پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
♦️ کدام خطرناک تر است؛
جنایت پیجری، یا دروغ آبی؟!
🔻"آسمان آبی تر می شود". این، تیتری بود که روزنامه اعتماد هفته گذشته با آن، خبری ناگوار را برای مردم بسته بندی و کادو پیچ کرد!
🔹خبر اصلی، "کوتاهی و بی تدبیری دولت در ذخیره سازی سوخت نیروگاه ها برای فصل سرد و قطعی بی موقع برق" بود. اما اعتماد ادعا می کرد که دولت تصمیم گرفته برای رفع آلودگی هوا و آبی شدن آسمان، سوخت مازون نیروگاه ها را قطع کند.
🔻آسمان، آبی شده بود اما برای تیم آقای الیاس حضرتی. او قبلا با تصویر هم سُفرگی با شهرام جزایری شناخته می شد، اما چند ماه قبل به شورای راهبری کابینه راه یافت، برخی شرکای سیاسی را به بدنه دولت وارده کرد و خودش هم پشت میز ریاست "شورای اطلاع رسانی دولت" نشست.
🔹تعریف و تکلیف قانونی "شورای اطلاع رسانی دولت" چیست؟ گزارش درست، یا وارونه نویسی و فریب مردم؟! اما یک هفته پس از آن خیمه شب بازی رسانه ای، واقعیت خبر آشکار شده است.
🔻حالا تیتر رسانه ها (حتی حامیان دولت مثل خبرآنلاین)، ادامه مازوت سوزی در تبریز و قزوین، و ضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران، و قطعی برق است.
🔹آلودگی هوا یا قطعی برق، هر کدام در جای خود بسیار مهم هستند. اما از آنها مهم تر، موضوع راستگویی و مواجهه صادقانه با مردم است:
🔻آیا چون دولت، دچار آفت و آسیب بزرگی است، این وضعیت اطلاع رسانی، خلاف گویی و عوام فریبی هم پدید آمده؟ یا اینکه شبکه سیاسی و رسانه ای تحریف واقعیات، ابتدا توانسته دولت تشکیل دهد و طبیعتا پس از موفقیت، اقدام به مهره چینی و غنیمت گرفتن کرده است؟!
🔹برخی منصوبان در تیم اطلاع رسانی دولت، پیش از این به صراحت گفته اند که کارشان پیمانکاری سیاسی و عملیات رسانه ای در ازای گرفتن پول و بالا آوردن افراد (و زدن رقبای آنها) است. برخی دیگر جزو مجرمان امنیتی بوده اند.
🔻ماجرا به شورای اطلاع رسانی محدود نمی شود. هفته گذشته خبری مهم و ناگوار برای ذی نفعان سازمان تامین اجتماعی در میان انبوه خبرها گم شد. انتصاب یکی از عناصر پیاده حزب منحله مشارکت، به عنوان مدیر شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی (شستا)!
🔹شستا با ۱۶۶ شرکت بزرگ تحت پوشش به ارزش آنها ۲۰۰ هزار میلیارد تومان، به عنوان غنیمت انتخاباتی، به فردی ناکارآمد سپرده شد که سابقه او، حضور در نمایش استعفا در مجلس و فشار برای تعطیلی انتخابات مجلس هفتم، و امضای نامه تسلیم طلبی در برابر آمریکا بوده است!
🔻چالش هایی مانند ناترازی برق و سوخت و...، ناگهان حادث نمی شوند. محصول قصور و تقصیر مدیرانی است که اشتباهی و از سر سیاسی کاری منصوب می شوند.
🔹آنها به خاطر سررشته نداشتن، سراغ مشاوران نااهل (بعضا نفوذ زده) می روند و به نسخه هایی مانند "پالایشگاه سازی، کثافتکاری است"، "نیروگاه سازی، رفتن زیر بار مافیاست"، "برنامه (انرژی) هسته ای می خواهیم چه کار؟" و... تن می دهند.
🔻خسارات این نوع خرابکاری، بسیار بزرگتر از جنایت پیجری است؛ چون در خدمت نقشه اغواگری دشمن است. بخش مهمی از آلودگی هوا و ناترازی های امروز، با سوء مدیریت دولتی تدارک شد که ادعا می کرد باید حتی برای حل مشکل آلودگی هوا و آب خوردن مردم، برنامه هسته ای را واگذار یا تعطیل کرد!
🔹آدرس "آسمان آبی" ادعایی آنها، به وضعیت عصر حجر و غارنشینی ختم می شود؛ بدون برق و گاز و انرژی. به جایی که باید داشته ها و توانمندی های خود را تسلیم دشمنان بکنید و سپس، برای گرفتن اندکی از همان داشته ها و حقوق به گدایی بیفتید!
🔻به تعبیر نشریه زنجیره ای صدا: "همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي"!
🖋محمد ایمانی
📤پاسخگویان: کانال و وبلاگ جامع پاسخ به شایعات و شبهات.
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4996
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/14973
در سروش:
https://splus.ir/pasokhgooyan/3164
در بلاگفا:
https://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3367
در بله:
https://ble.ir/pasokhha/5014992677530203164/1731772344555
🔘 نقد فیلم سینمایی به اصطلاح کمدی صبحانه با زرافهها
▪️فیلم سینمایی به اصطلاح کمدی صبحانه با زرافهها که تازگی به گارگردانی سروش صحت به روی پرده سینما آمده است، این فیلم دارای نکاتی است که در ذیل بدان ها میپردازیم:
▫️این فیلم در قالب کمدی با شوخی های مبتذل و کارهای ناشایستی که جامعه اسلامی و عرف مردم ایران نمی پذیرد فرهنگ جامعه را هدف گرفته است.
▫️به طور مثال در این فیلم مزاحمت برای نوامیس، ارتباط گیری نا مشروع و هم صحبتی دختر و پسر را رواج می دهد،همچنین استفاده از مواد مخدر توهم زا که یکی از معظل های جامعه اجتماعی ما حتی در بین نوجوانان است، را یک امر عادی جلوه داده میشود و شاد بودن و لذت بردن از لحظات زندگی را وابسه به این کار می داند که حتی در بحرانی ترین لحظه زندگی، استفاده از مخدر را راه حل رهایی از بحران است.
▫️در این فیلم تنهای هم به خیانت می زند و باعث عادی سازی و به نوعی ترویج این امر میشود، از انجایی که پویا با دختری در ارتباط است که به اصطلاح برای ازدواج نشان کرده هم هستند؛ اما باز دنبال رابطه با دخترهای دیگر میباشد؛ از طرفی هم که دختر و خانوادهاش اصرار دارند که پویا برای ازدواج پا پیش بگذارد خود دختر نیز خیانت میکند و دوست پویا او را دست در دست مرد دیگری در خیابان میبیند.
▫️در این فیلم تلنگری هم به ازدواج میزند و متاهل شدن را یک امر ناپسند میپندارد و ازدواج را سبب شکاکیت، آزاد نبودن، مورد کنترل قرار گرفتن و در کل باعث بدبختی در زندگی بیان میکند که این موضوع تداخل با سنت اسلامی ایرانی دارد، زیرا که با تبلیغ بر عدم ازدواج و اثر گذاشتن بر جوانان به هرچه پیر تر شدن کشور خود نزدیک می شویم چون اگر ازدواجی نباشد فرزند آوری هم نیست.
▫️تنها نکته مثبت این فیلم این است که نشان می دهد در انتخاب دوست دقت لازم را داشته باشیم چون تمام این موضوعات انجام شده در این فیلم از جمله،ایجاد مزاحمت برای نوامیس، استفاده مخدر، رفتن به مهمانی های مختلط و... همه از طرف دوست پیشنهاد می شود.
✍️میثم شهردمی
📮انجمن سواد رسانه طلاب
📤پاسخگویان: کانال و وبلاگ جامع پاسخ به شایعات و شبهات
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4998
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/14975
در سروش:
https://splus.ir/pasokhgooyan/3166
در بلاگفا:
https://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3368
در بله:
https://ble.ir/pasokhha/4769475847442825122/1731808161067
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
♦️ حامیان پزشکیان یا چاکران ترامپ؟!
🔻وزیر امور خارجه و سخنگوی این وزارت، خبر ملاقات نماینده ایران در سازمان ملل با ایلان ماسک نماینده ترامپ را قاطعانه تکذیب کردند.
🔹اما نشریات مدعی حمایت از دولت، در حالی که شایعه ملاقات را به نقل از نیویورک تایمز برجسته کرده بودند، حاضر نشدند کمترین بازتابی به تکذیب دو قبضه وزارت خارجه بدهند.
🔻اینکه آنها شیدای مذاکره به هر قیمت هستند، درست! اما امانتداری رسانه ای چه می شود؟ آنها چگونه مذاکره ای را می پسندند و می خواهند چه بلایی بر سر دولت پزشکیان بیاورند؟
🔹پاسخ را قبلا یک نشریه بی وطن و غربگرا که سردبیرش هم اکنون، سردبیر روزنامه هم میهن است، داده است. نشریه صدا پس از ملاقات تحقیر آمیز ترامپ با رئیس جمهور صربستان نوشته بود:
🔻"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
🔹برخی از این دوست نمایان، دشمنان آقای پزشکیان و دشمنان عزت و کرامت ملت ایران هستند. پایوران رسانه ای دشمن، اگر بتوانند، فریبکاری را تا جایی پیش می برند که تحقیر شدگی مقام صربستانی، برای مقامات دولت ایران تکرار شود. اما قطعا این آرزو را به گور خواهند برد.
🔻گویا «اکبر گنجی» (از نویسندگان سابق نشریات اصلاحطلب)، اسفند ۱۳۹۸ شرح حال همین جماعت را گفت که نوشت:
🔹«ما فقط کارمندان پروپاگاندای دولتهای راست افراطی و بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشت افکنی است... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و... هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
🖋محمد ایمانی
📤پاسخگویان: کانال و وبلاگ جامع پاسخ به شایعات و شبهات
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5000
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/14977
در سروش:
https://splus.ir/pasokhgooyan/3168
در بلاگفا:
https://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3369
در بله:
https://ble.ir/pasokhha/-6452914568279357860/1731866232125
59.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 فیلم مستند "ننه میلاد" از شبکه صدا و سیمای آبادان خرمشهر پخش شد.
این فیلم مستند، قسمتی از فعالیت فرهنگی مذهبی خانواده آقای محمدپور، بسیجی مخلص دهه٧٠ پایگاه مقاومت بسیج مسجد امام علی علیه السلام خرمشهر در ایام اربعین حسینی علیه السلام را به تصویر کشیده است.
🔹دیدن این مستند👇
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5001
🔹دیدن فیلم قبلی👇
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4966
🔹پیام صوتی تشکر و ابراز وفاداری به نظام توسط برادر بسیجی حاج مهدی محمدپور (ابو میلاد)👇
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4967
📤پاسخگویان: کانال و وبلاگ جامع پاسخ به شایعات و شبهات
https://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3371
💠 آیا در انتخاب مدیران، فرد متعهد و با تقوا بهتر است یا مدیر متخصص بی تقوا؟
زمان حاضر، عصر تکنولوژی، عصر پیشرفت انسانها، عصر گفتگوی تمدنها و عصر منطق و عصر ... است، ولی یک بدی که این عصر دارد این است که بعضی آدمها، چه آنهایی که مو سفید کردهاند و به اصطلاح باتجربه های قدیمی که وارد این عصر شدهاند، و چه افرادی که در این عصر شکوفا شدهاند و حرفی برای گفتن دارند، متاسفانه منطق اخلاق را بلد نیستند!.
🔹منطق اخلاق، با دین شکوفا میشود.
منطق اخلاق، یعنی سپاسگذار خالق هستی و منعمش باشیم. یعنی بدانیم و باور کنیم که همه وجودمان و ذره ذره سلولهای ما متعلق به خالق آن است.
اما افسوس که ما در مورد خداوند، فقط نامش را میدانیم!. میشود به سادگی در رفتار آدمها آن را دید. مثلا شخصی که دین باور نیست و معرفت دینی ندارد، و شاید هم معرفت و شناخت اندکی دارد اما باور حقیقی ندارد، بر مسند حکمرانی بر متدینین قرار میگیرد و با چالشی متضاد در تقابل با انجام دستورات الهی از ناحیه او مواجه میشویم، یعنی اینکه مدیری که تقید به نماز ندارد و خود را در مقابل خداوند حقیر و ضعیف نداند، چگونه میتواند بر تشکیلاتی مدیریت کند که اصل و پایه شکل گیری آن، قانونی است که خود آن قانون از باورهای دین و شریعت ایجاد شده است؟!.
🔹یک مدیر باید با تقوا، با اخلاق، متعهد و متخصص باشد تا اولاً خلق الله از او در آسایش و امان باشند، و درثانی برای جامعه مفید باشد. متاسفانه در گزینش افراد به مسئله تقوا توجه نمیشود و اعمال سلیقه، روابط و نفوذ مدیریتی در انتخاب افراد بسیار کاربرد دارد. کوچکترین خطای سهوی فرد با ایمان و با تقوا را بهانه ای برای رد صلاحیتش قرار میدهند!، ولی بزرگترین خطای بشری یعنی بی تقوایی فرد را نادیده گرفته و افراد نااهل به راحتی بر مسند قدرت قرار میگیرند.
خب به تبع آن، حکمرانی فرد بی تقوا باعث ایجاد چالش اساسی در محیط کار هم خواهد شد.
این امر در بیان زیبای امیرالمومنین علیه السلام به مالک به وضوح آمده است. آنجا که حضرت امیر میفرمایند: "امره بتقوی الله" مالک را فرمان میدهد به رعایت تقوای الهی، و مقدم داشتن اطاعت خدا بر هرکاری.
در شرح فرمان امام علیه السلام به مالک، مقام معظم رهبری به زیبایی این مطلب را شرح دادند که خلاصه آن را عرض میکنم. ایشان میفرمایند: "امام علی علیه السلام وقتی مالک را برای فرمانداری میفرستند اول دستور میدهد که تقوا داشته باشی، تقوا یعنی پرواداشتن از خدا و ملاحظه خدا را کردن. خود را در محضر خدا دانستن، یعنی آدم مراقب باشد که خدا الان که من دارم حرف میزنم مراقب من هست. ایشان باز شرح میدهند که در گزینش افراد باید تقوا را رعایت کنید. البته به این معنا نیست که صلاحیت های دیگر را رعایت نکنید، بلکه بحث این است که وقتی کسی صلاحیت دارد و امر بین یک نفر با تقوا و یک نفر بی تقوا دایر است، باید بی تقوا را کنار بگذاریم و با تقوا را انتخاب کنید، بدیهی است که پزشک با تقوا مفیدتر از پزشک بی تقواست. این به معنای آن نیست که اگر کسی پزشکی بلد نبود، اما تقوا داشت، او را بالای سر مریض بیاوریم!"
🔹بله همانطور که در دستور امیر المومنین علیه السلام به جناب مالک، و مختصری از شرح مقام معظم رهبری که در بالا اشاره کردم، تقوا میتواند در همه زمینه های کاری اشخاص تاثیر فوق العاده داشته باشد چرا که افراد با تقوا قطعاً در همه حال خداوند تبارک و تعالی را ناظر بر خود میدانند و مراقب افعال خود خواهند بود.
امام صادق علیه السّلام فرمودند:
«کُلُّ ذیصَناعَةٍ مُضطَرًّ اِلی ثَلاثِ خِصالٍ یَحْتلِبُ بِها الْکَسْبَ: و هُوَ اَن یَکُونَ حاذِقاً بِعِلْمٍ مُؤَدّیاً لِلْاَمانَةِ فیهِ، مُسْتَمیلاً لِمَنِ اسْتَعْمَلَهُ؛ هر اهل فنی برای موفقیت در کسب و کار خود (که کارش بگیرد) به سه مطلب نیازمند است: ١- تخصص و باهوشی در فن و حرفه مورد نظر. ٢- امین باشد و در کار و مال مردم، امانت و درستی را حفظ کند. ٣- با کارفرما و صاحب کار، خوشبرخورد و خوشقلب باشد.
میگویند از شهيد گرانقدر دکتر چمران پرسيدند تعهد بهتر است يا تخصص؟
ظاهرا وی در جواب گفتهاند: "میگويند تقوا از تخصص لازمتر است، آن را میپذيرم، اما میگويم آن کس که تخصص ندارد و کاری را میپذيرد، بیتقواست."
🔹و پایان سخن:
تقوا و داشتن تعهد و تخصص، هر دو کنار هم برای اتتخاب یک مدیر لازم است، و فقدان هر یک باعث ایجاد چالش اساسی در تشکیلات مدیریتی خواهد شد.
🖋مهدی چتری
📤پاسخگویان: کانال و وبلاگ جامع پاسخ به شایعات و شبهات
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5002
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/14978
در سروش:
https://splus.ir/pasokhgooyan/3169
در بلاگفا:
https://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3372
در بله:
https://ble.ir/pasokhha/-6713600084942337205/1732117773590
♦️ مسئولیت مهم ما
درباره تحولات منطقه
🔹تحولات منطقه در هم تنیده شده است، هر چند که دشمن، از هم گسیختن وحدت میدان ها را می خواهد و پیگیری می کند.
🔻بلافاصله با اعلام آتش بس نیم بند در مرز لبنان و فلسطین اشغالی، تروریست های تکفیری -که از آسیای میانه و... و از طریق کریدور دولت خائن اردوغان وارد شمال سوریه شده اند- آتش جنگ را دوباره روشن کردند.
🔹یک عایدی این شرارت، مجال تنفس دادن به رژیم صهیونیستی است که پس از چهارده ماه جنگ بی سابقه در گشته، به وضعیت فرسودگی رسیده و نیازمند نفس تازه کردن و بازیابی خود است.
🔻تجربه می گوید هر گاه آمریکا یا رژیم صهیونیستی در جنگ مستقیم دچار هزیمت و ناکامی شده اند، بلافاصله مزدوران نیابتی را به میدان گسیل کرده اند
🔹تروریست های ترانزیت شده توسط اردوغان (و مورد پشتیبانی برخی کشورهای مرتجع عربی)، فعال شده اند تا رژیم جنایتکار صهیونیست از کانون توجه و اعتراض و پیگرد جهانی گم و گور شود.
🔻خیانت ها که طی چند دهه اخیر به منطقه آسیب زده، خبر تلخی است؛ اما گویا جهان اسلام ناچار است این زخم خنجر را بچشد و بفهمد که اگر دشمنان، یک قرن است بر منطقه مسلط شده اند، زیر سر اسلام آمریکایی و انگلیسی است: اسلام اردوغانی و بن سلمانی، اسلام حاکمان امارات و اردن.
🔹بیداری اسلامی، مقدمه مقاومت اسلامی است. همین بیداری بود که پرچم مقاومت را در لبنان و فلسطین و یمن و عراق و سوریه برافراشت و پیروزی های بزرگ را رقم زد.
🔻صهیونیسم مسیحی پیش از این از تعابیری مثل جنگ جهانی چهارم و جنگ جهانی سوم برای جنگ های مستقیم و نیابتی تحمیلی به منطقه ظرف دو دهه اول قرن ۲۱ استفاده کرد و حالا احتمالا در تدارک جنگ جهانی پنجم بدون حساس کردن دیگران هستند.
🔹اروپا از طریق بازی مذاکره می خواهد ایران را از ایفای نقش منحصر به فرد در میدان خطیر منطقه باز دارد. گارد منازعه را گارد مذاکره و مسالمت انگاشتن، اشتباهی خسارتبار است. مدیران ما در رده های مختلف باید به لوازم این دریافت واقع بینانه ملتزم باشند و مانند گذشته که توفیقات بزرگی پدید آمد و تهدیدات مهمی برطرف شد، به بسیجگری منطقه ای و وحدت میدان ها اهتمام کنند.
🔻ابتدا و ابتنای این بسیجگری، در حوزه رسانه ای و سیاسی و در نسبت با افکار عمومی مسلمان منطقه است؛ اینکه چه خیانت بزرگی در بحبوحه فرسودگی رژیم صهیونیستی در حال وقوع است. همچنین مجددا باید به بسیج مردمی در مناطق مورد تهدید همت گماشت.
🔹در عین حال در هیچ شرایطی نباید اجازه داد زخم عمیق نشسته بر پیکر رژیم نامشروع صهیونیستی که بی حیثیت و دشمن بشریت قلمداد شدن است، بسته شود. از یاد نبرده ایم که چه موج انزجار بی سابقه ای حتی در آمریکا و اروپا به راه افتاد و به محکومیت نخست وزیر رژیم انجامید.
🔻اکنون جهاد روشنگری، جهاد بسیجگری رسانه ای، سیاسی و دیپلماتیک، جهاد اقتصادی، و جهاد نظامی- دفاعی، دو چندان اهمیت دارد. خداوند متعال به همت های خالصانه برکت می دهد و نصرت را ارزانی می دارد، چنان که بارها به چشم دیده ایم.
🔹این بشارت بارها تجربه شده خداوند است:
🔻"...قَالَ الَّذِينَ يَظُنُّونَ أَنَّهُمْ مُلَاقُو اللَّهِ كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ.
🔻ولَمَّا بَرَزُوا لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِ قَالُوا رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ .
🔻فَهَزَمُوهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَقَتَلَ دَاوُودُ جَالُوتَ وَآتَاهُ اللَّهُ الْمُلْكَ وَالْحِكْمَةَ وَعَلَّمَهُ مِمَّا يَشَاءُ
🔻وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَفَسَدَتِ الْأَرْضُ وَلَكِنَّ اللَّهَ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْعَالَمِينَ".
🖋محمد ایمانی
📤پاسخگویان: کانال و وبلاگ جامع پاسخ به شایعات و شبهات
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5003
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/14979
در سروش:
https://splus.ir/pasokhgooyan/3170
در بلاگفا:
https://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3373
در بله:
https://ble.ir/pasokhha/-3390463585924798294/1732900545072
تاریخ دارد تکرار میشود. اواخر دهه٧٠، آمریکا و اسرائیل و انگلیس، داشتند القائده و گروهک طالبان را علیه ایران تجهیز میکردند و امیدوار بودند بنلادن را بزودی به جان ایران بیندازند و جنگ ایران و افغانستان راه بیفتد، یهویی جو منطقه بنفع ایران تغییر پیدا کرد و طالبان علیه خود آمریکا و اسرائیل اقدام کرد و برجهای دو قلو را در 11 سپتامبر منفجر کردند، یادتان هست که؟
امروز هم همان تکرار خواهد شد و همین گروهای تروریستی، مجبور خواهند شد تغییر ایدئولوژی بدهند و پیرو اسلامی که ادعای آن را میکنند گردند!.
هیچ گروه و حکومت و حزبی نمیتواند در منطقه خاور میانه ادعای حکومت اسلامی کند ولی مطیع احکام شرعی اسلام نباشد!. یعنی مردم و مخصوصا مسلمانان اجازه نخواهند داد حکومتی مدعی اسلام باشد و خلاف اسلام عمل کند. رمز شکست داعش هم همین بود، آنها خلاف اعتقادات و احکام اسلام عمل میکردند درصورتی که مدعی تشکیل حکومت اسلامی بودند.
تحریرالشام بزودی مجبور خواهد شد مخالف خواسته ها و توقعات آمریکا و اسرائیل عمل کند، وگرنه نابود خواهد شد.
باید کمی بیشتر صبر کرد و نتیجه این تحولات را دید و انشاءالله به نفع ایران و محور مقاومت تمام خواهد شد.
📤پاسخگویان:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5004
♦️ چرا حزب الله سقوط نکرد و سوریه سقوط کرد؟
هفته قبل یک آتش بس شصت روزه میان اسراییل و لبنان منعقد شد که برخی از آن تعبیر به شکست حزب الله لبنان کردند، اما بلافاصله طی کمتر از یک هفته بخش مهم و بزرگی از سوریه به دست نیروهای مسلح مخالف اسد افتاد و بی آنکه ارتش این کشور مقاومت خاصی کرده باشد، دولت بشار سقوط کرد.
برای ادراک پیروزی و شکست باید این دو رخداد را مقایسه کنیم.
در جنگ اسرائیل با حزب الله طی بیش از دو ماه، ارتش اسرائیل با انواع سلاحهای مدرن کوشید تا چند کیلومتر پیشروی کند و به رود لیتانی برسد. اما جز در یک منطقه غیرشیعه، موفق نشد و تلفات و خسارات سنگینی هم برجا نهاد. این در حالی بود که طی این جنگ اسرائیل رهبران و فرماندهان ارشد حزب الله را با بمب و موشکهای بسیار دقیق و قوی به شهادت رسانده بود اما باز هم این نیرو دست از مقاومت برنداشت و تا روز آخر همچنان موشکهایش شلیک می شد.
در آن سو، مخالفان مسلح اسد که فاقد ارتش مکانیزه و نیروی هوایی پشتیبان بودند به سهولت بر حلب چیره شدند. نه ارتش سوریه با آنها جنگ شدیدی کرد و نه مردم مقاومت کردند. سپس عازم حماه و حمص شدند و بعد از چند روز درگیری بر آن نیز چیره گشتند و دمشق را هدف گرفتند. این پیشروی چنان آسان و سریع رخ داد که گویی دولت اسد فقط روی کاغذ قدرت داشت.
موجودیتهایی که ریشه در باورهای شدید اعتقادی و پشتیبانی قوی اجتماعی دارند، با زور شکست نمیخورند، هر چقدر هم که این زور قوی باشد. در مقابل قدرت های وابسته به پشتیبانی خارجی و فاقد عزم اعتقادی و حمایت اجتماعی داخلی، به سهولت سقوط می کنند. اسد نه اولین مورد از آن بوده و نه آخرینش خواهد بود. از انقلاب کاسترو در کوبا تا خیزش طالبان در افغانستان، موارد متعدد از چنین دولتهایی را میتوان دید.
جمهوری اسلامی ایران گرچه طی چند سال جنگ داخلی سوریه توانست با همکاری روسیه حکومت اسد را حفظ کند، اما این دولت اصلاح نشد و روابط آن با جامعه ترمیم نگشت، بلکه بشار اسد کوشید با ارتباط بهتر با امارات و برخی دیگر از دول عرب، پشتیبانی خارجی قویتری برای خود ایجاد کند.
ضعف حکومت اسد و حملات هدفمند اسراییل به فرماندهان ایرانی، تدریجا نیروی ایران را مستهلک کرد. ضمن آنکه ناکامی در انتفاع اقتصادی از شرایط پس از جنگ در سوریه نیز بر افت انگیزه برای حفظ آن اثر گذاشت.
اتکای زیاد اسد به روسیه، گرایش تدریجی به امارات، محدودسازی حضور نیروهای نزدیک به ایران و عدم مشارکت سوریه در مقابله با اسراییل، حتی در حد دفاع از خود، حکایت از تغییر ذائقه اسد میکرد. بشار اسد از ندتی پیش به دنبال آن بود که به غربیها ثابت کند دنبال جنگ نیست.
از طرفی بیانگیزگی ارتش و مردم سوریه برای دفاع در برابر تروریستها و گروههای مسلح، عرصه را طوری تغییر داد که ایران هم احساس کند هزینه بیشتر برای سوریه با اسد برایش مثل گذشته اهمیت ندارد و باید با تغییر شرایط آرایش جدیدی پیدا کند.
📤پاسخگویان:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5005
🔴 عوامل مهم سقوط بشار اسد
1️⃣ پذیرش توافقات خیلی محرمانه پشت پرده
تحت نظارت اسرائیل از سوی امارات و ۰۰۰، همراه با وعده دروغین پرداختهای میلیاردها دلاری با قبول دوری اسد از مقاومت
2️⃣خیانت سران کشورهای عرب وشخص اردوغان به نمایندگی آمریکا و اسرائیل دررابطه توافقات آستانه ( روسیه ایران ترکیه وسوریه) در ارتباط کنترل ومدیریت منطقه بدون تنش برای نیروهای ضدسوری وبلعکس عمل کردن آن یعنی تجهیز وآموزش وسازماندهی آنها به نمایندگی از اسرائیل و آمریکا بمنظور حمله به سوریه
3️⃣عدم در خواست کمک از ایران
فرانس ۲۴ : لاریجانی نماینده رهبر ایران در ۲ دیدار با اسد موفق نشد او را برای کمک ایران به سوریه متقاعد کند و اسد خواستار خروج ایران بود
4️⃣نفوذ وخیانت گسترده عوامل ضدسوری در نظام حکومتی ازجمله نخست وزیر و بعضی از وزیران
بویژه سران و امیران ارتش نمونه بارز آن سقوط پایتخت توسط تروریست بدون یک روز مقاومت
5️⃣اجبار جبهه مقاومت از جمله نیروی های سپاه قدس ایران به تخلیه اماکن استراتژیک مناطق سوریه
6️⃣ انحلال نیروهای دفاع وطنی (بسیج مردمی )- که بهعنوان یک نیروی مردمی با حمایت ایران شکل گرفته بود -
7️⃣ کاهش شدید تشکیلات نیروی انسانی محور مقاومت در سوریه
8️⃣ عدم انجام اصلاحات سیاسی
و بیتوجهی به راهکارهای پیشنهادی ایران، بهویژه در حوزههای اجتماعی وسیاسی و ۰۰۰
9️⃣فروپاشی اقتصادی ناشی از تحریمهای شدید جهانی
0️⃣1️⃣و ناتوانی دولت در برقراری گفتوگو با مردم و توجیه و همراه کردن آنها در تحمل این فشارهای سنگین، نظام سوریه را به نقطه بحرانی رسانده است.
📤پاسخگویان:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5006
♦️سقوط در «ائتلاف سیاه»!
یاداشت روز حسین شریعتمداری:
🔸۱- « ائتلاف سفید » - شما بخوانید «ائتلاف سیاه» یکی از ترفندها و راهکارهای دشمن در برپایی جنگها و طراحی توطئههاست. بهرهگیری از این ترفند سابقهای طولانی دارد تا آنجا که مشرکان در صدر اسلام و در برپایی «جنگ احزاب» از همین ترفند استفاده کرده و سپاه انبوهی را برای مقابله با اسلام نوپای آن روز فراهم آورده بودند. این ترفند بر این اساس طراحی شده است که اگر قرار باشد چند گروه و یا چند حزب برای انجام یک حرکت با یکدیگر ائتلاف کنند، نقاط مشترک برای انجام ائتلاف باید تا آنجا که ممکن است، اندک و کمشمار باشد. چرا که ائتلاف روی چند نقطه مشترک بسیار سخت و تقریبا ناممکن است و به عبارت دیگر، هرچه شعاع دایره ائتلاف (نقاط مشترک) بیشتر باشد، تعداد ائتلافکنندگان کمتر خواهد بود. از این روی برای طراحی یک ائتلاف پُرشمار، گروههای ائتلافکننده باید از بسیاری اختلافنظرها چشمپوشی کنند و فقط روی یک یا دو نقطه که در همه آنها مشترک است، متمرکز شوند.
🔺ریچارد هاووس، مسئول شورای روابط خارجی آمریکا، از این ائتلاف با عنوان «ائتلاف سفید»! یاد میکند، چرا که گروههای شرکتکننده برای رسیدن به یک ائتلاف فراگیر، بسیاری از اختلافات میان خود را موقتاً نادیده گرفته و اصطلاحاً سفید کردهاند. از این ترفند در فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ استفاده شده بود و همه گروههای مخالف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران (به اصطلاح رایج آن روزها از سروش تا گوگوش) به میدان آورده شده بودند. حالا بخوانید!
🔸۲- هنوز ۲ ساعت از آتشبس میان رژيم صهیونیستی و حزبالله لبنان نگذشته بود که نزدیک به بیست هزار تروریست از مرزهای شمالی سوریه که تحت کنترل دولت ترکیه است و آمریکا بیش از ۲۰ پایگاه نظامی در آن منطقه دارد، به درون خاک سوریه سرازیر شده و با انواع تسلیحات مدرن -عمدتاً ساخت آمریکا و اسرائیل- دست به شورش، قتل عام و تخریب منازل و زیر ساختها زدند. تروریستها که نام «تحریرالشام / آزادکننده شام»! را بر آنها نهاده بودند، مجموعهای از ملیتهای مختلف، تاجیک، ازبک، اویغور، ترکستان (بخشهایی از قفقاز)، اردن و شماری نیز از سوریه و... بودند.
🔸۳- سازماندهی این تعداد تروریست از ملیتهای مختلف و آموزش آنها برای یک هجوم برقآسا و غافلگیرکننده، دستکم به ۲ تا ۳ ماه طراحی و برنامهریزی قبلی نیاز دارد و این برنامهریزی در توان و حد و اندازه گروههای تروریستی، مخصوصاً از نوع تکفیری آن نیست و بیتردید باید از سوی یک یا چند دولت انجام گرفته باشد. تروریستها از مرزهای جنوب ترکیه و شمال سوریه وارد شدهاند که عبور این انبوه ۲۰ هزار نفری نمیتواند بدون اطلاع و همکاری دولت اردوغان باشد. در مرزهای شمالی سوریه نزدیک به ۲۰ پایگاه نظامی آمریکا مستقر است و به وضوح میتوان نتیجه گرفت که هجوم تروریستها با اطلاع و اشراف ارتش آمریکا صورت گرفته است.
🔺تروریستها در همان ساعات اولیه هجوم به صراحت اعلام کردند که اسرائیل را به رسمیت میشناسند و حتی از دوستی با رژیم صهیونیستی سخن گفتند! اگرچه بدون این اظهارات نیز به وضوح میتوان دید که مواضع تروریستها با مواضع بارها اعلام شده صهیونیستها درباره مقاومت و سوریه انطباق کامل دارد. تعداد قابلتوجهی از تروریستها نیز از جنوب سوریه و مرزهای شمالی اردن وارد شده بودند. به بیان دیگر دولت پادشاهی اردن نیز در این لشکرکشی سهیم بوده است.
🔸۴- نکات فوق که فقط بخشی از شواهد و قرائن موجود است کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که دولت بشار اسد در حمله مشترک آمریکا، اسرائیل، ترکیه و اردن سقوط کرده است و تروریستها فقط ماموریت اجرای دستورات دیکته شده را داشتهاند. بدیهی است که در این میان، نمیتوان و نباید برخی دیگر از عوامل مؤثر -و یا شتابدهنده- داخلی در دولت سوریه را نادیده گرفت. ارتش سوریه از عناصر زاویهدار و حتی همسو با دشمن، پالایش نشده بود. خدای مهربان بر درجات شهید همدانی بیفزاید که در دور قبلی آشوبها وقتی کمتحرکی ارتش را مشاهده کرد به بشار اسد توصیه کرد که مردم را مسلح کن و این اقدام هوشمندانه مانع از سقوط دولت شد.
🔺اعتماد به وعده و وعید برخی از دولتها و قدرتهای خارجی و عهدشکنی آنها را میتوان یکی دیگر از عوامل مؤثر در سقوط سریع دولت بشار اسد تلقی کرد. سوریه از توان و شرایط اقتصادی مطلوبی برخوردار نبود. به عنوان مثال حقوق ماهیانه نیروهای نظامی با هزینه زندگی عادی آنها تناسبی نداشت و...
🔸۵- در این نکات حکیمانه رهبر معظم انقلاب دقت کنید؛ حضرت ایشان در خرداد ماه سال جاری (یعنی ۶ ماه قبل از رخداد اخیر) در ملاقات با آقای بشار اسد خطاب به ایشان هشدار داده و فرموده بودند: