خدایا پدر و مادرم را از دنیای مجازی نجات بده
نه روزمون معلومه نه شبمون
نه نهار داریم نه شام😂😂😂😂😄😄
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@payame_kosar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐تاثیر حجاب بانوان ؛ روی برخورد آقایون با اونها
🔴ببینید شاهرخ خان برای این خانم محجبه چه طور حریم قائل میشه و احترام میذاره
#حجاب_قانون_آرامش
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@payame_kosar
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین سالاد مهمونی
#آشپزی
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@payame_kosar
🔴 چند وقته دارن نیروگاههای خورشیدی میسازن و الانم ۶ هکتار دیگه از بیابونهای ایران در منطقه ماهانِ کرمان با صفحه خورشیدی فرش شده!
اگر این اتفاقا تو کشورای عربی حاشیه خلیج فارس میفتاد، رسانههامون موتور خودتحقیریشون رو روشن میکردن!
#ایران_قوی
#نیروگاه_خورشیدی
#خودکفایی
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@payame_kosar
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ شایعه : بخاطر اربعین و تامین برق موکبها ،کارخونه ها رو تعطیل کردن!
🔸به تازگی و همزمان با فرارسیدن ایام اربعین، برخی در فضای مجازی مدعی شدند به خاطر تامین برق موکبها برخی کارخانجات تعطیل شدند
🔸در این ویدئو، ادعای فوق راستی آزمایی شده است
#ضد_شبهه
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@payame_kosar
26.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 سفره دلت رو هر جایی باز نکن؛ حتی در سفر اربعین!
⭕️ همسر یک دانشمند ایرانی در حوزه نانو چگونه در سفر اربعین در دام سرویس امنیتی انگلیس افتاد.
#حریم_خصوصی
#دام_امنیتی
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@payame_kosar
⁉️چرا اگر نماز قبول نشود، اعمال دیگر قبول نیست؟
✅زیرا وقتی کسی نماز را همواره در اول وقت و با حال توجه و اخلاص خواند معلوم می شود که عقیده و معرفت وی نسبت به خداوند متعال درست و صحیح بوده و برای همین عظمت خداوند چنان در دل وی جای گرفته که وقتی زمان نماز فرا می رسد هر چیزی جز خدا را کنار می گذارد و به نماز می پردازد و آن را در اول وقت انجام می دهد و همچنین در حال نماز هم هیچ چیزی در حد و اندازه ای نیست که توجه وی را نسبت به خداوند متعال، از بین ببرد برای همین نماز را با حال توجه می خواند و چون جز خدا هیچ کسی را صاحب اثر نمی داند و عزت حقیقی را از آن خدا می داند برای همین نماز را جز برای خدا به جای نمی آورد و هیچ وقت دچار ریا نمی شود. اما اعمال دیگر چنین قابلیتی ندارند که بتوانند به صورت کامل نمایانگر عقیده و معرفت انسان نسبت به خداوند باشند. برای همین نماز معیار قبولی دیگر اعمال قرار گرفته است.
🪴@payame_kosar
🔰 احکام نماز - وقت نماز
سوال: آیا نماز کسی که نماز دوم را بر اوّلی مقدّم داشته، مثلاً نماز عشا را جلوتر از مغرب خوانده، صحیح است؟
جواب: اگر بر اثر اشتباه یا غفلت نماز دوم را مقدّم داشته و بعد از تمام شدن نماز متوجه شده، نماز او صحیح است. ولی اگر عمدی بوده، باطل است.
📎 #احکام_نماز
🪴@payame_kosar