فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴◗شهادت امام جواد ، حضرت محمد بن علی "ع" را تسلیت و تعزیت عرض مینماییم.◖🏴
#استقلال_طب_سنتی
درخواست ممانعت از اعمال نفوذ و تغییر مصوبه ش ع ا فرهنگی که توسط رئیس جمهور شهید رئیسی امضا و ابلاغ شده
https://www.karzar.net/122363
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خیمه برون چو رسول الله؛ آمد پیش چشم ثارالله
دستی بر قبضه ی شمشیر و فریاد علی اکبر؛ یا علی ولی الله!
🚩 فرا رسیدن سالروز شهادت غریبانۀ امام رئوف حضرت علیّ بن موسی الرّضا صلواتاللهعلیه را به محضر مقدّس قطب عالم امکان، حضرت صاحبالزّمان عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تسلیت عرض مینمائیم.
#امام_رضا علیهالسلام فرمودند:
🍃 «هرگاه گرفتاریها و مشکلات به شما روی آورد، به واسطۀ ما از خدا کمک بخواهید؛ و این همان معنای سخن خداست که میفرماید: "وَلِله الأسماءُ الحُسنى فَادعُوهُ بِها" (خداوند را نامهایی نیکوست، پس او را به آن نامها بخوانید؛ سوره اعراف، آیه ۱۸۰)»
#امام_صادق علیهالسلام فرمودند:
🌿 «بخدا سوگند اَسماءُ الحُسنَی، ما اهلبیت هستیم که عملی از هیچکس جز با معرفت ما پذیرفته نمیشود.»
💠 «عن الرضا ع قال: إذا نزلت بكم شدة فاستعينوا بنا على الله وهو قول الله "ولله الأسماء الحسنى فادعوه بها" قال أبوعبدالله: نحن والله الأسماء الحسنى الذي لا يقبل من أحد الا بمعرفتنا قال فادعوه بها.»
📚 تفسیر العیاشی، ج۲، ص۴۲
بحار الانوار، ج۹۱، ص۵
⭕️ پاسخی قرآنی به وهابیّت مشرک خبیث که توسّل شیعیان به ائمّه معصومین علیهمالسلام را شرک میدانند!
#آخر_صفر
#غلطی_مشهور
💥قضیهٔ حدیث بشارت پایان ماه آذار و مژدهٔ بهشت در اصل چه بوده؟!
👈این روزها با تمام شدن ماه صفر با کمال تأسّف و به جهت کم اطّلاعی برخی و شاید هم بعضی از روی عمد و عناد و غرض، پیام هایی حاوی تبریک و شادباش حلول ماه ربیع الأوّل! منتشر می شود تحت این عنوان که:
🔻پیامبر اکرم صلّى الله علیه و آله و سلّم فرمود: هرکس مرا به پایان ماه صفر بشارت دهد بهشت برای اوست.!
❗️عدّه ای هم جاهلانه و از سر نادانی با استناد به همین حدیث می گویند که ایّام عزا تمام شد، و به سادگی فجايع بزرگ، وقایع مهم و حوادث تلخ پس از شهادت پیامبر اکرم صلّى الله عليه وآله وسلّم را که اصل و اساس و ریشهٔ همهٔ مصیبت هاست نادیده می گیرند.
⬅️ امّا ...
اگر با دقّت بیشتری به این حدیث توجّه کنیم به این مهم می رسیم که حقیقتِ مضمون و معنای روایت چیز دیگری است!
👌اکنون با ملاحظهٔ متن کامل روایت، مطلب واضح و مبرهن می گردد:
■ این حدیث در کتاب های معانی الأخبار (شیخ صدوق رضوان الله عليه)، صفحهٔ 205 باب «معنى قول النبيّ صلّى الله عليه وآله من بشّرني بخروج آذار فله الجنّة»، علل الشّرائع (شیخ صدوق رضوان الله عليه)، جلد 1، صفحهٔ 175، روضة المتّقین فی شرح من لا یحضره الفقیه (مرحوم محمد تقی مجلسی رضوان الله عليه)، جلد ۱۳، صفحهٔ ۳ آمده است.
✍ بدین شرح:
◆ ابن عبّاس گوید: روزى پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله به چند تن از اصحابشان که در مسجد قبا در خدمت وى بودند، فرمودند:
«نخستین شخصى که اکنون بر شما وارد شود مردى از اهل بهشت است.»
چون این سخن را از آن بزرگوار شنیدند، گروهى از ایشان برخاسته و بیرون رفتند، و هر یک از آنان قصد داشت که سریعتر مراجعت نماید تا خود نخستین واردشونده باشد و در نتیجه بهشتى گردد. پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله به قصد و نیّت آنان پى برد و به باقى ماندهٔ اصحابش که نزد وى بودند فرمود: «بزودى جماعتی بر شما وارد مى شوند که از جهت زودتر رسیدن در حال سبقت از یکدیگرند، پس هر کدام از آنان که مرا به خروج «آذار» بشارت دهد اهل بهشت است.» سپس آنان که بیرون رفته بودند بازگشتند و ابوذر رضوان الله عليه نیز همراهشان بود. آنگاه پیغمبر صلّى الله علیه و آله به ایشان فرمود:
ما اکنون در کدام یک از ماه هاى رومى هستیم؟ جناب ابوذر عرضه داشت: یا رسول الله، ماه آذار به پایان رسیده است.
▼ پیغمبر صلّى الله علیه و آله فرمود: اى اباذر، آن را مى دانستم، ولیکن دوست داشتم قوم من بدانند که تو مردى از اهل بهشت هستی؛ و چگونه چنان نباشد، حال آنکه تو پس از من به دلیل محبّتت به اهل بیتم، از حرم من دور می شوی و تنها زندگى می کنی و تنها می میری؛ و قومى که عهده دار مراسم کفن و دفنت بشوند به سبب تو سعادتمند می گردند. آنان دوستان من هستند در بهشت جاودانى که به پرهیزگاران نوید داده شده است.»
👈در حدیث فوق ملاحظه نمودید که بشارت پایان ماه آذار تنها و تنها علامتی است برای بهشتی معرّفی نمودن ابوذر، نه مطلق بشارت دادن پایان ماه آذار! در حقیقت پیامبر صلّى الله علیه وآله چون متوجّه تحرّکات و غرض عدّه ای از اصحاب شدند، این مطلب را که «هرکس مرا به خروج ماه آذار خبر دهد او اهل بهشت است» به عنوان شرطی برای معرّفی حضرت ابوذر یادآور شدند. و با بیان این جمله خواستند به اصحاب بفرمایند که جناب ابوذر از اهل بهشت است.
لذا خبر دادن از خروج آذار یا هر ماه دیگری اساساً هیچ موضوعیّتی ندارد.
👌مسئلهٔ دیگر اینکه در روایت از عبارت «آذار» (که اسم یکی از ماه های رومی است) استفاده شده و مسلّم است که ماه آذار همیشه برابر با ماه صفر نمی شود.
▫️عدّه ای گمان کرده اند «آذار» همان «صفر» است، در حالی که «آذار» از ماههای رومی است و «صفر» از ماههای قمری.
آذار سوّمین ماه از ماه های رومی است. ماه های رومی به لحاظ تعداد روزهای سال مانند سال های شمسی و میلادی 365 روزه است. پس در هر سال، هر ماه رومی با یکی از ماه های قمری مطابق می شود، و اینگونه نیست که همیشه آذار با صفر مطابق باشد. در واقع ماه آذار از حدود یک هفته مانده به اوّل فروردین شروع می شود و تا یک هفته مانده به اردیبهشت ادامه پیدا می کند.
👈پس با توجّه به اصل حدیث، هدف پیامبر اکرم صلّى الله علیه وآله وسلّم منحصراً نشان دادن مقام و منزلت حضرت ابوذر بوده، نه اینکه هرکسی با بشارت اتمام ماه آذار - بر فرض اینکه مطابق با ماه صفر هم بوده باشد - اهل بهشت شود.!!
اللهـمّ عجّـل لولیّـك الفـرج
@paygaheteb