⭕️شیطنت روزنامهای
🔔نوع روایتپردازی برخی روزنامهها از اتفاقات و موضوعات، فارغ از واقعیت، گاهی متمرکز بر جهتگیریهای خاص انجام میشود.
🔹نوع پرداخت روزنامههای ایران به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص مسئله هستهای و به طور مشخص اشاره ایشان به توافق و مذاکره، جالب توجه است. تعداد زیادی از روزنامههای اصلاحطلب، در قالبی خاص از شیطنت رسانهای، تصمیم به برجستهسازی بخش خاصی از بیانات ایشان گرفته و بر اساس جهتگیری منفعتطلبانه خود، صدور مجوز توافق را از جانب ایشان مخابره کردهاند.
🖇 ادامه مطلب در:
https://btid.org/fa/news/248369
📎 #سواد_رسانه
📎 #توافق
📎 #اصلاحطلب
⭕️تشدید نگرانیها از کوتاهی نهادهای مسئول
🔔برگزاری یک کنسرت آواز سنتی در درون ساختمان متعلق به وزارت کشور، موجی از انتقادها را برانگیخته است. کنشگران فرهنگی مدتهاست از تعلل و کوتاهی برای مقابله با سیاستهای حجابستیزانه ضدانقلاب، نگران هستند.
🔹وزارت کشور، طی ماههای اخیر و همزمان با پروژه شدنِ بیحجابی و تبدیل شدن آن به سرپل فعالیتهای ضدانقلاب در ایران، یکی از مهمترین نهادهای مسئول بود که مواجه مستقیمی با این پدیده داشت. تشکیل کارگروههای مختلف و ایجاد هماهنگیها و در نهایت تأثیرگذاری بر افکار عمومی در قالب اظهارات وزیر کشور و صدور چندین بیانیه در مورد بدحجابی، که همه این موارد، رهیافت سیاسی شدن این مسئله و تبعات امنیتی آن بود.
📎 #ایران_مقتدر
📎 #کنسرت
📎 #وزارت_کشور
⭕️تغییر بدون تغییر!
🔔درحالیکه با شکلگیری فضای انتقادی پیرامون لایحه حجاب و عفاف، امید میرفت که این لایحه پس از بازنگری، بازگشت قویتری به صحن علنی مجلس شورای اسلامی داشته باشد؛ اما انتشار مجدد آن نشان داد که چندان به انتقادها توجه نشده است.
🔹در اوایل خردادماه بود که با فشار افکار عمومی و مطالبه اقشار مختلف مردم، متن لایحه عفاف و حجاب منتشرشده و در اختیار رسانهها قرار گرفت، نگاهی هر چند سطحی و گذرا به متن یادشده، بیانگر هوشمندانه نبودن این قانون و وجود برخی مشکلات اساسی در آن بود. تقریباً یک اجماع ملی و نخبگانی در مخالفت با این پیشنویس شکل گرفت و سرانجام، قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در هفتم خرداد و با فاصله کوتاهی از زمان منتشر شدن آن، در صحن علنی از باز پسگیری این لایحه توسط دولت خبر داد و گفت: «دولت در حال حاضر نظری برای اصلاح آن دارد».
🖇 ادامه مطلب در:
https://btid.org/fa/news/248252
📎 #ایران_مقتدر
📎 #حجاب
📎 #لایحه_حجاب
⭕️غول چراغ جادویی که دروغ بود!
🔔 روزنامه شرق، پرده از تکاپوهای سیاسی آقای ظریف در این روزها برداشت؛ این پایگاه رسانهای اصلاحطلبان، دلیل پر رنگ شدن حضور ظریف در رسانهها را، آمادگی اعتدالیون برای انتخابات و عبور از خالصسازی موجود عنوان میکند!
🔹در این ارتباط چند نکته گفتنی است:
نخست: پیش قراول شدن محمدجواد ظریف، در کاروان انتخاباتی اصلاحطلبان، مشخص میسازد هنوز هم اولویت اصلی اصلاحطلبان در رقابتهای سیاسی، مسئله روابط خارجی بوده و کماکان سوژه انتخاباتی آنان «برجام» است. این به وضوح از تصلب سیاسی آنها و نگاه بسته آنان حکایت میکند. آنها علیرغم اذعان به توان داخلی برای حل مشکلات، همیشه نگاه بیرونی داشتهاند.
🖇 ادامه مطلب در:
https://btid.org/fa/news/247854
📎 #ایران_مقتدر
📎 #ظریف
📎 #برجام
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 پروفسور «ویکتور اِلکِک» یکی از اندیشمندان مسیحی است که از اظهار ارادت خودش و مسیحیان لبنانی به اهل بیت علیهمالسلام سخن میگوید! البته ایشان اولین کسی نیست که عشق خود به این خاندان پاک را اظهار میکند؛ سلیمان کتّانی، ژوزف هاشم، نصری سهلب، خلیل فرحات و جرج زکی حاج هم آثاری در رسای اهلبیت علیهمالسلام نوشتهاند.
📎 #مسیحیت
📎 #ویکتور_اِلکِک
📎 #محبت_به_ائمه_اطهار
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک وطنپرست، برنامه ضد ایرانی بیبیسی را با حضور عوامل خودفروخته به هم ریخت!
🔶 "محسن میلانی" در واکنش به اظهارات ضدایرانی کارشناسان بیبیسی گفت:
🔺آهنگ صدای آمریکا و غرب در برابر ایران عوض شده است/ تحرکات ایران در منطقه به نفع صلح است.
🔺باید قبول کنیم که جمهوری اسلامی اکنون نماینده ملت ایران در جوامع بینالمللی است.
مدیریت شفاف و متواضعانه
👏 چه خوب است در روابط فردی خودمان با دیگران، از جمله همسر، فرزند، همسایه، همکار، دوست، آشنا و بقیه، از همین سیستم شفافسازی و رعایت ادب و تواضع استفاده کنیم و در مواقعی که حس میکنیم مثلاً همسرمان از چیزی کلافه یا دلخور است، بدون قیافه حق به جانب، متواضعانه به او بگوییم: «اگر کم و کسری در زندگی وجود دارد، شرمندهام و اگر در انجام وظایفم کوتاهی میبینی، مرا حلال کن».
😔 بیان متواضعانه درباره کمکاریهای خود نسبت به همسر و ذکر شفافانه تلاشهای پنهان ما که ممکن است از چشم همسرمان پوشیده باشد، فرمول خوبی برای آرام کردن، امیدبخشی و تعدیل توقعات و گلایههای همسر است.
📎 #متواضعانه
📎 #کمکاری
📎 #امیدبخشی
⭕️پایان توهمات دولت فرانسه در قبال ایران
🔔 پس از اقدامات اپوزیسیون در راستای براندازی نظام و سلسله تحرکات خصمانه آنها، کشورهای اروپایی بهخصوص فرانسه بر آن شدند تا اهرم فشار خود را بر ضد ایران فعال کنند. حال که توهمات آنان به بار ننشسته و جمهوری اسلامی با اقتدار منطقهای روزافزون، مسیر پیشرفت را طی میکند، امثال مکرون دست از پا درازتر به میز گفتوگو و تعامل بازگشتهاند.
🔹البته در این زمینه نباید نقش محوری دولت سیزدهم را انکار نمود؛ زیرا دولت تلاش کرده، دیپلماسی منطقهای را مستقلاً به موازات دیگر ابعاد سیاست خارجی تعریف و تعقیب کند تا در فرایند دیپلماسی فرامنطقهای به ویژه در مواجهه با کشورهای اروپایی دستبرتر را داشته باشد.
ادامه مطلب در
https://btid.org/fa/news/248251
📎 #ایران_مقتدر
📎 #فرانسه
📎 #پایانتوهم
⭕️ این کادویی بود که #ماه_منیر_مولایی برای سفارت آمریکا تدارک دید ولی تجربه ثابت کرده این گرین کارتا به کسی نساخته!
📎 #شهید_محمّد_قنبری
📎 #پیر_فلک
📎 #ایذه
💢 نیاز همهجانبه انسان به خدا
🌸 خداوند به هیچ موجودی محتاج نمیباشد؛ بلکه موجودات نیازمند و محتاج او هستند.
1️⃣ خدا، بینیاز مطلق است.
🌺 «يَأَايهَا النَّاسُ أَنتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلىَ اللَّهِ وَ اللَّهُ هُوَ الْغَنىُّ الْحَمِيد».
✍️ «اى مردم شما (همگى) نيازمند به خدا هستید، تنها خداوند است كه بینياز و شايسته هر گونه حمد و ستايش است».
2️⃣ نیاز فطری انسان به خدا.
🌺 امام صادق علیهالسلام به کسی که از دریا برگشته بود فرمود:
✍️ آیا در آن زمان که کشتی طوفان زده شد و در حال غرق شدن بودی، احساس کردی که کسی وجود دارد که میتواند تو را نجات دهد؟ آن شخص گفت آری! حضرت فرمود: این همان خداوند است که انسان از درون خود، وجود او را احساس میکند.
3️⃣ خالی بودن از تعلقات، لازمه درک فطری
✍️ زمانی فطرت انسان، خدا را درک میکند که تحت تأثير هيچ یک از عوامل خارجى، مانند محبت به دنیا قرار نگيرد.
جهت مطالعه بیشتر به لینک کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/246661
📎 #فطرت
📎 #نیاز_به_خدا
💢 سؤال
📌 آیا با تغییر شرایط فرهنگی و اجتماعی میتوان احکام و مقررات دینی، مانند حضور زن در جامعه را دارای انعطاف و تغییر دانست❓
✅ پاسخ
1️⃣ مقررات اجتماعی ناظر به وضعیت خاص یک جامعه در یک دوره تاریخی خاص میباشد و با احکام شریعت که بهصورت کلی، قواعد حاکم بر مقررات اجتماعی را تبیین میکنند، تفاوت دارد.
2️⃣ زن و مرد دو موجود با تفاوتهای طبیعی هستند و تفاوتهای آنها هدفمند است. هر دو با ویژگیهایشان ارزشمند هستند. بین این تفاوتها با انتظاراتی که از هر دو جنس میرود، رابطه وجود دارد. بر اساس این تفاوتها نظام حقوقی معینی در شریعت مطرحشده است.
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/198874
📎 #علم_دین
📎 #حقوق_زنان
📎 #حجاب