastohae_ashegh313
#قسمت54
اما کنار ضریح خبری از همهمۀ زائران نبود. گاه گاهی صدای تیری از دور به گوش می رســید که نشــان از آن بود که این امنیت نســبی هم به شــدت در معرض تهدید اســت. نزدیک اذان ظهر بود و ما مجبور بودیم تا زیارتمان را مختصر کنیم چون باید طــوری تنظیــم می کردیــم تــا حســین بــه کار مهمی که داشــت برســد و هم وقت کافی برای رفتن ما به بیروت وجود داشته باشد. بعد از زیارت که داخل حیاط شــدم، صحن شــلوغ تر شــده بود. حســین پیشــنهاد داد که نماز را همان جا و در کنار همان عدۀ کمی که برای اقامۀ نماز آمده بودند به جا آوریم. بعد از نماز، بلافاصله پا شــدیم رفتیم ســمت ماشــین. ابوحاتم داشــت با آن دو نفر که پشت تویوتا بودند صحبت می کرد. با دیدن ما، هر سه شان سلام دادند و سرهایشــان را پایین انداختند. حســین به ســمت آن ها رفت و بعد از جواب سلام، زیارت قبول و خسته نباشی به آن ها گفت. بعد هم چند کلامی آهسته با آن ها صحبت کرد. احســاس می کردم حســین وظایفی دارد برای خودش و مــن هــم وظیفــه ای بــرای خــودم، بــه همین خاطر هیچ بــه ذهنم خطور نکرد که باید بفهمم که چه صحبتی بین آن ها ردوبدل شده است.
🥀خاطرات همسر شهید سردار حسین همدانی🥀
@parastohae_ashegh313
هدایت شده از گذر عمر به سبک شهدا
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ علامت قبولی روزه
🌹 #شهیدمطهری:
🔰 اگر ما ماه رمضانى را گذرانديم، شبهاى احيايى را گذرانديم، روزههاى متوالى را گذرانديم و بعد از ماه رمضان در دل خودمان احساس كرديم كه بر شهوات خودمان بيش از پيش از ماه رمضان مسلّط هستيم.
🔰 بر عصبانيت خودمان از سابق بيشتر مسلّط هستيم، بر چشم خودمان بيشتر مسلّط هستيم، بر زبان خودمان بيشتر مسلّط هستيم، بر اعضا و جوارح خودمان بيشتر مسلّط هستيم.
✅ و بالاخره بر نفس خودمان بيشتر مسلّط هستيم و مىتوانيم جلو نفس امّاره را بگيريم، اين علامت قبولى روزه ماست.
📚 مجموعه آثار، ج ۲۳ ص ۴۷۴
#عیدفطر
#اللهمعجللولیکالفرج
•••✾•┈ 🍃🌺🍃 ┈•✾•••
@parastohae_ashegh313
•••✾•┈ 🍃🌺🍃 ┈•✾•••
#امامخمینیره:
🔰 من از سپاه راضی هستم، و به هیچ وجه نظرم از شما برنمیگردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی میدارم. چشم من به شماست.
📚صحیفه نور، جلد ٨،صفحه ٢۵٨
🌿✨🌿✨🌿
#امامخامنهای:
🔰 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مولود مبارک انقلاب اسلامی است، در همه جهان پس از صدر اسلام پدیده بی سابقه ای است. این پدیده در حقیقت، مظهر عینی و مجسمی است برای شعارهای انقلاب اسلامی، شعار ایستادگی در مقابل همه قدرتهای بزرگ با سلاح اتکال به خدا، شعار ایستادگی در مقابل همه قدرتهای بزرگ با سلاح اتکال به خدا، شعار غلبه خون بر شمشیر و شعار حرکت برای نجات مستضعفان و از همین رو است که سلطه های بزرگ در سراسر جهان با چشم انزجار و نفرت، بدین پدیده الهی می نگرند چنانکه به انقلاب اسلامی."
🌷شادیارواحطیبهشهدا #صلوات
🌳دوماردیبهشتروزتشکیل #سپاهپاسدارانانقلاباسلامی گرامیباد✨
#اللهمعجللولیکالفرج
@parastohae_ashegh313