درهّ ای درافغانستان که موجی از آب را به بيرون پرتاب میکند سنگ های قیمتی را هم با خودش همراه داره
💠 حقیقتِ خیانتکاران
🔸 اینکه ذات أقدس الهی در قرآن کریم فرمود بعضی ها #بدتر_از_حیوان هستند: ﴿أُولئِكَ كَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَل﴾، این تحقیر نیست، سبّ نیست، فحش نیست، بی ادبی نیست، بد دهنی نیست، این یک #تحلیل_علمی است، چرا؟
🔸 این جمله را در پرانتز عرض کنم قبل از اینکه مرغداری و اینها باشد، در خانه ها مرغ بود، اینها برای خودشان و گاهی هم مهمان می آمد، این مرغ را می کشتند. سال1334 بود یا 1335 بود، در حدود 65 یا 66 سال قبل یک روز رفتم خدمت مرحوم #علامه_طباطبایی _ ایشان هم مثل سایرین در خانه شان چندتا مرغ بود و این مرغ ها گاهی می آمدند جلوی ایوان و گاهی هم مزاحم بودند _ ما اولین بار این #مطلب_بلند_آسمانی را از ایشان شنیدیم، فرمودند این مرغ هایی که در خانه های ماست، ما هرگز اینها را نمی کشیم، اینها پیر می شوند و می میرند، بعد به روایت برخوردیم که این دستور دین است ائمه فرمودند مرغ میخواهی از بیرون بخر، گوسفند میخواهی از بیرون بخر، گوسفندی که خودت آوردی تربیت کردی، این را نکش که از گوشت آن استفاده کنی! این با #عاطفه هماهنگ نیست، این دستور دین است. حالا این پرانتز بسته.
🔸 چرا قرآن فرمود یک عده از حیوانات پست تر هستند؟ این مرغ خانگی که قبلاً بود هر کدام از اعضای خانه، وقتی کنار این مرغ می رفتند، این از ترس فاصله می گرفت و می رفت؛ اما همین که چهارتا تخم مرغ پیدا شد و این را گذاشتند زیر پَرش، این روی آن نشسته و #مادر شده، از این به بعد هر کس بخواهد نزدیک شود، این حمله می کند! اگر کسی از کشور خود #دفاع نکند، از سرزمین خود دفاع نکند، از ناموس خود دفاع نکند، از حیوان پست تر است!
🔸 نمونه دوم: جسارت است، این سگ شکاری که خوب تربیت شد، در این سنگلاخ ها و دامنه های کوه یک کبک دری را اگر کسی بزند، این سگ با تمام تلاش و کوشش در این سنگلاخ ها می رود و خود را به خطر می اندازد تا آن را پیدا کند و بیاورد؛ گرسنه است و تشنه است و کبک دری هم گوشت لذیذی است اما این را به دندان می گیرد، از همه این سنگلاخ ها عبور می کند، می آید نزد صاحب خود دُم می جنباند؛ یعنی من #امین هستم! چرا قرآن می گوید اگر کسی اختلاسی یا نجومی بود از حیوان پست تر است؟ قرآن #ادب دارد نه اینکه تحقیر کند، نمی خواهد به کسی فحش بگوید، این #تحلیل است؛ حیوان که تربیت شود، این است. کدام سگ شکاری است که خلاف کرده است، با اینکه خود گرسنه و تشنه است؟! این صاحب، گوشت را می خورد بعد استخوان آن را می اندازد پیش او. اگر خدا در قرآن فرمود یک عده از حیوانات پست تر هستند، این #تحقیق است، نه تحقیر!
آپارات:
https://aparat.com/v/1shnA
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار جمعی از مسئولین با حضرت استاد
تاریخ: 1396/07/26
🆔 @a_javadiamoli_esra
*نقد محققانه استاد حجت الاسلام سید حسین شفیعی در رابطه با «دروغ فاحش» به شیخ مفید (ره)*
⬇️📚✒️✒️📚⬇️
بسمه تعالی
سلام علیکم.
اخیرا کلیپی همراه با مراسم عزاداری منتشر شده؛ که در آن آمده: «ای شیعه فریب نخور هیچکس به فاطمه ضربه نزده است گفته شیخ مفید را بشنو»؛ محتوای این کلیپ، کاملا دروغ و غیر واقعی است؛ بدین جهت ذکر نکات ذیل را سودمند میدانم:
الف) این کلیپ به خوبی گویای این حقیقت است : همان تلاشی که دشمنان اهل بیت (علیهم السلام) در ایجاد گروه های افراطی همانند طالبان و القاعده و داعش و پیروان احمد الحسن و صرخی و... را در افغانستان، سوریه، عراق، و لبنان و... تلاش نموده اند؛ بیکار ننشسته اند؛ و این بار به جای پرورش گروه های نظامی و تهاجم فیزیکی، به تاسیس گرو های فکری با بهره گیری از عنصر عاطفه و احساس روی آورده اند؛
ب )تاسف بیشتر اینکه در این کلیپ؛ معتقدات دیرین شیعه با شگرد عاطفی و احساسی و کاملا همخوان با منش عزاداران شیعی، مورد انکار و خدشه قرار گرفته است؛
ج) سوء استفاده از اعتبار و وجهه عمومی شخصیتی همانند شیخ مفید (ره) و دادن نسبت های دروغ به این فخر عالم تشیع؛ تا آنجا که بنده تتبع کرده ام، نسبتهائی که در این کلیپ به آن بزرگوار داده، کاملا دورغ و بی اساس است؛ زیرا با مشاهده عبارات بزرگ شخصیت شیعی در تالیفات گوناگونش و تامل در آنها به وضوح می یابیم که آن اندیشمند شیعی همانند سایر علماء شیعه معتقد به وجود حضرت محسن بن علی (علیه السلام) و نیز معتقد به شهادتش در اثر حمله و هجوم افرادی مشخص به خانه امام علی (ع) و حضرت زهرای مرضیه (س) بوده است؛ از باب نمونه:
1) شیخ مفید (م413) در الارشاد مینویسد: «در میان شیعه مشهور است که فاطمه زهرا پس از رحلت پدر بزرگوارش، فرزند پسرى داشت که سِقط شد و رسولخدا او را در هنگام حاملگى، محسن نامیده بود.»[ مفید، محمدبن نعمان، الإرشاد، ج۱، ص۳۵۴.]؛
2) همچنین شیخ مفید در کتاب الاختصاص مینویسد: «فاطمه حامله به پسری به نام محسن بود که درزمانی که جنین بود سِقط شد.»[ مفید، محمدبن نعمان، الإختصاص،ص۱۸۵.]
نکته شایان توجه اینکه: برخی تصور میکنند که این عبارت شیخ مفید ناظر به انکار هجوم و سقط محسنبن علی است اما جملات قاضی عبدالجبار (م415) پرده از اعتقادات مرحوم شیخ مفید (ره) و شیعیان در عصر وی برداشته و مینویسد: «برخی از علماء شیعه از جمله شیخ مفید، علاوه بر ترویج تشیع برمصیبت فاطمه و فرزندش محسن که عمر او را به قتل رسانده، گریه میکنند.» [اسدآبادی، قاضی عبدالجبار، تثبیت دلائل النبوة، ج2، ص594.] پس اگر شیخ مفید موضوع شهادت را قبول نداشت، چرا به عزادارای پرداخته است؟؛
3) همچنین شیخ مفید در کتاب الاختصاص خبر نحوه شهادت محسن را از طریق أبومحمد عن عبداللّه بن سِنان عن أبی عبداللَّه، نقل میکند
4) از میان علماء عامه ، مَقدِسی (م507)،ابن ابی الحدید(م656) و از شیعیان شیخ مفید،شیخ طوسی و طبرسی ماجرای حمله به حضرت زهرا (س) و شهادت حضرت محسن (ع) را از مشهورات شیعه دانسته اند.
[نگاه کنید: مقدِسی، مطهر بن طاهر، البدء و التاریخ، ج5، ص20، 75؛ ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج2، ص60؛ مفید، محمدبن نعمان، الإرشاد، ج۱، ص۳۵۴؛ همو، الإختصاص،ص۱۸۵؛ طوسی، محمد بن حسن،تلخیص الشافی، ج3 ، ص 156؛ طبرسی، فضل بن حسن، إعلامالوَرى،ص۲۰۳)
نکته پایانی : ضمن اعتراف به درستی غزل معروف حافظ شیرازی (خوش بود گر محک تجربه آید به میان**
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد) اما باید با تتبع و با بهره گیری از منش استوار آل الرسول (ص) و مفاد آیه «و جَادِلْهم بالّتی هیَ أحْسَنُ» (نحل// 125) به پاسخ از شبهات معاندین پرداخت.
(حوزه علمیه قم/ دانشگاه مجازی المصطفی العالمیه : سید حسین شفیعی دارابی جمعه شب 24 دی ماه 1400ش= 11 جمادی الثانی 1443ق)