eitaa logo
مخابرات منطقه قزوین
282 دنبال‌کننده
680 عکس
25 ویدیو
0 فایل
کانال اطلاع رسانی مخابرات منطقه قزوین
مشاهده در ایتا
دانلود
"یا بَدیعَ السَّمواتِ وَ الارضِ" "نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار است" با سلام و احترام بی تردید نامگذاری روز ۱۷ مه که برابر با ۲۷ اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و مخابرات است اهمیت ارتباطات در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است،دوچندان نموده است. فرارسیدن روز جهانی ارتباطات، به عنوان پلی برای رفع شکاف‌های دیجیتالی در دنیای رو به رشد امروزی مورد توجه قرار گرفته و ساختن آینده ای پایدار نیازمند اندیشه و کار نوآورانه، به ویژه، در دنیای دیجیتال است و شعار امسال؛مبین این مهم می باشد. در دنیای امروز که از آن به عنوان عصر ارتباطات یاد می‌شود و شعار روز جهانی ارتباطات که توسط اتحادیه جهانی مخابرات با عنوان « شعار “ نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار » نشان از اهمیت همگامی با سرعت زیاد فناوری، نیاز به سیاست‌گذاری ، سرمایه‌گذاری وافزایش مهارت‌های دیجیتال برای بسیاری از کشورهایی که هنوز به قله های فناوری وچشم‌انداز دیجیتالی نرسیده اند، دارد. اینجانب ضمن قدردانی از تلاش تمامی همکاران جهادگر مخابرات منطقه قزوین ، روز ارتباطات و روابط عمومی را به کلیه همکاران که با الهام از هم افزایی، هم اندیشی و همسویی در جهت تحقق اهداف استراتژیک شرکت مخابرات ایران، فعالیت می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم این روز ،نقطه عطفی در توسعه و تحول رو به پیشرفت همگی ما باشد و امیدوارم تا رسیدن به خلق نوآوری های جدید ، از تلاش دست برنداریم. با نهایت احترام محمدرضا نصرآبادی مدیر مخابرات منطقه قزوین
https://www.irna.ir/news/85396439/ حمایت مرکز نیکوکاری شهید نصرآبادی مخابرات منطقه قزوین ازنخبگان
در مراسم تقدیر از عوامل اجرایی انتخابات اسفندماه گذشته ، به نقل از مدیرعامل مخابرات ایران بیان گردید؛ مخابرات، آبروی نظام و کشور ایران در حوزه ارتباطات است شرکت مخابرات ایران در بحث برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری ، فراتر از یک مجموعه ی خصوصی اقدام نمود. به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه قزوین ؛ در مراسم تقدیر از تمامی عوامل مخابراتی برگزار کننده ی انتخابات اسفندماه سال گذشته که با حضور مهندس عابدی فتر فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استانداری و مدیران مخابرات منطقه قزوین برگزار گردید ، در ادامه، مهندس عابدی، که مهمان ویژه ی این مراسم بود، طی سخنان کوتاهی ضمن تقدیر ویژه از عملکرد درخشان مخابرات در انتخابات اسفندماه، بیان داشت: کلیه عوامل برگزاری انتخابات در طول مراحل برگزاری آن، با احساس مسئولیت و دغدغه‌مندی این حماسه را رونق بخشیده و پر فروغ نمودند و حضور 2000 نیرو در کمیته ی فناوری در 1711 نقطه ی اخذ رای ، مبین پای کار بودن تمامی افراد و نهادها ، در صیانت از آراء ملت است. لازم به ذکر است؛ مراسم تقدیر از تمامی عوامل اجرایی مخابراتی در انتخابات که برای اولین بار در مخابرات منطقه قزوین برگزار گردیده و در یک اتفاق بزرگ و بی سابقه از حدود 264 نفر از عوامل اجرایی برگزاری انتخابات  تقدیر شد.
حکمرانی هوشمند باایجادزیرساخت های دیجیتال و توسعه فیبرنوری https://velaiatnews.com/ فراگیر منطقه قزوین
قطع فیبرنوری درشهرمحمدیه به اطلاع کلیه شهروندان محمدیه میرساند بدلیل قطع فیبرنوری در حفاری شهرداری محمدیه واقع در چهارراه معلم ارتباط تلفن همراه این شهر، توابع آن وهمچنین شهر صنعتی کاسپین والموت که ازاین مسیر ارتباط میگیرند قطع شده که هم‌اکنون باحضوردواکیپ فنی برقراری ارتباط تاساعات آینده انجام خواهد شد روابط عمومی مخابرات منطقه قزوین
در پی اعلام خبر شهادت رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی؛ مهندس محمدرضا نصرآبادی، مدیر مخابرات منطقه قزوین، پیام تسلیتی صادر کرد. متن این پیام به این شرح است: بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِیمِ ﴿مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا﴾ شهادت مجاهد نستوح و خستگی ناپذیر آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور مردمی و محبوب جمهوری اسلامی ایران و همراهان ایشان را به پیشگاه مقدس امام عصر (عجل)، رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)، مراجع عظام تقلید، حوزه های علمیه و عموم ملت بویژه خانواده بزرگ شرکت مخابرات ایران و منطقه قزوین و مردم شریف استان قزوین تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای شهدای این سانحه تألم برانگیز غفران واسعه و علو درجات الهی مسألت دارم. محمدرضا نصرآبادی مدیر مخابرات منطقه قزوین
برگزاری مراسم یادبود رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی به مناسبت شهادت رئیس جمهور فقید، شهید آیت الله رئیسی و همراهان ایشان مراسمی در مخابرات منطقه قزوین، برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه قزوین؛ با حضور مهندس محمدرضا نصرآبادی، مدیران، روسای ادارات و مراکز مخابراتی و کارکنان مخابرات منطقه قزوین، مراسم تعزیت و یادبودی برگزار گردید. در این مراسم پس از قرائت آیات نورانی قرآن کریم، مداحان اهل بیت به ذکر مصیبت پرداختند و سپس حضرت حجت الاسلام علیخانی طی سخنانی، به بیان گوشه ای از خدمات و تلاش های هشتمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران، شهید رئیسی، اشاره نمود. لازم به ذکر است که این مراسم به همت روابط عمومی و پایگاه مقاومت بسیج شهید نصرآبادی مخابرات منطقه قزوین برگزار گردید.
تشکیل کارگروه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ، مخابرات منطقه قزوین مهندس محمدرضا نصرآبادی، مدیر مخابرات منطقه قزوین، طی حکمی، اقدام به تشکیل کارگروه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب اعضای آن کرد. مدیر مخابرات منطقه قزوین با بیان مطلب فوق افزود: با توجه به اهمیت انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در پی شهادت شهدای خدمت و مدت زمان اعلام شده توسط وزارت کشور و آمادگی لازم در مخابرات منطقه، با توجه به برگزاری موفق انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ، این کارگروه تشکیل شده و هدف آن، ایجاد سازوکارهای برگزاری انتخابات الکترونیکی و آمادگی لازم برای زیرساخت های ارتباطی،پوشش و پایداری شبکه در کلیه مراحل فرآیند انتخابات بویژه در روز رای گیری است. مهندس نصرآبادی در ادامه اظهار داشت: مخابرات منطقه قزوین ضمن اعلام آمادگی کامل در جهت ایجاد زیرساخت های مخابراتی، پوشش و پایداری ارتباطی، مصمم است با بهره مندی از توان تخصصی و امکانات فنی و کارشناسان متخصص خود، باردیگر در رویداد انتخابات ریاست جمهوری، ماموریت خود را به نحو احسن و بایسته، به انجام برساند. خاطرنشان می سازد با تشکیل این کارگروه، مهندس طاهر رجبی، مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه قزوین، به عنوان دبیر کارگروه انتخابات معرفی و مقرر گردید روسای ادارات مخابراتی در اولین فرصت، ضمن هماهنگی و تشکیل جلسه با فرمانداران شهرستان های خود با محوریت انتخابات ، آمادگی کامل مخابرات را در این خصوص اعلام نمایند.
در دیدار از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قزوین بیان گردید؛ حوزه صنعت نیازمند بهره گیری از سرویس های نوین مخابراتی است مدیر مخابرات منطقه قزوین: تحقق زیست بوم اقتصاد دیجیتال از مسیر تحول در صنعت مخابرات می گذرد... به گزارش روابط عمومی؛ مهندس نصرآبادی در دیدار با مهندس مهدی عبدیان ، رئیس اتاق بازرگانی قزوین، با اشاره به آغاز پروژه ی “دیجیتما”، گفت: حوزه صنعت نیازمند بهره گیری از سرویس های نوین مخابراتی است و ما آمادگی داریم ضمن بازنگری مجدد در ارائه سرویس های مخابراتی جدید با مشارکت شرکتهای صنعتی نیاز این شرکتها را به فناری های نوین ارتباطی برطرف کرده و بستر هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی فیبرنوری را گسترش دهیم. مدیر مخابرات منطقه قزوین در ادامه بیان نمود: تحقق زیست بوم اقتصاد دیجیتال از مسیر تحول در صنعت مخابرات می گذرد و نهضت جهادی فیبرنوری، نمونه‌ای موفق از برنامه ریزی با اهداف عملیاتی از جمله تحقق اقتصاد دیجیتال است. مهندس مهدی عبدیان ، رئیس اتاق بازرگانی قزوین، ضمن ابراز خرسندی از حضور موثر مخابرات منطقه قزوین با نگاه حمایتگرانه از تمامی حوزه ها علی الخصوص در حضوره ی صنعت استان، گفت: اعضای اتاق بازرگانی قزوین از دوره‌های گذشته تصور می‌کردند در یک دوی امدادی هستند و منفعت استان را بر نفع شخصی مقدم می‌دانستند و این شاخص در حال حاضر نیز، مورد تاکید است و امیدواریم با همراهی مخابرات منطقه بتوانیم خدمات به روز فناوری را به صنعت استان متصل نماییم تا اتفاقات بزرگی در استان رقم بخورد.
‌ ◼️ امام جواد(ع): "با فضيلت‌ترين و ارزشمندترين عبادت‌ها آن است كه خالص و بدون ريا باشد." 🏴 شهادت امام جواد(ع) تسلیت باد. 🔹 شرکت مخابرات ایران 🌐 ارتباطی فراگیر @tci_iran