11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅میانهروی و اعتدال در بخشش و مصرف
🌷امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام
بخشنده باش امّا زياده روى نكن، در زندگى حسابگر باش امّا سخت گير مباش.
📗حکمت ۳۳ نهج البلاغه
ثواب روز28.mp3
3.51M
💫 فضیلت و پاداش روزهی روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان در حدیثی از پیامبر اسلام(ص)
🎙 استاد بسیطی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 این فیلم را با دقت ببینید و بعد از خودتان بپرسید "اگر ما جای ایشان بودیم باز هم انقلابی و طرفدار جمهوری اسلامی بودیم؟"
👆شخصی که زمینش را با ۲۰ سال پرداخت قسط از او گرفتند، اما...
با دیدن این فیلم بیشتر متوجه خواهیم شد با شهادت استاد نادر طالب زاده، چه گوهری را از دست دادیم
💫نماز بسیار با فضیلت شب بیست و نهم ماه مبارک رمضان (امشب)
🌷امام علی علیه السلام:
هر كه شب بيست و نهم ماه رمضان دو ركعت نماز- در هر ركعت، بعد از حمد، ۲۰ سوره مرتبه قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را بخواند، در زمره رحمتشدگان خواهد مُرد و نامه عملش به بالاترين مرتبه برسد.
📗چهل حدیث شهید اول، حدیث چهلم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو
#استاد_تقوی
*امربه معروف و نهی از منکر مثل بارونه*😉
#بی_تفاوت_نباشیم
*نشرحداکثری*
#پویش_حجاب_فاطمی
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فرمایشات رهبر انقلاب در مورد طرح « نظم نوین جهانی » که یهود و صهیونیسم بینالملل در صدد ایجاد آن هستند!
🔸امروز جهان در آستانه یک نظم جدید بینالمللی است که این نظم، بعد از دوران نظم دو قطبی جهان، و نظریه نظم جهانِ تک قطبی در حال شکل گیری است که البته در این دوره آمریکا روز به روز ضعیفتر شده است.
🔸 قضایای جنگ اخیر اوکراین را باید عمیقتر و در چارچوب شکلگیری نظم جدید جهانی دید که احتمالاً فرآیندهای پیچیده و دشواری، در پی آن شکل خواهد گرفت که در چنین شرایط جدید و پیچیدهای وظیفه همه کشورها از جمله جمهوری اسلامی حضور سخت افزاری و نرم افزاری در این نظم جدید بهمنظور #تأمین_منافع و #امنیت کشور و ملت است.
دانشگاه انقلابی، جایگاه نخبهپروری برای پیشرفت و حل مسائل کشور
رهبر معظم انقلاب:
🔸از همان اول، دو نگاه کاملاً متضاد یعنی «نگاه انقلاب به رهبری امام خمینی» و «نگاه جریان واپسگرا و ضدانقلابی» در مسئله دانشگاه به رویارویی پرداختند. نگاه انقلابی، دانشگاه را جایی برای نخبهپروری، حل مسائل و پیشرفت کشور میدانست اما نگاه دوم، دانشگاه را مکانی برای پرورش مهرههای مورد نظر غرب میدید.
🔸انقلاب به دانشگاه به عنوان مرکز تولید علم و رشد علمی و در نتیجه تأمینکننده اقتدار ملی نگاه میکرد اما جریان واپسگرای ضدانقلابی، دانشگاهها را مرکز آموختن پسماندههای کمارزش دانش غربی میخواست تا با تربیت استاد و دانشمندِ مصرف کننده و مدیریت جامعه بهدست این افراد، جامعهای مصرفی برای غرب ایجاد کند.
🔸انقلاب به ملت «هویت، آرمان، شخصیت، استقلال و افق دید» بخشید و به تبع آن، دانشگاه نیز از این خصوصیات برخوردار شد. جوانان دانشجو، آن روزها شیرینی احساس استقلال و ایستادگی در مقابل زورگویان را با همه وجود درک میکردند. ۱۴۰۱/۲/۶