سوال:افول آمریکا یعنی چه؟
جواب:افول در لغت معادل غروب کردن وناپدید شدن
تدریجی است
افول آمریکا یعنی این کشور، روند نزولی و واپس گرایی پیدا کرده است.
ایالات متحده در عصر حاضر نه تنها یک قدرت نیست بلکه ابرقدرت هم نیست؛ تنها قدرتی در کنار سایر قدرت ها است.
#رزمایش_ثامن3
سوال:نظر امام خمینی (ره) درباره آمریکا چیست؟
جواب:ما تا آخر ایستاده ایم و با آمریکا روابط ایجاد نخواهیم کرد، مگر اینکه آدم بشود و از ظلم کردن دست بردارد و از آن طرف دنیا نیاید در لبنان (و فلسطین) و نخواهد دستش را به طرف خلیج فارس دراز کند. مادامى که آمریکا این طور است و اسرائیل هست، ما با آنها نمى توانیم زندگى بکنیم.
صحیفه نور، ج 19، ص 95
#رزمایش_ثامن3
سوال:چرارهبری ازدولت روحانی اینقدرحمایت میکنه؟
جواب:اینکه رهبری از دولت روحانی حمایت می کند امر تازه و غیرعادی نیست و در زمان امام راحل ( ره ) نیز وجود داشته است ، چراکه اولا حمایت از دولت مستقر برای توفیق بیشتر در انجام وظایف محوله رویه ی همیشگی رهبر معظم انقلاب بوده و در دولت های گذشته نیز وجود داشته است . ثانیا رئیس جمهور بعنوان منتخب مردم برای انجام امور اجرایی کشور است و حمایت رهبری به شخص وی بر نمی گردد بلکه به جایگاه رای مردم و صیانت از رای مردم اختصاص دارد .
#رزمایش_ثامن3
هدایت شده از ثامن لنجان
سوال از کانال المهدی چمگردان:
ضمن عرض سلام و خدا قوت به شما و همه دوستان و هادیان سیاسی
اخیرا نامه ای از امیر سعیدی افضل به رهبر انقلاب در فضای مجازی شده و باعث شبهه افکنی شده و دست بدست می شود را اگر امکان داره تحلیل کنید.
پاسخ از استاد سرلک:
سلام
۱ - اولین نویسنده نامه سرگشاده معاویه بود که نامه های به مولای متقیان حضرت علی نوشت .
۲ - امیر سعیدی افضل فرد معروفی نیست و در گوگل که جستجو بفرمائید فردی با این اسم فقط به عنوان مدیر یک موسسه حقوقی در تهران هست .
۳ - نوشتن نامه سرگشاده به مقام معظم رهبری توسط ریزش های انقلاب ، عناصر معاند و یا نفوذی ... از اول وجود داشت و بعد از فتنه ۸۸ و مشخص شدن نقش حضرت آقا در بقاء و دوام انقلاب اسلامی شدت گرفت .
۴ - هدف از نوشتن این نامه شکستن قداست ، ابهت و نفوذ مقام معظم رهبری است .
امسال برخی افراد جریان اصلاحات از جمله موسوی خوئینیها به آقا نامه نوشتند که هدفشان انداختن تقصیر مشکلات فعلی کشور به گردن نظام و رهبری آن است .
۵ - نامه افرادی نظیر امیر سعیدی افضل هم در این راستاست .
سوال وارده از یکی از کانالهای طرح ثامن:
۱-هدف مکرون و فرانسه از این مواضع و کارهای ضد اسلام چیست؟ اگر از اسلام بدشان میآید (که میآید) چرا برای حفظ وجهه و آبرو، خویشتنداری نمیکنند و آشکارا اصول خود را نیز زیر پا میگذارند؟!
جواب از استاد گرانقدر استاد سرلک:
🔹 اهداف مکرون
- مقابله با گسترش اسلام در اروپا و فرانسه: بسیاری از کارشناسان معتقدند که با روند رو به گسترش اسلام در غرب جمعیت مسلمانان در این کشورها بهشدت افزایش پیدا میکند این اتفاق به مذاق سیاستمداران غربی خوش نمیآید و سعی دارند با اعمال سیاستهای ضد دینی و کمک به گسترش گروههای تکفیری به مقابله با چهره رحمانی اسلام واقعی بپردازند.
- اسلام هراسی و ارائه خوانشی خشن، غیرمنطقی از اسلام در غرب: دایرةالمعارف مطالعات قومی و نژادی مینویسد که در یک مطالعه موردی در انگلیس در فاصله سالهای ۱۹۹۴ و ۲۰۰۴، دیدگاههای مسلمانان در رسانهها در خصوص موضوعات مرتبط با آنها کمتر گزارش میشوند و معمولاً گزارشها، تصویری منفی از مسلمانان ارائه میکنند. او مینویسد که مسلمانان و اسلام بهعنوان تهدیدی برای امنیت و ارزشهای غربی به تصویر کشیده میشوند.
- بهرهبرداری انتخاباتی مکرون: مکرون خود را برای انتخابات دور آینده فرانسه آماده میکند، گروههای راست افراطی که اکثراً اسلامستیز هستند رابطه خوبی با مکرون ندارند، مکرون سعی دارد با اعمال محدودیت علیه اسلام در این کشور این گروهها را با خود همراه سازد.
- فرانسه خود را مهد آزادی و برابری و مبدع و منشأ بسیاری از مکاتب فکری میداند، اما همیشه سعی داشته به مقابله با مظاهر اسلامی مانند حجاب و... بپردازد.
- فرانسه سعی دارد فعالیت مساجد، وعاظ، ائمه جماعات و مراکز دینی را زیر نظر داشته باشد تا مانع فعالیتهای افراطی در این مراکز قرار گیرد، شایانذکر است وهابیت در این کشور بهشدت در حال فعالیت است.
🖌 رسیدن به این اهداف به قدری برایشان مهم است که ظاهر سازی را کنار گذاشتند.البته شخصیت خود آقای مکرون هم بی تاثیر نیست
سوال
با توجه به تبعات احتمالی اجرای اقدامات مقابله ایFATF علیه ایران،
آیا با اعمال کانترمژر علیه ایران روابط مالی ایران و عراق قطع خواهد شد؟
🔹 یکی از مؤلفههای موثر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مسئله لابی صهیونیست است. نامزدهای ریاست جمهوری با شرکت در نشستهای سالیانه آیپک تلاش میکنند ضمن ابراز وفاداری به اسرائیل و حمایت تمامقد از آن، از نفوذ و قدرت این جریان برای کسب آراء بیشتر بهره ببرند .
شاید اگر عامل کرونا نبود، به سبب خدمات فراوان و فوقالعاده ترامپ به صهیونیستها، تصمیمگیری لابی قدرتمند اسرائیل برای حمایت از ترامپ بسیار آسان و سریع انجام میشد، اما وضعیت ترامپ در افکار عمومی کار صهیونیست ها را سخت کرده و شاید تنها کارتی که ترامپ بتواند روی آن حساب کند، برقراری روابط کشور های عرب حوزه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی باشد .
نتایج نظرسنجی یک شبکه اسرائیلی درباره انتخابات آمریکا نشان میدهد که حدود دو سوم شهرکنشینهایی که در این نظرسنجی شرکت کردند، امیدوارند ترامپ، به دلیل ارتباط بسیار نزدیکش به این رژیم پیروز انتخابات شود.
🔹 به نظر می رسد علی رغم اختلاف لابی صهیونیسم و حمایت برخی از آن ها از بایدن و ابراز ارادت بایدن به رژیم صهیونیستی و مکتب صهیونیسم ، بیشتر صهیونیست ها مایل به انتخاب دوباره ترامپ باشند.