فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨این مساجد است که نهضت انقلاب را درست کرد
🎤اهمیت مساجد از دید امام انقلاب
🕋از عهد رسول الله تا انقلاب اسلامی
⚪️ مساجد محل اجتماع هستند،اجتماع سیاسی،اجتماع فرهنگی، اجتماع اقتصادی و...
🇮🇷راه نجات کشور=حفظ مساجد
#به_سوی_مسجد_طراز_انقلاب_اسلامی
#امام_خمینی
#جهاد_تبیین
@partizanistudio
آن روز که قرار شد تاریخ در امتداد خود تکرار شود یک بار دیگر اینجا نه عکس رستم ایرانشهر، که هزاران رستم ایرانی و ایرانی زاده و پیروان پاکسرشت ایران در مرزهای تاریخی بار دیگر در قلب فلسطین سربلند و استوار خواهند ایستاد و پایان دشمن اشغالگر را جشن خواهند گرفت.... رستم قصه ما همه فکر و ذکرش ساختن دوباره مرزهای اهورایی ایران در عمیقترین گذر تاریخی خود بود و این روزها را به یاد داشته باشید که چگونه ما اینجا آزادی را در مرزهای دور ایران بزرگ به چشم جهانیان خواهیم نشاند... این روزها شاید تلخ می گذرند اما شیرینی تکرار تاریخ که دشمنان مان را از مرزهای پاک ایران بزرگ بتارانیم ما را امیدوار میکند... دشمن این را میداند و میداند که این روز فرا میرسد و همه هراسش از همین است... آنها فکرش را هم نمیکردند که روزی عکس رستم ایرانشهر در قلب فلسطین اینگونه بر دست گرفته شود و خواهند دید که در سایه انتقام چگونه تلافی تمام نامردی آنها را خواهیم کرد....
پس منتظر بمانند تا روزش که برسد صهیونیستها را به دریا جارو میکنیم تا قفسههای تاریخ از رشادت ایرانیها پر شود...
@partizanistudio
🔲 بقیة السیف ها را دریابیم!
کسی از میدان جنگ به حضرت امیر(ع) نوشت: جنگ از قبیله ربیعه زیاد کشته گرفت(۱)
حضرت حکمت ۸۴ نهج البلاغه را انشاء فرمود: "بَقیّة السَّیفِ اَبقَی عَدَداً وَ اَکثَرُ وَلَداً : بازماندگان و باقی ماندگان از شمشیر شمارشان باقی تر و نسلشان بیشتر است!"
حاج نادر بقیة السیف سید مرتضی بود ، فرزندان معنوی ای افزود و جریان رسانه ای در مسیر آوینی آفرید. خدایش با شهدا محشورش کند.
بقیة السیف ها را دریابیم و قدر بشناسیم حاج حسن رحیم پور از آن جمله است.خدایش عمر با برکت عطا فرماید.
۱. تمام نهج البلاغه ص ۸۵۵
#آقای_نادر
#حاج_حسن
☑️@partizanistudio
✅ وقتی رسول خدا (ص) فرمودند "معلمی شغل انبیاست"؛ دانستم معلمین پیامبرانی هستند در میان ما، تا دستگیرم شوند برای رشد و تعالی در صراط حقیقت و معرفت به اله🌹
✅ وقتی امیرالمومنین (ع) فرمودند: "هر کس کلمه ای به من بیاموزد، مرا بنده خود نموده است"؛ دانستم تا ابد مدیون معلم هستم و حفظ حرمت و احترامشان بر من فریضه ای واجب است 🌹
✅ دست یکایک معلمین و اساتیدم را به نشانه محبت میفشارم و اظهار خشوع و خشود میکنم در برابر جایگاه رفیع و والای آنان و از خداوند منان خیر کثیر و علو درجات و همنشینی با اهل بیت عصمت و طهارت در بهشت برین را برایشان خواستارم🌹🌹
@partizanistudio
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای شنیدنی مرحوم طالبزاده پیرامون #مسجدطراز
🔹مسجد محل تفکر است
🔹مساجد باید از قبل ازاذان صبح تا آخر شب باز باشند
🔹کشورهایی مثل ترکیه و مصر و مالزی چرا مساجد شون صبح تاشب بازهست؟
🔹هیأت امنای مساجد باید رویکردشان را عوض کنند
@partizanistudio
بخشی از سخنان حجه الاسلام قرائتی:
مسجد باید اینگونه باشد...
هیئت امنای مسجد بایدافراد باتقوا باشند. قرآن میگوید «إِنْ أَوْلِیاؤُهُ إِلاَّ الْمُتَّقُونَ» (انفال، ۳۴) اولیای مسجد فقط باید افراد باتقوا و آدمهای شجاع باشند. «إِنَّمَا یَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللّهِ مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَ الْیَوْمِ الآخِرِ وَ أَقَامَ الصَّلاَةَ وَ آتَی الزَّکَاةَ وَ لَمْ یَخْشَ إِلاَّ اللّهَ» (توبه، ۱۸) فقط کسانی حق تعمیر مسجد را دارند که علاوه بر ایمان به خدا و قیامت، نترس باشند. آدم ترسو وقتی متصدی مسجد شد، مسجدداریاش هم همراه ترس میشود.
پیشنماز مسجد باید کسی باشد که افراد زیادتری را به مسجد بکشاند. باید از نظر قرائت بهترین باشد. باید از دیگران عادلتر باشد. پیشنمازهای پیرمرد که قدرت ارتباط با نسل جوان را ندارند، باید با یک طلبهی جوان خوشسلیقه در کار امامت جماعت مسجد شریک شوند. شرکت در کار تبلیغات اسلامی و دینی در قرآن آمده است. خدا وقتی به حضرت موسی گفت برو پیش فرعون که او طغیان کرده است، موسی گفت برای من وزیر و یاوری قرار بده و برادرم هارون را در کار من شریک کن. (طه، آیات ۲۴ تا ۳۳) مثلاً هر دو باهم به مسجد بروند. آن پیرمرد نماز را بخواند و این طلبهی جوان با جوانان ارتباط بگیرد. یک طلبهی جوان برای درس دادن، پاسخ دادن به سؤالات مردم، عیادت از بیماران، تقدیر و تشکر و خدمات اجتماعی توانایی دارد، اما آن پیرمرد توانایی این کارها را ندارد. پیرمرد ۷۰-۸۰ ساله که نمیتواند با بچهی سیزده ساله ارتباط برقرار کند.
روحانی مسجد باید از احوال نمازگزاران اطلاع داشته باشد. پیغمبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم فرمود هر کسی که فرزنددار شد، به من خبر دهید. هر کسی هم از دنیا رفت، به من خبر دهید. منِ امام جماعت نباید بیایم در مسجد، نماز بخوانم و بروم و نفهمم چه کسی فرزنددار شده، چه کسی ازدواج کرده، و چه کسی از دنیا رفته است. باید بین امام جماعت و نمازگزاران ارتباط عاطفی برقرار باشد. حضرت رسول صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم نماز که میخواندند، بلند میشدند در صفوف نگاه میکردند و سراغ افراد غایب را میگرفتند. اگر میگفتند فلانی مریض است، حضرت میفرمودند برویم عیادت کنیم. اگر میگفتند مسافرت است، حضرت در حقش دعا میکردند. مسجد سالن حضور و غیاب امت اسلامی است.
مردم هم باید پیشنماز را دوست داشته باشند. اگر مردم در یک مسجدی با روحانی مسجد مشکل دارند و رابطهشان شکرآب است، آن روحانی باید از آن مسجد به مسجد دیگری برود. حدیث داریم اگر پیشنماز محبوبیت نداشته باشد، آن نماز جماعت قبول نیست. صحیح است، اما قبول نیست.
خادم مسجد هم باید کسی باشد که اولاً جوان، خوشصدا و خوشقیافه باشد. ثانیاً استاد قرآن باشد و خودش بتواند به بچههای محله قرآن بیاموزد و سوم اینکه حداقل تحصیلاتش دیپلم باشد. اگر جوانی اینگونه بود میتواند خادم مسجد شود و زندگیش هم از این طریق تأمین شود.
@partizanistudio
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤آیت الله فاطمی نیا:
اگر چیزی را یقین نکنم نمیگویم؛ بدانید و آگاه باشید هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف رهبری بزند، هرکس اندیشهای داشته باشد که ضد مقام رهبری باشد، خدا او را نخواهد بخشید!
📌در وصف این استاد فقید
🔹 استاد فاطمی نیا خطیب، استاد اخلاق، مورخ اسلامی و کتاب شناسی که در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر عربی تحقیقاتی انجام داده بود.
🔹 شاید بتوان گفت که بزرگترین ویژگی ایشان کتمان و مکتوم بودنشان بود! ایشان را کوهی از تواضع می شد دید. این فرموده ی بزرگان است که: « آقای فاطمی نیا قطعاً از اولیاء خدا هستند»
ویژگی دیگر این بزرگ مرد الهی عشق عجیب ایشان به اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) بود.
🔹 کراماتی نیز از زبان برخی اهل سلوک در مورد ایشان بر زبانها جاریست، اما خودشان هیچ گاه به بیان و تایید آنها نپرداخته بودند. گاهی در منبرهایشان گریزی کوتاه و لطیف می زدند، اما زود رد می شدند. به هر حال همنشینی با گلهای نابی چون آیت الله بهاءالدینی، آیت الله بهجت، علامه طباطبایی، آیت الله مصطفوی و چهل سال رفاقت صمیمانه با فرزند میرزا علی آقای قاضی که دست توانایی در سلوک و عرفان و سلک پدرشان داشتند، قطعاً گلاب نابی در وجود ایشان پدید آورده بود. گر چه ایشان خود گلی ناب از گلستان اولیای الهی بودند و هستند.
صحبتهاشون دین واقعی رو نشون میداد. صحبتهاشون خیلی برای متعادل کردن تعصبات دینی مفید بود. پندهاشون خیلی به درد ما مذهبیهایی میخورد که تصورات غلط خودمون رو از دین داریم و در افراط و تفریطیم.
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
@partizanistudio🇮🇷
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
❤️قصه خیابان مجاهدین...
قدیمی ها بخاطر دارند؛ سر کوچه و پس کوچه های شهر جمعیتی هرزه و الوات بود که صبح و شام کارشان کفتری نشستن و رخ کشیدن و زنجیر چرخاندن و لغز خواندن وسبیل تاب دادن بود. اهل محل هم از این قماش جاهل امنیت نداشتند و نوامیس شان در معرض تعرض بود. شهر نیز طاعون زده از طاغوت بود و تهی از نظمیه و عدلیه. اما در مقابل جمعی بودند مدافع اهل محل که شهرت شان بود به مرام ولوتی گری..
گذشت و گذشت تا اینکه خمینی آمد.
خمینی لوتی های قلندر محله را جمع و برای شان مرشدی کرد و یاد داد که اوباش اصلی از قماش جاهلان سبیل چرب کرده نیست. سرحلقه اوباش، جائری است مستبد که باید حیثیت اش را به خاک کشید. همین هم شد.. هرچند بدین جا نیز ختم نشد. هرچقدر این بچه ها بزرگتر شدند، خمینی هم عمیق تر از این مبارزه جانانه وتاریخی گفت....
اینبار توضیح داد که شرق و غرب عالم هرچه غیر خداست طاغوت است و این همه مقابل طینت بی آرایش و بی آلایش توده های مردم صف کشیده اند.
خمینی یاد داد که خدایگان شرارت ابلیس است و ظهور ابلیس روی زمین شیاطینی اند که سرسلسله اوباشند و برای ایستادن مقابل این جبهه سراسر پلیدی و پلشتی باید مجاهد بود. مجاهدی که از زنجیرهای درون رهیده و بر سیاهی بیرون تاخته است؛ و با این عبور و مرور بود که خیابان مجاهدین شکل گرفت.
خمینی از قلندارن لوتی شهر، جوانمردان پهلوان ساخته بود و به همان میزان که بچه های خیابان مجاهدین بیشتر و بیشتر شدند، شرارت اوباش هم توسعه یافت. اما مقصد همان بود. همان تعرض . همان پرده دری. همان ظلم و ستم و چپاول....تاجایی که اوباش اغتشاش محله ها و اراذل تروریست شهر نیز اجیر و مزدور اول اوباش عالم شدند.
همان ها که رسانه تحریف می زدند و قلب واقع می کنند، آدم می کشند و خون میرزند و شهر را به آتش می کشند و برای تحریم سفره مردم، کاسه لیسان را اجیر می کنند....
تروریست های دیروز خیابان مجاهدین تهران غریبه نیستند و حلقه تکمیلی همان تروریست های رسانه ای و سیاسی اند که شب و روز در دسیسه برای ذهن وقلب مردم اند.
حاج حسن مدافع حرم بود؛ همان حرمی که فرمود جمهوری اسلامی است و البته جمهوری اسلامی جز مردم ایمانی نیست. اینان نیز مردم را نشانه گرفتند.
اما قصه بچه های خیابان مجاهدین، قصه شاگردان خمینی است که وسعت آن نه به ایران انقلابی که به وسعت انقلاب در تاریخ است. عصر خمینی شکل گرفته است و امتداد خیابان مجاهدین به ابدیت است ان شالله.
@partizanistudio
25.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی بن مهزیار که در سرود سلام فرمانده
به او اشاره میشود کیست ؟!
🔶 مرحوم کافی | در فیلم دیدار پسر مهزیار با امام زمان (عج) ؛ کودکان و نوجوانان خود را پای داستان علی بن مهزیار بنشانید.
او در اوایل غیبت امام زمان (عج) زندگی میکرد و برای دیدار ایشان بیست سال به زیارت خانه خدا
رفت ولی موفق به ملاقات امام نشد تا اینکه…
#امام_زمان
#سلام_فرمانده
@partizanistudio
✒به عنوان نوجوانی که دلداده اش بودم، با پخش یکی دو سخنرانی آخرش از تلویزیون، ناخودآگاه از خود پرسیدم: آقا چرا اینقدر لاغر شده است؟
لباس روحانی، قدری انسان را حجیم می کند، اما تکیدگی او، به قدری بود که کسوت نیز، آن را پنهان نمی کرد! یکی دو دهه بعد که با اکثر اطرافیان و پزشکان امام، مراوده یافتم، دانستم که آنها هم در معرض همین پرسش بوده و با خوش خیالی، پاسخ می گفته اند: "در این سن، لاغری برایش خوب است!" تمام توجه اینان به قلب بود، حال آنکه پیک مرگ، در جایی دیگر از بدن ریشه می دواند!
جالب است اولین کسی به بیماری مظنون شد و آن را دریافت، خودِ #امام بود! به پزشکش از علائمی خبر داد، که آنها را به دو آندوسکوپی توان فرسا سوق داد! نتیجه اما، تکان دهنده بود: سرطان معده و عملی که هر چه زودتر باید انجام داد! پیر اما، با آرامشی عجیب با این پدیده روبرو شد:
" نه تقصیر شماست و نه تقصیر من! تقصیر این شناسنامه است، که عمرش زیاد شده و باید به روی آن، قلمِ سرخ بخورد!"
در آن ده روزی که در بیمارستان حیات داشت، یکی دو بار به فضای باز آورده بودندش. پرسیده بود: " #احمد ، این ساختمان روبرو کجاست؟" و فرزند در پاسخ: "آقا، این همان ساختمان حسینیه جماران است، همیشه از حیاط منزل آن را می دیدید و الان در اینجا. چند روز بستری هستید و دوباره، به منزل و کارهایتان بر می گردید!" و هم او جواب می شنود: "من می میرم، در همین چند روز آینده!".
از صبح شنبه سیزده خرداد، حالش دگرگون شد! به واقع امام در سه بعد از ظهر همان روز، از دنیا رفت! منتها پزشکان به مدد دستگاهها، تا ده و ربع آن شب، توانسته بودند ضربان را حفظ کنند! در آخرین لحظاتی که هنوز بیان داشت، خانواده را جمع کرد و گفت: "این راه سختی است، سعی کنید گناه نکنید!".
پزشکان به محض بروز علائم، به فرزندش گفته بودند: "آقا تا چند ساعت دیگر، بیشتر بیان ندارد! اگر میخواهی چیزی بپرسی، فرصت را غنیمت شمار!". فرزند تا به اتاق پدر وارد شد، اما او را در حال نماز دید و دریغش آمد تا خلوت قدسی اش را، بر هم بزند! او که عمرش تجلی قُرب به حق و فنای در آن بود، واپسین لحظات را نیز، به نماز گذراند! به شهادت آنان که در جوار بسترش بودند، از وخامت حال تا مفارقت از حیات، بیش از صد بار شهادتین گفت!
این پایانِ حیات جسمانی مردی بود، که به یقین، همواره به نام و پیام، در گستره تاریخ می توان او را دید! وی در سی و دو سال پیش، در چنین ساعاتی، حضوری بی منتها را آغاز کرد! یادش گرامی باد.
🔷متن: محمدرضا کائینی
☑️ @partizanistudio
#امام_خمینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این یک توطئه است...
در ایام رحلت امام بشنویم از هشدار کمتر شنیده شده ایشان :
📉این یک توطئه است که می خواهند مساجد را خالی کنند...
🕌مساجد بود که این پیروزی(انقلاب)را برای ما درست کرد.
✅این مراکز حساسی است که ملت باید به آن توجه کنند.
❌این طور نباشند که خیال کنیم پیروز شدیم مسجد می خواهیم چه کار!
⭕️پیروزی ما برای اداره مسجد است.
پ ن:
ائمه جماعات این هشدار مهم را شنیده اند؟
عدم توجه برخی از مسئولین و ائمه جماعات به این هشدار مهم مصداق ترک فعل نیست؟
مسئولیت ما بعد از شنیدن این هشدار چیست؟
✍️امام خمینی (ره)؛ 10 تیر 1360
#ترک_فعل
#جهاد_تبیین
#غیرت_دینی
✅به سوی مسجد طراز انقلاب اسلامی
@partizanistudio