با سلام
به اطلاع می رساند استخر خلیج فارس از چهارشنبه مورخ 1404/01/06 مطابق برنامه قبلی ماه مبارک رمضان که اعلام شده فعالیت خواهد داشت.
کانال رسمی دانشکدگان فارابی
با سلام به اطلاع می رساند استخر خلیج فارس از چهارشنبه مورخ 1404/01/06 مطابق برنامه قبلی ماه مبارک ر
با سلام و احترام
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و همچنین تبریک سال نو، به استحضار می رساند استخر خلیج فارس به دلیل تعمیرات فعلا تعطیل می باشد. پس از تعمیر و امکان استفاده مجدد اطلاع رسانی خواهد شد.
بیانیه کانون بسیج اساتید دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران؛
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
روز جهانی قدس؛ نماد همبستگی امت اسلامی و مقاومت در برابر سلطهگری رژیم منحوس صهیونیستی و ایادی ظالم غربی آن
تقارن روز قدس با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در هر سال که با ابتکار و درایت امام خمینی (ره) در ۱۶ مرداد ۱۳۵۸ بنیان نهاده شد، به مثابه فرصتی است جهت تجلی وحدت همه حقخواهان جهان در محکومیت اشغالگری صهیونیستی و حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین که طی چند دهه اخیر از همه حقوق اولیه خود محروم گشته اند.
از این طریق اعلام می داریم که روز قدس تنها یک نماد سیاسی نیست؛ بلکه تجلیگاه پیوند دین و مبارزه برای تحقق همه ظرفیت های حیاتی آموزه های دینی است. امام خمینی (ره) با تأکید بر اینکه قدس تنها متعلق به فلسطین نیست، بلکه از آن تمام مسلمانان است، این روز را به محوری برای افشای جنایات رژیم صهیونیستی و مقاومت در برابر سلطه جهانی تبدیل کرد. لذا امروزه با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری مدظله العالی، پروژه مقاومت در برابر زیادهخواهاییهای غرب با هویدا شدن ماهیت جنایتآمیز رژیم جعلی صهیونی شاهد راهپیماییهای میلیونی در سراسر جهان به طور عام و فضاهای نخبگانی و آکادمیک هستیم که نشانگر تداوم و بسط فرهنگ متعالی قدسباوری است، هرچند حکام خودفروخته برخی کشورهای اسلامی با سنگاندازی، سعی در تضعیف این جنبش دارند.
در پایان بار دیگر تاکید می گردد فهم دقیق ظرفیت های مکنون در روز قدس به عنوان یکی از مصادیق یوم الله در پرتو ایمان به انتظار جهت ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و باور به پیروزی نهایی حق بر باطل است که معنادار می گردد.
مقاومت مردمی در غزه، لبنان و یمن، ثابت کرده که صهیونیسم با همه حمایتهای غرب، رو به افول است. آینده روشن برای امت اسلامی، در گرو تداوم بیداری اسلامی و تقویت و بسط گفتمان مقاومت است.
دغدغهمندان متعهد جهان در حالی روز قدس امسال را بزرگ میدارند که آرمان فلسطین و رهایی قدس شریف از چنگال دشمن صهیونی پس از شهادت قهرمانانی نظیر حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس، با خون مبارک شهدایی چون شهید آیت الله رییسی، شهید عبداللهیان، شهید سیدحسن نصرالله، شهید نیلفروشان، شهید سنوار، شهید هنیئه گامهای مهمتری به خود دیده است که سرانجام و مقصد این راه، شکست پروژههای سلطهگر و محو کامل رژیم صهیونی از بلد طیب قدس شریف و اخراج بیگانگان از منطقه خواهد بود.
الحمدُللّه ربِ العالَمین و العاقبةُ لِلْمُتّقین و لا عُدْوانَ اِلاّ علی الظّالِمین.
كانون بسيج اساتيد دانشكدگان فارابی دانشگاه تهران
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔗 کانال اطلاعرسانی کانون بسیج اساتید دانشکدگان فارابی
https://eitaa.com/joinchat/3816293442C531105b007
کانال رسمی دانشکدگان فارابی
بیانیه کانون بسیج اساتید دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران؛ 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸 روز جهانی قدس؛ نماد
🔹شرکت دانشجویان، استادان و کارکنان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در راهپیمایی روز جهانی قدس
سلام و احترام
در روز جهانی قدس، همصدا با تمامی آزادگان جهان برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و تجدید عهد با آرمانهای امام(ره) و شهدایمان، گردهم میآییم.
✊🇵🇸 وعده ما: فردا جمعه ۸ فروردین، ساعت ۱۰:۳۰ صبح میدان آستانه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
#روز_قدس 🇵🇸
—————————————
✅ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
🆔https://eitaa.com/mdf_farabi
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را بیشتر از سالهای قبل ارزیابی و تأکید کردند: «إنشاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوهترین و باعزتترین راهپیماییهای روز قدس خواهد بود.» ۱۴۰۴/۱/۷