هدایت شده از تارینـــو (حال و حیاتی نو)
•┈┈••••✾•﷽•✾•••┈┈•
دروغگويي نوجوان
🗨برخي از والدين اغلب نگران دروغهاي كودك يا نوجوان خود هستند و ممكن است ندانند كه بايد چه روشي را در مقابل دروغهاي او اتخاذ كنند.
آيا آن را ناديده بگيرند؟
كودك را تنبيه كنند؟
مي توانند به تنهايي آن را مديريت كنند يا بايد كمك متخصصين را بطلبند؟
ولي در هر رفتار منفي كه دروغگويي نيز جزء آن مي باشد، ماهيت آن رفتار، علت انجام آن ، شدت و مدت آن مهم هستند و ما بايد درباره آنها اطلاعات بدست آوريم.
🔺️اگر يك كودك يا نوجوان يك الگوي دروغگويي را كه جدي و تكراري است گسترش و ادامه ميدهد. ممكن است نياز به كمك حرفهاي و مشاوره اي توسط مشاور كودك داشته باشد.
🔺️ارزيابي كودك و نوجوان توسط يك روانشناس به كودك و والدين او در فهم رفتار دروغگويي كمك خواهد كرد و توصيههايي براي آينده او ارائه خواهد گرديد. ولي به صورت كلي ما اطلاعاتي درباره علل دروغ گويي و راه حلهايي براي حذف اين رفتار به شما ارائه مي دهيم.
🔷️انگيزه هاي دروغگويي👇👇👇
كشف انگيزه ها و زمينه هاي دروغگويي گام نخست براي مبارزه و درمان اين نوع بيماري است. چون با كشف انگيزه ها مي توان راه حل مناسبي براي مبارزه با اين بيماري ارايه نمود. اين انگيزه ها عبارتند از:
1- انگيزه ي ابراز وجود: به علت عدم آگاهي از روش هاي طبيعي اظهار وجود، فرد به گفتارهاي گمراه كننده و اعجاب انگيزي روي مي آورد ا از اين رهگذر ضمن متوجه ساختن ديگران نسبت به خود، توجه از دست رفته را جبران كند.
2- انگيزه خيالپردازي: شناسايي مرز خيال از واقعيت توسط كودكان و نوجوانان ميسر نيست. به دليل نامساعد بودن اوضاع خانواده و يا تمايل شديد به دروغگويي و در نتيجه توهم و عدم تشخيص واقعيات از تخيلات فرد به برچسب زدن و دروغ گفتن متوسل مي شود.
3- انگيزه ي تشويق و اضطراب: چنانچه اولياي خانواده و مدرسه توانايي هاي افراد را مورد نظر و توجه قرار ندهند و از آنها انتظارات بالاتر و بيشتري داشته باشند؛ ضمن برهم زدن تعادل شخص در مقابل فشارهاي سنگين او را مجبور مي كند تا در توجيه شكست ها به دروغ متوسل شود.
4- انگيزه ي تقليد و تأسي: نيروي بالاي يادگيري توسط كودكان و نوجوانان باعث مي شود، فرد بدون توجه به درستي يا نادرستي به محض مشاهده ي عمل بدان كار گرايش پيدا كند.
5- انگيزه ي تعارض: تصميم گيري در موقعيت هاي تعارض زا براي كودكان، نوجوانان و جوانان به علت كمبود تجربه مشكل است، زيرا آنها مي خواهند در نزد پدر و مادر هر دو محبوب باشند در حاليكه اگر والدين خود با هم تعارض داشته باشند و مخالف هم عمل كنند. چنانچه فرزندان بخواههند نظر هر دو را به خود جلب كنند، دچار تعارض مي شوند. چنين موقعيت هاي تعارض زا دردناكترين شرايط را براي كودكان، نوجوانان و سايرين به وجود مي آورند زيرا آنها را به اتخاذ روشي فريبكارانه وادار مي كنند.
#تربیت_فرزند
#دروغگویی_در_نوجوان
#متن_نوشت
#گروه_تبلیغی_هنری_تارینو
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
https://eitaa.com/tarino
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔹اسلام حقیقی و ترجمه و تفسیر صحیح قرآن، آتئیسم و دیگر ایسمها را نابود میکند
از آتئیستی هلندی که مسلمان سنی و بعد شیعه شده بود علت هدایتش را جویا شدم، گفت جریان قرآن سوزی که در هلند انجام دادند باعث ایمان آوردن من شد و کنجکاو شدم ببینم در این کتاب چه نوشته است که در کشورهای مختلف آن را میسوزانند. رفتم ترجمه قرآن پیدا کردم خریدم و خواندم و دیدم که جواب تمام سئوالات در طول عمرم که در مسیحیت و یهودیت جوابی برایش نبود همه در این کتاب قرآن است و اینگونه به باطل بودن آتئیست و دیگر ادیان پی بردم.
#قرآنی
#آتئیست
#اسلام
کانال تخصصی "پاتوق اندیشه"
@patoghandisheh99
🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️
🛑 پرسش : 👇👇👇
اخیرا فردی که مدعی «بازنگری» در تعالیم دینی است تأکید دارد در حدیثی در کتاب خصال صدوق داریم که «زنان در دولت مهدی با موهای مزیّن، سراسر بینالنهرین را با آرامش پیادهروی میکنند».
آیا این مطلب صحت دارد؟
✅ پاسخ :👇👇👇
این مطلب، عاری از دقت و صحت است و در واقع یک ترجمه غیرصادقانه از متن عربی ارائه کرده است زیرا:
1 - وقتی به متن عربی مراجعه میکنیم میبینیم اصلا کلمه «موهای مزیّن شده» در حدیث مورد نظر وجود ندارد و این یک ترجمهی غیرصادقانه برای فریب مخاطبان است.
2 - عبارتِ مورد بحث، بخشی از یک روایت طولانی در کتاب الخصال(شیخ صدوق)، ج 2 ، ص 626 است که در اصل چنین است:
«َ لَو قَد قَامَ قَائِمُنَا ... حَتّی تَمشِی المَرأَةُ بَینَ العِرَاقِ إِلَى الشَّامِ لَا تَضَعُ قَدَمَیهَا إِلَّا عَلَى النَّبَاتِ وَ عَلَى رَأسِهَا زِینَتُهَا »
ترجمه:
«اگر قائمِ ما قیام کند ... یک زن در حالی که زینتش روی سرش قرار دارد، از عراق تا شام میرود و پایش را جز بر روی گیاه نخواهد نهاد(یعنی هیچ بیابان و کویری وجود نخواهد داشت و تمام زمین سرسبز خواهد بود)»
مرحوم استاد علی اکبر غفاری صفت(عالم و مصحح برجسته کتب حدیث) در پاورقی همین روایت نوشتهاند: در نسخه خطی همین «زینتها» آمده ولی تصحیف است(یعنی اشتباه ناسخ و خطاطی است که نسخه را کتابت میکرده است).
سپس میفرماید: در تحف العقول (همین روایت هست ولی) کلمه «زنبیلها» آمده است (که سازگاری بیشتری دارد).
وقتی به تحف العقول رجوع میکنیم میبینیم استاد، درست فرموده یعنی در تحف العقول، ص 115 به جای «زینت»، «زنبیل» ذکر شده است.
3 - وقتی سند روایت مورد بحث را بررسی میکنیم متوجه میشویم درباره اعتبار سندش بین علمای رجال شیعه اختلاف نظر وجود داشته است. مثلا یک شخصیت محوری در سند این روایت، «القاسم بن یحیی بن الحسن بن راشد» است که درباره موثق بودنش اختلاف نظر وجود دارد. رجوع کنید به کتاب رجال علامه حلی، ص 248
4 - وقتی عبارات قبل و بعد را با دقت بنگریم متوجه میشویم روایت مورد بحث به دنبال بیان «رواج موهای مزیّن شده و بیحجابیِ زنانِ مسلمان در زمان قائم(عج)» نیست بلکه در مقام ارائه تصویری از امنیت و سرسبزی سرزمینهای اسلامی در عصر مهدی(عج) است.
🗨بند مورد نظر را به طور کاملتر میآوریم تا خودتان داوری کنید:
« تَوَ لَو قَد قَامَ قَائِمُنَا لَأَنزَلَتِ السَّمَاءُ قَطرَهَا وَ لَأَخرَجَتِ الأَرضُ نَبَاتَهَا وَ لَذَهَبَتِ الشَّحنَاءُ مِن قُلُوبِ العِبَادِ وَ اصطَلَحَتِ السِّبَاعُ وَ البَهَائِمُ حَتَّى تَمشِی المَرأَةُ بَینَ العِرَاقِ إِلَى الشَّامِ لَا تَضَعُ قَدَمَیهَا إِلَّا عَلَى النَّبَاتِ وَ عَلَى رَأسِهَا زِینَتُهَا {زَنبیلُها} لَا یهَیجُهَا سَبُعٌ وَ لَا تَخَافُه»
✔️ترجمه:
"و اگر قائمِ ما قیام کند (وحکومت تشکیل دهد)، آسمان، بارانش را فرو خواهد فرستاد و زمین، گیاهانش را خواهد رویاند و کینه از دل بندگان خواهد رفت و حیوانات درنده با چارپایان آشتی کنند (وامنیت در حد اعلا برقرار گردد) تا جایی که یک زن در حالی که زینتش{یا زنبیلش} روی سرش قرار دارد، از عراق تا شام میرود و پایش را جز بر روی گیاه نخواهد نهاد(یعنی هیچ بیابان و کویری وجود نخواهد داشت و تمام زمین سرسبز خواهد بود) و هیچ حیوان درنده ای به او حمله ور نمیشود و او نیز نخواهد ترسید."
🔷️ملاحظه 1:
اینکه در بخشی از این روایت میگوید: «درندگان با چارپایان با یکدیگر آشتی میکنند» با استناد به یک روایتِ ضعیف، قابل تایید نیست زیرا دشمنی بین گرگ و گوسفند در ذات و خلقتشان نهفته است و یک امر موقتی نیست که در این دنیا از بین برود. قائم(عج) در دنیا ظهور میکنند نه در آخرت یا برزخ. بنابراین نباید گفت گرگ و گوسفند با یکدیگر آشتی خواهند کرد. مگر اینکه بگوییم واژه سِباع(درندگان) در این روایت، به معنای نمادین و استعاری به کار رفته و منظور از آن، انسانهای ظالم هستند که خون مردمِ عادی را در شیشه میکنند و منظور از بهائم، انسانهای بیآزار و معمولی هستند که معمولا مورد ظلم قرار میگیرند. در اینصورت معنای روایت اینست که در زمان قائم(عج)، ظالمها و مظلومها به توافق میرسند که همه امور مطابقِ «عدالت در سایه حکومت قائم(عج)» سامان پذیرد.
🔷️ملاحظه 2:
فردی که آن ترجمه غیرصادقانه از آن روایتِ تصحیف شده و ضعیفالسند را به مخاطبانِ خود ارائه کرده است، اساسا کارش «تشکیک در باورهای مخاطبان» است و چون میداند عموم مخاطبانش تخصص در مباحث حدیثی یا دسترسی به متن عربی ندارند، مکرراً از این شیوههای عوامفریبانه استفاده میکند.
#اعتقادی
#مهدویت
#حجاب
کانال تخصصی "پاتوق اندیشه"
@patoghandisheh99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 اینجا فضای مجازیه هرچیزی رو باورنکن
👀 #سواد_رسانه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای فوق العاده جالب مرد شیطانی
•─┅┅═ঊঈ♥️ঊঈ═┅┅─•
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش دیروز رهبر انقلاب به تبریک تولد ایشان توسط دانشجویان
➕پاسخ دانشجویان
#کانال_اخبار_مردمی👇
https://eitaa.com/joinchat/2628452598C79db0e864b
🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️
🛑پرسش :
فرق بین علم نجوم و شرع در بحث هلال ماه جدید چیست ؟ که هر سال آخوندها مردم را سر کار میگذارند.
✅ پاسخ :👇👇👇
1⃣ علم نجوم ، تولد هلال جدید را اثبات می کند و تقویم ها دقیقا بر همین اساس است ، اما از نظر شرعی و فقه، رویت هلال مهم است، نه تولد هلال .
2⃣ عموما 12 ساعت بعد از تولد هلال ، می توان آن را رویت کرد. این جا همان نکته ای هست که گاهی بین اصحاب نجوم و فقها اختلاف ایجاد می شود. البته ممکن است یک فقیهی بگوید با پیشرفت علم روز ، نظر من همان تولد هلال است و مثلا جمعه عید فطر است ( چون تولد هلال زودتر رخ می دهد) ، اما امروزه اکثر فقها نظرشان رویت هلال است که حداقل 12 ساعت بعد تولد است و بگویند شنبه روز عید است.
3⃣ حالا در بحث رویت هم اختلاف است، عده ای از فقها از جمله حضرت آقا می گویند چون علم روز پیشرفت کرده ، رویت با دوربین های قوی هم ملاک است و ایرادی ندارد ، اما برخی فقها بگویند ملاک رویت با چشم طبیعی ( غیر مسلح) است . اختلاف بین مراجع سر همین مورد است که کاملا هم طبیعی هست و بر خلاف ادعای برخی متوهمان ، هیچ دلیل سیاسی خاصی ندارد. مگر در دیگر موارد فقه که بین مراجع و رهبری و حتی امام خمینی اختلاف فقهی است کسی گفته بحث سیاسی است؟
4⃣ پس فرق است بین تولد هلال که علم نجوم آن را محاسبه کرده با رویت هلال که از نظر شرع مهم است.
#اعتقادی
#رویت_هلال
#علم_نجوم
#عید_فطر
کانال تخصصی "پاتوق انديشه"
@patoghandisheh99
🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️