#یک_پیشنهاد
بسازید تا ساخته شوید
اردوی جهادی بین دونیمسال در روستاهای #هویزه
🌐 ثبت نام:
https://b2n.ir/Hoveize
📞 اطلاعات بیشتر:
+٩٨٩٣٨٨۵٠٨۴٨٩
www.PavaraQi.ir | @PavaraQi
تازه بمانید:
👉 ble.ir/join/NzBiYmQwYT
#یک_پیشنهاد
#برنامک «AnkiDroid Flashcards» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.ichi2.anki&ref=share
واژگان زبان، معانی کلمات قرآنی، اشعار، احادیث و هر چیز به خاطرسپردنی را به انکیدروید بسپارید تا متناسب با خود شما به طور هوشمند تکرارش کنید و از حافظه کوتاهمدت به حافظه بلندمدتتان برود.
🎁در ضمن، میتوانید از حجم عظیمی از کارتهای اشتراکی دیگران (انواع فلش کارتهای ساده، صوتی، تصویری ۵۰۴ و تافل) استفاده کنید.
✅قابلیت همگامسازی با نسخه وب هم دارد.
✋تا پیشنهادی دیگر:
ble.ir/join/YTdkMDA1Yj
#یک_پیشنهاد
سلام و ارادت
خداقوت
#مادران_شهر
یه پیشنهادی بچهها فرستادند در مورد ایام بین وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها تا شب میلاد حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها، خدمت شما مخاطبان فرهیخته هم میفرستم امید که برنامههای خودتون رو تقویت کنه.
به نظر پیوند الگوهای عینی تراز انقلاب اسلامی با حقیقت قدسی و انوار مطلق ربوبی اونها، فرصت کم نظیر و بیبدیلی رو فراهم آورده و مثل یک میانبر، دست رساندن به عمق تاریخ و حقیت وجودیش رو برامون مهیا کرده.
مادران شهدا گوهرهای نابی هستن که در نهایت ارزش، واسطهای بینظیر و بیبدیل برای تمسک و توسل و ادای احترام به بانوی دو عالم کوثر نبی صلوات الله علیه و سلام الله علیها و حضرت ام البنین سلام الله علیها میتونن باشن. بدون اغراق به نظرم در محضر مادر شهدا میشه بی واسطه چادر مادر امت رو بوسید و از اون کسب روزی کرد...
محوریت این یه هفته رو به نظرم میشه به برنامههای فراگیر برای مادران شهدا تخصیص داد و این ایده و پیشنهاد رو با بچههای هیئتها و پایگاهها و مساجد دیگه به اشتراک گذاشت و توی یه منطقه یا حتی شهر تبدیل به یه حرکت عمومیش کرد...
دیدار با #مادارن_شهر که به واقع همون مادران شهدا هستن و تکریم اونها و اقدامات و خلاقیت حول این عملیات از کارهای خوب بچههای حزبالله و مسجدی بوده و هست و چیز جدیدی شاید نباشه ولی فراگیر بودن و بهانه روز مادر و دقت در حقیقت اون میتونه برکت خاصی بهش ببخشه و ویژهاش کنه...
از روز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها که روز تکریم مادران شهدا هست و یکشنبه بعدی میشه تا شب میلاد با سعادت حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها مادر شهیدی در شهر نباشه که بچه هیئتیها یا بسیجیها یا بچههای مسجد، خونهش برای ادای احترام و دست بوسی نرفته باشن...
میشه روی کم و کیف و چگونگی فراگیر شدنش هم یکم بیشتر گفت و گو کرد ولی به نظر انجام این حرکت به صورت فراگیر میتونه هم اثر معنوی بسیار بالایی داشته باشه هم بهره تربیتی و رشد خوبی برای عوامل قطعا خواهد داشت و هم در صورت فراگیر شدن در منطقه و شهری، برای اون منطقه و شهر برکت و رحمت و عنایت خاص شهدا رو همراه داشته باشه.
✋تا پیشنهادی دیگر:
ble.ir/join/YTdkMDA1Yj
هیچ وقت به اون صدایی که توی مغزت میگه:
«بگیر بخواب، صبح زود بلند میشی درس میخونی» اعتماد نکن!
اون صدا یک دروغگوی آشغاله!
#امتحانات
#خود_خیلی_دانی
#مهارتهای_تحصیلی
@PavaraQi
مشهور است علامه امینی به یکی از طلبههای خوشفکر بااستعداد گفت بیا درست را ادامه بده تا مجتهد شوی و بهتر بتوانی حرفهایت را عملی کنی.
او جواب داد اسلام مجتهد و درسخوان زیاد دارد، اسلام اما #سگ ندارد که پاچه دشمنانش را بگیرد. ما میخواهیم سگ اسلام باشیم و پاچه مستکبران را بگیریم.
آن طلبه شد #شهید سید مجتبی نواب صفوی که جرقههای مبارزه و انقلابیگری را در نسلهای مختلف شعلهور میسازد. شادی روح همه فداییان اسلام صلوات
www.PavaraQi.ir | @PavaraQi
تازه بمانید:
👉 ble.ir/join/NzBiYmQwYT
#یک_پیشنهاد
کانال پژوهشکده مشترک شهید صدر در پیامرسان ایتا آغاز به کار کرد
اطلاع رسانی برنامهها، نشستها و دورههای علمی + ارائه گزارشها و نشر آثار پژوهشکده شهید صدر
✅مرکز نهضت ترجمه (از فارسی به دیگر زبانها)
✅مرکز مطالعات علم و تمدن
✅مرکز مطالعات راهبردی نظامسازی (اندیشکدههای خانواده، مسجد، مدرسه، دانشگاه، نهادهای مردمی، فرهنگ و رسانه، معماری و شهرسازی)
✅مرکز مطالعات افول آمریکا
Eitaa.com/sadr_ir
✋تا پیشنهادی دیگر:
ble.ir/join/YTdkMDA1Yj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاطره
ظاهراً بعضیا هنوز قضیه ذوالجناح رهبر رو نشنیدند
دکتر #میثم_مطیعی
ممنون که #خاطرات و عکسهای خاطرهانگیز خود را برای ما میفرستید: ble.ir/hdarvishi
خاطرات پل مدیریت
ble.ir/join/ZWI3ZmY2Zj
#یک_توصیه
ویژه دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام
ثبت نام:
https://b2n.ir/n86088
کسب اطلاعات بیشتر:
ble.ir/matine2179
www.PavaraQi.ir | @PavaraQi
تازه بمانید:
👉 ble.ir/join/NzBiYmQwYT
#یک_پیشنهاد
فصلنامه تمدنپژوهی
اهم محور موضوعات:
-فلسفه تمدن
-وضعیت کنونی تمدن غرب و تمدن اسلامی
-انقلاب اسلامی و آثار آن بر تمدن بشری
کسب اطلاعات بیشتر: https://cir.ihu.ac.ir
تا پیشنهادی دیگر:
ble.ir/join/YTdkMDA1Yj
ایران ما چه زیباست!
ایستگاه راهآهن #شیرگاه خیلی زیباست؛ مثلاً در زمستان!
www.PavaraQi.ir | @PavaraQi
تازه بمانید:
👉 ble.ir/join/NzBiYmQwYT
من به نادرستی رشتۀ حقوق را برگزیده بودم؛ خطائی که البته تا پایان آن را پیگرفتم!
✍️ هر کتابی خود، داستانی دارد و تاریخی! سالها پیش هنگامی که دست در کار نگارش پایاننامۀ دورۀ کارشناسی ارشد بودم، «گرفتار» #انسانشناسی شدم؛ دریافته بودم که نظامها و ساختارهای حقوقی سخت مثأثر از بنیادها هستند، بنیادهائی که در طول تاریخ، اندک اندک خود را برکشیدهاند و روبنا را ساختهاند.
👤 یکی از مهمترین و اثرگذارترین این بنیادها، فهم و رویکرد انسان به خودش، به این هستی شگفتانگیز، به #انسان است. آیا «انسان» وجود دارد؟ (نوع مشترکی به نام «انسان» هست؟) ما کیستیم؟ سرشت ما چیست؟ نیک یا بد؟ در آغاز چه بودهایم؟ در پایان چه خواهیم بود؟ مجبوریم که چنان باشیم یا مختاریم؟ نیکبختی و سعادت ما در چیست؟
💫 ما دل در گرو #ولایت امامانی داریم که آنان را معصوم و هادی میدانیم؛ سخنانشان برای ما حجت است، تکیهگاه است. پس شایسته بود و هست که برای یافتن پاسخِ پرسشهائی به این سترگی، سَری به دریای دانششان بزنیم.
📜 بازگشت و سرزدن به و جستجو در سخنان آنان، روش و شیوهای میجست، این شد که نوشتهای سامان یافت تا امکان و روش رجوع به آن سخنان نورانی از سوی نویسنده روشن شود (کتابی است در دست نشر).
[👈 کتاب «امکان و روش اعتماد به روایات»]
📖 از سوئی، ما در دانشگاه آموزش دیده بودیم و با آثار بزرگانی چون استاد شهید مطهری (ره) آشنا بودیم، از سَر علاقه کتب اندیشمدان حوزۀ #انسانشناسی را نیز میخوانیدم، تقریباً تمامی این آثار از مفهومی بنیادین در اندیشة دینی سخن میگفتند که «امّ المسائل» شناخت دین و انسان بود: «فطرت»، فطرت به مثابۀ هستۀ اصلی انسان، چنان توانی داشت تا رویکرد #انسانشناسی_اسلامی را سر و سامان دهد و در برابر تئوریهای غربی و شرقی انسانشناختی سکولار بایستد.
👀 اما مدعیات رویکرد فطرت مدعیاتی بود که با #تجربۀ روزمرۀ ما، با دادههای #تاریخی، و حتی با #روایتی که بر کل تاریخ از منظر دینی حاکم بود، سازگار نمینمود؛ 😕
🌪 نبود سازگاری، پژوهشگر را به این سوی میکشاند تا با خوانش دوباره منابع اصیل و دستِ اول، میزان قوت نظریه را بسنجد. این انگیزهای بود برای آغاز تحقیقی در منابع روائی شیعه در موضوع «انسان».
🌤 اما به آرامی برای نویسنده روشن شد که پایهایترین معنائی که در روایات برای توضیح بنیاد هستی و سرشت انسان و به تبع، توانائی عقل و نیروهای هستیاش در رسیدن به سعادت و نیکبختی به کار برده میشود، واژۀ «طینت» است و دیگر واژگان و معانی به پیروی از این پایه و ای بسا برای توضیح و روشن ساختنش به کار برده میشود.
☀️ در ادبیات روائی شیعی، «طینتها» هستند که عهدهدار بیان چگونگی خلق انسان، کیستی و سرشت انسان هستند و «فطرت» جنبۀ کاملاً فرعی دارد؛
💡رویکرد #طینت، علیرغم اشکالات ابتدائی که در ذهن ایجاد میکند (که مشهورترینشان بحث جبر است) مضامین کم و بیش روشن و قابل دفاعی دارد و برخلاف رویکرد فطرت، میتواند بسیاری از پدیدههای انسانی در تاریخ و تجربۀ زیستۀ بشری را تبیین نماید و با خوانش کلی روایات از تاریخ انبیاء، آغاز جهان و پایان آن، همساز است.
🔮 شاید به دلایل تاریخی و اجتماعی، معتقدان به «رویکرد فطرت»، فهمی نادرست از روایات فطرت داشتهاند و مفاهیمی را از روایات برداشت نمودهاند که منظور و مقصود روایات نبوده است و نه تنها با احادیث طینت، ارواح و قلوب مخالف است بلکه با مضامین روایات فطرت نیز سازگار نیست. 🙄
🚶🏻♂️یکی از #مشکلات توضیح رویکرد #طینت، مشکل بودن ساخت انگارهها و استعارات متناسب با مفاهیمش است... نظریۀ فطرت غالباً از انسان به مثابۀ «دانه» استفاده کرده است؛ انسان چون دانۀ یک گیاه، در خود «استعداد» رسیدن به یک وجود کامل را دارا است و تنها کافی است تا از این دانه مراقبت شود تا به کمال خود برسد، و الا انحرافات، عارضی هستند ... اما استعاره ساختن برای طینتها مشکل است؛ شاید یکی از انگارههای ممکن، انگارۀ انسان به مثابۀ «مسافر» باشد.
📚 بخشهایی منتخب از #پیشگفتار کتاب «انسانشناسی روائی: طینت یا فطرت» (در دست انتشار)
✍️ به قلم دکتر #عطاء_الله_بیگدلی
www.PavaraQi.ir | @PavaraQi
تازه بمانید:
👉 ble.ir/join/NzBiYmQwYT