💠حرمهای مطهر از فردا به روی زائران باز خواهد شد.
🕖جزئیات ساعات میزبانی از زائران
🔺تولیتهای آستانهای مقدس کشور نسبت به بازگشایی حرمهای مطهر از دوشنبه ۵ خردادماه بیانیه مشترک صادر کردند:
بنا بر مصوبه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا انشاءالله از روز دوشنبه ۵ خردادماه، صحنهای حرمهای مطهر مطابق زمان اعلام شده توسط ستاد به روی زائران ارجمند بازگشایی خواهد شد. به منظور حفظ سلامتی شیفتگان و زائران محترم تقاضا داریم همه عزیزان در زمان تشرف به زیارت، حداکثر همکاری را با خادمان خود در آستانهای مقدس داشته باشند و نسبت به رعایت شیوه نامههای ابلاغی و اصول بهداشتی اعم از همراه داشتن ماسک و دستکش، توجه جدی به عمل آورده و هنگام تشرف به حرمهای مطهر ضمن حفظ فاصله اجتماعی مناسب (۲ متر) جانماز، کتب ادعیه، قرآن شخصی و بانوان محترم چادر به همراه داشته باشند.
در این راستا آستان قدس رضوی در اطلاعیهای ساعات بازگشایی حرم مطهر و نکات ضروری که هنگام تشرف توسط زائران باید رعایت شود را اعلام کرد.
از روز دوشنبه ۵ خردادماه صحنهای حرم مطهر علی ابن موسی الرضا(ع) بهروی زائران ارجمند روزانه از یک ساعت بعد از طلوع آفتاب تا یک ساعت قبل از غروب آفتاب بازگشایی خواهد شد.
از سوئی دیگر قائممقام تولیت آستان مقدس کریمه اهلبیت(س) جزئیات بازگشایی دربهای حرم حضرت معصومه(س) را اعلام کرد و گفت: صحنها و حیاطهای روباز از ساعت هفت صبح تا ۱۹ عصر در اختیار زائران و مجاوران خواهد بود.
@patogh_daneshgahiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبک_زندگی #شهدا
🎥 روایتی از نبود «حب مسئولیت» در وجود شهیدان بروجردی و کلاهدوز
اللهم اخرُج حبَّ الدنیا من قلوبِنا 🤲
@patogh_daneshgahiyan
19.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیاسی
🎥 کارشناس ترک: نفتکش های ایرانی، اعتبار آمریکا را زیر سؤال بردند
@patogh_daneshgahiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از چه راهی بفهمیم که روزههای ما در درگاه الهی مورد قبول واقع شده است؟
📚آزادی معنوی ص۵۰
✅علامات قبولی #روزه
🎤 #شهید_مطهری
@patogh_daneshgahiyan
پاتوق دانشگاهیان
از چه راهی بفهمیم که روزههای ما در درگاه الهی مورد قبول واقع شده است؟ 📚آزادی معنوی ص۵۰ ✅علامات قب
💠علامت قبولی روزه ماه مبارک رمضان
🔰قرآن در باب روزه ميگويد: يا ايهَا الَّذينَ امَنوا کتِبَ عَلَيکمُ الصِّيامُ کما کتِبَ عَلَي الَّذينَ مِنْ قَبلِکمْ لَعَلَّکمْ تَتَّقونَ
اي مردم باايمان، براي شما روزه فرض شده است همچنان که براي پيشينيان شما فرض شده بود
🔻چرا؟ قرآن فلسفه را هم ذکر ميکند: لَعَلَّکمْ تَتَّقونَبراي اينکه در شما روح تقوا و ملکه تقوا پيدا بشود. ملکه تقوا يعني چه؟ يعني تسلط بر نفس. تسلط بر نفس همان است که امام صادق فرمود ربوبيت (الْعُبُوديةُ جوهَرَةٌ کنْهُهَا الرُّبوبية)..
⬅️پس اگر ما ماه رمضاني را گذرانديم، شبهاي احيايي را گذرانديم، روزههاي متوالي را گذرانديم و بعد از ماه رمضان در دل خودمان احساس کرديم که بر شهوات خودمان بيش از پيش از ماه رمضان مسلّط هستيم، بر عصبانيت خودمان از سابق بيشتر مسلّط هستيم، بر چشم خودمان بيشتر مسلّط هستيم، بر زبان خودمان بيشتر مسلّط هستيم، بر اعضا و جوارح خودمان بيشتر مسلّط هستيم و بالاخره بر نفس خودمان بيشتر مسلّط هستيم و ميتوانيم جلو نفس امّاره را بگيريم، اين علامت قبولي روزه ماست.
🔹 اما اگر ماه رمضاني گذشت و تمام شد و حظّ ما از ماه رمضان- آنطور که پيغمبر اکرم فرمود که بعضي از مردم حظّشان از روزه فقط گرسنگي و تشنگي است- فقط اين بوده که يک ماه يک گرسنگيهايي و يک تشنگيهايي کشيديم (اغلب هم از بس که سحر و افطار ميخوريم تشنه و گرسنه هم نميشويم ولي لااقل بدحال ميشويم)، يک بدحالي پيدا کرديم و در نتيجه اين بدحالي قدرت ما بر کارکردن کمتر شد و بعد آمديم روزه را متهم کرديم که روزه هم شد کار در دنيا؟! (آن که محصل و دانشجوست گفت من در تمام اين ماه رمضان قدرت درس خواندنم کم شد و آن که اهل کار ديگري است گفت قدرت فلان کار من کم شد، پس روزه بد چيزي است)، اين علامت قبول نشدن روزه ماست؛
🔸درصورتي که اگر انسان در ماه رمضان روزه گير واقعي باشد، اگر واقعاً به خودش گرسنگي بدهد و همينطور که گفته شده است سه وعده غذا را تبديل به دو وعده کند، يعني قبلًا يک صبحانه ويک ناهار و يک شام ميخورد، حالا ديگر ناهار نداشته باشد، افطارش فقط به اندازه يک صبحانه مختصر باشد، بعد هم سحر نه خيلي زياد بر معده تحميل کند بلکه يک غذاي متعارف بخورد، بعد احساس ميکند که هم نيروي بدنياش بر کار افزايش پيدا کرده است و هم نيروي روحياش بر کار خير و براي تسلط بر نفس. اين حداقل عبادت است.
📚آزادی معنوی ص۵۰
@patogh_daneshgahiyan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی: امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفهی آن را در یک جملهی کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. ۹۹/۳/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاعنگاشت | اصلاح اقتصاد؛ اولویت مجلس یازدهم
🔻حضرت آیتالله خامنهای پیامی به مناسبت افتتاحیهی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی صادر کردند؛ ایشان ضمن یادآوری مسئله اصلی کشور، توصیههایی در این زمینه بیان نمودند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صدا_و_سیما_چه_خبر
🔺ایران پلیس دریاهای جهان است!
کوین برت استاد دانشگاه در آمریکا معتقد است تحریم دریایی ونزوئلا از سوی ایالات متحده کاملا غیرقانونی بوده و ایران با شکستن این تحریم و اعزام نفتکشها، به عنوان پلیس اجرای قوانین بینالمللی شناخته شده است.
او که به صورت اینترنتی با نادر طالبزاده در برنامه #مثبت_مکث گفتوگو میکرد عقیده دارد البته ترامپ به دنبال جنگ نیست و اصولا آمریکا نمیتواند در دو جبهه بجنگد.
@patogh_daneshgahiyan
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلید بهشت🌸
🕌 روایتی از بازگشایی حرم مطهر حضرت معصومه(س)
🔆 صحنه های دیدنی از لحظه ورود زائران
🎞️ کاری از مرکز مستند سوره و سازمان تبلیغات اسلامی
@patogh_daneshgahiyan
❇️ دیدگاههای اخلاقی
در #بیانیه_گام_دوم انقلاب اسلامی (قسمت چهارم)
✍️ دکتر محمدجواد فلاح
دانشیار دانشگاه معارف اسلامی
...
🔻 ب. رضایت به وضع موجود: از جمله نکاتی که ایشان به آن اهتمام دارند تذکر به این مسئله است که افراد و مدیران به وضع موجود راضی باشند. لذا در مواردی به این نکته تذکر میدهند که رضایت به وضع موجود ناشی از دونهمتی و سستی است و همت والا از فضایل نیک اخلاقی است که مورد توجه ایشان است. به عنوان نمونه در بیانیه گام دوم در بحث عدالت اجتماعی در عین تذکر به این مسئله دستاوردهای قابل توجه نظام در این امر را متذکر میشوند: «نارضایتی این حقیر از کارکرد عدالت در کشور به دلیل آنکه این ارزش والا باید گوهر بیهمتا بر تارک نظام جمهوری اسلامی باشد و هنوز نیست، نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است».
در این باب در ادامه مطلب ایشان اینگونه افزودهاند: «البتّه عدالت مورد انتظار در جمهوری اسلامی که مایل است پیرو حکومت علوی شناخته شود، بسی برتر از اینهاست و چشم امید برای اجرای آن به شما جوانهاست که در ادامه به آن خواهم پرداخت».
در بحث علم و فناوری نیز با همه پیشرفتهایی که صورت گرفته راضی شدن به وضع موجود را بر نمیتابند و میفرمایند: «امّا آنچه من میخواهم بگویم این است که این راه طیشده، با همه اهمّیّتش فقط یک آغاز بوده است و نه بیشتر. ما هنوز از قلّههای دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّهها دست یابیم. باید از مرزهای کنونی دانش در مهمترین رشتهها عبور کنیم. ما از این مرحله هنوز بسیار عقبیم».
🔸ج. روگردانی از ارزشها: ایشان مسئله اخلاق و امور فطری و ارزشهای اخلاقی نهادینه شده در جانها و فطرت انسانها را امری مبارک میداند ولی به آسیب روگردانی از ارزشها اشاره میکنند: «آزادی، اخلاق، معنویّت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری، هیچیک به یک نسل و یک جامعه مربوط نیست تا در دورهای بدرخشد و در دورهای دیگر افول کند. هرگز نمیتوان مردمی را تصوّر کرد که از این چشماندازهای مبارک دلزده شوند. هرگاه دلزدگی پیش آمده، از رویگردانی مسئولان از این ارزشهای دینی بوده است و نه از پایبندی به آنها و کوشش برای تحقّق آنها».
@patogh_daneshgahiyan
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
🔺چه شد که موشکهای ایرانی، به مهمترین ابزار برای تامین معیشت مردم تبدیل شدند؟
بعد از انتقام سخت و حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد در واکنش به شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، توازن وحشت میان ایران و آمریکا برقرار شده و بسیاری از کارشناسان معتقدند حالا موشکهای ایرانی به ابزاری برای تامین معیشت مردم تبدیل شدهاند چرا که بعد از این حمله بود که نفتکشهای ایرانی حالا با پرچم جمهوری اسلامی، عرض اقیانوس اطلس را میپیمایند و برای کشور دیگری که آن هم مورد تحریمهای یکجانبه آمریکا قرار گرفته، فرآوردههای نفتی میفرستد.
@patogh_daneshgahiyan