🔺 چه شد که این شد؟
✍اندر احوالات فاجعه پزشکی کشور
🔘 تعریف درآمد بالا و ناعادلانه برای پزشکان، نسبت به دیگرمشاغل+تعریف جایگاه و پرستیژ اجتماعی غیرعادی و فوق العاده برای این قشر+ محوریت پزشک نه بیمار + تصمیم سازی ذی نفع در حوزه سلامت(پزشکان، نه مدافعان حقوق بیمار)+ عدم امنیت دیگر مشاغل+ عدم تعریف نظام ارزش گذاری مشاغل+ عدم تکریم مشاغل برتر در جامعه و... :
🔺خروجی اش شده شکل گیری چرخه و فرآیند فزاینده تحریک حرص و شهوت مالی و اجتماعی برای جذب پزشک؛
🔺یعنی هرکه حرصش بیشتر باشد و انگیزه ثروت اندوزی و شهوت جایگاه اجتماعی را بیشتر دارا باشد شانس بیشتری برای برد در قمار پزشکی کنکور را دارد؛ نتیجه اش گرایش بیش از ۷۰ درصدی جامعه پزشکی برای مهاجرت است؛
🔺و یعنی شکل گیری صدها مؤسسه کنکور با گردش مالی ده ها هزارمیلیاردتومانی که چرخه تحریک حرص و حب ثروت و شهوت را تعمیق و توسعه میبخشند؛
▪️و هم توزیع بی عدالتی آموزشی میکنند، تا مترفین جامعه و مرفهین بی درد - که بنا به آمار، غیرمتدین ترین و لا ابالی ترین ترین افراد جامعه اند - همواره شانس پزشک شدنشان بیشتر شود؛
🔺و هم این چرخه، باعث هجوم شهوت آمیز به علوم تجربی و رشد کاریکاتوری کل شخصیت علمی کشور شده است؛
🔴یعنی فاجعه،
➖یعنی هزاران نخبه ی ما هرسال تلف شوند،
➖یعنی میلیون ها استعداد بالقوه بالفعل نشوند،
➖ یعنی علوم انسانی که مبنا و پایه یک تمدن اند، برخلاف خود کشورهای غرب مکار، در این جا باید رشته درجه ۳ و ۴ محسوب شود،
➖یعنی دانشگاه ما در علوم انسانی، نه تولید کننده نه شکوفا کننده، بلکه فشل و مصرف کننده قی کرده های غرب باشد،
➖یعنی ...
@payam_aye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️پِیریزی خیزشهای مطالبهگرانه مردمی باهدف ساماندهی فضای مجازی؛ اقدام ضروری بعدی
🔺 آن چه فراجا را به عرصهی میدانی کشاند، مطالبات مستمر گروهها و دغدغهمندان مردمی مسئلهحجاب در چندماهه منتهی به اجرای طرح نور بود.
🔺بعد از اجرای طرح نور، آن چه مسئولین را مصمم و راسخ بر ادامهی کار کرد، حمایت های قاطع و گسترده مردمی بود. این تجربه در کنار تجارب پیشین، نشان داد راه حل مشکلات در همه عرصهها - همانطور که رهبرمان بارها گفتند - حضور و مشارکت مردم است.
🔺حجاب مسئلهای چند وجهی است و یکی از ابعاد آن، اقدامات بازدارنده فراجا است و حتما باید با قوت ادامه یابد؛
⚠️ اما آن بُعد مهمتر که علۀ العلل و سرچشمه آسیبهای اجتماعی و پدیدههای ضدفرهنگی است، عرصهی فضای مجازی است. بدون ساماندهی فضای مجازی که زمین دشمن، قتلگاه نوجوانان و عامل اساسی فروپاشی خانوادهها است، دیگر اقدامات ابتر و ناقص خواهد بود.
🔺یکی از دلایل عدم تصویب طرح صیانت، جنجال رسانه ای بود که وانمود کرد مردم ایران موافق رها بودن فضای مجازی هستند؛ در صورتی که واقعیت ماجرا عکس این است و بسیاری از خانوادهها دغدغه فرزندان خود را دارند.
✅باطلالسحر این جنجال و برساخت رسانهای و تنها راه به جریان انداختن مجدد طرح فراموش شده صیانت، شکلدهی اجتماعات مطالبهگرانه خودجوش است.
🔥حتی به عنوان نمونه پیشنهاد میشود نماد و بنر شبکه ها و رسانه های معاند، مثل اینستاگرام و... در این تجمعات به آتش کشیده شود؛ نیز، از مسئولین دغدغهمند در این تجمعات دعوت به عمل آید.
🔺این مطالبات باید در نهایت به یک خیزش ملی و شهر به شهر، مثل آن چه اکنون در زمینهی حمایت از حجاب شاهدش هستیم، تبدیل شود.
باور داشته باشیم که حضور مردم معجزه میکند و معادلات صحنه را تغییر میدهد..!
✍️حسین مرتضینیا
#حجاب #طرح_نور
#فضای_مجازی
@payam_aye
💠 امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام به شاگرد خود فرمود:
چنانچه تو گوهر گرانبهایی در دست داشته باشی، همه دنیا اگر بگویند این سنگ است و تو بدانی که این گوهرِ گرانبهاست، حرف همه دنیا را باور نمیکنی. اگر یک سنگ در دستت داشته باشی، همه دنیا بگویند این گوهرِ گرانبهاست، باز هم به حرف آنها گوش نمیکنی؛ میبینی که سنگ است. وقتی گوهر گرانبهایی وجود دارد، اگر همه دنیا بگویند آنچه در دست داری، بیارزش است، میبینی متاع باارزشی است.
رهبری ۱۳۸۲/۱۱/۲۴
1⃣ بین حرکت امام صادق (علیهالصّلاةوالسّلام) و بهطور کلی حرکت عمومی ائمهی هدی (علیهمالسّلام)، بخصوص نُه امامی که از بعد از حادثهی عاشورا تا زمان غیبت حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) این منصب را داشتند، با رفتار و هویت و حرکت بسیجىِ امروز ملت ما، رابطهیی وجود دارد.
وقتی شما به تاریخ اسلام نگاه میکنید، مقطعی را میبینید که در آن، خلافت - یعنی حکومت مبتنی بر پایههای دین - تبدیل شده است به سلطنت، که یکی از مقاطع بسیار خطرناک تاریخ اسلام است. ... نتیجهی این اتفاق این بود که جامعهیی که بر اساس ارزشهای دینی و اسلامی و در جهت سعادت و صلاح انسان و انسانیت پدید آمده بود، مسیر خودش را بهصورت فاحشی تغییر داد.
2⃣ وقتی از منبع و مرکز حکومت یک جامعه، تقوا نتراود، صلاح و دین و معرفت و هدایت سرازیر نشود، بلکه بهعکس، از رأس قلهی جامعه، دنیاطلبی، اشرافیگری، مادهگرایی، شهوتپرستی صادر شود و بروز کند، معلوم است که در یک چنین جامعهیی، چه بر سر ارزشهای اصیل و والا خواهد آمد. و این اتفاق در یک برههیی، سالها بعد از وفات نبی مکرم اسلام، در تاریخ صدر اسلام پیش آمد.
3⃣ در چنین شرایطی، دلسوزان و مؤمنان صادق، چه وظیفهیی دارند؟ در رأس همه، آن کسانی که بیش از همه وظیفه دارند، امامان معصوم هستند؛ زیرا خدای متعال به آنها از علم خود، از روح خود، از هدایت خود، نصیب وافری داده است؛ آنها را عالم و معصوم و هدایتکننده و هدایتشونده قرار داده است. ائمهی ما در این دوران، وظیفهی خودشان دانستند که در مقابل این انحراف عجیب بایستند. آنها مدتی با ایستادگىِ رویاروی و واضح سیاسی - مثل دوران امام حسن و امام حسین (علیهماالسّلام) که اثر خود را گذاشت - کار خود را کردند. آن کار، شعلهی اعتراضِ عمیقی را به وضعیت تازهی پدیدآمدهی انحرافی در جامعهی اسلامی برافروخت و بعد از آن، در دوران ائمهی بعدی، این کار با دشواری بسیار پیچیده و پُررنجی ادامه پیدا کرد.
4⃣ائمهی اطهار (علیهمالسّلام) وظیفهی خود میدانستند که:
🔺هم پایهی ارزشها و تفکر اسلامی را در ذهنیت جامعه مستحکم و عمیق نمایند
🔺و هم سعی کنند که بنای آن سلطنت پدید آمده و بناحق بر جای نبوت نشسته را منهدم و ویران کنند و یک بنای حقیقی و صحیحی بهوجود بیاورند. ائمه (علیهمالسّلام)، این دو کار را میکردند. ...
💠 ائمه (علیهمالسّلام)، مبارزهی بسیار پُررنج و پُرتلاش و پُرمحتوا و فراگیری را میکردند؛ هم در زمینهی معنوی و فرهنگی؛ برای حفظ پایههای اعتقاد اسلامی و جلوگیری از انحرافی که در جهت بنای حکومت سلطنتی ممکن بود بهوجود بیاید، که بهوجود آمده بود؛ هم در جهت مبارزهی سیاسی.
5⃣ ◀️اوج این حرکت در زمان امام صادق بود. نمیشود گفت در زمانهای دیگر، این حرکت اوج نداشت؛ چرا، در زمان امام رضا (علیهالسّلام) و در زمانهای دیگر هم همینطور بود؛ منتها زمانه در دوران امام صادق (علیهالسّلام) یک فرصت و فسحتی را در اختیار گذاشت و این بزرگوار توانستند کاری بکنند که با پایههای معرفت اسلامىِ صحیح در جامعه، آنچنان مستحکم بشود که تحریفها دیگر نتواند این پایهها را از بین ببرد. ایشان این کار را کرد، تا این زمینه بماند و در هر دورهیی از دورههای تاریخ، کسانی که لایق هستند، بتوانند از این زمینه استفاده کنند و نظام اسلامی و مبنای مبتنی بر ارزشهای اسلامی را بهوجود بیاورند و این بنای رفیع را بسازند. این، کارِ امام صادق (علیهالصّلاةوالسّلام) است.
رهبری ۱۳۸۴/۰۹/۰۷
👆۳ دقیقه وقت بگذارید تا مغزا و جوهره و لب و اساس حرکت امام صادق علیه السلام و سایر ائمه معصومین در طول ۲۵۰ سال پس از رحلت رسول اکرم ص را در همین چند خط از بیانات رهبری بخوانید.
🔺همین فهم به ظاهر ساده و مسلّم، حاصل سالیانی مطالعات تاریخی وقرآنی دینی و معرفتی رهبری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات شنیدنی عباس میلانی، فعال سیاسی و تئوریسین اپوزیسیون:
🔸قدرت رسانهای آیتالله خامنهای را میتوان در دانشگاههای آمریکا و اروپا مشاهده کرد؛ آنچه در دانشگاههای آمریکا اتفاق میافتد، نتیجه فعالیتهای گسترده تشکیلاتی ایران و نهاد "جامعهالمصطفی" است.
مست عشق
و گمشده جهان امروز...
دیشب فرصتی فراهم شد و فیلم مست عشق را با خانواده دیدم
نقدهای تخصصی برای اهلش. فیلم هم بی نقص و اشکال نبود و بهتر از این میتوانست باشد، چه در روایت شخصیت ها و داستان پردازی، چه دیالوگها، چه سه روایت هم زمان و چه حتی صداگذاری!
و اما چند نکته:
۱ مست عشق نمایانگر وجود ظرفیت بینظیر و متراکم شخصیتهای هویت زای تاریخی ما است که میتواند هجوم هویت زدای غرب را خنثی کند.
دست مریزاد به حسن فتحی که جرئت به خرج داد و جاده باز کرد. بیش باد از این فیلم ها.
۲ مست عشق خواسته یا ناخواسته زیربنای تمدن مدرن غرب را میزند.
هویت فیلم، با عرفان و معنا و باطن و عشق گره خورده؛ عشقی عفیفانه، آسمانی و تمام نشدنی.
بنای تمدن غرب هوس بازی و عشق دروغین است؛ کفر به معنا و غیب و باطن و عشق پاک است.
۳ آن طور که دیدم عمده مخاطب فیلم، همان نسل محرومی بودند که زیستشان در اینستاگرام میگذرد و سبک زندگی غربی، آرمانشان است. پیام فیلم نقطه زن بود:
بیا و رها کن این باده های تقلبی کشنده را ،
مست عشق شو؛
مست عشق حضرت حق...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا دختر نداشته باشی، فرق کوثر و تکاثر رو نخواهی فهمید😊
روز دختر، روز کوثر خانواده مبارک🌹
گاه نوشت
تا دختر نداشته باشی، فرق کوثر و تکاثر رو نخواهی فهمید😊 روز دختر، روز کوثر خانواده مبارک🌹
گزاره های این کلیپ کوتاه
در عین سادگی و روانی،
جزو راهبردی ترین گزاره های اقتصاداسلامی است
یعنی توجه به آن، باور به آن، ترویج و گفتمان سازی و عمل به آن، میتواند کل فرهنگ اقتصادی و سبک زندگی جامعه را کن فیکون کند
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
خبر عجیب امروز😁
رادیو ارتش اسرائیل:
یک تانک ارتش اسرائیل در حین عملیات در منطقه حائل در جنوب نوار غزه، در نزدیکی حصار مرزی در منطقه نیزیم، لانه زنبور را زیر گرفت و پس از آن مقدار زیادی زنبور بیرون آمد و سربازان را نیش زد. و ۱۲ نفر مجروحان به بیمارستان منتقل شدند.😂😂
مرکز پزشکی شبا:
🔥🔥برخی از سربازان با صدها زنبور!! و برخی دیگر کمتر مورد گزش قرار گرفتند، تحت مراقبت های ویژه، بیهوشی و درمان سم قرار گرفتند و گزارش هایی از وخامت موارد وجود دارد.
بنابراین ما قصد داریم آنها را تحت نظر داشته باشیم
من هرگز وضعیت مشابهی را ندیده ام که صدها زنبور به یک نفر حمله کنند.!
@Thirdintifada
گاه نوشت
خبر عجیب امروز😁 رادیو ارتش اسرائیل: یک تانک ارتش اسرائیل در حین عملیات در منطقه حائل در جنوب نوا
به قول یکی از رفقا
و ارسل علیهم طیرا زنابیر...🐝🚶
😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترس از قضاوت، انفعال، عقب گرد و نا امیدی، جنود شیطان اند که در قالب موجّه وزیبای «عدماحتمال تأثیر» تزیین می شوند،
حواسمان باشد در محاسباتمان، حضور جنود شیطان را مدنظر قرار دهیم؛
شیطان جوری آدم و حوا را قسمداد که منجر شد ادراکشان نسبت به میوه ممنوعه تغییر کند ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚 کدام مولوی؟!
🔹️ یک روز اردیبهشتی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳؛ خرده روایتهای بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب - بخش یک
🔹️ در یکی از غرفهها، کتابی پژوهشی با موضوع جلالالدین محمد بلخی، مشهور و معروف به «مولوی» سر بحث دربارهی این شاعر قرن هفتمی را باز میکند. آقا ریز میشوند روی عنوان کتاب و بعد هم خطاب به غرفهداران و جمع میگویند: «این مولوی که حالا دارند معرفی میکنند با مولویِ صاحب مثنوی خیلی فرق دارد!» تعریضی به شناخت معوجی که این روزها دارد از مولوی ارائه میشود.
🔹️ لابلای رفت و برگشتی که در ادامه با آقای مختارپور رئیس کتابخانه ملی دارند، اشارهای به کتاب پرفروش از یک نویسنده ترک هم میشود که دربارهی مولوی نوشته شده و به تعبیر ایشان از ترویج کنندگان آن نسخه از مولوی است که با مولویِ صاحب مثنوی خیلی فرق دارد...
🖼 متن کامل روایت این برنامه سهشنبه ۲۴ اردیبهشت منتشر خواهد شد.
📚 #بهار_کتاب
khl.ink/f/56353
یا رب تو مرا به نفس طناز مده
با هر چه به جز تُست مرا ساز مده
من در تو گریزان شدم از فتنۀ خویش
من آنِ توام مرا به من باز مده
#مولانا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎨 لوح | اصرار بر ترویج زبان انگلیسی یک کار ناسالم است
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: اصرار بر ترویج زبان انگلیسی یک کار ناسالم است. در کشورهای دیگر جلوی نفوذ و دخالت و توسعهی زبان بیگانه را میگیرند. من نمیگویم که فردا برویم زبان انگلیسی را در مدارس تعطیل کنیم؛ نه، حرف من این است که بدانیم چهکار داریم میکنیم؛ بدانیم طرف میخواهد چگونه نسلی در این کشور پرورش بیابد. ۹۵/۲/۱۳
🗓 ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی
💻 Farsi.Khamenei.ir
از همه کس گذر کنم ، از تو گذر نمی شود
مشکل تو وفای من ، مشکل من جفای تو
کن نظری که تشنه ام ، بهر وصال عشق تو
من نکنم نظر به کس ، جز رخ دلربای تو
#مولانا
هدایت شده از اشاره
وقت خیلى کم است
و ما خیلى کار داریم؛
امروز و فردا نکنید.
امام صادق علیهالسلام فرمود: اگر پرده برداشته شود و آن سوى را ببینید، خواهید دید اکثر مردم به علت "تسویف" به کیفر اعمال بد مبتلا شدهاند.
@yakfiheleshareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشنو از نی چون حکایت میکند
از جداییها شکایت میکند...