💠#داستان
👈 فاکتور هزیتههای خدا
🔸پیرمرد ۹۳ ساله ای که به بیماری تنفسی مبتلا شده بود وقت ترخیص ، بیمارستان از او خواست تا هزینه یک روز استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی را بپردازد.
🔸وی که فاکتور در دستش بود و نگاهی به آن داشت، بسیار متاثر شد و به گریه افتاد. از او سوال کردند ، آیا توان پرداخت ندارد و سبب گریه او چیست؟
🔸پاسخ داد ، نه من توان پرداخت فاکتور و هزینه تنفس یک شب را دارم ، اما در این فکر هستم که چطور خداوند ۹۳ سال تنفس رایگان در اختیارم گذاشته و من قدر آن را ندانستم ، چطور شاکر نعمات بی پایان او نبودم در حالی که برای یک شب هزینه ای به این سنگینی را بایست بپردازم ؟!
#خواندنی
#شکرگزاری
کانال #داستان و #طنز حال خوش 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/206700555C6ffd205a92
.
هیچ مدرسهای بالاتر از تجربه نیست.
افسوس که شهریهی آن به گرانی یک عمر است!
از پدر و مادراتون مشورت بگیرید
همیشه تجربه کردن راهش نیست
https://eitaa.com/tosheh313
✅ بیرون آمدن پیامبر اکرم (صلوات الله علیه وآله) از غار ثور
🔻 پس از آنکه خداوند، پیامبر (صلوات الله علیه وآله) را از توطئه مشرکان برای قتل او آگاه کرد، قرار شد امام علی (علیه السلام) در بستر پیامبر (صلوات الله علیه وآله) بخوابند و پیامبر(صلوات الله علیه وآله) شبانه مکه را ترک کنند. پیامبر (صلوات الله علیه وآله) برای در امان ماندن از دست مشرکان قریش، در غار ثور پنهان شدند. مشرکان تا کنار غار آمدند ولی با امداد غیبی خداوند به پیامبر(ص) دست نیافتند.
💠 مساحت این غار که در حاشیه شهر مکه واقع شده است، 2.5 مترمربع است. تنیده شدن تار عنکبوت جلو ورودی غار و لانه کردن دو کبوتر وحشی و به روایتی روییدن درختی فرا روی پیامبر(ص) از معجزاتی است که مشرکان به این نتیجه رسیدند که این غار متروک است و کسی وارد آن نشده است و گرنه تار عنکبوت پاره میشد و تخم کبوتر میشکست و کبوتر نمینشست.
🔹 پیامبر اکرم (ص)، پس از سه شبانه روز مخفی بودن در غار ثور، در روز چهارم ربیع الاول سال اول هجرت به سوی مدینه حرکت کردند. آن حضرت را در غار ثور ابوبکر بن ابی قحافه همراهی میکرد. طبق آیه ۴۰ سوره توبه در آن موقع ترس و وحشت، همسفر پيامبر را فرا گرفت و پيامبر او را دلدارى داد" و گفت: غم مخور خدا با ماست " (إِذْ يَقُولُ لِصٰاحِبِهِ لاٰ تَحْزَنْ إِنَّ اَللّٰهَ مَعَنٰا)
▫️ امام علی ع و برخی از نزدیکان پیامبر (ص)، شبانه به این غار رفت و آمد می کردند و امام علی ع سفارش های آن حضرت در مکه را برآورده می نمود و سپس همراه خانواده پیامبر اکرم (ص) به سوی مدینه حرکت کرد.
#تقویم_تاریخ
#4ربیع_الاول
═✧❁🌸❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🌸❁✧═