🌸🍃
#استاد_اصغری_نکاح
#ماه_رجب
#نوجوان
🔸زبان های عشق ورزیدن به نوجوانان خیلی لازم و ضروری است و هر کدام از ما به خاطر تفاوت ها، به زبان های مختلف از عشق ورزی، نیاز داریم.
🔸 پدر و مادر باید زبان مناسب عشق ورزی نوجوان و خود را یاد بگیرند و آن را بشناسند تا در رابطه بهتر با نوجوان از آن استفاده کنند.
🔸 یکی از کارها بعد از عشق ورزی جسمانی عشق ورزی زبانی است وقتی برای فرزندان از کلمات زیبا استفاده میکنیم واکنشهای متفاوتی از خود نشان می دهند و انرژی میگیرند و واکنشهای فرزندانمان در موقعیت های مختلف را باید بسنجیم و ببینیم که در چه زمینه ای لذت میبرند یعنی اگر از عشق ورزی کلامی بیشتر لذت میبرد از کلمات زیبا استفاده کنیم و در مقابل نوجوان هایی هستند که عشق ورزی کلامی را دوست ندارند و باید مراقب باشیم البته که همه افراد باید اکرام شوند.
🔸برای مثال هم در آیه های قرآن هم در دعاهای ما زبان عشق ورزی کلامی آمده است
مثلاً بگوییم خانومم آقای من مایه افتخار من هستی باید زبان ویژه محبتی همسر و فرزند خودمان را کشف کنیم و بسنجیم و ببینیم که همسر یا فرزند ما از کدام زبان بیشتر لذت می برند و آرامش می گیرند و با همسر صحبت کنیم و بگوییم که شما هم از این زبان و از این کلمات زیبا برای صحبت کردن با ما استفاده کن.
🔸 همه این کلمات زیبا و لذت بخش است ولی بعضی افراد دوست دارند بیشتر از این کلمات در ارتباط با آنها استفاده شود ولی باید مراقب باشیم که تعریف و تمجید بیاندازه و بیش از حد نباشد که باعث برچسب زدن به نوجوان شود که این آسیب زننده است.
🔸باید حقیقت بین و واقع بین باشیم مثلا از هوش و زیرکی فرد نباید تعریف کرد بلکه باید از تلاش او برای انجام کاری که انجام می دهد تعریف کنید.
🔸اگر نوجوان گارد گرفت و گفت مثل بچه ها با من صحبت می کنی باید مراقب بود و آنجا محبت را تعدیل کرد.
🔸البته باید در صحبت ها حدود را رعایت کنیم. حتی بین محارم و بین فرزندان هم همینطور است. به این صورت که وقتی آن فرزندمان نیست با فرزند دیگرمان که تنها هستیم با زبان مخصوص خودش صحبت کنیم به گونهای باشد که احساس تفاوت و بی عدالتی هم نکند
فقط در فضای عاطفی خانواده و فرزند پروری باید با زبان مخصوص عشق ورزی صحبت کرد نه در مغازه و بازار و جاهای دیگر زیرا تن صدا و چهره ما دارای پیام است.
🔸همه افراد از عبارات تلخ گریزان هستند در صورتی که والدین از عبارات تلخ استفاده کنند، انتقاد کنند، باعث زخمی کردن و آزردگی روحی کلامی فرزند میشوند. مقایسه کردن و سرزنش کردن مخصوصاً جلوی جمع باعث احساس تنبیه روحی در فرد میشود.
مقایسه کردن بسیار بسیار آسیب رسان است ولی میتوان فرد را با گذشته خودش مقایسه کرد مثلاً بگویید من مطالعه کردن شما را دیدم و میدانم که از پس این کار بر می آیی
#تمرین
فرزندان و همسر خود را تحت نظر بگیریم و ببینیم با کدام زبان عشق ورزی آرامش می گیرد و آن را انجام بدهیم و امتحان کنیم و حتماً پرهیزهای آن روش عشق ورزی را رعایت کنیم مخصوصا برای کسانی که نسبت به آن روش حساس هستند
@patoghbenotoloiin
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
#یادآوری
سلام و احترام
🌅کارگاه آنلاین در حال برگزاریست
🔹موضوع: کودکان سخت
🔹مدرس:استاد محسن صادقی
🔻حضور در برنامه🔻
https://online.lmskaran.com/ch/android-club
#توجه
مخاطبینی که برای حضور در سایت مشکل دارندبا لینک زیر از لایو آپارات کارگاه رو دنبال کنند⬇️
https://www.aparat.com/Beinotoloein/live👈
✴️پاتوق بیش فعالی
🤸🤸#بیش_فعالی فهم تفاوت هاست
💢 ادمین پاتوق
@Admin_patoghemadarane
🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2496659604Cd8e7d199fe
4_5814432210274486880.mp3
7.87M
🔈ختم گویای #نهج_البلاغه در ۱۹۲ روز.
🌺 طرح باعلی تامهدی (علیهما السلام)
🔷 سهم #روز_صد_وهشتاد_ویکم : از خطبه ۳۲ تا خطبه ۳۱
#ندای_نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
🌹سهم #روز_صد_وهشتاد_ویکم: خطبه ۳۲ تا ۳۱ #نهج_البلاغه
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
📜 #خطبه32 : (در سال ۳۷ هجری در مسجد کوفه در شناخت مردم و روزگاران پس از پیامبر "صلی الله علیه وآله وسلم" ایراد فرمود)
1️⃣ سير ارتجاعی امت اسلامی
♦️ای مردم! در روزگاری کينه توز و پر از ناسپاسی و کفران نعمت ها صبح کرده ايم که نيکوکار بدکار به شمار می آيد و ستمگر بر تجاوز و سرکشی خود می افزايد. نه از آن چه می دانيم بهره می گيريم و نه از آن چه نمی دانيم می پرسيم و نه از حادثه مهمّی تا بر ما فرود نيايد می ترسيم.
2️⃣ اقسام مردم (روانشناسی اجتماعي مسلمين، پس از پيامبر"صلی الله علیه وآله وسلم")
♦️در اين روزگاران مردم چهار گروه اند: گروهی اگر دست به فساد نمی زنند، برای اين است که روحشان ناتوان و شمشيرشان کند و امکانات مالی در اختيار ندارند. و گروه ديگر آنانکه شمشير کشيده و شرّ و فسادشان را آشکار کرده اند، لشکرهای پياده و سواره خود را گرد آورده و خود آماده کشتار ديگرانند. دين را برای به دست آوردن مال دنيا تباه کردند که يا رئيس و فرمانده گروهی شوند، يا به منبری فرا رفته، خطبه بخوانند. چه بد تجارتی که دنيا را بهای جان خود بدانی و با آنچه که در نزد خداست معاوضه نمايی. و گروهی ديگر با اعمال آخرت، دنيا را می طلبند و با اعمال دنيا در پی کسب مقام های معنوی آخرت نيستند، خود را کوچک و متواضع جلوه می دهند. گام ها را رياکارانه و کوتاه بر می دارند، دامن خود را جمع کرده، خود را همانند مؤمنان واقعی می آرايند و پوشش الهی را وسيله نفاق و دورويی و دنياطلبی خود قرار می دهند. و برخی ديگر با پستی و ذلّت و فقدان امکانات، از به دست آوردن قدرت محروم مانده اند، که خود را به زيور قناعت آراسته و لباس زاهدان را پوشيده اند. اينان هرگز در هيچ زمانی از شب و روز از زاهدان راستين نبوده اند.
3️⃣ وصف پاكان در جامعه مسخ شده
♦️در اين ميان گروه اندکی باقی مانده اند که ياد قيامت چشم هايشان را بر همه چيز فرو بسته و ترس رستاخيز اشک هايشان را جاری ساخته است؛ برخی از آنها از جامعه رانده شده و تنها زندگی می کنند و برخی ديگر ترسان و سرکوب شده يا لب فرو بسته و سکوت اختيار کرده اند؛ بعضی مخلصانه همچنان مردم را به سوی خدا دعوت می کنند و بعضی ديگر گريان و دردناکند که تقيّه و خويشتن داری، آنان را از چشم مردم انداخته است و ناتوانی وجودشان را فرا گرفته گويا در دريای نمک فرو رفته اند. دهن هايشان بسته و قلب هايشان مجروح است؛ آن قدر نصيحت کردند که خسته شدند، از بس سرکوب شدند، ناتوانند و چندان کشته دادند که انگشت شمار شدند.
4️⃣ روش برخورد با دنيا
♦️ "پس بايد دنيای حرام در چشمانتان از پَرِ کاهِ خشکيده و تُفاله های قيچی شده دام داران، بی ارزش تر باشد. از پيشينيان خود پند گيريد، پيش از آنکه آيندگان از شما پند گيرند، اين دنيایِ فاسدِ نکوهش شده را رها کنيد زيرا مشتاقان شيفته تر از شما را رها کرد.
( می گويم: بعضی از نادانان اين خطبه را به معاويه نسبت داده اند، ولی بدون ترديد اين خطبه از سخنان اميرمؤمنان(علیه السلام) است. «طلا کجا و خاک کجا؟! آب گوارا و شيرين کجا و آب نمک کجا؟!». دليل بر اين مطلب سخن «عمرو بن بحر، جاحظ» است که ماهِر در ادب و نقّاد بصير سخن می باشد، او اين خطبه را در کتاب «البيان و التبيين» آورده و گفته است: آن را به معاويه نسبت داده اند. سپس اضافه کرده که اين خطبه به سخن امام(علیه السلام) و به روش او در تقسيم مردم شبيه تر است. و اوست که به بيانِ حال مردم، از غلبه، ذلّت، تقيّه و ترس واردتر است، سپس می گويد: «تا کنون چه موقع ديده ايم که معاويه در يکی از سخنانش مسير زهد پيش گيرد و راه و رسم بندگان خدا را انتخاب کند؟!»
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
📜 #خطبه31 : ( در آغاز جنگ جمل در سال ۳۶ هجری، ابن عباس را برای پند دادن به سوی زبیر فرستاد و فرمود:)
🔹روانشناسی طلحه و زبير
♦️با طلحه ديدار مکن، زيرا در برخورد با طلحه او را چون گاو وحشی می يابی که شاخش را تابيده و آماده نبرد است، سوار بر مرکب سرکش می شود و می گويد رام است. بلکه با زبير ديدار کن که نرم تر است. به او بگو پسر دايی تو می گويد: در حجاز مرا شناختی و در عراق مرا نمی شناسی؟! چه شد که از پيمان خود بازگشتی؟! (جمله کوتاه «فَما عَدا مِمّا بَدا» برای نخستين بار از امام علی "علیه السلام" شنيده شده و پيش از امام(علیه السلام) از کسی نقل نشده است.)
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
4_5814432210274486881.mp3
3.83M
🔊 گزارش موضوعات مهم خطبه ۳۲ تا خطبه ۳۱
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌹 طرح «باعلی تا مهدی» علیهما السلام
#ندای_نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#روز_صد_وهشتاد_ویکم
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄