eitaa logo
🇮🇷کانال جبهه پاسداری از اندیشه ها و ارزشهای انقلاب اسلامی🇵🇸
392 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
6.1هزار ویدیو
56 فایل
🔊 کانال جبهه پاسداری از اندیشه ها و ارزشهای انقلاب اسلامی برای جهاد تبیین و مرتبط با گروهی که هم‌نام این‌کانال هست به لینک : http://eitaa.com/joinchat/1287192606C70c4828438 مالک: @Alamdarvelayatbasijeyanfedayat
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حاج داود
الان روش منافقانه اصلاحاتیای غربگرا ، برای تخریب حریف یعنی افراد انقلابی ، ورود به پوشش ظاهرا انقلابی و مذهبی است. کانال حجره انقلاب و کانال سعیدیسم و کانال رسولیسم و کانال سهیل و ... از این مدل مخفی شدن اصلاحاتیا جهت تبلیغات همسو با دشمن است.
هدایت شده از حاج داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از قتل یک طلافروش توسط یک دختر و پسر در زرندیه/ حاوی تصاویر دلخراش 🔺دختر دستگیر و پسر به ضرب گلوله پلیس به هلاکت رسید. 🔸قاتل از اراذل «زن، زندگی، آزادی» بود که در اغتشاشات سال پیش از این آشوب‌ها حمایت کرده بود.
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد پیامبر (ص) و یازده امام معصوم نتونستند حکومت واحد الهی تشکیل بدن، امام زمان علیه‌السلام، بعد از هزار و اندی سال چطور میتونند حکومت جهانی الهی ایجاد کنند؟ بزرگواران به این ویدیو از فرمایشات رهبر معظم انقلاب و استاد شجایی بدقت گوش کنید . تا فریب مدعیان دروغین امام زمان عج نخورید و تفاوت گفته های اونها را که ادعا می کنند امام یار و یاوری ندارد و دل مردم الوده به فساد شده و در بین مسلمین بجز چهار پنج نفر دلشان با امام زمانشان نیست و گفته این دین ما دین معصومین نیست و باز گفته اطاعت از غیر معصوم شرک است ، یعنی در غیبت امام نباید احکام را از نایبان انحضرت کسب کرد و هر کس از غیر امام معصوم احکام را کسب کنند مشرک هست .یعنی همه مسلمین کافرند و یا اونجایی که گفته مردم بسیجیان پاسداران به من ایمان اورید تا انقلاب کنیم و حکومت تشکیل دهیم . ویا گفته تا کنون هیچ کس و روحانیت برای ظهور حضرت کاری نکرده اند در صورتی که حدود ۵۰۰۰ نفر طلبه مبلغ مهدویت در سطوع عالی حوزوی اکنون در ایران و خارج مبلغ مهدویت هستند و مشغول فعالیتند . این مدعیان دروغین که توهم دارند و شدیدا برای اهداف خاصی افرادی با اسامی مستعار در ظاهر مذهبی و ولایی و انقلابی و شهدایی در حال تبلیغ و مشهور سازیند . وهر کس را که از انها نقد یا سوالی کند را با فحاشی و تهمت تحقیر جواب می دهند عزیزان بزرگواران گروه مخصوصا مدیران محترم مواظب این مدعیان دروغین باشید و اجازه ندهید بیش از این در مذهب و دین جدایی بیافتد و دینمان را تکه تکه کنند فقط خواهشا این ویدیو را گوش کرده با سخنان ان مدعی دروغین قیاس کنید.
هدایت شده از حاج داود
♦️آذری جهرمی وزیر لیسانسه دولت روحانی پشت پرده طاقچه رو لو داد! 🔹شما مگه سخنگوی اقتصادی طاقچه هستین آقای وزیر سابق؟
هدایت شده از حاج داود
🔺️اطلاعات سری مملکت چگونه به ملاعبدالحمید میرسد. می دانستید این مردک نماینده تربت جام( آقای نفر سمت چپ ) عضو ماست؟ آیا نمیشه شک کرد که ایشون همه مملکت رو به مراد خودش عبدالحمید می دهد؟ سالهاست اینها در ارکان این مملکت کرده اند.
هدایت شده از حاج داود
کاری به نزاکت و ادب و نوع حرف زدنش ندارم؛ کاری به اینکه نماینده مجلس هم هست ندارم، چون مجلس از این پدیده ها کم به خود ندیده است؛ درد آنجا است که این بشر استادیار دانشگاه و مثلا دکتر این مملکت است. دانشجوی مملکت را این تعلیم میدهد!
هدایت شده از حاج داود
♦️آذری جهرمی وزیر لیسانسه دولت روحانی پشت پرده طاقچه رو لو داد! 🔹شما مگه سخنگوی اقتصادی طاقچه هستین آقای وزیر سابق؟
هدایت شده از حاج داود
جامایکا از پذیرفتن استوارنامه آقای سفیر جدید آمریکا بعلت داشتن همسر زن ریشو 🥸.آمریکا متقابل تهدید کرد که سفارتخانه خود را در جامایکا تعطیل خواهد کرد.🫣🫣
هدایت شده از حاج داود
♦️ بازهم تجاوز در کشوری چشم‌ودل‌سیر 🔹 یک زن پای برج ایفل توسط پنج مرد مورد تجاوز قرار گرفت. بقیه ماجرا هم مهم نیست 🔹 پ ن : مگه اینا چشم و دل سیر نبودند مگه نمیگفتند هر چی آزادی بیشتر تجاوز کمتر پس چی شد ؟ 🔹 راستی کسی نیست که بگه به‌جاش امنیت داریم، اونم پای برج ایفل.
هدایت شده از حاج داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های قابل تامل بازیکن محبوب اخلاقی وولایتی پرسپولیس؛ ماجرای اجاره ماشین آخرین مدل در دبی به همراه همسرش
هدایت شده از حاج داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️توهین وقیحانه شبکه من‌وتو به مردم ایران؛ وقتی خیل جمعیت عاشقان اباعبدالله، مجری این شبکه بهایی را مجبور به مهمل‌بافی می‌کند! 🔹‌ مجری شبکه بهایی من‌وتو: حضور گسترده جمعیت در خیابان‌ها در ایام محرم، نه برای عزاداری بلکه برای تفریح و سرگرمی است؛ مردم در این کارناوال‌ها به خاطر جنبه فان آن شرکت می‌کنند! 🔹‌ ما خودمان هم از این دست کارناوال‌ها که جنبه تفریحی و فان دارد در لندن زیاد داریم!
هدایت شده از حاج داود
حمایت اکانت اسرائیل به زبان فارسی از هیئت بعثت یزد