eitaa logo
ارجاعات کانال پرواز³¹³ (حاشیه)
5 دنبال‌کننده
12 عکس
2 ویدیو
2 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3823698922C34a7cb479b کانال اصلی مون👆🏼 اینجا عضو نشید❌
مشاهده در ایتا
دانلود
اراده همه انسان ها در طول اراده خداست و اون ها مستقلاً بدون اذن خدا هیچ کاری نمی تونن انجام بدن. پس هر عنایتی از هر کسی که به ما میرسه در واقعا منشأش از خداوند متعال است..
🔹مختصری از زندگی آیت الله مدرس شهید آیت الله سیدحسن مدرس در سال 1287 قمری به دنیا آمد. او تحصیل خود را در علوم دینی در اصفهان، سامرا و نجف در محضر بزرگانی چون آیت الله میرازی شیرازی، صاحب فتوای تحریم تنباکو و ... تا درجه اجتهاد ادامه داد؛ آنگاه به اصفهان مراجعت کرده و مشغول تدریس فقه و اصول شد. ایشان در جریانات مربوط به نهضت مشروطه به سمت سیاست روی آورد. مرحوم مدرس در این باره گفته است: «بعد از مراجعت از عتبات، در اصفهان فقط از امورات اجتماعیه، مباحثه و تدریس اختیار کرده بودم، تا زمان انقلاب استبداد به مشروطه، مجبورا اوضاع دیگری پیش آمد». فعالیت سیاسی ایشان با عضویت در انجمن ایالتی اصفهان آغاز می شود و با انتخاب او به عنوان یکی از پنج تن علمای منتخب، برای دوره دوم قانون گذاری مجلس، در تاریخ 1289 شمسی، چهره سیاسی او شناخته تر می شود. مدرس در این مجلس نقش خود را به خوبی ایفا کرد. وی در دوره سوم نیز از طرف مردم تهران به نمایندگی انتخاب شد؛ ولی این مجلس به علت فشار خارجی و آغاز جنگ اول جهانی یکسال بیشتر دوام نیاورد. مدرس از چهره های سرشناس کمیته دفاع ملی بود که جهت جلوگیری از پیشرفت نیروهای روسیه تزاری به سمت پایتخت به قم مهاجرت کردند. او سپس عازم اصفهان، کرمانشاه، عراق، ترکیه و سوریه گردید و پس از دو سال به ایران بازگشت. با امضای قرارداد 1919 وثوق الدوله، مدرس به مخالفت برخاست و با این قرارداد ننگین به شدت مخالفت کرد و اجازه نداد ایران بین اجانب تقسیم شود. پس از کودتای رضاخان و سید ضیاءالدین طباطبایی در سوم اسفند 1299، مدرس همراه بسیاری از ملیون و مبارزان دستگیر شد و تا پایان عمر کابینه سیاه سید ضیاءالدین طباطبایی در قزوین زندان بود. پس از آزادی به نمایندگی مردم تهران در مجلس چهارم انتخاب شد و به عنوان نایب رییس مجلس و رهبری اکثریت مجلس برگزیده شد. دوره پنجم مجلس در سال 1302 افتتاح شد و در این دوران پر اهمیت تاریخ مشروطه که با تغییر سلسله قاجاریه و روی کار آمدن رضاخان همراه بود، مدرس رهبری اقلیت مجلس را بر عهده داشت. رضاخان که به دنبال حذف قاجار و حاکمیت خود بود، طرح جمهوری را مطرح کرد اما وجود مدرس و رفقای او در مجلس که فراکسیون اقلیت را تشکیل می دادند، مانع از به سرانجام رسیدن طرح جمهوری رضاخانی گردید. یکی از وقاع مهم مجلس پنجم استیضاح رضاخان، توسط مدرس بود؛ اما، رضاخان توانست با فریب و نیرنگ، مقدمات تصویب انقراض قاجاریه را فراهم کند و در تاریخ 9 آبان 1304 این کار را عملی کرد و خود به پادشاهی ایران رسید. رضاخان در طی برگزاری انتخابات مجلس هفتم، اجازه نداد مدرس به مجلس راه یابد و ابتدا مدتی او را خانه نشین کرد و سپس در 16 مهر 1307 دستگیر و به دامغان و مشهد و سپس به خواف تبعید کرد. شهید مدرس 7 سال در خواف توسط مأموران تحت نظر بود و در 22 مهر 1316 از خواف به کاشمر منتقل شد. در این زمان رضاخان دستور قتل مدرس را به رییس شهربانی کاشمر داد ولی او به این کار تن نداد و در نتیجه این مأموریت به جهانسوزی، متوفیان و خلج واگذار شد. آنها در شب دهم آذر 1316 برابر با 27 رمضان 1356 قمری به سراغ آن عالم ربانی رفتند و او را به شهادت رساندند و جنازه را مخفیانه به خاک سپردند. قبر شهید مدرس پس از شهریور 1320 و خروج رضاخان از ایران، توسط اهالی محل شناسایی و مشخص گردید.
🔰رهبر معظم انقلاب : روحیه از بزرگترین دریچه‌های فرج برای جامعه اسلامی است باید منتظر بود. این نگاه ادیان به پایانِ راهِ کاروان بشرى، نگاه بسیار امیدبخشى است؛ حقیقتاً روحیّه‌ى انتظار و روحیّه‌ى ارتباط با ولىّ‌عصر (ارواحنا فداه) و منتظر ظهور بودن و منتظر آن روز بودن، یکى از بزرگ‌ترین دریچه‌هاى فرج براى جامعه‌ى اسلامى است. منتظر فرج هستیم؛ خود این انتظار، فرج است؛ خود این انتظار، دریچه‌ى فرج است، امیدبخش است، نیروبخش است؛ از احساس بیهودگى، از احساس ضایع شدن، از نومیدى، از گیج و گمى نسبت به آینده جلوگیرى میکند؛ امید میدهد، خط میدهد. مسئله‌ى امام زمان (سلام الله علیه) این است و امیدواریم که خداى متعال ما را به معناى واقعى کلمه از منتظران قرار بدهد و چشم ما را به تحقّق این وعده‌ى الهى روشن کند.
🪴نشانه كمال عقل : امام(علیه السلام) در این کلام حکمت آمیز به اهمیت سکوت و کم گویى اشاره کرده مى فرماید: «هنگامى که عقل کامل گردد سخن کم مى شود»; (إِذَا تَمَّ الْعَقْلُ نَقَصَ الْکَلاَمُ). رابطه کمال و تمام عقل با کم سخن گفتن از اینجا روشن مى شود که اولاً ریشه مفهوم عقل، منع و جلوگیرى است و زانوبند شتر را از این جهت «عقال» مى گویند که او را از حرکت باز مى دارد و از آنجا که سخنان سنجیده، کم است و سخنان نسنجیده، بسیار، عقل به انسان مى گوید: بیشتر بیندیش و کمتر بگو. ثانیاً مطالبى که گفتن آن ضرورت دارد نسبت به فضول کلام و سخنان زیادى بسیار کمتر است، از این رو افراد عاقل غالباً خاموش اند و به موقع سخن مى گویند. ثالثاً انسان عاقل مى داند که بیشترین و مهم ترین گناهان با زبان انجام مى شود بدین سبب براى محفوظ ماندن از عواقب زیان بار گناه سعى مى کند کمتر سخن بگوید; ولى متاسفانه افرادى را مى بینیم که دم از ایمان مى زنند و گویى سخنان خود را جزء اعمال خود به حساب نمى آورند; در مجالس از آغاز تا پایان از سخنان لغو و بیهوده یا سخنانى که آمیخته با غیبت، اهانت و تهمت باشد ابا ندارند. انسان عاقل هرگز خود را گرفتار عواقب سوء پرگویى نمى کند. رابعاً گفتار زیاد، نیروها و انرژى هاى ذخیره انسان را بر باد مى دهد و وقت عزیز او را تلف مى کند و موجب دشمنى ها و عداوت ها مى شود، بنابراین عقل و شرع به ما فرمان مى دهد که کم بگوئید و گزیده بگوئید. در حدیثى از همان حضرت در غررالحکم مى خوانیم: «إیّاکَ وَفُضُولَ الْکَلامِ فَإنَّهُ یُظْهِرُ مِنْ عُیُوبِکَ ما بَطَنَ وَیُحَرِّکُ عَلَیْکَ مِنْ أعْدائِکَ ما سَکَنَ; از زیاده گویى بپرهیز که عیب هاى نهانى تو را ظاهر مى سازد و کینه هاى آرام گرفته دشمنانت را بر ضد تو تحریک مى کند».(1) در حدیثى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) مى خوانیم: «إنَّ الرَّجُلَ لَیَتَحَدَّثُ بِالْحَدیثِ ما یُریدُ بِهِ سُوءًا إلاّ لِیُضْحِکَ بِهِ الْقَوْمُ یَهْوى بِهِ أبْعَدَ مِنَ السَّماءِ; انسان گاهى سخنى مى گوید که قصد بدى ندارد جز این که مى خواهد مردم را بخنداند و به سبب آن (از مقام خود) سقوط مى کند بیش از فاصله زمین و آسمان».(2) احادیث اسلامى درباره سکوت و کم سخن گفتن و پرهیز از خطرات زبان بسیار زیاد است که در این مختصر نمى گنجد. این سخن را با حدیث دیگرى از پیغمبر اکرم پایان مى دهیم که فرمود: «مِنْ حُسْنِ إِسْلاَمِ الْمَرْءِ تَرْکُهُ مَا لاَ یَعْنِیهِ; از نشانه هاى خوبى اسلام انسان سخن نگفتن درباره امورى است که به او ارتباطى ندارد
نام اثر : بعد از فاطمه
نام اثر : مقتدر مظلوم
نام اثر : وداع حسنین
نام اثر : آغاز سکوت
نام اثر : میرود زهرا
نام اثر : غربت حیدر
نام اثر : وداع آخر
نام اثرات‌استاد روح‌الامین برای‌فاطمیه👆🏼🏴
👆🏼تصاویر👆🏼 ایجاد کمپ ویژه اقامت تروریست‌های کودک کش ارتش اسرائیل در خاک ..
لازم نیست در این کانال عضو بشید☺️ اینجا فقط ارجاعات قرار داده میشه
💢خلاصه ای از اخبار مهم دیروز ۱۴۰۳/۹/۲۹ 🟥 بحران شدید نیروی انسانی در ارتش اسرائیل - رسانه‌های عبری با اشاره به بحران جدی نیروی انسانی در ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در سال جاری حدود ۵۰۰ افسر ارتش اسرائیل استعفا دادند و ارتش به دنبال جذب حریدی‌ها بوده و بی‌انضباطی میان نظامیان، به شدت گسترش یافته است. 🟦 حمله موشکی به تل‌آویو - منابع خبری گزارش دادند که منطقه «گوش دان» در تل‌آویو هدف حمله موشکی قرار گرفته است و صهیونیست‌ها مطابق معمول، مدعی رهگیری یک موشک در این منطقه شده است. 🟥 حزب‌الله: صهیونیست‌ها در برابر حملات دقیق یمن، عاجز مانده‌اند - جنبش حزب‌الله لبنان در واکنش به تجاوز صهیونیستی-آمریکایی جدید به یمن: این تجاوز، نشانگر تداوم وحشی‌گری صهیونیست‌ها و در تکمله جنگ فراگیر با ملتهای عربی و اسلامی به ویژه فلسطین، لبنان و سوریه است. 🟦 دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری کلاس‌های مجازی شدند - دانشگاه‌ها با توجه به تعطیلی روز‌های گذشته و شرایط جوی کشور، مجاز به برگزاری کلاس‌های مجازی شدند، اما آزمون‌های پایانی نیمسال تحصیلی در تمام مقاطع تحصیلی و در همه زیرنظام‌ها به‌صورت حضوری قابل برگزاری است. 🟥 واکنش حزب الله به تجاوزات جدید رژیم صهیونیستی و آمریکا به یمن - حزب الله لبنان اعلام کرد: ما به شدت تجاوز جدید رژیم صهیونیستی و آمریکا به یمن را محکوم می‌کنیم و اطمینان داریم که مردم یمن به مسیر پایداری و مقاومت ادامه خواهند داد. 🟦 درگذشت شیخ الاسرای فلسطین - فواد الشوبکی اسیر آزاده فلسطینی که به "شیخ الاسرا" معروف بود و در مجموع ۱۷ سال در زندان‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی در بند اسارت بود، امروز پنجشنبه درگذشت. رژیم صهیونیستی ۱۳ مارس سال گذشته او را آزاد کرده بود. 🟥 دبیرکل جنبش انصارالله: دشمن صهیونیستی باندهایی را برای غارت کمک‌های ارسالی به غزه اعزام کرده است. 🟦 سید الحوثی: دشمن صهیونیستی ۴۴۰ روز است که با همکاری آمریکا به نسل‌کشی در غزه ادامه می‌دهد.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا