کسب رتبه برتر کشوری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی .
به نقل از روابط عمومی در گردهمایی سراسری معاونین حفاظت و امور اراضی کشور و روسای ادارات ستادی تابعه که در روزهای ۲۳ و ۲۴ خردادماه جاری در اصفهان و با حضور دکتر نوبخت ریاست سازمان ، دکتر میررجبی معاون حفاظت و امور اراضی و مدیران کل دفاتر ستادی سازمان برگزار گردید با بررسی عملکرد، اقدامات و وضعیت اجرای تعهدات و پروژه ها و سامانه ها ؛ معاونت حفاطت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه بعنوان معاونت برتر کشور حائز رتبه نخست گردید و از زحمات محمد حسین رستمی معاون حفاظت و امور اراضی این اداره کل که ریاست منطقه دو کشور را نیز عهده دار می باشند تقدیر و تشکر گردید.
مهندس رستمی ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای مجموعه همکاران معاونت و ادارات شهرستانی در این خصوص افزود :
مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در راستای حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری بهینه از منابع طبیعی همواره با به کار گیری تمامی ظرفیت ها می کوشد تا بتواند علاوه بر حفاظت همه جانبه از منابع طبیعی به عنوان بستر حیات و توسعه پایدار این سرمایه های الهی را نیز برای نسل های آینده حفظ کند.
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه
روز عرفه و عید سعید قربان مبارکباد
دل در جوشش ناب عرفه، وضو میگیرد و در صحرای تفتیده عرفات، جاری میشود، آنجا که ایوان هزار نقش خداشناسی است. لبها ترنم با طراوت دعا به خود گرفته و چشمهایمان بارش باران توبه را طلب میکنند. دل، بیقرار روح عرفات حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) شده است. پنجره بارانخورده چشمها از ضریح اجابت، تصویر میدهد و این صحرای عرفات است که با کلمات روحبخش دعای امام حسین(علیه السلام) و اشک عاشقان او بر دامن خود اجابت را نقش میکند.
مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در اهمیت دعای عرفه فرموده اند:
در دعای عرفه بهترین مطالبات و خواسته ها برای انسان مطرح می شود که اگر اینها را از خدا بخواهد و بگیرد می تواند برای او سرمایه باشد.
عید قربان پاکترین عیدها است، عید سرسپردگی و بندگی است. عید برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است. عید قربان عید نزدیک شدن دلهایی است که به قرب الهی رسیدهاند. عید قربان عید بر آمدن روزی نو و انسانی نو است. عید قربان از آن رو عید نامیده شده است که بندگان را از تعلقات رهانیده و مهیای عروج میسازد.
ضمن گرامیداشت روز نهم ذیالحجه، روز پرفضیلت و معنوی عرفه و روز دهم ذیالحجه، عید سعید قربان ، برای تمامی عزیزان توفیق عبادت و بهره مندی از فیوضات را از درگاه یکتای عالم خواستاریم.
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 هشدار سازمان منابع طبیعی نسبت به احتمال وقوع آتش سوزی در عرصه های طبیعی ناشی از سوزاندن کاه و کلش مزارع
🔹 سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با توجه به فرا رسیدن موسم برداشت محصولات کشاورزی نسبت به احتمال وقوع آتش سوزی در عرصه های طبیعی ناشی از سوزاندن کاه و کلش مزارع هشدار داد.
🔹 با توجه به فرا رسیدن فصل برداشت محصولات زراعی و اقدام ناصواب برخی کشاورزان در آتش زدن و سوزاندن کاه و کلش مزارع و احتمال زیاد گسترش حریق به عرصه های طبیعی، این سازمان ضمن برشمردن مواد قانونی ممنوعیت سوزاندن کاه و کلش مزارع و تذکر به مجازات های قانونی درنظر گرفته شده به مرتکبین به ایجاد حریق در اراضی ملی هشدار داد.
🔹 ضروریست با توجه به افزایش دما و خشک بودن عرصههای جنگلی، کشاورزان پس از برداشت محصول، از آتش زدن کاه و کلش خودداری کنند چرا که امکان سرایت آتش به عرصههای طبیعی که در مجاورت زمینهای کشاورزی قرار دارند بسیار بالاست.
یادآوری می شود طبق قانون مجازات اسلامی، اصولا آتش زدن بقایای گیاهی و کاه وکلش، جرم محسوب شده و با مرتکبین برخورد میگردد.
🔹 همچنین بر اساس ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع، آتش زدن نباتات در مزارع و باغات داخل یا مجاور جنگل بدون اجازه و نظارت مأموران جنگلبانی ممنوع است و درصورتی که درنتیجه بیمبالاتی حریق در جنگل ایجاد شود مرتکب به حبس تأدیبی از دو ماه تا یکسال محکوم خواهد شد و برابر ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی، متخلفان تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و به حبس (۶ ماه تا دو سال) یا جزای نقدی بین ۶ تا ۲۴ میلیون تومان محکوم میشوند.
🔹 همچنین شایان تذکر است؛ برابر ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی قانون پسماند و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی، آتش زدن کاه و کلش بعد از برداشت اکیدا ممنوع بوده و جرم تلقی میشود و با متخلفین طبق قانون برخورد صورت خواهد گرفت.
🔹 در همین راستا از مردم شریف و طبیعت دوست کشور درخواست می شود در صورت بروز آتشسوزی در عرصههای طبیعی با قید فوریت با شمارههای ۱۳۹ و ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی تماس گرفته و مراتب را اطلاع دهند./ پيام طبیعت
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
🔹 انجمن علمی دانشجویی گروه علوم و مهندسی مرتعداری دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن علمی مرتعداری ایران برگزار مینماید:
🔹 نشست علمی "مراتع، چالشها و راهکارها"
🔹 با حضور:
🔹 مهندس ترحم بهزاد؛ مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
🔹 دکتر لاله آموزگار؛ کارآفرین بخش مرتع
🔹 زمان: روز سه شنبه مورخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲
🔹 مکان: سالن شورای حوزه ریاست دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس
🔹 لینک مجازی:
https://meet.google.com/fax-srnm-buw
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
📢 خطر آتش سوزی در جنگلها و مراتع را جدی بگیریم‼️
#همیار_طبیعت_باشیم
#۱۵۰۴
#۱۳۹
✍️ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان هرسین
دوستداران طبیعت را به این کانال در پیام رسان ایتا دعوت نمایید👇
🆔 @payame_tabiat_harsin
📸 نظارت بر روند آتش بر جنگلکاری های حاشیه جاده پلیس راه کرمانشاه- بیستون توسط رئیس منابع طبیعی شهرستان
#اقدامات_پیشگیرانه_آتش_سوزی_۱۴۰۳
#بازدیدمیدانی
#واحد_جنگل
کدگزارش ۱۲۸
✍ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرمانشاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارشی از:
🎥 عملیات آتش بر عرصه مرتعی اشرف آباد از توابع بخش مرکزی با هدف جلوگیری از آتش سوزی احتمالی با مشارکت مرتعداران تحت نظارت کارشناسان مرتع و پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان
#آتش_بر
#اقدامات_پیشگیرانه_آتش_سوزی_۱۴۰۳
#واحد_مرتع
#پاسگاه_ویژه_منابع_طبیعی_کرمانشاه
کد گزارش ۱۲۹
✍ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرمانشاه
نظارت مستمر بر معادن سطح شهرستان
🔹 با هدف صیانت از منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب احتمالی آن، مسعود اجاقی کارشناس حفاظت همراه جانشین فرمانده پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان از معادن فعال سطح شهرستان بازدید نمودند.
#واحد_حفاظت
#پاسگاه_ویژه_منابع_طبیعی_کرمانشاه
#بازدید
کد گزارش ۱۳۰
✍️ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرمانشاه
جلسه کارگروه مردمی سازی فعالیتهای منابع طبیعی و آبخیزداری
اولین جلسه کارگروه مردمی سازی فعالیتهای منابع طبیعی و آبخیزداری در حوزه مدیریت تشکیل و درخصوص نحوه اجرای نظامنامه بحث و تبادل نظر گردید.
ابتدا مهندس کولانی ضمن خیر مقدم و برشمردن اهمیت مشارکت مردم با توجه به شعار سال (( جهش تولید با مشارکت مردم)) راهبرد مردمی سازی را گامی در جهت توسعه پایدار منابع طبیعی ذکر کرد و گفت در بحث توانمند سازی و مشارکت مردم کارهای خوبی صورت گرفته که بایستی همچنان پر قدرت ادامه یابد.
وی با اشاره به تأثیر مردم و بهره برداران محلی افزود در راستای حفاظت و حمایت از منابع طبیعی میتوان در بخش های مختلف بسته به نوع عملیات اجرایی از نیرو و ظرفیت موجود بهره برداران و اهالی بومی و تعاونی ها استفاده نمود.