✅چند روایت و خاطره کوتاه و ناشنیده از رهبر انقلاب، آیت الله سید مجتبی خامنه ای (حفظه الله)
#رهبر
#دنیای_پاسخ
@PASOKHWORLD
💬ارسال نظر
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چگونه موقعیت رادارها با پخش تلویزیونی و عدم رعایت نکات حفاظتی فاش می شود؟
#سواد_امنیتی
مرتبط👇🏿
⦿سواد امنیتی(۲۶شبهه)
#دنیای_پاسخ
@PASOKHWORLD
19.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨⚠️ 【 نفوذ در پوشش انقلابی 】
🚗 راز پیکان قرمز و قنات ۷۵ متری؛ چه کسی دستور قتل داد؟
🧩 این قسمت «گرداب» (محصول معاونت سیاسی سپاه) را مشاهده کنید ☝️
#دنیای_پاسخ
@PASOKHWORLD
هدایت شده از دنیای پاسخ
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️#جهانِ_اتفاقی
❌ آیا خدا وجود ندارد و جهان و طبیعت به صورت اتفاقی به وجود آمده است؟
🎙 کارشناس : استاد فتحی
مرتبط👇🏿
⦿ خداوند(۱۶۰شبهه)
#دنیای_پاسخ
@PASOKHWORLD
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻خاطره حداد عادل از مراسم عقد شهیده زهرا حداد عادل و آیتالله سیدمجتبی خامنهای
حداد عادل در مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب:
🔹 در روز عقد دخترم، از من و رهبر شهید که پدر داماد بودند خواستند که در کنار عروس و داماد حاضر شوند. آقا دست ما را گرفتند و با هم به سمت مجلس زنانه رفتیم. همه خانمها چادر بر سر داشتند و منتظر بودند تا آقا وارد شوند.
🔹 همسر رهبر انقلاب برای استقبال از ایشان به آستانه در آمدند. پس از سلام و احوالپرسی، آقا همانجا ایستادند و وارد مجلس نشدند. سپس به من فرمودند: «خانم من خیلی حق گردن من دارد.»
🔹 چند دقیقهای همه خانمها منتظر بودند که آقا وارد شوند، اما ایشان و همسرشان همانجا ایستادند. آقا درباره همسرشان فرمودند که این زن در تمام زندگی، یار و مددکار من بوده است؛ در زندانها، در تبعیدها، در اداره خانه، تحمل سختیها و تربیت بچهها.
🔹 رهبر انقلاب از این فرصت استفاده کردند تا هم حقشناسی خود نسبت به همسرشان را نشان دهند و هم درسی به من و امثال من بدهند که قدر همسران خود را بدانیم.
🔹 ایشان بسیار مهربان بودند. در شعری که برای دختر شهید من، زهرا، سروده بودند نیز نام دختران دیگر خانواده یعنی هدی و بشری خانم و همینطور سعیده خانم دیگر عروسشان را آورده بودند. این نشان میدهد که در داخل خانواده نیز برای فرزندان و اعضای خانواده احترام ویژهای قائل بودند.
#دنیای_پاسخ
@PASOKHWORLD