eitaa logo
دانلود
https://eitaa.com/pardox4/16855 ساحل جان. اگر همون مادر لقمه درست دهن بچه اش میزاشت راه پسرش هرگز با قاتل بودن کشیده می‌شد؟ اشتباهه دلسوز ی برای این آدم. دلسوزی برای اون افرادی درسته که واقعا به نیت اعتراض اومدن نه اغتشاش. پس بشخصه برای روح اون کسی صلوات میفرستم و دعا میکنم برای خانوادش که اعتراض گر بوده نه یک اغتشاش گر وحشی - من که گفتم قبول ندارید‌. من دلم برای اون نمیسوزه‌. برای این میسوزه که اون آدم میتونست یه سرنوشت دیگه ای داشته باشه، اما این راهو انتخاب کرد‌. و بله لقمه‌ی حلال هم تاثیر داره؛ اما همه چیز لقمه‌ی حلال نیست‌.
و اینکه منم سنگ اعتراض گر رو به سینه زدم، نه اغتشاش گر.
البته
بخدا نصف اون کسایی هم که اغتشاش کردن از نادونیشون بوده:)
ای (فحش) بباره به قبر اون آدمی که ذهن بچه های کشورم رو اینطوری گل‌آلود کرده‌.‌
بخدا ذات همشون بد نبوده.
بابا هم سیمبا ریختم هم مووی باکس هم سبد اپ هیچکدوم نمیاره چرا ؟ گوز😭😂 - نمیدونم:)) دلفان میاره ها خیلی باید لود شه فقط. اگر باز نشد با vlc باز میشه اما اونم طول میکشه.
امیدوارم فقط در صورتی این جنگ تموم شه که سگ زرد و بی بی کشته شده باشن - داد بزن انشاالله🗣
https://eitaa.com/pardox4/16858 معترض روز های بسیار زیادی حق داشت بیاد بیرون و اعتراض کنه باید حتمن همون روزی که سس خرسی فراخوان داد میومد بیرون ؟ کسایی که تو اون روزا کشته شدن مقصر خودشونن بقیه که تو اون روزا نیومدن بیرون و و چند روز قبل و بعد فراخان کشته شدن واقعا به ناحق بود آره مظلوم بودن... - بله.. متاسفانه‌ خود مو.ساد اعلام کرد نیرو های ما بین شما هواتونو داره، همونا جونِ کسایی رو گرفتن که به قصد مثلا کمک بهشون پیوسته بودن؟ گفتم که هر کنشی عواقب داره. گفته بودن دیگه این فقط یه اعتراض نیست، اوضاع امنیتیه‌.
کلا هدف این بود سواستفاده بشه از مردم، جنگ داخلی صورت بگیره، کشور از درون به هم بریزه که وقتی جنگ شد، ایران راحت تر از پا در بیاد.
وگرنه اون بی‌همه چیز حروم‌زاده.ی کثافت زاده، تو تعطیلات کریسمسی خودش داشت عشق میکرد:)