eitaa logo
والدین شاخ نباتی
194 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
1.7هزار ویدیو
28 فایل
والدینِ شاخِ نباتی هم اندیشی می کنیم برای صمیمی تر شدن با نوجوانان... با فرزندانمان مهربان تر باشیم... موسسه قرآن و عترت امام رضا(ع) ارتباط @Samin_43
مشاهده در ایتا
دانلود
علیه السلام: ‌ اگر خداوند به شما عافيت و سلامتی داد قدرشناس باشيد و اگر به بلا و گرفتاری مبتلا كرد صبور باشيد. ‌ 📚 البلاغه، خطبه۹۸ ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎
✨﷽✨ خدایا💕💜 فقط توئی که راهی برای باز شدن گره های کور داری😔 تنها امید روزهای دلتنگی 😔
خانه های بسیار زیبای قدیمی با حیاط بزرگ و آرامش 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 امروزه برای اثرگذاری بر فکر و ذهن جوانان از شیوه‌های جذاب استفاده می‌کنند این امر باعث ایجاد جنگ جذابیت‌ها در رسانه‌ها شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 | هنگام جام‌های جهانی چه اتفاقاتی در جهان افتاده؟ ⁉️ در و چه خبر است؟! 🔸به بهانه شروع بازیهای 🔹 برشی از سخنرانی 💠 اندیشکده راهبردی 🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❓از چه سنی به بچه‌ها گوشی بدهیم؟ 📌 خرید موبایل برای کودکان ۱۰ سال به بالا با ایجاد قوانین محکم 🔻همچنین برای این کار می‌توانید از ابزارها و برنامه‌های کنترل و نظارت که برای والدین طراحی شده‌اند کمک بگیرید. 📌 با نصب این برنامه‌ها روی گوشی تلفن همراه کودکتان، می‌توانید فعالیت‌های او را رصد کرده و دسترسی به برنامه‌های مختلف را کنترل کنید. 🔻 این موضوع را در نظر بگیرید که طی اعمال این محدودیت‌ها با بچه‌ها رابطه‌ای محترمانه و صمیمی داشته باشید. ✍ تحقیقات مشخص کرده است که بچه‌هایی که از تنبیه شدن می‌ترسند کمتر احتمال دارد در صورت تجربه‌ موقعیت خطرناک از والدینشان کمک بخواهند.
"پدر و مادر باشید نه بادیگارد..." اجازه استقلال و تجربه به فرزندتان دهید. ما نمی گوییم که فرزندتان را حال خودشان رها کنید و اجازه دهید هر کاری دوست دارد انجام دهد، نه، شما باید با نظارت غیر مستقیم به فرزند خود اجازه دهید گاهی خود در کارهایش تصمیم بگیرد، تجربه کند و شکست بخورد ، نباید همیشه نقش فرشته نجات را برای او بازی کنید. تحقیقات بلندمدت روی مادران ۱۸ تا ۴۹ ساله نشان می‌دهد، درصد زیادی از این زنان به افسردگی دچار می‌شوند. تقریبا یك ‌چهارم مادران به‌ شدت از وظیفه نگهداری از فرزندان خسته می‌شوند و این طور تصور می‌كنند كه آنها نمی‌توانند مادر خوبی باشند. استرس و نگرانی از خصوصیات اصلی مادران محافظ است، زیرا آنها همیشه باید خود را جای فرزندشان بگذارند و همه مسئولیت‌های او را انجام دهند.
زماني كه از فرزندانمان فعل يا حرف اشتباه و منفي اما بامزه سر ميزند، به شوخي نگيريم و با خنده انتقاد نكنيم. تكليف او را روشن كنيم! بالاخره حرف يا كارش بد بوده يا خوب و بامزه؟ اگر بد بوده چرا مي خنديم؟ گاها رويمان را بر مي گردانيم و مي خنديم كه مثلا نبيند! البته كه متوجه مي شود! اين تعارض رفتاريِ والدين سر درگمي كودك در انتخاب و ادامه ي رفتار را به دنبال دارد، و معمولا اين خنده ها اثري بسيار قوي تري از آن انتقاد دارد و باعث تثبيت رفتار نامطلوب مي شود. نه خودمان را گول بزنيم نه فرزندمان را! قاطع باشيم! اين خنده هاي بي جا، كار دست آينده ي كودكان مي دهد!
لطفا از این گروه ماد‌ران نباشید همه مادران آرزوی آرامش و شاد‌ی فرزند‌ان شان را د‌ارند اما برخی ماد‌رها با اشتباه‌های‌ خود، زند‌گی را برای فرزند خود‌ سخت ‌می‌کنند‌: ◻️ ماد‌ران همیشه نگران ◻️ ماد‌ران بیش حمایتگر ◻️ ماد‌ران چسبند‌ه ◻️ ماد‌رانی که همیشه با همسرشان ‌می‌جنگند. ◻️ ماد‌رانی که بچه را د‌ر د‌عواها د‌خالت ‌می‌د‌هند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا