6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فضای_مجازی #حرف_درست
یکی از مشکلات جدی فضای مجازی، انتشار اطلاعات بدون منبع و سند معتبر است. بدتر از آن وقتی است که مخاطبان این اطلاعات بیپایه و اساس را بدون هیچ گونه شک و تردیدی قبول میکنند. اخیراً مشاهده میشود که بسیاری افراد، بدون تخصص لازم، وارد مباحثی میشوند که در حیطه تخصص اهل علم است و نظرات عقیدتی و اذکار مختلفی را پیشنهاد میدهند. این افراد از طریق صفحات اجتماعی مخاطب جذب کرده و با برگزاری سمینارها و وبینارها مبالغ زیادی کسب میکنند.
این در حالی است که حرف درست و تخصصی را که اهل علم به صورت رایگان و بر روی منابر ارائه میکنند، نمیپذیرند و به دنبال یافتن حقیقت از غیر متخصص میروند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتظار
تا خیمه ها نیافتاده
مولای من بیا ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
وقتی حرف درست و غلط با هم می آید!!
زندگی، عقاید و نظر هر شخصی تا زمانی محترم هست که برای خودش باشه
اما وقتی در حیطه دیگران بدون تخصص وارد شدی اون هم در صورتی که علاوه بر این که وارد شدی بلکه به آن ها انتقاد داری دقیقا مثل این است که بدون علم پزشکی ادعای پزشک بودن کنی و نقد وارد کنی به تمامی پزشکان، این شخص با یک میلیون و خورده ای دنبال کننده، برگزار کننده وبینارهای شلوغ در موضوع دینی، خداشناسی، ذکر و عقاید وارد شده، این علم از قدیم در تخصص روحانیون و علمایی بود که بسیاری از سال های خود را صرف گشت و گذار در منابع کرده اند تا مطلب صحیح دینی از منابع صحیح پیدا کرده و در اختیار مردم قرار دهند که چکیده آن علوم در آثار، کتاب ها و منابر و سخنرانی ها به دست می آید،
متاسفانه برخی افراد که بودن حرف درست در مسأله دین سود نمیبردند به کمک فضای مجازی روحانیون و علما را آماج انتقادها قرار دادند در حالی که خیلی از این اهل علم در این انتقادها هیچ جایی نداشتند اما همه را به یک دید زدن در مسأله اهل علم امر رایجی شده است،
با از بین رفتن رابطه مردم و اهل علم، تشنگی دینی مردم دیگر سیراب نمیشود و این تشنگی که امری فطری است در مردم زیاد میشود، که سر و کله افرادی پیدا می شود که از این آب گل آلود استفاده کرده و شروع میکنند حرفی که مردم دوست دارند بشوند را به بیان زیبا و بدون هیچ گونه منبع موثقی بیان میکنند و حقیقت را کتمان میکنند ، مردم خیال میکنند سیراب شدند درحالی که درگیر سراب طمع اینگونه افراد شده اند، حرفی که اهل علم با منبع موثق و به رایگان و با دلسوزی بر روی منابر میزنند چون به کام برخی شیرین نیست به انکار و گاهی هتاکی نسبت به ایشان منجر می شود، و بعد پول میدهند تا در سمینارها و وبینارهایی شرکت کنند که حرف نادرست را با درست مخلوط کنند و به زیبایی بیان کنند
در این دوره سیراب شدن حقیقت فقط از مسیر درست میسر می شود و نباید به خاطر حرف های دیگران حتی اگر زیاد باشد خود را با سراب سیراب کرد...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهشت زیر پای مادران است، چرا که مسیر سعادت و راه بهشت از دستان مادران آغاز میشود. مقام مادری جایگاهی بیبدیل و ارزشمند است که نقشی اساسی در ساختن آینده هر جامعه دارد.
متأسفانه، در جامعه امروزی برخی با سوءاستفاده از رسانهها تلاش کردهاند این مقام والا را خدشهدار کنند. چالشها، کلیپها، و تصاویری که به بهانه رفاقت و راحتی با مادران منتشر میشوند، بهمرور شأن و منزلت مادری را کمرنگ میکنند. این جریانهای کوچک، مانند قطرههایی هستند که در نهایت به موجی بزرگ تبدیل شده و مقام مادرانه را زیر سؤال میبرند.
مقام مادری فراتر از رفاقتهای سطحی است. مادران، با ایثار و فداکاری خود، شایسته تکریم و احترام عمیق هستند، نه قربانی تمسخر یا بیاعتنایی...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
22.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شخصی که لباس روحانیت بر تن دارد، نمایانگر یک شخصیت دینی است و از او انتظار میرود که سخنانش در راستای دین باشد. اینکه به جای پرداختن به اصل موضوع، یعنی حکم نماز و غسل با ناخن کاشته شده یا لاک، به مسائلی که دغدغه عمومی ندارد مثل نجس بودن بدن زنی که لاک میزند یا ناخن کاشته میپردازد این حس را به آدم میدهد که برای جذب و تایید مخاطب چنین مطالبی گفته شده است و دغدغه اصلی دین مردم نیست.
چگونه ممکن است یک شخصیت دینی بگوید نماز خواندن مردم یک مسئله شخصی است و به من مربوط نیست؟ شما به عنوان یک شخصیت دینی موظف هستید تکالیف دینی را بیان کنید، حتی اگر مخاطب از شما ناراحت شود.
امید است به فکر اصلاح ایمان مردم باشیم تا افزایش مخاطب...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#یا_صاحب_الزمان
هم در بازار غربت گم شده ایم
هم در روزگار درد زمین خورده ایم
آقای من جان مادرت بیا...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
اعمال مشترک ماه رجب.pdf
60.5K
#ماه_رجب
اعمال مشترک ماه رجب
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
maahe_rajab.pdf
655.5K
#پی_دی_اف #ماه_رجب
🔸 کتاب ماه رجب، ماه یگانه شدن با خدا
🔸 نسخه PDF
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
اعتکاف 🕌 1️⃣
کلمه "اعتکاف" از نظر لغوی به معنای محبوس بودن و ماندن طولانی در کنار چیزی است. اما در اصطلاح، به معنای ماندن در مسجد برای عبادت خداوند متعال است.
اعتکاف 🕌 2️⃣
انسان نیاز دارد گاهی با خود خلوت کند، از هیاهو و مشغلههای ذهنی فاصله بگیرد، تلویزیون، رادیو و موبایل را خاموش کند تا در سکوت و آرامش به تفکر بپردازد. این خلوت به او کمک میکند تا رابطهاش با خالق متعال را تقویت کند. اعتکاف این فرصت ناب و استثنایی را در بهترین مکان، یعنی مسجد، فراهم میکند.
اعتکاف 🕌 3️⃣
اعتکاف احکام خاصی دارد، مانند روزهدار بودن، ممنوعیت خروج از مسجد و پرهیز از استفاده از عطر و... بنابراین، اعتکاف باید مطابق با خواست خداوند باشد، نه بر اساس میل و خواستههای شخصی.
اعتکاف 🕌 4️⃣
از آثار و ثمرات اعتکاف، ایجاد زمینه مناسب برای اندیشه و تفکر است. معتکفین باید با محدود کردن گفتگوهای غیرضروری، این فرصت را برای خود و دیگران فراهم کنند تا فضای مسجد برای عبادت و تفکر حفظ شود. از حرفهای بیثمر و کماهمیت که در زمانهای دیگر نیز میتوان بیان کرد، باید پرهیز شود.
اعتکاف 🕌 5️⃣
از دیگر آثار اعتکاف، فراهم آمدن زمینهای برای تجدید نظر در رفتارها، توبه از گناهان و بازگشت به مسیر درست و خواستههای خداوند است.
اعتکاف 🕌 6️⃣
اعتکاف فرصتی برای رهایی از کارهای روزمره و ایجاد زمانی خاص برای نیایش است. معتکف از این فرصت برای اقامه نمازهای مستحبی، نافلهها، قرائت قرآن، تدبر در معانی آن، راز و نیاز و ذکر خداوند بهره میبرد.
اعتکاف 🕌 7️⃣
اعتکاف فرصتی کوتاه اما ارزشمند (معمولاً سه روزه) است تا انسان در عملکرد خود بازنگری کند و به محاسبه نفس بپردازد. این کار تنها در سایه روزهداری و اقامت در مسجد ممکن میشود، جایی که انسان از سلطه غرایز، عادتها، حب و بغضها، شهوت و غضب رها شده و میتواند به درستی تفکر کند.
اعتکاف 🕌 8️⃣
اعتکاف باید ثمرهای در پی داشته باشد و انسان را به مسیر صحیح زندگی بازگرداند. این فرصت نباید با کارها و گفتارهای بیهوده تلف شود، بلکه باید برای بازنگری در رفتارها با پدر، مادر، فرزندان، همسایگان، همشهریان، هموطنان و مردم جهان مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، اعتکاف فرصتی برای بازبینی تصمیمگیریهای شخصی، خانوادگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و نیز تکمیل معارف و معلومات مذهبی و اعتقادی است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9
پاکت هدیه ولادت حضرت امیرالمومنین به زودی در پیامرسان بله قرار خواهد گرفت🎁
https://ble.ir/payambaraazam
🏴🏴🏴🏴
نیمه ماه رجب - وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها
حضرت زینب سلام الله علیها، اولین دختر امیرالمؤمنین علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها، بانویی است که در سایه پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله، و در اوج قدرت سیاسی و محبوبیت اجتماعی او، به دنیا آمد.
این بانوی بزرگزاده، دارای نقشی ویژه در دنیای اسلام است.
زمانی که دین و حکومت اسلامی به انحراف کشیده شد، تا جایی که فرزند پیامبر صلی الله علیه و آله به فجیعترین شکل، مظلومانه و با لب تشنه به شهادت رسید و خاندان او به اسارت گرفته شدند، این حضرت زینب بود که با سخنان و ارشاداتش، در حین اسارت و پس از آن، توجه مردم را به اصل دین و جایگاه امیرالمؤمنین علیه السلام و چرایی قیام سیدالشهدا علیه السلام جلب کرد و در واقع دین پیامبر صلی الله علیه و آله را مجدداً احیا نمود.
این بانوی بزرگ، دارای ویژگیهایی است که هم به عامل وراثت و هم به واسطه تربیت از کاملترین انسانها و محبوبترین خلایق نزد خداوند، به او رسیده است. افزون بر ویژگیهایی مانند عفت و صبر، به عنوان عقیله بنیهاشم لقب گرفته و از چنان جایگاه علمی و معرفتی برخوردار بود که امام زینالعابدین علیه السلام او را عالمه غیرمعلّمه نامید.
او با همراهی کردن امام حسین علیه السلام و تقدیم فرزندانش در این حرکت، به عنوان شریکةالحسین شناخته میشود و نقشی سرنوشتساز در نهضت کربلا و حفظ این قیام عظیم و به ثمر رساندن آن داشت.
اما مصیبتهای فراوانی که بر او وارد شد عمر او را کوتاه نمود و یکسال ونیم بعد واقعه عاشورا و در سن ۵۷ سالگی وفات یافت.
http://eitaa.com/joinchat/2726101010Cef770b4ae9