🔹یوگوسلاوی یک پایگاه هوایی زیرزمینی کوچک تر هم داشت به اسم سالتینا در منطقه پریستینا(کوزوو امروزی)
🔹این پایگاه که ساخت آن در سال 1965به پایان رسید در دل کوه قرار داشت و از دو باند جهت پرواز و فرود جنگنده های میگ 21 استفاده میکرد، البته از پایگاه هوایی ژلجاوا کوچک تر بود و برای همین توانایی نگهداری از حداکثر 2 اسکادران میگ 21 داشت.
🔹در نهایت هردو پایگاه زیرزمینی یوگوسلاوی در جنگ داخلی که منجر به فروپاشی این کشور شد، نابود شدند.
Maverick
@Partisan2015
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹ویدئویی بسیار نادر از بکارگیری پایگاه هوایی زیرزمینی ژلجاوا یوگوسلاوی و پرواز میگ 21 های آن در دهه 70
Maverick
@Partisan2015
🔷 "نیکی آسیا" : چرا تبدیل شدن هند به ابرقدرت جدید برای غرب دردسر ایجاد می کند؟ 🇮🇳
🔹 نویسنده ژاپنی این مقاله معتقد است که ادغام هند با اردوگاه ایالات متحده و غرب غیرممکن است و ظهور هند مانند ظهور چین، ایالات متحده و غرب را نگران خواهد کرد.
🔹 هند هنگام رخ دادن همهگیری کرونا و جنگ اوکراین رشد صنعتی و اقتصادی قابل قبولی از خود نشان داده است که با وجود مشکلات جدی اما چشم انداز مثبتی برای آن می توان متصور بود. بنابراین، ایالات متحده و کشورهای غربی بسیار مشتاق هستند که بتوانند هند را در منطبق بر منافع غرب (رام شده) در اردوگاه خود داشته باشند.
Jīngyú
@Partisan2015
🔹 ۱- دیپلماسی هند با وجود افزایش گسترده سطح همکاری های هند و غرب اما خرید گسترده نفت روسیه و پایبند نبودن به سقف قیمت غربی و صادرات گسترده فرآورده های نفتی نشان داده است که حداکثر کردن منافع هدف اساسی آن است. بنابراین هند "شریک وفادار" ایالات متحده و غرب نیست.
🔹 ۲- هدف اساسی هند از همکاری با ایالات متحده و غرب، «ابزارسازی» آن برای کنترل و تعادل چین است. هند تصمیم گرفت به استراتژی هند و اقیانوس آرام آمریکا برای کنترل و تعادل چین بپیوندد ولی از تحریمها علیه روسیه به دلیل نگرانی وابستگی کامل روسیه به چین حمایت نکرد.
🔹 ۳- باور ایالات متحده و کشورهای غربی بر اشتراک هند در ارزشهای دموکراتیک، خیال بافی است. در واقع با ادامه رشد قدرت هند، دولت مودی از هیچ تلاشی برای تضعیف نظام دموکراتیک برای تحکیم موقعیت حاکم خود دریغ نکرده است.
Jīngyú
@Partisan2015
🔹 تورو ایتو، استاد آکادمی دفاع ملی ژاپن گفت: زمانی که آنها (غرب) متوجه شدند که نمی توانند هند را به اردوگاه خود بیاورند، ایالات متحده، اروپا و ژاپن رویه خود را تغییر دادند تا از هل دادن آن به طرف دیگر جلوگیری کنند.
🔹 به عبارتی غرب به هند هر چند که موضع گیری مطلوب آن ها را نکند نیاز دارند و حتی با وجود همسو نبودن با سیاست های غرب از تنش با هند جلوگیری می کنند. از این رو رشد و قدرتمند تر شدن هند با موضع فعلی مطلوب غرب نیست.
Jīngyú
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اختصاصی | ویدیوئی از پایگاه راهبردی عقاب۴۴ نیروی هوایی در اعماق رشتهکوههای ایران زمین که پذیرای جنگندههای حامل موشک کروز برد بلند ارتش است.
🖥 @aja_media
zil.ink/ajamedia_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ویدئویی زیبا از شلیک با تفنگ گلیل اِیس (ACE) نسل اول (Gen 1)
🔹اِیس در کالیبر های متفاوت همچون 5.56 ناتو، 5.45 روسی، 7.62*39 ملقب به M43 و... تولید میشود. همچنین در چند طول لوله مختلف و 2 نسل اصلی اول و دوم در دسترس است. (البته نسل اول دیگر تولید نمیشود.)
🔹سلاح در ویدئو در کالیبر 5.45 است و از گلوله 5.45*39 استفاده میکند. دارای لوله با طول 13 اینچ یا 330 میلی متر است.
▪️اسلحه در ویدئو نیم خودکار است.
FND
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از شوخی بایدن با خبرنگاران که به واقعیت تبدیل شد.
🔹در سال 1997 زمانی که جو بایدن سناتور ایالت دِلاوِر بود و بیل کلینتون رئیس جمهور آمریکا، جو بایدن در مصاحبه ای که با خبرنگاران دارد از گفت و گو با نماینده روس ها و مخالفت آنها با گسترش ناتو می گوید.
🔹او به شکل تمسخر آمیز می گوید به روس ها گفتم اتحاد با چین شانس بالایی برای شما خواهد داشت و اگر برایتان کارساز نبود ایران را امتحان کنید و حضار می خندند.
🔹26 سال از جوک بایدن در آن زمان گذشته است و روسیه برای جلوگیری از گسترش ناتو(افزوده شدن 14 کشور اروپایی در ناتو پس از پایان جنگ سرد) در اوکراین وارد جنگ شده است و به شکل غیررسمی ایران یکی از متحدینش در این جنگ به شمار می رود.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷حضور ایران و اسرائیل در ترکیه!
🔹یکی از عجایب خاورمیانه حضور هواپیمای ترابری C-130 هرکولس ارتش و هواپیمای بوئینگ 737 سری 800 خطوط هوایی ساندور اسرائیل در کنار یکدیگر برای تحویل محموله های امدادرسانی زلزله اخیر ترکیه می باشد.
🔹طنز تلخ ماجرا جایی بیشتر می شود که امروز اسرائیل اعلام کرده برای زلزله زدگان سوریه نیز کمک ارسال خواهد کرد، آنهم اسرائیلی که به شکل میانگین ماهانه زیرساخت های سوریه را به بهانه مختلف می کوبد.
Romeo 6
@Partisan2015
🔷به گزارش خبرگزاری آلمانی اشپیگل، دولت آلمان مجوز ارسال ۱۷۸ عراده تانک لئوپارد ۱ به اوکراین را صادر نمود.
🔹قرار است تانک های ذکر شده توسط ۳ کشور آلمان، دانمارک و هلند تامین شده و به اوکراین عرضه شوند.
🔹طبق اطلاعات موجود قرار است راینمتال ۸۸ عراده تانک را آماده سازی کند و تا پایان سال ۲۰۲۳ مابین ۲۰ الی ۲۵ عراده تانک را تحویل اوکراین نماید. مابقی تانک ها نیز در سال ۲۰۲۴ به اوکراین عرضه خواهند شد.
🔹طبق گزارش نشریه بیزنس اینسایدر نیز، وظیفه تامین و آماده سازی ۹۹ عراده تانک دیگر برعهده شرکت FFG خواهد بود.
🔹تانک های تحویلی از نوع لئوپارد ۱آ۵ (Leopard 1A5) میباشند.
Xterm
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷آتش سوزی در خط تولید شرکت آمریکایی تولید پهپاد و اپتیک Edge Autonomy در لتونی
🔹امروز در جنوب غربی شهر ریگا پایتخت لتونی، خط تولید شرکت پهپادی Edge Autonomy آمریکا دچار آتش سوزی شدیدی شده است که در پی آن 4 نفر هم زخمی شده اند، شرکت Edge دو خط تولید دارد که یکی در مقر اصلی کالیفرنیا آمریکا قرار دارد و دیگری در شهر ریگا لتونی در حال فعالیت است.
🔹شرکت Edge Autonomy در کنار پهپاد های غیرنظامی، پهپاد های نظامی سبک برای ارتش آمریکا و دیگر کشورهای متحد آن را فراهم میکند، یکی از مشتری های اصلی این شرکت، اوکراین می باشد.
🔹تحقیقات پلیس لتونی برای یافتن علت حادثه درجریان است.
Maverick
@Partisan2015
🔷بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان ،اولین تانک لئوپارد 2 (مدل استاتیک) را به وزیر دفاع اکراین اولکسی رزنیکوف تحویل داد.
🔹این دیدار در سفری از پیش اعلام نشده در هفتم فوریه در کیف انجام شد که اولکسی رزنیکف در صفحه ی شخصی خود این تصویر را منتشر کرد.
Centaure
@Partisan2015
🔹تصویر ماهواره ای محل یک پایگاه ناشناس نیروی هوایی ارتش در استان هرمزگان منتشر شد. گفته شده تصویر مربوط به پایگاه عقاب 44 نیروی هوایی است.
ECM
@Partisan2015
پارتیزان
🔹تصویر ماهواره ای محل یک پایگاه ناشناس نیروی هوایی ارتش در استان هرمزگان منتشر شد. گفته شده تصویر مر
🔹 محل مورد نظر از زوایایی بهتر. طول باند پایگاه مذکور حدود 3 کیلومتر است که برای نشست و برخواست انواع جنگنده ها مناسب است.
🔹 مکان شناسی و موقعیت شناسی منطقه ای و احداث پایگاه در ضلع شمالی کوه ها بسیار دقیق و حساب شده انجام شده که شامل عدم کشف سریع جنگنده ها توسط رادارهای پدافندی کشور های همسایه جنوبی در لحظات اولیه برخواست و همچنین دشوار بودن هدف گیری درب های ورودی آشیانه جنگنده ها در ضلع شمالی کوه ها توسط موشک کروز و تسلیحات دور ایستا در نظر گرفته شده و مکان بسیار امنی برای حفظ و ایمنی جنگنده ها و تسلیحات آنها فراهم کرده.
ECM
@Partisan2015
🔹در انتهای گزارش معرفی پایگاه زیر زمینی نیروی هوایی ارتش جنگنده بمب افکن ضربتی سوخو 24 فنسر نیز مشاهده شد که مجهز به موشک کروز تهاجمی شده است.
🔹چند ماه قبل به این مورد اشاره شد و تصاویر آن را در کانال قرار دادیم. این موشک نسخه هواپرتاب موشک کروز تولید ایران بر اساس پلتفرم کروز KH-55 است.این موشک در پروژه های متعددی از سال 1393 تا کنون با نامهای (پروژه طلایئه) سومار و ابومهدی و هویزه در نسخه های میانبرد و برد بلند در کلاس های تهاجم زمینی و ضد کشتی با بردهای 700 الی 1400 کیلومتر معرفی شد.
🔹تصاویر آزمایشات گذشته نیز مربوط به نسخه تهاجم زمینی این موشک است که لحظه رسیدن این موشک به هدف زمینی را نشان میدهد که در ارتفاع بسیار پایین در حدود 3 متری زمین بدور از چشم رادارهای پدافندی پرواز میکند.
🔹هر سوخو 24 میتواند 2 فروند از این موشک را پرتاب کند. تجهیز این جنگنده به این موشک برد و شعاع تهاجم هوایی کشور را نسبت به سالیان گذشته بشدت بالا میبرد و اهداف در فواصل بالایی را در تیررس سوخو 24 قرار میدهد بدون آنکه نیاز به ورود به عمق خاک دشمن و درگیری با جنگنده ها یا پدافند دشمن را داشته باشد.
ECM
@Partisan2015