لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جمله زیبایی که شهید مدافع حرم در خواب به دخترش گفت
دختر شهید سعید انصاری از خوابی میگوید که پدر شهیدش در آن بوده و جملهای هم به او گفته که موجب آرامشش شده است.
او از اولین دیدار با پیکر مطهر پدرش هم خاطره دارد، دیداری برای آخرین بار ...
یادیاران#
@Payame_Kosar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️صحبتهای شنیدنی #دکتر مهشید صحابی، همسر شهید دکتر حمیدرضا مهینی (شهید خدمت) درباره حضور حضرت زهرا(س) بر بالین همسرش، لحظاتی قبل از شهادت...
@Payame_Kosar
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺خانـم
حجابتون مناسب نیست😔
به شما چه ربطی داره
راست میگید؛ برید جلو
اختلاسا و دزدیا رو بگیرید 😒
🔺لطفا به هیچ وجه
این کلیپ زیبا رو
از دست ندید👌
@Payame_Kosar
شهید حسنوند همیشه روزه بود، جبهه هم که میرفت با فرماندهاش قرار میگذاشت که 10 روز جابجایش نکنند تا بتواند قصد کند و روزه بگیرد.
جوان 21 ساله که یکی از نیروهای زبده اطلاعات عملیات لشگر 57 ابوالفضل (ع) بود، طی عملیاتی در منطقه حاج عمران مفقودالاثر شد و پس از یکسال که خانواده منتظر جنازه اش بودند، با پیکری کاملاً سالم به خرم آباد برگشت، به دستور نماینده امام و امام جمعه خرم آباد - آیه الله میانجی- پیکر شهید به مدت یک هفته در مکان مخصوصی در بیمارستان شهید مدنی خرم آباد مورد زیارت عموم مردم شهر قرار گرفت، عطر خوشبوی پیکر مطهر شهید همه زائرین را مبهوت کرده بود.
#شهید #توکل_حسنوند
#مردان_بی_ادعا
#مردان_خاکی
#خاطره
@Payame_Kosar
🌸
اطلاعات مفید در مورد قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲
دستگيری امام خمينی (ره )
در سحرگاه 15 خرداد 1342، عوامل رژیم شاه به خانه ساده و بیآلایش حضرت امام در قم یورش بردند و امام خمینی (ره) که روز پیش از آن در روز عاشورای حسینی در مدرسه فیضیه قم، طی سخنان کوبندهای پرده از جنایات شاه و اربابان آمریکایی و اسرائیلی او برداشته بودند، دستگیر و به زندانی در تهران منتقل شدند.
قيام پانزدهم خرداد قم
پس از انتشار خبر دستگيری امام (ره ) در پانزدهم خرداد 1342، بسياری از مردم قم، به منزل ايشان رفتند و به اتفاق فرزندشان، حاج آقا مصطفی ، در حدود ساعت شش بامداد، به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) حرکت کردند. پس از مدتی، صحن مطهر و خيابان های اطراف، لبريز از جمعيتي شد که شعار "يامرگ يا خمينی" را با هيجان شديدی تکرار می کردند. در همان زمان، علما و مراجع وقت هم با صدور بيانيه هايی، خواستار آزادی فوری حضرت امام (ره )شدند.
در حدود ساعت ده صبح، با ورود نيروهای مسلّح برای تقويت نيروهای شهربانی قم، تيراندازی و رگبار مسلسل ها شروع شد و تعداد زيادی از مردم زخمی شده يا به شهادت رسيدند. شدّت تيراندازی به حدّی بود که امکان انتقال زخمی ها و اجساد شهيدان نبود و اين کشتار، تا ساعت پنج عصر ادامه يافت.
حمام خون درتهران
درپانزدهم خرداد 1342، مردم تهران هم چون ساير شهرها، در اعتراض به دستگيری امام خمينی (ره ) به خيابان ها ريختند و قيام خونين خويش را آغاز کردند. سيل خروشان کشاورزان غيور و کفن پوش ورامين، دهقانان و نيز مردم جماران به سوی تهران سرازير شد. انبوه جمعيت بازاری، بار فروش، دانشگاهی و اقشار مختلف مردم، با فريادهای رعد آسای "يا مرگ يا خمينی" و "مرگ برشاه" تهران را به لرزه درآورد. شاه که در برابر قيام قهر آلود ملٌت، تاج و تخت خود را درحال زوال می ديد، با رگبار مسلسل به جنگ ملٌت مظلوم رفت و تهران را در پانزدهم خرداد 1342، به کشتارگاه مخوف و حمام خون تبديل ساخت.
در جریان قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، بیش از ۱۲ هزار نفر از مردم به شهادت رسیدند. بعدها امام خمینی این روز را تا همیشه به عنوان روز عزای عمومی اعلام کردند.
#سالروز_قیام_۱۵خزداد_تسلیت_باد
@Payame_Kosar