سرود - خبری پیچیده،نور حق تابیده .mp3
6.7M
🎧 #بشنوید | #سرود
🎶 خبری پیچیده، نور حق تابیده
🎶 طاق کسری از قدوم پاک احمد، لرزیده
🎤 حاج #مهدی_سلحشور
🌸 #عید_مبعث پیامبر اعظم (ص)
🗓 چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
ای نقطه پرگار محمد.mp3
5.06M
🎧 #بشنوید | #سرود دلنشین
🎶 ای نقطه پرگار محمد
🎤 حاج #حنیف_طاهری
🌸 #عید_مبعث پیامبر اعظم (ص)
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
0211118-09-sorood[hanif].mp3
6.24M
🎧 #بشنوید | #سرود دلنشین
🎶 سلام بر ثقلین
🎤حاج #حنیف_طاهری
🌸 #عید_مبعث پیامبر اعظم (ص)
🗓 چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜ #نکات_ناب_استاد_انصاریان
🎥 #ببینید
📖 وَ مَآ أَرۡسَلۡنَٰكَ إِلَّا رَحۡمَةࣰ لِّلۡعَٰلَمِينَ
❤️ پیامبر مهربان برای تمام مردم جهان 🌍
🌸 ویژه #عيد_مبعث
🌖 ذی الحجه ۱۴۰۱
🕌 قم، مسجد اعظم (ص)
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
پرتو اشراق
🕋 بعثت آغاز فصلی بی نظیر در زندگی بشر
🌘 عصر تاريكى:
🌍 جهانِ امروز به يك آيين و يك پيامبر بيش از هر چيز ديگر نياز دارد. اين قوم عرب است كه دختران را زنده به گور مىكند و فريادمىزند:
🕳 «قبر عجب داماد خوبىاست!»
⚔ بسيار جنگ مىكرد و مىپنداشت كه اين خونريزي ها موجب افتخار اوست. به خرافات و بتها و كاهنان و پيشگوها اعتقاد تام داشت. ظلم و ستم در ميان آنان شايع بود. عدهاى به بهرهكشى مىپرداختند و براى مطامع ستمگرانه خود هيچ حد ومرزى نمىشناختند. گروهى نيز با رنج فراوان تلاش مىكردند و از زندگى جز سختى و مشقت بهرهاى نمىبردند.
🔥 در نقاط ديگر نيز اوضاع بهتر از اين نبود. آتش بيداد و تباهى و فساد و فحشا كشور روم و امپراتورى ايران را در خود فرو برده بود.
⏳ چشم انتظاران:
📚 حكما و دانايان عرب، همچون ورقه بن نوفل، عبداللَّه بن جحش، و عثمان بن حويرث، كه كتابهاى آسمانى را مىخواندند، ظهور پيامبرى را مژده مىدادند كه بشريت را از اين پرتگاه مخوف نجات مىدهد.
🕎 يهوديان يثرب نيز به وجود پيامبرى كه در ميان آنان برانگيخته مىشود و كتابى بزرگ مىآورد و جهان را زير فرمان خود مىگيرد، و آنان را در زندگى سربلند و عزتمند مىكند، بر اعراب فخر مىفروختند و به خود مىباليدند.
🪐 كاهنان و پيشگويان هم پيوسته به ظهور پيامبرى كه آخرين حلقه پيامبران و سرور آنان است، مژده مىدادند.
⁉️ پس اين پيامبر كيست و چه هنگام برانگيخته خواهد شد؟!
🤲🏻 در حريم خلوت:
🕋 اينجا در خانه خديجه، در شهر مكّه و در سرزمين حجاز، مردى زندگى مىكند كه هيچگاه در باطلى شركت نجسته، و هرگز از يارى حق كوتاهى نكرده است. هرگز به گرد گناه نگشته و نيكى و نيكوكارى از حضرتش دور نبوده است.
🌹همه شايستگي هاى لازم براى بر دوش گرفتن بار سنگين رسالت، در وجود اين مرد فراهم آمده است. همه نشانههايى كه در كتابهاى آسمانى ذكر شده، در شخصيت او ديده مىشود. او از نظر فخر و عظمت ازاصيلترين اعراب و از نظر شرافت و كرامت از والاترين خانواده عرب، و از نظر اخلاق نيكوترين، و از نظر كردار برترين، و نزديكترين آنان به حق و دورترين آنان از باطل است.
⛰ بسيار اتفاق مىافتاد كه در مكّه ناپديد مىشد امّا در «حراء» مىيافتندش كه به عبادت و اطاعت خداوند سرگرم است و به مراسم عبادى خاصّى كه براى مكّيان ناشناخته بود مشغول.
⛰ در شمال شرقى مكّه، كوه «حراء» سربرافراشته بود. در آن كوه غارى بود كه پيامبر صلى الله عليه وآله عادت داشت هر سال چند روزى در آن بماند و به عبادتى بپردازد كه در نزد مردم ناشناخته و مجهول بود.
✨ بعثت:
⛰ در يكى از اين روزها، پيامبر دوباره از كوه حراء بالا مىرود امّا گويى همه اشياء را دگرگون مىبيند. روحانيتى تازه همه وجود او را فرا گرفته و بر شعور و احساساتش چيره شده است.
🌌 ناگاه به آسمان مىنگرد. درهاى آسمان باز شده است، و فرشتگان بر كنارههاى آن ايستادهاند، و جبرئيل به سوى او فرود مىآيد و به وى مىگويد:
✨ بخوان...
🌹 پيامبر از او مىپرسد: چه بخوانم؟
⚜ جبرئيل مىگويد:
🔅بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
🔅اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ * خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ * اقْرَأْ وَرَبُّكَ الْأَكْرَمُ *الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ * عَلَّمَ الْإِنسَانَ مَا لَمْ يَعْلَمْ (۱).
🔅«به نام خداوند بخشنده مهربان * بخوان به نام پروردگارت كه آفريد *بيافريد آدمى را از خون بسته * بخوان و پروردگار تو گرامىترين است *هم او كه بياموخت به وسيله قلم * بياموخت به انسان آنچه را كه نمىدانست».
🌘 اين رويداد بزرگ در بيست و هفتم #ماه_رجب به وقوع پيوست كه مسلمانان اين روز را به عنوان «روز بعثت پيامبر» بدين اعتبار كه زندگى سعادت مندانه انسان بر روى كره خاكى است، با شكوه تمام جشن مىگيرند.
🌍 آغاز حياتى تازه:
💫 بدين گونه پيامبر به رسالت برانگيخته شد و مرحلهاى نوين از زندگى مبارك آنحضرت آغاز شد. زيرا از اين پس وى تنها به عنوان انسان پاك نهادى كه كار نيكو مىكند، و امانتها را به صاحبانش باز مىگرداند، و در سخن گفتن راستگو است، و از نزديكان سرپرستى مىكند، به شمار نمىآمد. بلكه وى اكنون پيامبر نويد بخش و بيم دهندهاى بود كه مسئوليّت رهبرى انسان به سمت خير و سعادت، و صيانت آنان از شرورو آفات، بر دوش وى سنگينى مىكرد.
🌴 به علاوه با بعثت پيامبر، جزيرةالعرب، و حتى همه جهان قدم به مرحله نوينى گذارد. ديرى نخواهد پاييد كه ستم و ستمگرى و شر و طغيان از جهان رخت بر مىبندد، و درهاى خير و نيكى كه به حكومت عدل و نور و خير و خوبى منتهى مىشود، گشاده مىگردد.
📚 پی نوشت ها:
۱- سوره علق، آيه ۵ - ۱.
📗 هدايتگران راه نور، زندگانى پيامبر گرامى حضرت محمّد مصطفى صلى الله عليه وآله
#عید_مبعث
#مــقــالـاٺ
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 #بشنوید و نشر دهید | #پادکست
🌍 ظهور دین
🔅«هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ»؛
🔅«او کسی است که رسولش را با هدایت و آیین حق فرستاد، تا آن را بر همه آیینها غالب گرداند، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند!»
📖 سورۀ توبه، آيۀ ۳۳.
🎙حجت الاسلام #عالی
🌸 ویژه #عيد_مبعث
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
🌹حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله:
🔅«من مبعوث و برانگیخته شدم تا کانون بردباری و معدن علم و منزلگاه شکیبایی باشم».
🔅«بُعِثْتُ لِلْحِلْمِ مَرکزاً وَ لِلْعِلْمِ مَعْدِناً وَ لِلصَّبْرِ مَسْکَناً».
📚 بحارالأنوار، جلد ۶۸، صفحه ۴۲۳.
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
#حدیث
#مبعث
🔺 #اینفوگرافیک
📖 ٩ خصوصیت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله در قرآن کریم
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
✋🏻 #یارسولاللهادرکنا ✨🌹✨
🌹 «اِقْرَاء» كه ميان آسمانها و كرات
💐 نازل شده است بار ديگر بركات
💐 جبريل امين دسته گلى آوردهست
🌹تقديم رسول مهربانى، «صلوات»
🖊محمد مهدی عبداللهی
💚 الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم
🎊 عید بزرگ و سرور بخش بعثت سیدالمرسلین،
🌍 رحمة للعالمين و خاتم النبيين
🌺 رسول أعظم و نبی اکرم صلی الله علیه وآله
🌸 را به محضر مقدس حضرت ولیعصر بقیةالله الأعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف
🎂 تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
#شعر_نبوی
#عید_مبعث
#عید_مبعث_مبارک