برپایی میز خدمت مخابرات منطقه قزوین در نمازجمعه
باحضور مهندس نصرآبادی مدیر مخابرات منطقه قزوین،مدیران ستادی ،روسای ادارات و مراکز شهری میز خدمت مخابرات منطقه قزوین در استان جهت پاسخگویی،حل مشکلات مخابراتی شهروندان و افزایش رضایتمندی آنان در نماز جمعه شهر قزوین برگزار گردید
مهندس نصرآبادی با اشاره به حضور چندباره مخابرات منطقه در برنامه میز خدمت نمازجمعه شهر قزوین و شهرستان های استان گفت: ارتباط موثر چهره به چهره و پاسخگویی مستقیم به مردم میتواند در افزایش رضایتمندی مردم، ارتباط مستقیم با مدیران وحل مشکلات آنان تاثیر بسزایی داشته باشد
◼️ عالم همه خاک کربلا بایدمان
پیوسته به لب خداخدا بایدمان
تا پاک شود زمین ز ابنای یزید
همواره حسین مقتدا بایدمان
🏴 عاشورای حسینی تسلیت باد.
🔹 شرکت مخابرات ایران
🌐 ارتباطی فراگیر
🌐روابط عمومی مخابرات منطقه قزوین
@tci_iran
مهندس نصرآبادی
اجرای فیبر نوری تحولی بزرگی در ایجاد زیرساخت ارتباطی است
مهندس محمدرضا نصرآبادی در دیدار با سالار آبنوش(ولایت مدار) نماینده شهرستانهای قروین، البرز وآبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای فیبر نوری تحول بزرگی در ایجاد زیرساخت های ارتباطی است و استان قروین به عنوان پایلوت طرح نجما، اقدامات موثری در اجرای فیبر نوری شهر قزوین و شهر های تابعه داشته است.
وی افزود: مخابرات منطقه قزوین هم اکنون بیش از 2500 مشترک خانگی از سرویس فیبرنوری (FTTH) استفاده کرده و اعظم پروژه های فیبر نوری دستگاه اجرایی، دادگستری، بانکها بخشداری های استان را به انجام رسانیده است
مدیر مخابرات منطقه با اشاره به سرمایه گذاری بیش از 50 میلیارد تومان فقط از محل مولد سازی ، اجرای 15ایستگاه نسل پنجم تلفن همراه ، اجرای پروژه های مشترک با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نام uso، خواستار کمک و همیاری در خصوص انجام دو پرژه مهم و کلیدی در حوزه محرومیت زدایی که شامل اجرای فیبر نوری بخشی از منطقه طارم و اجرای فیبر نوری منطقه الموت از ایشان گردیدند.
سالار آبنوش ( ولایتمدار)، نماینده ی مردم شهرستان های قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از تلاش های مخابرات منطقه قزوین در توسعه ارتباطات گفت: فیبرنوری و اجرای آن در سرعت توسعه و ایجاد زیرساخت های ارتباطی، کار مهم و بزرگی است که انجام شده و باید اجرای این اقدامات و پروژه ها برای مردم، به صورت هنرمندانه، تبیین گرددوتوانمندی مهندسان ایرانی در اوج تحریم ها شایسته تقدیر است و باید از فرصت های پیشرفت علمی به اندازه ی توان ، استفاده کنیم
در گفتوگو با معاون توسعه سرمایه انسانی مخابرات عنوان شد:
روند ارتقای شغلی ایثارگران مانند کارکنان رسمی است
https://www.tci.ir/?p=42647
@tci_iran
سرعت گرفتن واگذاری سرویس FTTH در استان قزوین
مهندس محمدرضا نصرآبادی در نشست قرارگاه امام علی (ع)، از سرعت گرفتن واگذاری سرویس FTTH در استان قزوین ، توسط مخابرات منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه قزوین ، مهندس نصرآبادی، مدیر مخابرات منطقه قزوین در حاشیه ی هفتمین نشست قرارگاه امام علی (ع) دایری سرویس( FTTH) )در استان که به صورت هفتگی در ستاد مخابرات منطقه قزوین و با حضور تمامی مدیران و روسای ادارات و مراکز مخابراتی استان، برگزار می گردد، بیان داشت: پس از آغاز به کار این قرارگاه در سطح استان و با استقبال بسیار خوب مردم استان از طرح اینترنت پرسرعت، فیبر نوری، واگذاری سرویس FTTH در استان قزوین سرعت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به شمار قابل توجه ثبت نامی های این طرح، بیان داشت: تعداد زیادی از متقاضیان این طرح در نوبت دایری و ثبت داخلی مانده اند؛ لذا برای تسریع فرایند ثبت نام و بهره برداری همکاران فیبر نوری مخابرات منطقه قزوین در قالب چندین اکیپ به ارائه خدمات می پردازند.
لازم به ذکر است؛ طبق تصمیمات اتخاذ گردیده، متقاضیانی که تا ابتدای هفته ی دولت جاری، اقدام به خرید این سروویس نمایند از کابلکشی داخلی رایگان و دریافت مودم اقساطی با دریافت سرویس های یکساله، برخوردار می گردند.
مهندس نصرآبادی در دیدار با مهندس سلطانیه نایب رییس انجمن انبوه سازان استان قزوین
اجرای فیبر نوری در کل کشور از الزامات بوده و لازمه ایجاد شهر هوشمند است.
مدیر مخابرات منطقه افزود: با توجه به اجرای پروژه های فیبر نوری در سطح استان از مشکلات اصلی، عدم اجرای فیبر نوری در منازل مسکونی،اداری وتجاری می باشد که ارائه سرویس فیبر نوری به مشترکان را دچار مشکل می نماید و لازم است سازندگان در زمان ساخت واجرای ساختمان ها، استانداردهای تاسیسات در اجرای کابل کشی فیبرنوری در ساختمان را رعایت نمایند تا شهروندان متحمل هزینه های مضاعف نشوند.
مهندس نصرآبادی افزود: دغدغه مسئولیت پذیری اجتماعی داریم تا منابع شخصی وکشوری در اجرای ساختمان ها هدر نرود و ساختمان های امروزی با کیفیت و دارای امکانات بروز ارتباطی ساخته شود تا مردم بتوانند از ظرفیت های بوجود آمده ارتباطی استفاده کنند.
مهندس نصرآبادی افزود: طی 5 سال آینده کل شبکه ارتباطی از شبکه مسی به شبکه فیبرنوری برگردان خواهد شد و لازم است که کلیه ساختمان ها در سیم کشی داخلی مجهز به فیبرنوری شوند تا بتوانند از سرویس های متنوع ارتباطی برخوردار گردند.
مهندس سلطانیه در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش های مخابرات در اجرای پروژه فیبرنوری گفت: هدف گذاری درست است و باید با تدوین آیین نامه از طریق نظام مهندسی ساختمان و اجرایی شدن آن به رشد و توسعه ارتباطی شهرها کمک کنیم و ما آمادگی هماهنگی تبیین و اطلاع رسانی این مهم در بین سازندگان ساختمان در استان را داریم.