👈نشست همسایگان افغانستان در ایران، بدون حضور طالبان!
دومین نشست وزرای امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان روز چهارشنبه پنجم آبان ماه در تهران برگزار میشود. در این نشست وزرای خارجه ایران، پاکستان، ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان شرکت میکنند. حضور وزیر خارجه چین نیز بهصورت مجازی قطعی شده است ولی هنوز مشخص نیست که روسیه در چه سطحی در این نشست شرکت خواهد کرد. خبرها حاکی از آن است که طالبان برای شرکت در این نشست دعوت نشده است. در نخستین نشست وزرای خارجه ۶ کشور همسایه افغانستان شامل ایران، چین، پاکستان، ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان که ۱۷ شهریورماه بهصورت مجازی و به ریاست پاکستان برگزار شد، توافق شد که دور بعدی این نشست در تهران برگزار شود. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان طی سخنانی در این نشست از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای در اختیار گذاشتن تمامی امکانات خود بهمنظور پیشبرد مذاکرات بینالافغانی خبر داد. ۲۶ مهرماه «سعید خطیبزاده» سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام برگزاری این نشست، افزود: «این نشست یک روزه خواهد بود. دستور کار نشست تهران ادامه گفتوگوهایی است که در دور اول بهصورت مجازی برگزار شد. این کشورها متمرکز خواهند بود که به تشکیل دولت فراگیر در افغانستان و صلح و ثبات در افغانستان کمک کنند».
👈آیا کاهش قیمت خودرو محقق میشود؟/
وزیر صمت خبر داد: «سال آینده تولید خودرو توسط خودروسازان به بیش از 1.6 میلیون دستگاه خواهد رسید و دیگر هکشی برای خودرو نخواهیم داشت». به عقیده وزیر، قیمت خودروها تا پایان سال کاهشی خواهد شد و روزهای خوبی برای صنعت خودرو شاهد خواهیم بود.
👈منبع عراقی:
تنش میان ایران و عربستان پایان مییابد/
یک منبع در دولت عراق به روسیا الیوم گفته: «عراق میزبان چهار نشست میان ایران و عربستان بوده که طی آن، همگرایی زیادی میان آنها ایجادشده و این موضوع طی مرحله آتی، به اعلام پایان تنش میان دو طرف منجر خواهد شد». پیشبینی این منبع از پایان مسائل فیمابین تهران و ریاض در حالی است که به اذعان هر دو طرف، نشستهای اخیر دوستانه و صمیمانه بوده است، اما موضوعات زیادی همچنان باقی مانده است.
👈مقصر وضعیت امروز اقتصاد کیست؟!
«حسین نمازی» (وزیر اقتصاد دولت اصلاحات) در تشریح اقتصاد ایران در 40 سال اخیر، گفته است: «در دوره ریاستجمهوری آقای هاشمی نظر و پیشنهادهای صندوق بینالمللی پول موردتوجه قرار میگرفت. در اوایل اردیبهشت سال 78 از طرف بانک مرکزی پوشهای برای امضا به من دادند و در مورد فوریت آن تأکید کردند. آن پوشه حاوی تفاهم نامهای با آقای کامدسو، رئیس صندوق بود. متن تفاهمنامه شامل 26 بند بود؛ ایجاد نظام قیمتی و ارزی مبتنی بر بازار، اصلاحات قیمتی افزایش قیمت فرآوردههای نفتی داخلی، ضرورت حذف تمامی انواع یارانههای ضمنی و کنترلهای قیمتی، اجازه فعالیت به مؤسسات اعتباری خصوصی، دادن استقلال بیشتر به بانکها و استفاده از نظرات کارشناسی بانک جهانی و صندوق نسبت به حسابرسی متمرکز، تعیین نرخ ارز توسط مکانیسم بازار و رفع محدودیت واردات به لحاظ نوع کالا مهمترین بندهای آن بود. این تفاهم عملاً از سال 68 با آغاز کار دولت آقای هاشمی در راستای سیاستهای تنشزدایی با عنوان «سیاستهای تعدیل اقتصادی» آغاز شد. به همین دلیل قیمتها رو به افزایش گذاشت و افزایش نرخ ارز هم سرعت بیشتری گرفت و زمینههای نارضایتی مردم فراهم آمد. در دور دومِ آقای هاشمی این سیاستها ادامه داشت و در سال 74 نرخ تورم به 50 درصد رسید. در دولت اصلاحات هم که از سال 76 آغاز به کار کرد آقای خاتمی رسماً اعلام کرده بود که "سیاستهای اقتصادی من همان سیاستهای اقتصادی آقای هاشمی است".
▼حرف روز
وظیفه بزرگ مسلمانان!
مقام معظم رهبری در سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص)، مانند هرسال و خطاب به مسلمانان بیانات مهمی را بیان نمودند. ایشان سخنان خود را با این مسئله اساسی شروع کردند که: «در هر دورهای از دورههای زمان، وظیفه مؤمنین این است که ببینند دین از آنها چه میخواهد و چه مأموریتی را بر عهده آنها میگذارد». در پاسخ به این مسئله مهم، معظم له دو وظیفه مهم را بیان نمودند؛
✅الف- اداء حقّ جامعیت اسلام؛ «اصراری وجود داشته است و دارد بر اینکه اسلام را در عمل فردی و عقیده قلبی منحصر کنند؛ ازنظر این گرایشِ باطناً سیاسی و ظاهراً فکری، عرصههای مهم زندگی و مناسبات اجتماعی از دخالت اسلام باید خارج بشود». در این مسئله توجه به چند نکته ضروری است: «اولاً این حرکتِ درواقع ضد اسلامی، عمدتاً از سوی قدرتهای سیاسی بزرگ دنیا است. متون اسلامی صریحاً این را رد میکند و ما مسلمانها به این مسئله باید اهمیت بدهیم»؛ و نکته دوم «اداء حق» است؛ بدین معنا که «در درجهی اوّل، تلاش کنیم نظر اسلام را درباره خودش که به کدام عرصه از عرصههای زندگی اهتمام میورزد، در آنها نظر دارد، اقدام دارد، تبیین کنیم، ترویج کنیم، بیان کنیم؛ اوّل قدم این است، بعد هم سعی کنیم [این مطلب] تحقّق پیدا کند».
✅ب- وحدت مسلمانان؛ معظم له توجه به چند نکته در خصوص وحدت را ضروری دانستند:
1️⃣- «اتّحاد مسلمانان یک فریضه قطعیِ قرآنی است؛ این یک چیز دلبخواه نیست؛ این را بهعنوان یک وظیفه باید نگاه کنیم».
2️⃣- «وحدت و اتّحاد مسلمانها یک امر تاکتیکی نیست که حالا بعضی خیال کنند به خاطر شرایط خاصی ما بایستی با همدیگر متّحد باشیم؛ نه، یک امر اصولی است».
3️⃣- «علّت اینکه ما در جمهوری اسلامی بر وحدت مسلمین، زیاد تأکید میکنیم، این است که فاصله زیاد است».
4️⃣- برای تحقق وحدت «لازم است که هر کسی، در هر نقطهای، در هر جایی که حضور دارد، محور بحث مهم اتّحاد باشد؛ و بحث کنیم، تبیین کنیم، تحریض کنیم، برنامهریزی کنیم، تقسیم کار کنیم در این زمینهها». 5- «یکی از اهداف نظام جمهوری اسلامی و اهداف انقلاب اسلامی، ایجاد تمدّن نوین اسلامی است: با نگاه به ظرفیتها، حقایق و واقعیات امروز. این کار جز با اتّحاد شیعه و سنّی امکانپذیر نیست». 6- «شاخص عمده برای اتّحاد مسلمین، مسئله فلسطین است». جدیت در مسئله فلسطین در جهت وحدت است و عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، خیانت به وحدت است.
✍️#مصطفی_برزکار
▼گزارش روز
👈قدرتنمایی مقاومت
چهارشنبه شب گذشته حملات پهپادی متعددی علیه مواضع نظامیان آمریکا در تنف سوریه انجام شد که موجب وارد آمدن خسارتهای زیاد بهویژه در عرصه زیرساختی به پایگاه آمریکایی شد. در رابطه با این حملات و اتفاقات، ذکر چند نکته ضروری است؛
👈گزارههای تحلیلی:
1️⃣- بعد از عملیاتهای مقاومت در شرق سوریه و در جهت نابودی کامل داعش، آمریکا برای قطع ارتباط مقاومت بین عراق و سوریه، تنف را به اشغال درآورد و این منطقه را بهعنوان حوزه نفوذ خود و ایجاد پایگاههای نظامی خود قرار داد. راهبرد آمریکا مبتنی بر این گزاره بود که با اشغال تنف، سایر گذرگاههای مرزی عراق و سوریه را اشغال و دسترسی مقاومت قطع شود؛ اما در همان مقطع؛ جریان مقاومت با آزادسازی بوکمال، استراتژی آمریکا را با شکست مواجه کرد.
2️⃣- از زمان حضور آمریکا در تنف، این منطقه به محلی برای آموزش تروریستها، حمایت از هستههای داعش و انتقال تجهیزات به این گروهها تبدیل شده است. البته در کنار این موارد، صهیونیستها در این منطقه حضور و ازآنجهت عملیاتهای نظامی خود استفاده میکردند. درواقع این منطقه به یک پایگاه آموزشی و لجستیکی و جاسوسی و بهنوعی مرکز عملیاتی تبدیل شده بود.
3️⃣- حمله به تنف در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی از این منطقه به تدمر بود که این برای اولین بار بود که این رژیم از این منطقه در جهت عملیاتهای نظامی خود استفاده میکرد.
4️⃣- راهبرد جدید مقاومت مبتنی بر پاسخ بهموقع و ضربه نظامی محدود با حجم خسارت بالا برای جلوگیری از اقدامات بعدی محور آمریکایی-صهیونیستی است. رژیم صهیونیستی نیز در مقابل به دنبال گستره عملیاتی برای خارج نگهداشتن درگیریها از مرزهای فلسطین اشغالی است و از همین منظر بود که حمله خود را این بار از منطقه تنف صورت داد. 5- این عملیات و اقدامات کنونی منجر به این شد که نفتالی بنت به روسیه سفر کند و در این سفر تمام توان خود را بر ایران هراسی و مقاومت هراسی قرار داد؛ امری که مورد پذیرش روسیه قرار نگرفت. سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به روسیه نشان از پیوند نزدیک دو کشور در برقراری امنیت سوریه دارد. اخیراً نیز «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، از آمادگی کشورش برای حفظ همکاری نظامی متنوع و پویا با ایران سخن گفته و تأکید کرده بود، «روسیه و ایران بهصورت فعال در حال مبارزه با تروریسم بینالمللی در سوریه هستند». این سطح از روابط راهبردی در حمایت از جبهه مقاومت در سوریه، زیر پای عوامل خارجی که بدون درخواست دولت رسمی سوریه در خاک این کشور حضور دارند را سست میکند و از این میان، رژیم صهیونیستی بیشازپیش سستی حضورش در سوریه را لمس کرده است.
✍️# محمدرضا_فرهادی
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرزند اوری -افزایش جمعیت
پایگاه نور
حوزه ی 158حضرت خدیجه (س)
بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت شهرستان قدس
فرهنگ غرب به زن به عنوان یک کالا نگاه می کند که زن در خدمت مرد باشد و پاسخگویی هوسرانی های مرد باشد .
____🍃🌸🍃🌸🍃____
#تحکیم_بنیان_خانواده
@hazratekhadijehe
👈افغانستان؛ مقصد جدید نفت ایران/
رئیس اتاق تجارت و سرمایهگذاری طالبان با درخواست خرید نفت کشورمان، گفته است: «افغانستان آماده خرید نفت از ایران است و امیدواریم ایران در این مورد مساعدت لازم را داشته باشد».