هدایت شده از هماهنگی روابط عمومی منابع طبیعی استانها
✅شهادت دکتر رئیسی مزد خدمت صادقانه او بود که از خداوند گرفت
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در جلسه شورای معاونین سازمان ضمن تسلیت حادثه ی جانگداز ریاست محترم جمهور و هیأت همراه گفت: تصاویر منتشر شده از حضور شبانه روزی ریاست محترم جمهور در بین مردم و عرصه ی خدمت گذاری برای ما پیام های زیادی دارد.
لینک خبر:
https://frw.ir/1/1492/172405
https://eitaa.com/PayameTabiat
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 تصاویری از اهتمام شهید رئیسی بر درختکاری
🔹 خادم الرضا، خادم جمهور ایران، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران که دیروز به منظور افتتاح دو طرح عمرانی به استان آذربایجان شرقی عزیمت کرده بود، در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعهسی»، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و در شب ولادت امام رئوف، علی ابن موسیالرضا (ع)، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔹 در این سانحه هوایی، همراهان رئیس جمهور از جمله حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، آیتالله سید محمدعلی آلهاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سرتیم حفاظت رئیس جمهور و خلبانان و کادر پرواز بالگرد به شهادت رسیدند.
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از خبر فوری شهرستان خواف
کانال پیام طبیعت بخش سلامی شهرستان خواف
https://eitaa.com/joinchat/1455358765C2e2359d8c6
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 چالش های طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت بررسی می شود
🔹 هفتاد و هفتمین جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت صبح امروز -یکشنبه- ششم خردادماه به ریاست معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با حضور مدیران ستادی و استانی به صورت حضوری و ویدئوکنفرانسی برگزار شد.
🔹 عباسعلی نوبخت در این نشست از تلاش های بی وقفه مدیران منابع طبیعی استان ها و مسئولین ادارات منابع طبیعی شهرستان ها تشکر کرد و افزود: از سال گذشته که این طرح آغاز شده است تلاش های زیادی از سوی مدیران و کارشناسان برای اجرایی شدن فرآیند این طرح انجام شده است و نهالستان هایی که می رفت به متروکه تبدیل شود بواسطه انجام این طرح بازسازی و تجهیز شد و اکنون این نهالستان ها در سراسر کشور توانستند بالاترین ظرفیت تولید نهال را داشته باشند.
🔹 وی در ادامه گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در مسیر اجرایی شدن قطعاً با مشکلات، موانع و آسیب هایی روبرو بوده و در همایشی که بزودی برای شناسایی آسیب های این طرح با حضور مدیران ستادی و استانی در یکی از استان های کشور برگزار می شود موانع و مشکلات آن مورد مداقه و بررسی قرار خواهد گرفت.
🔹 رئیس سازمان منابع طبیعی همچنین گفت: اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مزایای زیادی را به همراه داشته است به گونه ای که پای مشارکت بسیاری از اقشار مختلف جامعه و دستگاهها و نهادها و سازمان های مردم نهاد را به میان کشانده و منابع طبیعی را تا حد زیادی به افکار عمومی معرفی کرده است.
🔹 نوبخت همچنین یاد آور شد: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت سعی بر این بود تا از مشارکت و ظرفیت های حداکثری همه قشرهای مختلف جامعه استفاده شود و در این راستا سازمان جهت نظارت بر انجام طرح از ظرفیت نمایندگان سازمان های مردم نهاد در تمتمی استان ها استفاده کرده زیرا معتقدیم هر اشکال و چالشی این طرح را تهدید نماید قطعاً از سوی نمایندگان تشکلات زیست محیطی بدون رعایت هرگونه ملاحظات بیان خواهد شد و ما سعی خواهیم کرد تا موانع و مشکلات را مرتفع نماییم.
🔹 دبیر کمیته فرهنگی شورای امنیت ملی در این جلسه گفت: منابع طبیعی با راهاندازی پویش در اجرای طرح جنگل کاری و درختکاری حماسه ایجاد کرد و توانست نسبت مردم با آب و خاک را تغییر دهد.
🔹 دکتر خدابخشی افزود: در زمینه اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و اجرای طرح های آبخیزداری باید با بیان قوی و به درستی جهاد تبیین صورت گیرد.
🔹 دبیر کمیته فرهنگی شورای امنیت ملی در ادامه با بیان اینکه طرح کاشت یک میلیارد درخت، یک طرح مردمی، اجتماعی و گرهگشاست و با اجرای این طرح، ایران وارد شکوفایی منابع طبیعی میشود، خاطر نشان کرد: طرح کاشت یک میلیارد درخت می تواند راه برون رفت از آسیب های اجتماعی، اقتصادی و آلودگی هوا را ارائه نماید.
🔹 وی سرانجام اعلام کرد: منابع طبیعی با اثر بخشی خود در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت خودش را به مردم نزدیک کرد و مردم امروز با واژه آبخیزداری و آبخوانداری و کارکردهایی که از این طرح انتظار است آشنا هستند./ پيام طبیعت
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 تغییر نام منطقه حفاظت شده دیزمار به «شهید جمهور»
🔹 منطقه حفاظت شده دیزمار شهرستان ورزقان منطقهای است که حادثه تاسفبار سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور و هیئت همراهش در آن رخ داده است، با تصویب شورای معاونین سازمان حفاظت محیط زیست به پاس خدمات ارزشمند آیتالله رئیسی و هیئت همراه این منطقه به نام «شهید جمهور» نامگذاری شد.
🔹 شنبه ۵ خرداد در جلسه شورای معاونین سازمان حفاظت محیط زیست که با حضور علی سلاجقه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، درپی شهادت ریاست محترم جمهور و هیئت همراه در واقعه سقوط بالگرد، منطقه حفاظت شده دیزمار به نام «منطقه حفاظت شده شهید جمهور» نامگذاری شد.
🔹 منطقه دیزمار طی مصوبه شماره ۳۴۹ شورای عالی محیط زیست در مورخ ۱۳ مهرماه ۱۳۹۰ با وسعت بیش از ۶۸ هزار هکتار به عنوان منطقه حفاظت شده به مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست پیوسته است. منطقه حفاظت شده دیزمار منطقهای کوهستانی و جنگلی است که در حوزه استحفاظی شهرستانهای خدآفرین، ورزقان و جلفا در شمال استان آذربایجان شرقی قرار دارد.
🔹 لازم به ذکر است در روز حادثه سقوط بالگرد ریاست جمهوری و هیئت همراه در منطقه حفاظت شده دیزمار، ۲۵ گروه از محیطبانان سازمان حفاظت محیط زیست به همراه تجهیزات پهپادی هوشمند در گروههای تجسس مشغول امدادرسانی بودند./ پام
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 هشدار سازمان منابع طبیعی درباره آتش سوزی مراتع کشور
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ضمن اعلام احتمال وقوع آتش سوزی های گسترده در مراتع، اقدامات ضروری برای مدیریت بحران هایی از این دست را تبیین کرد.
🔹 ترحم بهزاد با توجه به ادامه روند بارش های بهاره و افزایش پوشش گیاهی و حضور چشمگیر گونه های گیاهی یکساله در سطح بسیاری از مراتع گفت: با شروع موج گرما و گذر از فصل سرد به شدت شاهد خشکیدگی گیاهان هستیم و ایجاد زمینه گسترش آتش سوزی در مراتع خصوصاً در استان های زاگرسی دور از انتظار نخواهد بود.
🔹 وی افزود: تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری بیش از ۲۳۵ میلیمتر بارندگی داشتیم که نسبت به میانگین بلند مدت بیش از ۲ درصد افزیش داشته است. بر این اساس به منظور ایجاد آمادگی و انسجام لازم برای پیشگیری، کشف و اطفاء به موقع حریق، اطلاع رسانی و اقدام فراگیر، به خصوص در پیشگیری از وقوع حریق از سوی همه دستگاه های ذیربط با رعایت مواردی ضروری به نظر می رسد.
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی پیشنهاد کرد: در مناطق تحت قرق و یا مراتعی که در اثر اجرای عملیات اصلاح و احیاء و یا تحت تاثیر نزول رحمت الهی شاهد افزایش چشم گیر پوشش گیاهی هستیم، جهت کاهش حجم تاج پوشش گیاهی با هماهنگی انجمن های صنفی مرتعداری، تعاونی های مرتعداری و با جلب مشارکت مجریان طرح های مرتعداری، بهره برداران عرفی و صاحبان پروانه چرای دام، علوفه افزایشی از طریق برداشت دستی علوفه یا چرای کنترل شده و سبک توسط دام شود.
🔹 وی با اشاره به استعداد احتراق بالای علوفه یک ساله موجود در مراتع پس از خشک شدن گفت: ضرورت دارد که این علوفه در اولویت چرا قرار گیرند و می بایست در برداشت علوفه به صورت دستی صرفاً گونه های یکساله و رشد جدید گونه های چند ساله علفی برداشت شده و از قطع گونه های چند ساله به صورت بوته و علفی جدأ اجتناب شود.
🔹 بهزاد ادامه داد: به منظور برداشت علوفه حتی در علف زارها، استفاده از ماشین آلات و ادوات اجتناب کرده و این اقدام صرفا به صورت دستی و توسط داس انجام شود.
🔹 وی اضافه کرد: برگزاری جلسات مشترک با هدف هماهنگی فی ما بین معاونین استاندار و مدیران کل منابع طبیعی و آبخیزداری، محیط زیست و امور عشایر استان، هلال احمر، حمل نقل و جاده ای و شهرداری ها و دهیاران با رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان در خصوص برنامه ریزی و آمـادگی جهـت مدیـریت حریق و توان سنـجی دستـگاه های مرتـبط (ارتش، سپاه، بسیج و...) قبل از شروع فصل بحرانی و همکاری در اطفای حریق ضروری به نظر می رسد.
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی، برپایی مانورهای آمادگی مدیریت حریق با محوریت ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری به منظور آموزش عملی نحوه مهار آتش در مراتع، برگزاری جلسات آموزشی جهت ارتقاء سطح آگاهی عمومی ساکنین روستاها نسبت به بحران حریق، اطلاع رسانی و هشدار به جوامع روستایی و عشایری و برگزاری جلسات آموزشی با دهیاری ها و شوراهای اسلامی را ضروری قلمداد کرد.
🔹 وی افزود: تاکید بر پرهیز از آتش زدن کاه و کلش و پس چر مزارع و ایجاد آتش بر (پاکسازی نواری عرصه از پوشش گیاهی) در مرز اراضی مستثنیات و اراضی ملی به منظور جلوگیری از شیوع آتش در اراضی ملی، آماده باش واحد های آتش نشانی روستایی و آماده به کار بودن تجهیزات و خودروهای اطفای حریق ادارات منابع طبیعی تا پایان فصل بحرانی حریق، برقراری گشت های مراقبتی، کشف و اطفاء حریق در زمان های بحرانی در قالب گروه های مردمی با مدیریت دهیاری ها و با نظارت یگان حفاظت واحدهای ذیربط در دستور کار قرار گیرد./ ایانا
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 کاشت ۲۵۰ میلیون درخت در هزار روز خدمت دولت سیزدهم
🔹 دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت طی چهار سال را آغاز کرد و با سیاستگذاری و برنامهریزی در سال نخست اجرای این طرح، ۲۵۰ میلیون اصله نهال را کاشته شد که نهتنها از برنامه عقب نیستیم؛ بلکه جلوتر از برنامه کار شد.
🔹 طی سالهای اخیر با توجه به تغییرات اقلیمی، شرایط آب و هوایی و استمرار خشکسالیها عملیات کاشت درخت در تمامی جهان به ویژه کشورهای خاورمیانه مورد توجه قرار گرفت؛ این مهم از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد و دولت سیزدهم با تمام توان در این خصوص شروع به کار کرد.
🔹 در دنیا اکثر کشورها به دلیل تغییرات اقلیمی اقدام به اجرای چنین طرحهایی همچون کاشت گسترده درختان کردهاند و ایران نیز از این موضوع مستثنی نیست و بر اساس آمارهای موجود، از ۱۶۴ میلیون هکتار مساحت کشور حدود ۱۳۰ میلیون هکتار از این اراضی (۱۴ میلیون هکتار جنگل، ۸۳ میلیون هکتار مرتع و ۳۲ میلیون هکتار بیابان) در اختیار سازمان منابع طبیعی کشور قرار دارد که باید برای امنیت زیستی کشور که حلقه اتصال امنیت غذایی و امنیت ملی است، بیش از پیش تلاش شود و در همین راستا طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مورد تاکید قرار گرفت.
🔹 طبق برنامه چهار ساله در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مقرر شد، در مجموع ۳۰۰ میلیون اصله نهال به عرصههای جنگلی، ۳۰۰ میلیون اصله نهال به بخش زراعت، ۲۰۰ میلیون اصله نهال به فضای سبز و ۲۰۰ میلیون اصله نهال به بخش بیابانهای کشور اضافه شود که اکثر گونههای درختی برای بخش منابع طبیعی از ارقام غیرمثمر طراحی شده است.
🔹 همچنین دولت سیزدهم طی مدت خدمت خود برای اجرای این طرح مردمی، ردیف اعتباری مستقلی به مبلغ ۲۳۷ میلیارد تومان تخصیص داد که سازمان منابع طبیعی به دلیل اهمیت اجرای این طرح از منابع سازمانی خود این اعتبار را تامین و هزینه کرد تا این طرح مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور شهید عملیاتی شود.
🔹 بنابراین اجرای عملیات به وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور محول شد، ملاک و اولویت این طرح مردمی توسعه جنگلکاری، احیاء و غنی سازی عرصههای منابع طبیعی، حفظ پوشش گیاهی جنگلی و مرتعی، حفظ کاربری اراضی منابع طبیعی و مقابله با بیابانزایی، تولید و زراعت چوب، افزایش فضای سبز شهری و مقابله با طوفانهای شن از آسیبهایی همچون فرسایش خاک، افزایش اراضی بیابانی، سیل و برداشت چوب درختان برای فعالیتهای صنعتی است.
🔹 طبق آمارهای موجود، سالیانه یک میلیون هکتار اراضی ایران در معرض بیابانی شدن قرار میگیرد این در حالی است که فرایند ۹۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری در کشور نیز در دستور کار است؛ اما سرعت بیابانی شدن اراضی از اجرای عملیاتهای احیایی و حفاظتی پیش گامتر است.
🔹 طی این مدت برای اجرای این طرح ۲۰۲ نهالستان دولتی و ۳۰۹ نهالستان بخش خصوصی در حوزه منابع طبیعی وارد عرصه فعالیت شدند و اقدام به تولید انواع نهال بومی و غیربومی مثمر و غیرمثمر کردند و سازمان منابع طبیعی برای کمک به نهالستانهای استانهای مختلف کشور، کیسه گلدانی و خاک اختصاص داد تا علاوه بر کاهش هزینههای تولید نهال، اجرای این طرح با سرعت بیشتری صورت گیرد. در این طرح به دلیل محدودیت منابع آبی در کشور، قرار است نهالهای بومی مختص هر استان که به آب کمی نیاز دارند، تولید و تامین شود.
🔹 طبق آمارها، متوسط بارندگی سالیانه کشور ۲۵۰ میلیمتر است، در حالی که متوسط جهانی بارشها ۳۵۰ میلیمتر در سال است. ایران به دلیل قرار گرفتن در منطقه خشک و نیمهخشک جهان جزو کمبارشترین کشورهای دنیا به شمار میرود. برای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت سالیانه ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب مورد نیاز است و قرار است این نیاز آبی از طریق آب سبز (آب باران)، آبهای نامتعارف و آبهای خاکستری تامین شود، اما با وجود اینکه کشور با کاهش بارندگی روبهروست تامین و توزیع آب این بخش میتواند با مدیریت و حکمرانی آب انجام شود.
🔹 برای سال دوم نیز برای کاشت ۲۵۰ میلیون اصله نهال بومی استاندارد مربوط به این طرح در دستور کار است که همچنان در دست اجراست./ ایرنا
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از پیام طبیعت رضوی
بسمه تعالی
به اطلاع کلیه همکاران، همیاران طبیعت و طبیعت دوستان عزیز می رساند پنجمین شماره گاهنامه قاصد طبیعت رضوی به موضوع بیابان اختصاص یافته است .
علاقه مندان و صاحبنظران مقالات مرتبط با حوزه بیابان و بیابان زدایی ( مشارکت جوامع محلی ، فرصت ها و چالش ها ، الگوهای موفق و ... ) را تا تاریخ ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۳ به آیدی اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی در پیام رسان ایتا به آدرس زیر ارسال فرمایند .
@frw_kh_edu
#همیار_طبیعت_باشیم
#طرح_مردمی_کاشت_یک_میلیارد_درخت
با ما همراه باشید در گروه آموزش ، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
https://eitaa.com/joinchat/2247688525C73f79d0421
🍀ایتا:
https://eitaa.com/nrwrazavi
🍀آپارات:
https://www.aparat.com/payamtabiatrazavi
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
هدایت شده از پیام طبیعت رضوی
حریق در کمین مراتع استان
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت با توجه به بارندگیهای اخیر و مطلوب بودن پوشش گیاهی مراتع، تابستان امسال احتمال حریق در مراتع زیاد است.
علی شکاری گفت: بارندگیهای بهاره باعث افزایش پوشش گیاهی مراتع به خصوص گیاهان علفی یک ساله شده که با رسیدن فصل گرما شرایط مراتع مهیای حریق است
شکاری ضمن درخواست همکاری از هم استانیهای عزیز هنگام مراجعه به طبیعت گفت: با توجه به اینکه بیش از ۹۰درصد آتش سوزیهای مراتع و جنگلها در اثر سهلانگاری انسانها اتفاق می افتد، از مردم عزیز تقاضا داریم هنگام رفتن به طبیعت از افروختن آتش در طبیعت خودداری کنند و در صورتی که نیاز به ایجاد آتش بود حتماً با فاصله مناسب از پوشش گیاهی و درختان باشد و اطراف آن با سنگ مهار شود.
شکاری عدم خاموش کردن کامل آتش هنگام ترک محل را از عوامل اصلی آتش سوزی گسترده در مراتع خواند و گفت لازم است مردم عزیز قبل از ترک محل نسبت به خاموش بودن کامل آتش اطمینان حاصل کنند.
وی رها کردن زباله به ویژه ته سیگار ،زبالههای شیشهای و فلزی را از دیگر عوامل ایجاد آتش سوزی در جنگلها و مراتع عنوان کرد وگفت: زبالهها همچون ذره بین نور خورشید را به گیاهان میتابانند و موجب آتشسوزی میشوند.
ادامه خبر👇
https://frw.ir/29/4691/172855
🍀ایتا:
https://eitaa.com/nrwrazavi
🍀آپارات:
https://www.aparat.com/payamtabiatrazavi
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان رضوی
هدایت شده از هماهنگی روابط عمومی منابع طبیعی استانها
✅مهمترین وظیفه سازمان منابع طبیعی، حفاظت از عرصه های طبیعی است
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در هفتاد و هشتمین جلسه وبیناری با حضور مدیران ستادی و مدیران کل استان ها با تاکید بر حفاظت از منابع طبیعی گفت: در شرایط کنونی کشور شاید برخی افراد با دستاویز قراردان عناوینی همچون سرمایه گذاری، چشم طمع به منابع طبیعی را داشته باشند و به دنبال زمین خواری، کوه خواری و معدن خواری باشند.
لینک خبر:
https://frw.ir/1/1492/172822
https://eitaa.com/PayameTabiat
🔻اطلاعیه🔻
به اطلاع کلیه همشهریان، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا، مجریان و بهره برداران منابع طبیعی، همیاران طبیعت و سایر آحاد جامعه میرساند
💥خطر وقوع حریق در جنگلها و مراتع
با آغاز فصل گرما و خشکی هوا و احتمال وقوع آتش سوزی در محیط های طبیعی افزایش یافته 🔥
👈 برای حفظ سلامتی خود، خانواده و طبیعتی که سرمایه ملی است این روزها در خانه بمانید و اگر هم به طبیعت وارد شدید از بی مهری در حق آن خودداری کرده و با روشن کردن آتش عامل این خیانت بزرگ در حق مراتع و جنگلها نباشید تا حریقی در آنها حادث نشود.
☎️ با مشاهده هرگونه حریق و آتش سوزی در عرصه های منابع طبیعی، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۰۴ و ۱۳۹ به یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان و استان اطلاع دهید.
🍀🌳طبیعت سبز را به آتش سرخ نسپاریم🔥
✍️ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خواف
https://eitaa.com/payamtabiatkhaf
هدایت شده از پیام طبیعت رضوی
شرایط جذب سرباز معلم سال ۱۴۰۳ اعلام شد
مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش خراسان رضوی: افراد دارای غیبت و افرادی که قسمتی از خدمت خود را انجام دادهاند مجاز به ثبت نام در طرح سرباز معلم نیستند
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی؛ عبدالله ظریف مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش استان گفت: با توجه به مجوز شماره ۷۱۰/۱۵مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۳ معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش شرایط جذب سرباز معلم سال ۱۴۰۳ اعلام شد.
ظریف افزود: تاریخ اعزام مشمولین می بایست ۱۴۰۳/۰۴/۰۱ باشد، افراد دارای غیبت و افرادی که قسمتی از خدمت خود را انجام دادهاند مجاز به ثبت نام نیستند. مدت خدمت ۲۴ماه کامل بوده و افراد دارای کسر خدمت با اخذ تعهد خدمت ۲۴ ماه می توانند ثبت نام کنند.مدارک مورد نیاز تشکیل پرونده شامل اصل برگه آماده به خدمت به تاریخ اعزام ۱۴۰۳/۰۴/۰۱، تصویر مدرک تحصیلی، تصویر شناسنامه و کارت ملی متقاضی و افراد تحت تکفل می باشد، رشته های مرتبط با پیراپزشکی امکان ثبت نام ندارند. افرادی که مورد تایید پزشکی و یا هسته گزینش قرار نگیرند از فرایند حذف و بصورت عادی به خدمت اعزام خواهند شد.ادامه تحصیل در حین خدمت مجاز نمی باشد.
وی تصریح کرد: متقاضیان دارای شرایط مذکور صرفا روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۶ بصورت حضوری و با به همراه داشتن مدارک اعلام شده برای ثبت نام براساس سهمیه منطقه، شهرستان و ناحیه به اداره آموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنند.
گفتنی است؛ مهلت ثبت نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد در صورتی که تعداد متقاضیان بیشتر از سهمیه منطقه، شهرستان و ناحیه باشد امتیاز بندی انجام و براساس لیست فضلی ازبالاترین امتیاز جذب انجام خواهد شد.
═════❁💠❁═════
روابط عمومی آموزش و پرورش
خراسان رضوی
💻 پرتال
https://razavi.medu.gov.ir
📱 کانال شاد
https://shad.ir/apkhrazvi
📱 کانال ایتا
http://B2n.ir/b42141
🎥 کانال آپارات
https://www.aparat.com/razavi.medu.gov.ir
#پوستر
"میگذرد مثل ابر فرصت خدمت به خلق"
روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
#پوستر
پیامدهای اجتماعی مسئولیت گریزی
شورای امر به معروف و نهی از منکر روابط عمومی اداره منابع طبیعی و ابخیزداری خراسان رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جنگلبان کیست و چه وظایفی دارد؟
✍️ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خواف
🍀ایتا
https://eitaa.com/payamtabiatkhaf
🍀ایتا:
https://eitaa.com/nrwrazavi
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
🍀 از ابتدای سال جاری
۲۷ هزار هکتار اراضی ملی درشهرستان خواف سندارشد
رییس اداره منابع طبیعی وابخیزداری شهرستان خواف بابیان این خبرگفت،این اقدام با هدف تحقق اهداف و سیاست های ابلاغی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درجهت سنددارشدن ۲۷ هزار هکتار اراضی ملی با همت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری وهمکاری اداره ثبت اسناد و املاک اجرایی گردید.
🌐 روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خواف
https://eitaa.com/payamtabiatkhaf
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 بانک جهانی: مساحت جنگل های ایران ۱۵ درصد رشد کرد
🔹 بانک جهانی از رشد ۱۵ درصدی پوشش جنگلی ایران و افزایش مساحت جنگل های ایران به بیش از ۱۰.۷ میلیون هکتار طی دو دهه گذشته خبر داد.
🔹 بر اساس آمارهای جدیدی که توسط این نهاد بین المللی منتشر شده مساحت جنگل های ایران طی ۲۰ ساله منتهی به سال ۲۰۲۱ رشد ۱۵ درصدی داشته است.
🔹 در سال ۲۰۰۱ مساحت مناطق جنگلی در ایران ۹.۳ میلیون هکتار بوده اما این رقم در سال ۲۰۲۱ به ۱۰.۷ میلیون هکتار افزایش یافته است.
🔹 رشد ۱۵ درصدی پهنه جنگلی ایران طی دو دهه گذشته در حالی است که مساحت جنگل های جهان در این دوره به شدت کاهش داشته است.
🔹 بانک جهانی در این باره نوشته است: جنگل ها با سرعت نگران کننده ای در جهان ناپدید می شوند. هر سال ۱۰ میلیون هکتار پهنه جنگلی در جهان ناپدید می شود.
🔹 آمریکای جنوبی، جنوب آفریقا و آسیای جنوب شرقی کانون نابودی پهنه های جنگلی طی دو دهه گذشته بوده اند.
🔹 بر اساس این گزارش، ایران جزو کشورهای پیشرو در توسعه مناطق جنگلی خود در این مدت بوده است. علاوه بر ایران، چین، کوبا، روسیه، هند، آلمان، فرانسه، آمریکا، کانادا و مغولستان از جمله کشورهایی بوده اند که مناطق جنگلی خود را در این مدت توسعه داده اند.
🔹 برزیل، آرژانتین، پاراگوئه، اکوادور، سودان، ساحل عاج و پاکستان نیز از جمله کشورهایی بوده اند که مساحت جنگل های خود را کاهش داده اند.
🔹 این گزارش افزود در دو دهه گذشته ۲.۴ درصد از کل جنگل های دنیا برابر با ۱۰۰ میلیون هکتار از بین رفته است که معادل مساحت کشوری به اندازه مصر است. البته سرعت جنگل زدایی در جهان کندتر شده است. در دهه ۱۹۹۰ هر ساله ۱۶ میلیون هکتار جنگل از بین می رفت اما این رقم از سال ۲۰۱۵ به ۱۰ میلیون هکتار در سال رسیده است.
🔹 ایران در میان ۲۲۷ کشور و منطقه خودمختار در جهان در رتبه ۱۸ از نظر افزایش پوشش جنگلی خود قرار گرفته است. ۸۷ کشور از جمله ایران توانسته اند پوشش جنگلی خود را طی دو دهه گذشته افزایش دهند و ۹۵ کشور نیز با کاهش مساحت جنگل های خود مواجه شده اند. پوشش جنگلی ۴۵ کشور نیز افزایش یا تغییری نداشته است./ ایرنا
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از پیام طبیعت رضوی
از ابتدای سال جاری
۲۷ هزار هکتار اراضی ملی درشهرستان خواف سندارشد
رییس اداره منابع طبیعی وابخیزداری شهرستان خواف بابیان این خبرگفت،این اقدام با هدف تحقق اهداف و سیاست های ابلاغی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درجهت سنددارشدن ۲۷ هزار هکتار اراضی ملی با همت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری وهمکاری اداره ثبت اسناد و املاک اجرایی گردید.
روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خواف
https://eitaa.com/payamtabiatkhaf
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 هشدار سازمان منابع طبیعی نسبت به احتمال وقوع آتش سوزی در عرصه های طبیعی ناشی از سوزاندن کاه و کلش مزارع
🔹 سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با توجه به فرا رسیدن موسم برداشت محصولات کشاورزی نسبت به احتمال وقوع آتش سوزی در عرصه های طبیعی ناشی از سوزاندن کاه و کلش مزارع هشدار داد.
🔹 با توجه به فرا رسیدن فصل برداشت محصولات زراعی و اقدام ناصواب برخی کشاورزان در آتش زدن و سوزاندن کاه و کلش مزارع و احتمال زیاد گسترش حریق به عرصه های طبیعی، این سازمان ضمن برشمردن مواد قانونی ممنوعیت سوزاندن کاه و کلش مزارع و تذکر به مجازات های قانونی درنظر گرفته شده به مرتکبین به ایجاد حریق در اراضی ملی هشدار داد.
🔹 ضروریست با توجه به افزایش دما و خشک بودن عرصههای جنگلی، کشاورزان پس از برداشت محصول، از آتش زدن کاه و کلش خودداری کنند چرا که امکان سرایت آتش به عرصههای طبیعی که در مجاورت زمینهای کشاورزی قرار دارند بسیار بالاست.
یادآوری می شود طبق قانون مجازات اسلامی، اصولا آتش زدن بقایای گیاهی و کاه وکلش، جرم محسوب شده و با مرتکبین برخورد میگردد.
🔹 همچنین بر اساس ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع، آتش زدن نباتات در مزارع و باغات داخل یا مجاور جنگل بدون اجازه و نظارت مأموران جنگلبانی ممنوع است و درصورتی که درنتیجه بیمبالاتی حریق در جنگل ایجاد شود مرتکب به حبس تأدیبی از دو ماه تا یکسال محکوم خواهد شد و برابر ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی، متخلفان تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و به حبس (۶ ماه تا دو سال) یا جزای نقدی بین ۶ تا ۲۴ میلیون تومان محکوم میشوند.
🔹 همچنین شایان تذکر است؛ برابر ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی قانون پسماند و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی، آتش زدن کاه و کلش بعد از برداشت اکیدا ممنوع بوده و جرم تلقی میشود و با متخلفین طبق قانون برخورد صورت خواهد گرفت.
🔹 در همین راستا از مردم شریف و طبیعت دوست کشور درخواست می شود در صورت بروز آتشسوزی در عرصههای طبیعی با قید فوریت با شمارههای ۱۳۹ و ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی تماس گرفته و مراتب را اطلاع دهند./ پيام طبیعت
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت