مواضع و رفتارهای سیاسی عزت الله ضرغامی رئیس سابق صدا و سیما نشان می دهد که او برخلاف بسیاری از کاندیداهای دیگر قصد نقد و اعتراض جدی به محمود احمدی نژاد را نه تنها ندارد بلکه تلاش می کند که هوادران وی را نیز به خود جلب کند. برخی از فعالین سیاسی نیز معتقدند که روابط شخصی ضرغامی با محمود احمدی نژاد نیز خوب و نزدیک است و محمود احمدی نژاد نیز تاکنون برخلاف دیگر چهره های سیاسی، تعرض علنی با او نداشته است. به اعتقاد فعالین سیاسی با توجه به اینکه تایید صلاحیت محمود احمدی نژاد امری غیرمحتمل به نظر می رسد، حمایت اجباری احمدی نژاد از برخی از چهره های نزدیک به خود نیز محتمل به نظر می رسد و ضرغامی می تواند یکی از آن گزینه های احتمالی باشد.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
▼حرف روز
گامبهگام در بیراهه!
برخی بر این تصورند که آقای احمدینژاد همچنان یک نیروی انقلابی و پیرو خط امام و رهبری است و صادقانه میخواهد به اسلام، انقلاب و مردم خدمت کند. این گروه فکر میکنند تنها کسی که میتواند به رهبری عزیزمان برای حل مشکلات کشور کمک کرده، امور را اصلاح کند، احمدینژاد است. در نقد ادعای فوق به سه نکته اشاره میشود:
نکات تحلیلی: 1- رهبر معظم انقلاب طی نامهای به رئیسجمهور سابق، از ایشان خواستند معاون اولی اسفندیار رحیم مشایی را منتفی کند. ایشان با اکراه این کار را کرد، اما از همان زمآنهم با کنایهها به مخالفان مشایی، ازجمله رهبری نقد داشت و عملاً در هیئت دولت هم اختیاراتی فراتر از معاون اولی به این یار غار خود داد. 2- در سال 1395 رهبر معظم انقلاب در یک دیدار خصوصی از ایشان خواستند از ورود به انتخابات ریاستجمهوری سال 1396 صرفنظر کرده و این انصراف را اعلام کند. وقتی احمدینژاد به سفرهای انتخاباتی خود به استانها ادامه داد، معظمله در ابتدای درس خارج خود در همان سال، با توجه به اینکه اخباری از آن جلسه انتشار یافته بود، آشکارا بیان فرمودند که به ایشان گفته شد آمدن شما برای انتخابات به مصلحت نیست؛ اما احمدینژاد با نامنویسی برای انتخابات، عیار ولایتمداری خود را نشان داد! 3- احمدینژاد در مصاحبههای با شبکه «الجدید لبنان» که ضد«مقاومت» و بهویژه «حزبالله لبنان» است، مصاحبهای کرد و در این مصاحبه تلاش میکند مردم سوریه را همان کسانی معرفی کند که در این سالها با دولت سوریه جنگیدهاند؛ درحالیکه حضور نیروهای ایرانی و حزبالله در سوریه به دعوت دولت قانونی سوریه، آنهم برای خنثیسازی و شکست بزرگترین توطئه علیه جهان اسلام انجام شد؛ ولی احمدینژاد در این مصاحبه از این حضور با عنوان «دخالت» یاد میکند!
نکته راهبردی: بدون تردید یکی از دلایل حرکت احمدینژاد در مسیر نادرست، جریان پیچیده نفوذ است. مصداق این موضوع را با توشهای از سردار دلها به پایان میبرم. در جلسهای کنار سردار سلیمانی نشستم، ایشان از دغدغههایش نسبت به مسائل داخلی کشور و ازجمله جریان نفوذ گفت... بهاختصار و اشاره بگویم که جملهای قریب به این مضمون گفت: «باید به جد نگران باشیم، وقتیکه میبینیم یک پیرزن (همسر دکتر فاطمی) که خود و فرزندانش وصل به سرویس جاسوسی انگلیس هستند، حالا تا اندرونی نهاد ریاست جمهوری کشورمان نفوذ کرده و به اسناد و مدارک دسترسی پیدا میکنند!». (نویسنده: یدالله جوانی)
فردا نوشت: «ظریف نقاط آسیب پذیر بسیاری دارد که نخبگان جریان اصلاحات را دچار تردید کرده است. محمدجواد ظریف با وجود حمایت اصلاح طلبان از او، فردی اصلاحطلب نزد مردم شناخته نمی شود بنابراین ممکن است بدنه رأی اصلاحات براساس تجربه ای که از حسن روحانی در ذهن دارد در بزنگاه انتخابات تمایلی به حمایت از ظریف از خود نشان ندهد...
نکته دیگر آنکه بسیاری از صاحب نظران سیاسی، محمدجواد ظریف را نفر دوم خوب می دانند که وقتی اجرای تصمیمات به او محول می شود می تواند آنها را تا حد قابل قبولی محقق کنند اما هیچ گاه نفر یک خوبی به ویژه برای مدیریت کشور در حوزهای مختلف به غیر از سیاست خارجی باشد. به همین دلیل بخشی از جریان اصلاحات ظریف را تنها یک وزیر خارجه خوب می دانند نه گزینه ای مناسب برای ریاست جمهوری
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ کل کشور، شورای نگهبان تا تبصره ۴ لایحه، ۶۰ مورد ایراد اساسی گرفته است و پیشبینی میشود بر اساس این ایرادات بالای ۲۰۰ ایراد گرفته خواهد شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: برای اولین بار است که شورای نگهبان چنین ایرادات وسیعی به لایحه بودجه وارد کرده است.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
افشاگری توکلی درباره اقدام غیرقانونی فرزند معاون وزیر علوم
رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت طی نامه ای به وزیر علوم از استفاده غیرقانونی فرزند معاون منابع انسانی وزارت علوم از سهمیه استعدادهای درخشان خبر داد.در نامه احمد توکلی به غلامی آمده است:پیرو گزارش رسیده فرزند معاون منابع انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان دانشجوی دکترای دوره روزانه رشته روانشناسی از طریق سهمیه استعدادهای درخشان در دانشگاه شهید بهشتی پذیرش شده است.با بررسی تخصصی کارگروه آموزش مشخص شد که ایشان در مقطع کارشناسی ارشد در پردیس دانشگاه مذکور مشغول به تحصیل بوده و اجازه استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان را در دوره روزانه ندارد و این امر مغایر با تبصره 1 ماده 1 آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری تخصصی است.لذا ضمن جلوگیری از ادامه تحصیل فرد یاد شده به عنوان دانشجوی روزانه و بررسی موارد مشابه و جلوگیری از این رویه، نتیجه به دیدهبان شفافیت و عدالت اعلام گردد.
تبصره 1 این ماده به شرح ذیل است:
«دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی، غیردولتی-غیرانتفاعی و پردیس های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه برای پذیرش استعدادهای درخشان در دوره دکتری نیستند.»
با تشکر
احمد توکلی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
گزینه نظامی برای انتخابات 1400
«محمدرضا باهنر» فعال سیاسی اصولگرا درباره طرح گزینه نظامی برای ریاست جمهوری 1400 از سوی برخی رسانهها، گفت: «از نظر قانون، نظامی میتواند کاندیدا شود، از نظر فضا من خودم شخصاً معتقدم ما انتخابات ریاست جمهوری را صنفی نکنیم، چه مثبت و چه منفی؛ یعنی اینکه میگوییم رئیسجمهوری ما نباید نظامی باشد. نه، من اصلاً اعتقادی ندارم. از آن طرف میگوییم باید نظامی باشد، اصلاً اعتقادی ندارم. رئیسجمهوری ما نباید سمنانی باشد، چون ما دو تا رئیسجمهوری سمنانی داشتیم، سومی هم سمنانی باشد، خب باشد. حتی این سؤال هم بعضیها میپرسند که رئیسجمهور ما آخوند باشد یا نباشد؟ من میخواهم بگویم ما اصلاً نباید صنفیاش کنیم. یک نظامی ممکن باشد، همین الآن هم ممکن است یک نفر نظامی باشد و مملکت را هم خوب بتواند ببرد جلو. یک موقعی هم یک نظامی باشد بیعُرضه باشد و دوباره اوضاع را خرابتر کند
ثبت نام حوزه علمیه حضرت باقرالعلوم(علیه السلام)واحدخواهران شهرستان قدس آغاز شد.
🔴شماره تماس 👇👇👇
☎️ 021-46826520
☎️ 021-46811686
📱۰۹۱۹۹۷۹۰۵۲۱
🌺کانال خبرگزاری مدرسه علمیه حضرت باقرالعلوم (علیه السلام)
@khabar_howzehbagherolum
🌺کانال اطلاع رسانی پذیرش مدرسه
@emam_howze5
🌺 وبلاگ حوزه علمیه باقرالعلوم (علیه السلام)
http://bagherolum-ghods.kowsarblog.ir
🌺آیدی مسؤل پذیرش حوزه
@Rsanaye66
┄┅┅❅ 💎❅┅┅┄
#پذیرش_حوزه_های_علمیه_خواهران
#حوزه_علمیه_باقرالعلوم
#شهرستان_قدس
#نشر_حداکثری
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثبت نامه حوزه علمیه حضرت باقرالعلوم علیه السلام آغاز شد.
انتظاری که از آن سخن گفتهاند،
فقط نشستن و اشک ریختن نیست،
#انتظار به معنای این است که ما باید خود را برای سربازی امام زمان (عج الله ) آماده کنیم
و باید گفت سربازی امام زمان (عج الله) کار آسانی نیست.
#وظیفه_منتظران
آمادگی از لحاظ معنوی ،اخلاقی،علمی و عملی آمادگی از هر لحاظ است.
سربازی امام زمان عجل الله احتیاج به
#آگاهی
#خودسازی
#روشن_بینی دارد.
آینده روشن است، افق روشن است.
اما باید کار کرد، باید تلاش کرد،
ما وظیفه داریم برای ظهور امام زمان عجل الله
اماده بشویم.
🔴شماره تماس 👇👇👇
☎️ 021-46826520
☎️ 021-46811686
📱۰۹۱۹۹۷۹۰۵۲۱
🌺کانال خبرگزاری مدرسه علمیه حضرت باقرالعلوم (علیه السلام)
@khabar_howzehbagherolum
🌺کانال اطلاع رسانی پذیرش مدرسه
@emam_howze5
🌺 وبلاگ حوزه علمیه باقرالعلوم (علیه السلام)
http://bagherolum-ghods.kowsarblog.ir
🌺آیدی مسؤل پذیرش حوزه
@Rsanaye66
┄┅┅❅ 💎❅┅┅┄
#پذیرش_حوزه_های_علمیه_خواهران
#حوزه_علمیه_باقرالعلوم
#شهرستان_قدس
#نشر_حداکثری
راغفر: باید به حمایت از تولید امید بست، نه به بایدن
یک کارشناس اقتصادی اصلاحطلب تصریح کرد: سیاستهای بایدن از ترامپ هم خطرناکتر است.
حسین راغفر استاد دانشگاه الزهرا به ایلنا گفته است: باید توجه داشت که سیاستهای آقای بایدن از ترامپ خطرناکتر است. دولت بایدن برنامههای استراتژیک دارد، که محور اصلی آن در سیاست خارجی تضعیف دولت چین است، از سویی پاشنه آشیل چین نیز انرژی است پس تلاش میکنند تا رابطه ایران، چین و روسیه را بشکنند تا دسترسی چین به بازار انرژی مختل شود. یعنی پس از آنکه ایران را درگیر مسائل داخلی و بحران عمیق کردند به سراغ روسیه و در نهایت چین بروند و این سیاست کلان آمریکا است. وی ادامه داد: در مورد ایران، در حال حاضر دولت آمریکا از سویی زمینه بحث و مذاکره را فراهم میکند و از سوی دیگر توطئههای مختلف علیه کشور انجام میدهد، بنابراین نباید به سیاستهای آنها دلخوش کرد. مثلاً همین آزادسازی داراییهای ایران به نوعی توطئه برنامهریزی شده است تا زمینه مذاکراتی فراهم شود که نتیجهای
نخواهد داشت
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
اولیانوف: راستیآزمایی در تهران ابزار چانهزنی نیست
نماینده روسیه در وین، دیروز یکشنبه در پیامی از لزوم برداشته شدن تحریمهای ضدایرانی سخن گفت. وی دراینباره نوشت: «راستی آزمایی قابلاعتماد در ایران ابزار چانهزنی نخواهد بود. این موضوع بخشی از بازیابی اجرای کامل برجام توسط تمامی طرفها بوده که باید شامل برداشته شدن تحریمها نیز باشد». «میخائیل اولیانوف» در توییت دیگری اضافه کرد: «روسیه آماده تعامل با شما (آمریکا) و دیگر شرکای برجام در راستای بازیابی کامل تعهدات در توافق هستهای در اسرع زمان ممکن است». موضعگیری صریح اولیانوف در پاسخ به توییت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در وین پیرامون راستی آزمایی در برنامه هستهای ایران روی داده است. نمایندگی آمریکا دراینباره ادعا کرده بود: «آمریکا با راستی آزمایی قابلاعتماد در ایران بهعنوان ابزاری برای چانهزنی برخورد نخواهد کرد؛ در عوض، چنین راستی آزمایی ادامهدهنده امکان دستیابی به نتیجهای است که اکنون بسیاری از ما به دنبال آن با ایران هستیم!
عزم ایران برای عضویت دائمی در اوراسیا
وزیر نیروی کشورمان گفت: «اتحادیه اقتصادی اوراسیا هر سال یک رویداد بزرگ تجاری برگزار میکند که بر اساس برنامهریزیهای انجامشده نخستین نمایشگاه اوراسیا در تاریخ ۲۸ الی ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در تهران برگزار میشود». رضا اردکانیان با اعلام این خبر، افزود: «برگزاری این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی را برای تجار و تولیدکنندگان ایرانی و کشورهای همسایه و بهویژه اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا فراهم میکند. وی تصریح کرد: «ما درصدد هستیم که ارتباط اتاقهای بازرگانی در استانهای مختلف ایران را با شرکای خود در کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا فراهم کرده و توسعه دهیم». وی افزود: «قطعاً برگزاری این رویدادها عزم ایران برای استفاده از توافقنامه تجاری ترجیحی ایران با اوراسیا را جزم میکند. دولت مصمم است که این عضویت را به شکل دائمی درآورد و بتوانیم در یک ارتباط پردامنه اقتصادی با کشورهای عضو اوراسیا قرار بگیریم». اردکانیان بیان کرد: «پس از عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا، تماسهای منظمی بین بانکهای مرکزی دو کشور برای استفاده از سایر ارزها بهغیراز دلار برقرار شده و این تحول به معنای کاهش وابستگی دلار در تجارت بین دو کشور است
▼گزارش روز
خواب جدید آمریکا برای افغانستان
طرح مذاکرات صلحی که ترامپ برای افغانستان چیده بود، اکنون توسط دولت بایدن با چالشهای جدیدی مواجه شده است و دولت آمریکا اعلام کرده که بههیچوجه به مذاکرات و توافقات قبلی دولت آمریکا پایبند نخواهد بود.
گزارههای خبری: 1- طبق مذاکراتی که دولت قبلی آمریکا با طالبان صورت داده بود، نیروهای آمریکایی باید تا ۱۱ اردیبهشت بهمرور از افغانستان خارج شوند. اکنون دولت آمریکا اعلام کرده که به این توافق پایبند نیست و قصد ندارد نیروهای آمریکایی را از این کشور خارج کند. در مقابل طالبان نیز اعلام کرده چنانچه دولت آمریکا به تعهدات خود پایبند نباشد، به توافق پایبند نخواهد بود. 2- با توجه به این فعلوانفعالات اکنون دولت آمریکا مترصد تغییر رویه توافق صورت گرفته از خروج نیروهای آمریکایی به تشکیل یک دولت فراگیر است. بر همین مبنا آمریکاییها اخیراً طرح تشکیل دولت مشارکتی را مطرح کردهاند؛ دولتی که در صورت تشکیل با چالشهای مختلفی مواجه خواهد بود. همچنین بر اساس پیشنهادهای ارائهشده، طالبان بههیچوجه چنین دولتی را به رسمیت نخواهد شناخت و خواستار امارت اسلامی است. در مقابل دولت افغانستان نیز طرح طالبان برای تشکیل امارت اسلامی را نخواهد پذیرفت.
گزاره راهبردی: آمریکاییها برای فرار از توافق صورت داده با طالبان و برای باقی ماندن در افغانستان طرح تشکیل دولت مشارکتی را ارائه نمودهاند که دو هدف از این پیشنهاد دنبال میشود: الف) تنش و نوک پیکان حمله طالبان را به سمت دولت افغانستان نشانه رود؛ ب) از تنش به وجود آمده در جهت منافع خود استفاده کند. سناریو بدین گونه خواهد بود که آمریکا با طرح تشکیل دولت مشارکتی جنگ بینابینی خود با طالبان را به جنگ درونی طالبان با دولت داخلی تبدیل خواهد کرد و از سوی دیگر برای جلوگیری از خروج طالبان از توافقنامه صلح و در امان ماندن از اقدامات عملیاتی این گروه، تنها راه باقیمانده را ایجاد یک دولت مشارکتی ناهمگن مطرح میکند؛ دولتی که درنهایت از یکسو با چالشی همچون عدم تجانس روبرو است و از سوی دیگر با چالشهای داخلی متعدد دستوپنجه نرم خواهد کرد. بر همین مبنا این امر منجر به وقوع موارد امنیتی در داخل افغانستان خواهد شد و همین خلأ امنیتی، توجیهات حضور آمریکا را فراهم خواهد کرد. (نویسنده: محمدرضا فرهادی)