پارتیزان
🔹 زیرنویس شبکه خبر: منابع آگاه اعلام کردند نیروی هوایی ارتش قصد دارد از یکی از پایگاههای زیرزمینی
🔹 اولین تصویر از پایگاه زیرزمینی نیروی هوایی ارتش/فارس
پ ن : سوخو ۳۵ توی این مکان جا نمیشه! با همون اف ۴ خوش باشید.
Damocles
@Partisan2015
پارتیزان
🔹 اولین تصویر از پایگاه زیرزمینی نیروی هوایی ارتش/فارس پ ن : سوخو ۳۵ توی این مکان جا نمیشه! با همون
🔹پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 ارتش، مورد بازدید سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت
🔹پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 ارتش قابلیت پذیرش و عملیاتی کردن انواع جنگندههای شکاری و بمبافکن و همچنین پرندههای بدون سرنشین نیروی هوایی ارتش را دارد.
Damocles
@Partisan2015
پارتیزان
🔹 از ابتدایی ترین نکات عدم وجود سیستم تهویه و جت فن های انتقال هوا و گاز.
🔹اگر دقت کنید در تصاویری که جنگنده ها روشن هستند به وضوح حجم دود و گاز در هوای سالنها دیده میشود!
🔹 ارتفاع کم سقف سالنها و دالان اصلی نیز مناسب ورود جنگنده هایی مانند سوخو ۳۰ و سوخو ۳۵ نیست! (مگر دوستان بخواهند فلون بخرند!)
Damocles
@Partisan2015
#تکمیلی | پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 با در اختیار داشتن اماکنی چون آلرت، پست فرماندهی، آشیانههای نگهداری جنگنده، مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما، تجهیزات ناوبری و فرودگاهی، مخازن سوخت و... این قابلیت را دارد تا انواع جنگندههای نیروی هوایی را برای انجام ماموریتهای محوله پذیرا باشند.
- این پایگاه بزرگ زیرزمینی، قابلیت پذیرش و بکارگیری عملیاتی جنگندههای جدید نیروی هوایی ارتش را نیز خواهد داشت؛ گفتنی است عقاب 44 یکی از چندین پایگاه هوایی راهکنشی زیرزمینی نیروی هوایی ارتش است که طی سالهای گذشته متناسب با نیاز عملیاتی این نیرو و با در نظر گرفتن اصول پدافند غیرعامل در مناطق مختلف کشور احداث شده است.
- احداث این پایگاهها در نقاط مختلف متناسب با نیازها و با ضریب ایمنی بالا با توجه به طراحی و استقرار در زیر کوهها قابلیت اجرای عملیات غافلگیرانه هوایی را از مکان و زمان دور از انتظار دشمنان فراهم میکند.
- این پایگاهها با نگهداری جنگندهها در مکانهای امن و تجهیز آنها به سامانههای جنگ الکترونیک، بمبها و موشکها از جمله یاسین، قائم و آصف امکان عملیات دورایستا و افزایش برد راهبردی برای اهداف دوردست را فراهم کرده است.
@MilitaryWoorld | دنیای نظامی
از موشک کروز بردبلند عاصف نصب شده بر روی جنگنده بمبافکن سوخو-۲۴ رونمایی شد.
@iranian_defensive_power
پارتیزان
🔹 از ابتدایی ترین نکات عدم وجود سیستم تهویه و جت فن های انتقال هوا و گاز. 🔹اگر دقت کنید در تصاویری
🔹پیرو پست قبل دوستان اشاره کردند که چرا گفته شد این آشیانه ها و این دالان ها مناسب عبور سوخو 35 و سوخو 30 نیست. یک مورد مثال میزنیم که در تصاویر نیز مشهود است.
عرض فانتوم ها 11.5 متر
عرض فلنکرها 15.5 متر
نکته : عرض سوخو دررصورت نصب پاد بر سر هر بال به 16 متر میرسد.
🔹این ابعاد عرض سوخو ها به علاوه فضای امن ازاد طرفین جهت چرخش و ورود و خروج از آشیانه ها را اگر محاسبه کنید به تونلی حداقل با پهنای 18 متر نیاز است که برخورد یا حادثه ای رخ ندهد.
🔹 هنوز خبری از ورود سوخو به کشور نیست اما اگر هم فرض بگیریم که مکانی زیر زمینی برای استقرار آن اماده شده باشد در تصاویر منتشر شده وجود نداشته و این مکانهای نشان داده شده قابلیت استقرار سوخو ها را ندارند.
Damocles
@Partisan2015
🔷رونمایی از پایگاه زیرزمینی عقاب 44 نیروی هوایی ارتش در دل کوه بهانه ای شد تا نگاهی به یکی از بزرگترین پایگاه های هوایی زیرزمینی در اروپا داشته باشیم.
🔹پایگاه هوایی ژلجاوا نیروی هوایی یوگوسلاوی، این پایگاه امروزه در داخل کرواسی قرار دارد، در سال 1946 حزب کمونیست حاکم در این کشور دستور ساخت این پایگاه را صادر می کند که نزدیک به 20 سال زمان صرف ساخت پایگاه می شود.
🔹این پایگاه با مجموع تونل هایی به طول 3.5 کیلومتر می توانست 1000 نفر نیرو شامل پرسنل پایگاه و خلبانان را در خود جای دهد، مهم ترین ویژگی پایگاه پذیرایی از سه اسکادران میگ 21 بود(در حالت اضطراری توان استقرار تا 120 فروند میگ 21 هم وجود داشت) که دو اسکادران در نقش تهاجمی و یک اسکادران دیگر در نقش شناسایی فعالیت داشتند.
🔹ژلجاوا برای اصابت مستقیم بمب اتمی 20 کیلوتنی مقاوم سازی شده بود و در صورت حمله اتمی پایگاه توانایی آن را داشت که تا 30 روز نیاز های پرسنل را تأمین کند، از جمله آب آشامیدنی و تهویه و تصفیه هوای مناسب.
🔹حتی این پایگاه در تأسیسات بیرونی خود میزبان هواپیماهای ترابری داگلاس C-47 بازمانده از جنگ جهانی دوم هم بود.
Maverick
@Partisan2015
🔹یوگوسلاوی یک پایگاه هوایی زیرزمینی کوچک تر هم داشت به اسم سالتینا در منطقه پریستینا(کوزوو امروزی)
🔹این پایگاه که ساخت آن در سال 1965به پایان رسید در دل کوه قرار داشت و از دو باند جهت پرواز و فرود جنگنده های میگ 21 استفاده میکرد، البته از پایگاه هوایی ژلجاوا کوچک تر بود و برای همین توانایی نگهداری از حداکثر 2 اسکادران میگ 21 داشت.
🔹در نهایت هردو پایگاه زیرزمینی یوگوسلاوی در جنگ داخلی که منجر به فروپاشی این کشور شد، نابود شدند.
Maverick
@Partisan2015