💧☀️💧☀️💧
✅پرسش:
آيا پدر ومادر براي فرزند هرکاري انجام ميدهند وظيفه شان است؟
قسمت چهارم(آخر):
🌺پاسخ:
5ـ 📌ازدواج
يكي ديگر از وظايف پدر و مادر فراهم ساختن زمينه ازدواج فرزند است. نياز جسمي و رواني انسان به ازدواج پس از بلوغ روشن است و زمينه اين كار را بايد پدر و مادر فراهم سازند.
🍀ازدواج آثار تربيتي فراواني دارد و جوانان به وسيله آن از بسياري از انحرافات و مفاسد فردي و اجتماعي محفوظ مي مانند. خداي متعال خلقت زن و ازدواج را از نشانه هاي قدرت و عظمت خود معرفي كرده است، آن جا كه مي فرمايد: "و من آياته ان خلق لكم من انفسكم ازواجاً لتسكنوا اليها و جعل بينكم موده و رحمه ان في ذالك لايات لقوم يتفكرون"و از آيات و نشانه هاي خدا اين است كه از خود شما براي شما جفت هايي آفريد تا بدان ها بياراميد و در ميان شما دوستي و مودت و مهر برقرار ساخت. در اين نكته نشانه هايي است براي آن گروهي كه مي انديشند.
🌸آيات و روايات در اين زمينه زياد است و از مجموع آن ها به دست مي آيد كه ازدواج از مسايل اساسي زندگي بشر است و پدر و مادر بايد در اين زمينه اقدام نمايند.
☘️پس وظيفه مهم ديگر والدين در قبال فرزند، ازدواج او در هنگام جواني است.
✍️نبايد از والدين توقع بيجا داشت . فرزند درست است که روي کمک ايشان در ابعاد مختلف حساب باز ميکند اما نبايد منجر به توقع بيجا شود. در ضمن فرزندان هم در قبال والدين حقوق زيادي دارند که بايد انجام دهند و به هيچ عنوان نبايد کوچکترين بي احترامي نسبت به ساحت مقدس والدين داشته باشند.
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
#تربیتی
#تربیت_فرزند
#ارتباط_با_فرزندان
🌐📝🌐📝🌐
✅پرسش:
آيا امام علي و حضرت زهرا علیهم السلام، پشت ابوبکر نماز مي خواندند؟
فسمت دوم(آخر):
🌺پاسخ:
2️⃣روايت دوم :
وفي نوادر أحمد بن عيسى الأشعري عن عثمان بن عيسى ، عن سماعة ، قال : سألته (عليه السلام )عن مناکحتهم و الصلاة معهم ؟ فقال : هذا أمر تمديد إن يستطيعوا ذاک ، قد أنکح رسول الله (صلى الله عليه وآله) ، وصلى علي (عليه السلام) وراءهم .
🔹اين روايت را شيخ حر عاملي (رحمت الله عليه) در کتاب وسائل ، در باب استحباب حضور الجماعة خلف من لا يقتدى به، للتقية والقيام في الصف الأول معه ، نقل کرده است .
🔸يعني اينکه از باب تقيه و در زماني که جان ، مال و ناموس انسان در خطر باشد ، مستحب است انسان در نماز جماعت کسي که نماز خواندن پشت سر او جايز نيست ، حاضر شود .
🍀و همچنين علامه مجلسي (رحمت الله عليه) در کتاب بحار ، باب نکاح المشرکين والکفّار والمخالفين والنصاب نقل کرده است.
✍️پس اين روايت اهل سنت را به مقصدشان نميرساند ؛ چرا که در تقيه بحث اکراه و اجبار مطرح است و اگر انسان مجبور باشد ، حتي ميتواند دخترش را به کافر و مشرک عقد کند ؛ چه رسد به کسي که ظاهراً خود را مسلمان ميداند و پنج وقت نماز ميخواند .
3️⃣روايت سوم :
روى الحميري عن جعفر ، عن أبيه قال : کان الحسن و الحسين (عليهما السلام) يقرآن خلف الإمام .
و در وسائل نيز اينگونه آمده است :
عبد الله بن جعفر في (قرب الإسناد) عن الحسن بن ظريف ، عن الحسين بن علوان ، عن جعفر ، عن أبيه قال :« کان الحسن والحسين (عليهما السلام) يقرآن خلف الامام» .
🍀مرحوم علامه مجلسي در تبيين کلمه « امام » در اين روايت مينويسد :
«خلف الإمام» أي أئمة الجور الذين کانوا في زمانهما (عليهما السلام) ... .
منظور از «امام » در اين روايت ، همان ائمه جوري هستند که در زمان آن حضرات حکومت را در دست داشتند . بلي ، امام حسن و امام حسين (عليهما السلام) پشت سر آنها ميايستاد ؛ اما به آنها اقتدا نميکرد و براي خودشان نماز ميخواندند .
🔹حضور در نماز جماعت آنها در زمانها عادي مستحب مؤکد است ؛ چنانچه بسياري از علما به آن قائل هستند و روايات نيز آن را تأييد ميکند . و در زمان تقيه حضور در نماز جماعت آنها واجب است ؛ البته اگر امکان داشت بايد اول نماز خود را در خانه بخواند و بعد در نماز جماعت آنها حاضر شود و اگر امکان نداشت ، در نماز جماعت حاضر شود ؛ ولي براي خودش نماز بخواند و قرائت را ساقط نکند.
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#تاریخی
#سیره
🌺لازمه انتظار
🌸انتظار ایجاب میکند که انسان خود را به آن شکلی، به آن صورتی، به آن هیئت و خُلقی نزدیک کند که در دوران مورد انتظار، آن خُلق و آن شکل و آن هیئت متوقع است. این لازمهی انتظار است.
🍀وقتی بناست در آن دوران منتظَر عدل باشد، حق باشد، توحید باشد، اخلاص باشد، عبودیت خدا باشد - یک چنین دورانی قرار است باشد - ما که منتظر هستیم، باید خودمان را به این امور نزدیک کنیم، خودمان را با عدل آشنا کنیم، آمادهی عدل کنیم، آمادهی پذیرش حق کنیم. انتظار یک چنین حالتی را به وجود میآورد.
📚بیانات مقام معظم رهبری دامت برکاته در تاریخ ۱۳۹۰/۰۴/۱۸
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#آیت_الله_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
🍀🌟🍀🌟🍀
✅پرسش:
چرا اسم امام زمان علیه السلام درقران نيامده است؟
قسمت اول:
🌺پاسخ:
اين که چرا به طور صريح نام امام زمان يا به طوري کلي بگوييم اهل بيت عليهم السلام در قرآن نيامده است، لااقل دو جواب مىتواند داد:
📌 اوّلا: بناى قرآن براين است که مسائل را به صورت کلى، و به شکل اصل و قاعده بيان کند، نه اين که جزئيات و ريز مسايل را تشريح نمايد. چنان که در موارد بسيارى روش قرآن اين چنين بوده است. از اين رو امام صادق (ع) هنگامى که از ايشان سؤال مىشود: چرا نام امامان (ع) در قرآن نيامده مىفرمايد: همچنان که خدا نماز و زکات و حج را به شکل اصل و قانون کلى نازل فرمود و جزئيات آن را تشريح نکرد، بلکه پيامبر اکرم (ص) خود نحوه ي انجام و احکام جزئى آنها را بيان فرمود، در مورد ولايت هم، پيامبر خود به خلافت حضرت على (ع) و اهل بيتش تصريح نمود، بدون اين که در قرآن نيازى به ذکر نام تک تک ائمه (ع) باشد.
📌 ثانيا: در مثل چنين مسألهاى، که احتمال مخالفت زياد است، مصلحت در آن است که قرآن به صورت غير صريح و با اشاره و کنايه مطلب را بيان نمايد؛ زيرا احتمال دارد که دامنه ي مخالفت با مسأله ي امامت ائمه (ع)، به مخالفت با قرآن و اصل دين کشيده شود، که مسلما اين به صلاح مسلمانان نخواهد بود؛ يعنى چه بسا مخالفين با ولايت حضرت على (ع) به جهت مخالفت با آن حضرت - اگر آيهاى به طور صريح ولايت آن حضرت را بيان مىفرمود - آن آيه را تحريف يا تبديل يا حذف نمايند، و آن گاه ارزش اسلام به عنوان دين خاتم و قرآن به منزله ي يک کتاب آسمانى جاودان، هتک مىگرديد.
🌸افزون بر اين بايد توجه داشت اگر خداوند در قرآن مىفرمايد: "ما قرآن را نازل کرديم و خود حافظ آن هستيم" يکى از راههاى حفظ قرآن به اين است که انگيزههاى مخالفت و تحريف را به صورت طبيعى از ميان بردارد.
✍️لذا در قرآن اوّلاً به ولايت ايشان به طور صريح و با ذکر نام پرداخته نشده است، ثانيا: آيات مربوط به ولايت حضرت على (ع) و نيز آيه ي تبليغ که مربوط به ابلاغ رسمى ولايت حضرت على (ع) است و نيز آيه ي تطهير که راجع به عصمت اهل بيت(ع) است، در لابلاى آياتى که در ظاهر هيچ ارتباطى با بحث مورد نظر ندارند، گنجانده شده است، تا حتى المقدور انگيزههاى تحريف و تبديل فروکش نمايد و قرآن در طول تاريخ از هر گونه تعرض مصون و محفوظ باشد.
ادامه دارد...
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#قرآنی
#امام_زمان
#مهدویت
💎💎معنای اعتماد به نیروهای جوان
🌺معنای اعتماد به نیروهای جوان این است که اوّلاً در برخی از مدیریّتهای مهم کشور از جوانها استفاده بشود و به جوانها اعتماد بشود؛ ثانیاً از ابتکارهایی که انجام میدهند و حرکت اینها و حوصله و نشاط کار اینها استقبال بشود. گاهی اوقات جوانی به همه جا مراجعه کرده، یک کار مهمّی را پیشنهاد کرده که میتواند انجام بدهد، جواب ندادهاند، مراجعه میکند به ما؛ بعد که میدهیم دست کارشناس، تصدیق میکند، میگوید درست است، این کار، کار مهمّی است و این شخص میتواند این کار را انجام بدهد.
🌼خب من معتقدم که کشور بایستی از ابتکارات جوانها، از نشاط جوانها، از روحیهی کار و پُرانگیزهی جوانها حدّاکثر استفاده را بکند؛ اینها بچّههای ما هستند، بچّههای کشورند و کشور حق دارد که از اینها استفاده کند. بنابراین، هم مسئلهی مدیریّتها است، هم این [نکته]. منتها اینکه ما میگوییم در مدیریّتها از اینها استفاده بشود، معنایش این نیست که نسل قبلی را بکلّی بشوریم بگذاریم کنار! نه، بر حسب اقتضا، یک جا مدیریّت یک جوان، یک جا مدیریّت یک فرد مجرّب و کارکشته.
🍀از اوّل انقلاب هم همین جور بوده؛ حالا بعضیها گفتند که امام در تهران یک امام جمعهی چهلساله را گذاشتند که این حقیر بودم؛ خب بله، همان وقت در کرمانشاه هم یک امام جمعهی هشتادساله را گذاشتند در یزد و در شیراز و در مشهد و در تبریز و مانند اینها، علمای بزرگ، مردانی را که در حدود هفتاد سال سنّشان بود گذاشتند؛ اقتضائات مختلف است. در اوّل انقلاب امام بزرگوار در رأس سپاه یک جوانی را گذاشتند که کمتر از سی سال داشت،
🌸در رأس نیروی زمینی ارتش مردی را گذاشتند که حدود شصت سال داشت؛اقتضائات این جوری است. یک جا اقتضا دارد که یک مدیر جوان بر سر کار بیاید، یک جا اقتضا دارد که یک مدیر مجرّب [بر سر کار بیاید]
📚بیانات در سخنرانی تلویزیونی در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#آیت_الله_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
اگر خدا روزی رسان است و برای همه، روزی مشخصی وجود دارد، پس چرا عده ای از گرسنگی می میرند؟
قسمت اول:
🌺 پاسخ:
به چند نكته توجه فرمائيد:
1. 🌹خداوند متعال جهان خلقت را بر اساس سنت هاي ثابتي اداره مي نمايد كه نتيجه آن هدايت و رشد انسان و رسيدن او به سوي سعادت و كمال باشد، يكي از مهمترين سنتهاي الهي در اين جهت دادن قدرت اختيار و انتخاب به انسان مي باشد تا هر انساني پس از شناخت راه درست از بيراهه با انتخاب و اختيار در مسير هدايت قدم بگذارد. زيرا هدايت اجباري افراد هيچ بهره اي در رشد و كمال آنها نخواهد داشت خداوند متعال نيز به اين مطلب اشاره مي نمايد كه مسير هدايت را به انسان نشان داديم و او را در انتخاب راه آزاد گذاشتيم:«إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَ إِمَّا كَفُورًا»؛«ما راه را به او نشان داديم، خواه شاكر باشد (و پذيرا گردد) يا ناسپاس!»(1)
🔹طبيعي است كه لازمه اين حق انتخاب اين است كه اگر عده اي با وجود همه اين ارشادات و راهنمائي ها اراده كنند كه احكام و ضوابط راهنماي الهي را ناديده گرفته و نسبت به خود و يا ديگران ظلم و تعدي نمايند نبايد خداوند به صورت كامل مانع تحقق انتخاب آنها شود، اگر چه مي تواند از طريق دستور به مؤمنان در جهت امر به معروف و نهي از منكر و مبارزه با ظلم و تعدي به گونه اي افراد را از مسير تعدي و ظلم باز نگه داشته و يا حق مظلومان را به آنها باز گرداند. ولي عملي شدن اين راه نيز وابسته به ميزان اطاعت و فرمانبرداري مؤمنان دارد.
2🌹. همان طور كه اشاره كرديد يكي از سنت هاي قطعي الهي روزي رساني به همه بندگان و مخلوقات و روزي خواران مي باشد. اگر چه اين روزي مقدر براي همه يكسان نيست، و با اهداف خاصي نظير فراهم شدن زمينه حركت در جامعه و يا زمينه امتحاب برخي ديگر يراي عده اي بيشتر و براي عده اي كمتر ارزاني شده است (2)، اما در عين حال خداوند روزي عموم افراد را متناسب با تقدير آنها از طرق طبيعي به آنها مي رساند، يعني جهان آفرينش به گونه اي تنظيم شده است كه اگر دخل و تصرف عدواني و خارج از ضابطه برخي انسانهاي سود جو نباشد روزي مقدر همه افراد از طرق خود به آنها مي رسد.
🔻اما به هر حال بر اساس همين قدرت انتخاب و اختياري كه انسان دارد، عده اي از افراد همواره در طول تاريخ با سوء استفاده از اختيار خود، با ظلم و تعدي نسبت به ديگران روزي مقدر الهي كه براي همه بندگان خود اعم از مؤمن و كافر ارزاني داشته است را از مسير طبيعي آن خارج نموده و به نفع خود جلب مي نمايند، معني اين سخن اين است كه نرسيدن روزي برخي افراد كه به خاطر فقر و گرسنگي تحميلي نظامهاي سلطه و استكباري عالم به آنها بوجود مي آيد به صورت مستقيم به خواست و اراده الهي مربوط نمي شود. بلكه مربوط به ظلم ديگران است.
پی نوشت:
1. انسان(76)آيه 3.
2. سبأ(34)آيه 39.
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
💎از تبار قهرمان، قسمت اول:
🍀برای قهرمان شدن، کافی است یکی از قهرمان های هم عصرمان را پیدا کنیم. ویژگی هایش را بررسی کنیم و خودمان را شبیه او کنیم.
🌺با من موافقید که قهرمان عصر ما، سردار شهیدمان، حاج قاسم سلیمانی است؟ چقدر دلمان برایش تنگ شده. هنوز داغش برایمان تازه است و دوست داریم او را زنده، سرحال، کنار رهبر عزیزمان ببینیم که با او صحبت می کند و لبخند را روی لب های آقا می نشاند.
🖊اما او، چه ویژگی هایی داشت ؟ می خواهم من هم قهرمانی چون او باشم.
💪قسمت اول: روحیه مقاومت
📌" دارای شجاعت و روحیهی مقاومت بود؛ شجاعت و مقاومت جزو خصلتهای ایرانی است. زبونی و عقبنشینی و انفعال و مانند اینها ضدّ روحیهی ملّی ما است. آنهایی که ادّعای ملّیّت می کنند و عملاً زبونی از خودشان نشان می دهند، دچار تناقضند. و او مظهر شجاعت بود، مظهر مقاومت بود؛ این را همه مشاهده می کردند و می دیدند. "(1)
💪شجاعت و مقاومت. از امروز من هم می خواهم مقاوم تر باشم. نسبت به حرفها، رفتارها، نوشته ها، بلایا، مصیبت ها، پیش آمدها و هر چه. آنقدر مقاومت از خود نشان می دهم تا خودم را برای سربازی و سرداری لشگر ولایت، آماده و تربیت کنم ان شاالله.
✨خدایا، دست عنایتت را از سر ما برندارد و ما را موفق به کسب فضایل و دوری از رزایل بگردان.
1. بیانات در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#آیت_الله_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
#سردار_سلیمانی #مکتب_سلیمانی #شهید_سلیمانی
#تولیدی
💧☀️💧☀️💧
✅پرسش:
برای کسی که در خواندن نماز و گرفتن روزه تنبلی می کند، چه پیشهادی دارید؟
قسمت اول:
🌺پاسخ:
ما هرگز از يک شيء مجهول لذت نمي بريم و اشتياقي به آن پيدا نميکنيم و تا آن را نشناسيم نمي توانيم بدان ابراز علاقه يا نفرت کنيم.
پس هر چه معرفت و آگاهيمان به امري بيشتر شود نفرت يا محبت ما نسبت به آن بيشتر خواهد شد. با اين حساب ما هر چه معبود را بهتر و بيشتر بشناسيم و با صفات رحمانيت و رحيميت و نعمت بخشي او آشنا شويم، محبت او ،و به تبع محبت ، ارتباط با او در ما بيشتر مي شود هر چه دانايي و معرفت افزونتر باشد، بهرهمندي شخص نيز از عبادت و احساس لذت او فزونتر خواهد بود.
🍀کساني که دلشان با خداوند پيوند دارد و محو جمال و جلال خداي متعال هستند و با قلب شان به او اقبال مي نمايند, ايشان بهترين لذت برندگان از عبادت و نيازگويي با خداي هستي هستند
🌼نشاط و سرزندگي و دوري از سستي و تنبلي، در موفقيت هر كاري نقش كليدي ايفا ميكند.
✍️در انجام عبادت و درك شيريني آن نيز، داشتن نشاط و حس و حال عبادت و پرهيز از انجام اجباري و از سر رفع تكليف آن، بسيار مهم است. پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله فرموده است: آفت عبادت سستي است
🌸براي درك شيريني عبادتها به اين كلام اميرالمؤمنين عليه السلام بايد توجه کرد که فرمودند كه: با نفس خود مدارا كن و به زور به عبادت وادارش مساز و از اوقات فراغت، نشاط و سرخوشي براي عبادت بهرهگيرد
✍️دلِ انسان گاه به سمت عبادتي كشش دارد و گاه نسبت به آن واكنش نشان ميدهد. بايد مواظب بود در مواقعي كه دل انسان نسبت به عملي بيميل است آن عمل يا عبادت را به او تحميل نكرد.
🌸حضرت امير عليه السلام ميفرمايند: همانا دلها را يك روي آوردني است و يك روي گرداندني. پس هرگاه دل در حال روي آوردن باشد آن را به انجام مستحبّات واداريد و هرگاه پشت كرد به انجام فرائض از سوي آنها بسنده كنيد
ادامه دارد...
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
💧☀️💧☀️💧
✅پرسش:
برای کسی که در خواندن نماز و گرفتن روزه تنبلی می کند، چه پیشهادی دارید؟
قسمت دوم(آخر):
🌺پاسخ:
سه درس بزرگ براي آدم شدن:
يکي از بازاريان که از شاگردان مرحوم آيةالله العظمي شاه آبادي (ره): بود، نقل مي کرد که ايشان، يک شب در يکي از سخنراني هايشان، با ناراحتي اظهار داشتند، چرا افرادي که در اطراف ايشان هستند، حرکتي از خود در جنبه هاي معنوي نشان نمي دهند؟
مي فرمودند: آخر، مگر شماها نمي خواهيد آدم شويد؟ اگر نمي خواهيد، من اين قدر به زحمت نيفتم!
همين فرد مي گويد: بعد از منبر، ما چند نفر خدمت ايشان رفتيم و گفتيم که آقا ما مي خواهيم آدم بشويم، چه کنيم؟
ايشان فرمودند: من به شما سه دستور مي دهم، عمل کنيد، و اگر نتيجه ديديد، آن وقت بياييد تا برنامه را ادامه دهيم.
🍀سه دستور ايشان چنين بود:
1. 📌مقيد باشيد نماز را در اول وقتش اقامه کنيد. هرجا بوديد و شنيديد صداي اذان بلند شد، دست از کارتان بکشيد و نماز را اقامه کنيد؛ حتي المقدور هم سعي کنيد به جماعت خوانده شود.
2. 📌در کاسبي تان انصاف به خرج دهيد، و واقعاً اقل منفعتي را که مي توانيد، همان را در نظر بگيريد. در معاملات، چشم هايتان را ببنديد و بين دوست و آشنا و غريبه و شهري و غير شهري فرق نگذاريد. همان اقل منفعت در نظرتان باشد.
3. 📌از نظر حقوق الهي، گرچه مي توانيد براي اداي آن تا سال صبر کنيد و امام معصوم(عليه السلام) به شما مهلت داده اند، اما شما ماه به ماه حق و حقوق الهي را ادا کنيد.
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
امام حسين (عليه السلام):
استدراج و مهلت دهى خداوند سبحان به بنده اش اين است كه به او نعمت هاى فراوان دهد و توفيق شكرگزارى را از وى بگيرد.
📚بحار الأنوار، ج 78، ص 117
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#حدیث
#حدیثی
🔴دنبال جواب سوالهایم هستم
♨️در طول روز، در مورد رفتار با بچه هایم، افکاری که به ذهنم می آید، حرفهایی که این و آن می گویند، برایم سوال پیش می آید.
📚لابلای کتاب ها دنبال جواب می گردم. برخی را پیدا می کنم و برخی را نه.
🌏می روم در اینترنت، از سایت های معتبر دنبال جواب می گردم
💥اما
❓برخی سوالاتم بی جواب می ماند. این سوالات بی جواب، ذهنم را می خورد. خسته ام می کند. دیگر کجا دنبال جواب بروم؟
✨🌺🍀✨🍀🌺
✅ پاسخ سوالات دینی و مشاوره ای خود را از کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی بپرسید و جواب بگیرید.
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🍀 پرسش کلید دانایی 🍀
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#معرفی
#مرکز_ملی_پاسخگویی_به_سوالات__و_مشاوره_دینی
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
اگر خدا روزی رسان است و برای همه، روزی مشخصی وجود دارد، پس چرا عده ای از گرسنگی می میرند؟
قسمت دوم(آخر):
🌺 پاسخ:
3. 🌹در عين حال برخي از گرسنگي ها و فقر ها علاوه بر ظلم و تعدي حاكمان و يا مستكبران عالم به عدم تلاش كافي و لازم از سوي خود افراد و يا جوامع فقير نيز بر مي گردد، زيرا همان طور كه اشاره شد خداوند عالم را بر اساس سنت هاي ثابت و طبيعي اراده مي نمايد و يكي از همين سنتها اين است كه به هر كس به همان مقدار كه تلاش مي كند نتيجه داده خواهد شد: «وَ أَن لَّيْسَ لِلْانسَانِ إِلَّا مَا سَعَى»؛«و اينكه براى انسان بهرهاى جز سعى و كوشش او نيست»(1)
🌸يعني براي رسيدن به همان ميزان روزي مقدر نيز تلاشي متناسب از ناحيه خود بندگان لازم است كه گاهي بايد در جهت كسب و اقتصاد تلاش كنند و گاهي در زمينه رفع ظلم مستكبران و گرفتن حق خود از زورگويان و ... به هر حال به همين ميزان نيز نمي توان قصور و كوتاهي خود افراد را در برخي مواقع از ناحيه خداوند دانست.
پی نوشت:
1. نجم(53)آيه 39.
📞 پاسخگویی تلفنی با شماره 096400
💻 ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
📱 ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی