eitaa logo
پروانه های وصال
8هزار دنبال‌کننده
29.6هزار عکس
22.9هزار ویدیو
3.1هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
حکم برگزاری ایام ✍️آیت الله پرسش :نظر شما در مورد برگزاری ایام محسنیه چیست؟ پاسخ :توسل به ذیل عنایت معصومین (علیهم السلام) و فرزندان آنها کار بسیار خوبی است، ولی بهتر این است که برنامه های جدیدی که در میان شیعه سابقه نداشته است ترتیب داده نشود تا برنامه های موجود کم رنگ نگردد.
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 راز دلبری علیه السلام از مردم جهان... 🎙استاد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منابع عبری: دیشب بیش از۵۰۰ هزار نفر در تل‌آویو تظاهرات کردند. تظاهرات در سایر شهرک ها نیز برگزار شد.
ربیع نمی‌آید مگر زمانی که تو بیایی...! | عج💚
🔻علی ضیاء در مسیر عادی‌سازی ابتذال؟ 🔹‌علی ضیاء مجری سابق تلویزیون، پس از ورود به فضای مجازی با رفتارهای نامتعارف و حاشیه‌ساز به دنبال جلب توجه بیشتر است. 🔹‌این تغییر مسیر او، برخی را نگران کرده که آیا او در حال عادی‌سازی ابتذال و دور شدن از اصول حرفه‌ای است یا خیر. 🔹‌او در تلویزیون هم مجری بی‌سر و صدایی نبود که به اعتقاد بسیاری، ریشه در «دیده شدن» به هر قیمتی دارد. 🔹‌وقتی در روزهایی ابتدایی سال ویدئویی از خواننده نوجوان رپ به نام «آشنا» بیرون آمد و واکنش‌های منفی در پی داشت. همچنان که چندی بعد آن گفت‌وگوی عجیبش با اردشیر رستمی بر سر «همجنسگرایی» و این گفت‌وگوی اخیر با سید ! نشان می‌دهد او هرچه جلوتر می‌رود بیشتر در «باتلاق ابتذال» فرو می‌رود. 🔹‌با رفتارهایی که از علی ضیاء گفته شد کاملاً می‌توان این نکته را قطعی دانست؛ او خودش محرکِ اصلی میهمانانش است تا حرف‌هایی خارج از عرف بزنند.
یکی از این ها گفته چرا ماه رو میگید ما خودمون ماهای ایرانی مثل اردیبهشت و مهر و... داریم😒 کاش یکی بهش می گفت پسر جان! ما خودمون این همه نویسنده و شاعر ایرانی خوب مثل فردوسی و نادر ابراهیمی و سیمن دانشور و ... داریم! پس چرا تو رفتی توی تئاتری بازی کردی که براساس کتاب یک شاعر فرانسوی ساخته شده؟ 🙂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اعتراف به اشتباه تحریم ایران! 📌 پشیمانم! ✍تاحالا از این زاویه به تحریم‌ها نگاه کرده بودید؟ همیشه برایمان از هزینه‌های تحریم گفتند؛ اما نگفتند که اگر اقتصاد مقاومتی را پیشه راهمان می‌کردیم و برجام رقم نمی‌خورد، نظام تحریم‌ها خیلی زود می‌شکست! 📌اینم از اعتراف اوباما👇 eitaa.com/CWarfare/5839
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون اول رئیس‌‌جمهور: کدام عقل سلیمی می‌گوید بنزین را با دلار وارد کنیم و ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ ⏪ آقای عارف کدام عقل سلیمی اجازه داده پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها و فولادی ها و فلزی ها نیروی کار و مواد خام خود را به قیمت ریال و داخلی دریافت کنند اما محصولات خود را به قیمت جهانی به ملت بفروشند؟ آقای عارف کدام عقل سلیمی اجازه داده خودروی با کیفیت پایین داخلی را قیمت خودروی با کیفیت بالای خارجی به ملت بفروشند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا