🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#شهرستان_دهلران
#انتخابات_نظام_پزشکی
💠 حجتالاسلام موسوی امام جمعه شهرستان دهلران با حضور در بیمارستان شهداء ، ضمن دیدار با مدیریت شبکه بهداشت و درمان و ریاست بيمارستان، با عوامل اجرایی و نظارت انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی در شهرستان دهلران دیدار، و از روند برگزاری انتخابات نظام پزشکی در شهرستان بازدید نمود.
روابط عمومی دفتر امام جمعه
شهرستان دهلران
۲۵ دی ۱۴۰۰
@ejna_Dehloran
#دیدار
🔷دیدار مدیر آموزش وپرورش بدره با امام جمعه شهرستان.(۲۵ دی ۱۴۰۰)
💢حجت الاسلام والمسلمین دانیاری در این دیدار با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش وپرورش و تقدم تزکیه بر تعلیم در قرآن خاطر نشان کرد:
باتوجه به تلاش دشمنان در حوزه های فرهنگی ضرورت دارد آموزش وپرورش درامور ات فرهنگی و تربیتی و دینی تلاش جدی نماید.
ایشان در ادامه همچنین بر توجه به اقامه نماز جماعت و تقویت فعالیت های قرآنی تاکید نمودند.
🆔 @mohsendanyari
@ejna_badreh
📸هم اکنون/ نشست فوری ستاد بحران استان ایلام در شهر مورموری
💠 در پی وقوع سیل در شهر مورموری از توابع شهرستان آبدانان، نشست فوری ستاد بحران استان با حضور حجت الاسلام سوری و حجت الاسلام موسوی ائمه معزز جمعه شهرستان های آبدانان و دهلران، استاندار و نمایندگان استان در مجلس، فرمانداران دهلران و آبدانان و دیگر مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی درحال برگزاری است.
روابط عمومی دفتر امام جمعه
شهرستان دهلران
@ejna_dehloran
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
📸 تصاویر / حضور صمیمی حجت الاسلام موسوی امام جمعه شهرستان دهلران و حجت الاسلام سوری امام جمعه شهرستان آبدانان در بین سیل زده گان شهر موموری از توابع شهرستان آبدانان و شرکت در نشست ستاد بحران استان ایلام باحضور مسئولان ارشد استانی
💠 امام جمعه دهلران در نشست ستاد بحران استان، خواستار توجه جدی مسئولان کشوری به مناطق محروم استان ایلام و شهرستان های دهلران و آبدانان شد و گفت: ضمن اینکه این شهرستان ها دارای زیرساخت های قدیمی و فرسوده هستند، متاسفانه امکانات لازم هم برای مواقع بحرانی در این مناطق وجود ندارد و از ستاد بحران انتظار داریم بودجه های مناسبی را برای رفع مشکلات این شهرستان ها اختصاص دهند.
💠 حجتالاسلام موسوی ضمن تشکر از نیروهای امدادی و خدماتی و حضور مسئولان در بین مردم، خواستار برآورد دقیق خسارات به مناطق سیل زده موموری و عدم سخت گیری در پرداخت خسارات به مردم شد.
روابط عمومی دفتر امام جمعه
شهرستان دهلران
۲۵ دی ۱۴۰۰
@ejna_Dehloran
🔲دستور کار :سیاهنمایی حداکثری
✍یکی از عوارض گسترش بیقاعده رسانه و فضای مجازی این است که اغلب مردم نه با «واقعیت» که با «تصویر واقعیت» مواجه میشوند؛ اگرچه این موضوع، آسیبها و زیانهایی را متوجه عامه مردم کرده و اغلب آنها را از شناخت حقیقت محروم ساختهاست ولی مسیر را برای شعبدهبازان رسانهای بیشاز پیش هموار نمودهاست.
🔷قصد دارم در این یادداشت به یکی از این تردستی ها -که عنوان «سیاهنمایی حداکثری» بیانگر آن است بپردازم؛ در این شگرد، نه از «خبر» به «نتیجه» که از «نتیجه» به «خبر» پی برده میشود! به این صورت که ابتدا نتیجهای را که باید بر مخاطب تلقین شود در نظر گرفته و سپس با توجه به آن، به پوشش و تحلیل اخبار پرداخته میشود! بدیهی است که در این روش چه در صورت تحقق یک فعل و چه در صورت عدم تحقق آن نتیجهای که مطلوب دستاندرکاران این رسانهها هست باید گرفته شود؛ در این شگرد طی برنامهای پیچیده، یک بازی #دوسرباخت برای مخاطبین طراحی شده ودنبال کنندگان این رسانهها بدون آن که خود متوجه شوند عنان فکر خود را به آنها میسپارند و بی اختیار، هر استدلالی که از طرف آنها مطرح میشود میپذیرند.
مثالهایی را برای هرچه بیشتر محسوس شدن این شگرد در ادامه می آوریم:
🔶تصور کنید رسانهای هدف خود را معارضه با یک دولت تعریف کرده و نتیجه ای که در پی آن است «بی اعتمادی و ناامیدی مردم از آن دولت» می باشد؛ حال سوال این است: پوشش اخبار و جهتدهی افکار توسط این رسانه و پادوهای آنها در موضوعات مختلف، چگونه خواهد بود؟! به نمونه های زیر -که اندکی از بسیار است- توجه کنید:
1⃣اگر دولت نسبت به مشورت نخبگان حوزوی و دانشگاهی کم توجهی کند گفته میشود : «دولت خودرأی است و به توصیه های کارشناسان توجه نمیکند» و در مقابل اگر دولت تقاضای مشورت و ارائه راهکار از حوزه و دانشگاه کند گفته میشود: «دولت برنامه ندارد و فقط شعار میدهد!»
2⃣اگر شخصی در ایام قبل از انتخابات فعالیتهای امیدآفرینی داشته باشد گفته میشود: «این اقدامات جنبه تبلیغاتی دارد!» و در مقابل اگر بعد از انتخابات نیز این اقدامات استمرار داشته و بلکه بیشتر هم شده باشد گفته میشود : «انسان پوپولیست و عوامفریبی است!» البته در همین مورد هم برخی رسانه ها از تبلیغاتی بودن فعالیت ها برای انتخابات 4سال آینده میگویند که بیشتر به طنز شبیه است.
3⃣مسئولی میگوید وضعیت معیشتی ما نیز مثل مردم در تنگنا است؛ در این صورت در این رسانهها گفته میشود : «مسئول باید خودش مرفه باشد تا مردم را نیز به رفاه برساند» و اگر مسئولی بگوید وضعیت معیشتی مسئولین مناسب است همین رسانهها میگویند : «مسئولی که طعم فقر را نچشیده باشد نمیتواند درک درستی از مشکلات داشته باشد!»
4⃣مسئولی میگوید فرزندان من شغل ندارند؛ بلافاصله این رسانهها میگویند : «مسئولی که عرضه پیدا کردن کار برای فرزندان خود را نداشته باشد برای فرزندان مردم چه خواهد کرد؟!» و در مقابل اگر بگوید فرزندان من شغل دارند همین رسانه ها از ژن خوب سخن خواهند گفت!!
♦️در تمام این موارد و نمونه های نظیر آن، آن چه که برای گردانندگان این رسانه ها مهم است این است که هدفِ از پیش تعیین شده، به هر قیمتی که شده است محقق شود؛ انصاف این است که اگر یک طرف این گزاره ها را بپذیریم، دست کم طرف دیگر را نباید قبول کنیم لکن این رسانه ها هنرمندانه تر از آن عمل میکنند که متوجه شعبدهبازی آنها شویم.
و در پایان اشاره به این مطلب نیز ضروری است که مقدمه غلبه بر فشار حداکثری، غلبه بر سیاهنمایی حداکثری و در تعبیر جامعتر غلبه بر تحریف است؛ کسانی که مرد این میدان هستند بسم الله...
#جهاد_تبیین
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
*روزنامه الشرق الاوسط:*
*👈 فهوی حسین : روزنامه نگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و اتفاقا مشی ضد ایرانی هم دارد در یک مقاله مفصل در مقام مقایسه مصر و ایران چنین مینویسد :*
*👈ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین الملی در یک سطح بودیم .*
*ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها ، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم .*
*ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب 4 میلیارد کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند ....*
*امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست.*
*و کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا 64 بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار میبرند.*
*گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند ...*
*و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و ..*
*جز ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشکهایش شاید اولین کشور دنیاست.*
*و در منطقه جزیره امن و ثبات است و ما علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده قرص نان برای اکثر مردم مان داریم و .....!!!؟؟؟*
*وقتی در مملکتی رهبر درست وحسابی نباشد، خب! وضعیت میشود مصر"*
*وقتی در جامعه ای وحدت نباشد میشود عراق"*
*وقتی در کشوری فرمانده ی استواری نداشته باشد میشود پاکستان*
*وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق وغرب باشد میشود ترکیه"*
*🌺اما وقتی در کشوری شیعه ، رهبر باج به زمین و زمان ندهد، با همه ی فشارها ، سلیقه ها ، تندرو ، کندرو ، جنگ 8 ساله ، 30 سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند.*
*خوب آن وقت می شود ایران، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند ...*
*کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند ...*
*حتی مگس هایشان( پهبادها ).*
*منبع: روزنامه الشرق الاوسط.*
🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔴 بازی سیاسی غرب با تمسک به یک «کلیدواژه مبهم» علیه کشورمان
🔹 واقعیت گریز هستهای
👤 #مسعود_براتی - #سیدحمیدرضا_موسوی
🔹 «گریز هستهای» از جمله عبارت هایی است که در ماههای اخیر و در موضوع مذاکرات هستهای ایران و قدرتهای بزرگ که به منظور احیای توافق ۱۳۹۴ (برجام) در حال انجام است، زیاد مطرح میشود.
🔸 بسیار شنیده میشود که توافق هستهای توانست «گریز هستهای» ایران را از دو یا سه ماه به بیش از یک سال برساند. این عبارت با توجه به اینکه نقش محوری در پیادهسازی راهبرد طرفهای غربی دارد و بر اساس آن بیان میشود که «چند هفته بیشتر زمان برای احیای توافق هستهای ۱۳۹۴ باقی نمانده است»، نیازمند بررسی و ارزیابی کارشناسی است.
✅ تجربه ایران در طول مذاکرات پیرامون برنامه هستهای نشان داده است که اگر در ریشه برخی مفاهیم و عبارت ها دقت نظر صورت نگیرد میتواند در عدم تحقق منافع ملی مؤثر باشد.
🔹 در ایام مذاکرات منتهی به توافق ۱۳۹۴ عبارت غیر مستند «تحریمهای مرتبط با هستهای» بدون بررسی ریشه و مبنای آن مورد پذیرش قرار گرفت که در نتیجه آن ساختار اصلی تحریمهای ریسک محور و ثانویه علیه ایران باقی ماند.
🔸 عبارت «گریز هستهای» که از سوی طرف غربی در حاشیه مذاکرات مطرح میشود، ناظر به زمان مورد نیاز برای تولید مقدار کافی مواد شکافتپذیر درجه سلاح است که در این تعریف توانایی ساخت سلاح مفروض گرفته شده است و لذا اصلاً با شرایط ایران همخوانی نداشته و علمی نیست. بلکه در رابطه با ایران «گریز هستهای» با تعریف اصلی خود که زمان لازم برای دستیابی به قابلیت تسلیحات هستهای بهعنوان یک عمل انجام شده است، باید بیان شود. با این تعریف زمان گریز هستهای برای ایران بالاتر از دو سال خواهد بود.
💢 رسانهها و تحلیلگران غربی در تلاش هستند با طرح غیرعلمی «گریز هستهای» و بیان اینکه زمان آن تنها چند هفته است، فضای اضطرار و ترسناکی را بر مذاکرات حاکم کنند تا از طریق آن شتابزدگی را بر طرف ایرانی تحمیل کنند.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
✅ راهبرد غرب در مذاکرات؛ پا روی ترمز دست روی بوق!
🔹طبق اخبار موثق از مذاکرات، طی یک هفته گذشته هر روز دستِکم یک جلسه در سطح رئیس هیأت با طرفهای اروپایی برگزار شده و موضوعات باقیمانده مطابق پیشنویس جدید به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.
🔹علاوه بر این و بر خلاف برخی جوسازیهای رسانهای، تبادل پیام در قالب «non-paper» و تنها از طریق «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگکننده گفتوگوها به صورت روزانه و مستمرا در جریان است.
🔹از آغاز فرآیند جدید مذاکرات، هیأت ایرانی به صورت فشرده در جلسات متعدد در سطوح مختلف شرکت کرده و در تمامی موضوعات باقیمانده با ارائه راهکارهای ابتکاری و سازوکارهای عملیاتی تلاش کرده تا روند گفتگوها با هدف دستیابی به توافق خوب تسریع شود.
🔹با این حال برخی طرف مذاکرات مانند فرانسه سعی در کارشکنی و تلاش برای آشفتگی مذاکرات دارند. اینکه با این رویکرد کارشکنانه «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه روز سهشنبه از سرعت پایین پیشرفت مذاکرات وین گفت و ایران را متهم کرد نشان از استراتژی غربی ها دارد؛ یعنی پا روی ترمز دست روی بوق . (منبع: نورنیوز)
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1