هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
98-3-27-حجت الاسلام فرحزاد.mp3
12.7M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_فرحزاد
📚 با موضوع سیری در صحیفه سجادیه ، شرح دعای هجدهم (دعای بعد از رفع بلا)
🗓 دوشنبه بیست و هفتم خرداد ماه
🗂 حجم : ۱۲.۱ مگابایت
📝 متن کامل برنامه (در حال آماده سازی)
💠 @samtekhoda3
🎙 کلیپ صوتی| تجربه عقلانی
آیا مذاکره نکردن ما با آمریکا بخاطر مسائل پیش پا افتاده است؟
💻 @Khamenei_ir
او در جنگ اُحد، در سخت ترین و خطرناک ترین وضعیت، که حتی بعضی از یاران نزدیک پیامبر میدان نبرد را ترک کرده، به قلّه های کوه ها و پشت سنگ ها پناه می بردند، دلیرانه مقاومت کرد و با سپر قرار دادن خویش و نبرد با دو شمشیر، از رسول اللّه دفاع کرد و حملات پیاپی دشمن را، که متوجه جان پیامبر بود، درهم شکست و سرانجام جان خویش را در طبق اخلاص گذاشت و با دشمنان به قتال و جهاد پرداخت و به خیل شهدای صدر اسلام پیوست و در تاریخ به عنوان یکی از بزرگترین سرداران و مجاهدان شجاع و با اخلاص و از مدافعان و شهدای نامی اسلام و به صورت عالی ترین الگو و سرمشق متجلّی گردید و مدال پرافتخار «سید الشهدا» از سوی رسول اللّه نصیبش شد و لقب زیبای «اسداللّه » و«اسدالرسول» را به خود اختصاص داد.
در این کتاب آسمانی، آیاتی وجود دارد که به گفته مفسّران و محدّثان و بر اساس مضمون روایاتی از ائمه هدی علیهم السلام ، درباره حضرت حمزه سیدالشهدا نازل و یا درباره او تأویل شده است و خداوند سبحان در این سندِ آسمانی و از طریق وحی، بر ایمان و پایداری او در دفاع از اسلام مهر تأیید زده و استقبال او از شهادت در راه خدا را ستوده است.
فرازی از دعای بیست و سوم صحیفه سجادیه :
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَلْبِسْنِی عَافِیتَک، وَ جَلِّلْنِی عَافِیتَک، وَ حَصِّنِّی بِعَافِیتِک، وَ أَکرِمْنِی بِعَافِیتِک، وَ أَغْنِنِی بِعَافِیتِک، وَ تَصَدَّقْ عَلَی بِعَافِیتِک، وَ هَبْ لِی عَافِیتَک ....
خداوندا بر محمد و آلش درود فرست، و لباس عافیت بر من بپوشان، و سراپایم را به عافیت فراگیر، و به عافیت محفوظم دار، و به عافیت گرامیام دار، و به عافیت بینیازم کن، و عافیتت را بر من صدقه ده، و مرا عافیت بخش، و و برایم بستر عافیت بگستر، و عافیت را برایم از هر مانعی پیراسته ساز، و در دنیا و آخرت بین من و عافیت جدایی مینداز
خداوندا بر محمد و آلش درود فرست، و مرا عافیت بخش عافیتی کافی و شفابخش، و برتر و روزافزون، عافیتی که در بدنم عافیت تولید کند، و در یک کلمه: عافیت دنیا و آخرت،
و بر من منّت نِه به تندرستی و امنیت و سلامت در دین و بدن، و بصیرت در دل، و پیشرفت در امور، و هراس و بیم از تو، و توان و قدرت بر انجام طاعتی که مرا به آن فرمان دادهای، و اجتناب از نافرمانیات که مرا از آن برحذر داشتهای.
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
امام هادی علیه السلام :
مَن زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی(ع) بِرِی کَمَن زارَ الحُسَین(ع) بِکَربَلا
اگر قبر عبدالعظیم را در شهر ری زیارت کنید چنان است که گویی امام حسین علیه السلام را در کربلازیارت کرده اید.
مستدرک الوسائل،ج 3 ، ص۶۱۶
🍃🍃🍃
کسی که زیارت کند به ری عبدالعظیم را
ثواب زیارتـش هماننـد زیـارت کـرببـلا
وَعَلاماتٍ وَبِالنَّجْمِ هُمْ يَهْتَدُونَ ، در تهران
زیارت شما از زمین به عرش می برد ما را
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
〰〰〰〰🌸🍃
استاد قرائتی حفظه الله :
سوره نحل ، آیه 16
وَ عَلاماتٍ وَ بِالنَّجْمِ هُمْ يَهْتَدُونَ
ونشانههاى ديگرى (در زمين قرار داد) وآنان به وسيله ستاره راه مىيابند.
🍃🌸 نکته ها :
براى حركت در بيابانها و پيدا كردن راهها، نياز به علائم داريم. علائم طبيعى در روز، و ستارگان در شب، كه خداوند در اين آيه به اين دو امر اشاره مىنمايد.
نه فقط براى شناخت راه از بيراهه، دربيابانها، نياز به علامت داريم، بلكه براى شناخت حقّ از باطل نيز در لابلاى هوسها و غرائز و طاغوتها، به نشانههاى روشن نيازمنديم.
پيامبر صلى الله عليه و آله براى بعد از خود علامتهايى را قرار داد كه هرگاه مردم دچار حيرت و سرگردانى شدند به آنها نظر كنند و حقّ را بشناسند؛
اوّلين آنها حضرت زهرا عليها السلام است كه دربارهاش فرمود: رضاى او رضاى من و غضب او غضب من است.
علامت ديگر ابوذر غفارى است كه پيامبر دربارهاش فرمود: آسمان بر كسى راستگوتر از ابوذر سايه نيفكنده است، تا مردم ببينند زبان ابوذر از چه كسى حمايت مىكند و او در تبعيدگاهِ چه كسى از دنيا مىرود.
علامت ديگر عمّار ياسر است كه پيامبر فرمود: قاتلِ عمّار گروه منحرفند. مردم ديدند كه در جنگ صفين، عمّار به دست لشگر معاويه كشته شد.
و مهمترين علامتِ روشن پس از پيامبر، امام حسين عليه السلام است كه پيامبر دربارهاش فرمود: «حسين از من است و من از حسين».
امام صادق و امام رضا عليهما السلام نيز مىفرمايند: «نحن العلامات و النجم رسول الله».
ستارگان، هم وسيلهى شناخت جهت قبله هستند و هم در درياها و كويرها كه هيچ علامتى نيست، بهترين وسيلهى راهيابى مىباشند.
🍃🌸 پیام ها :
1- آيا خدايى كه براى هدايت دنيوى مردم علائمى را قرار داده، از هدايتِ معنوى آنها غافل بوده است؟ وَ عَلاماتٍ ... يَهْتَدُونَ
2- علم هيئت و ستارهشناسى، مورد توجّه اسلام است. «وَ بِالنَّجْمِ هُمْ يَهْتَدُونَ»
🍃🌸〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فرازی از وصیت نامه شهید :
"يا ايها الذين امنوا هل ادلكم على تجاره تنجيكم من عذاب اليم": " اى كسانيكه ايمان آورده ايد؛ آيا شما را در تجارتى كه شما را از عذاب دردناك نجات مى دهد، دلالت مى دهم.
حمد و ستايش خدايى كه حمد و ثناى گويندگان او را نمى رسد و كافى نيست حمد و ستايش پروردگارى را كه تمام شما و لشکر دنيا نمى توانند نعمت هاى او را شمارش كنند و حمد و ستايش و ثناى آن خالقى را كه تمام كوشش كنندگان نمى توانند، حق او را ادا كنند.
شهید قاسم آیگانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امام خامنه ای حفظه الله تعالی :
شخصیّت جناب عبدالعظیم هم شخصیت علمی بوده، هم شخصیت جهادی بوده و هم ابتکاراتی داشته است. مرحوم «شیخ نجاشی» میگوید: «ایشان خطب امیرالمؤمنین را جمع آوری کرد.» با این حساب، ایشان در حدود صد و هفتاد سال قبل از تألیف نهج البلاغه، خطب امیرالمؤمنین را جمع آوری کرده است؛ این کارِ خیلی مهمّی است. هیچ بعید نیست که سیّدرضی رضوان اللَّه علیه از نوشته ی ایشان استفاده کرده باشد.
از سوی دیگر ایشان به دلیل شخصیت جهادی خود، با حال اختفاء و فرار به ری آمده است. شیخ نجاشی میگوید: «حارباً من السّلطان»؛ ایشان از دست خلیفه ی عبّاسی از عراق و حجاز گریخت و به ری آمد؛ چون ری مرکز و محل تجمّع شیعیان بود. هم در مدینه و هم در عراق، همه ی اینها مجبور نبودند از دست خلیفه بگریزند. این، مبارز بودن ایشان را نشان میدهد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
آیت العظمی بهجت قدس سره :
اگر اهل تهران هفتهای یک مرتبه به زیارتش نروند، جفا کردهاند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حدیث روز :
امام هادی علیه السلام :
مَن زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی(ع) بِرِی کَمَن زارَ الحُسَین(ع) بِکَربَلا
اگر قبر عبدالعظیم را در شهر ری زیارت کنید چنان است که گویی امام حسین علیه السلام را در کربلازیارت کرده اید.
مستدرک الوسائل،ج 3 ، ص۶۱۶
🍃🍃🍃
کسی که زیارت کند به ری عبدالعظیم را
ثواب زیارتـش هماننـد زیـارت کـرببـلا
وَعَلاماتٍ وَبِالنَّجْمِ هُمْ يَهْتَدُونَ ، در تهران
زیارت شما از زمین به عرش می برد ما را
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@payyyam
هدایت شده از پیام رسان ولایت
امام خمینی رضوان الله تعالی علیه :
اما امروز می بینیم که ملت ایران، از قوای مسلح نظامی و انتظامی و سپاه و بسیج تا قوای مردمی از عشایر و داوطلبان و از قوای در جبهه ها و مردم پشت جبهه ها، با کمال شوق و اشتیاق چه فداکاری ها می کنند و چه حماسه ها می آفرینند. و می بینیم که مردم محترم سراسر کشور چه کمک های ارزنده می کنند. و می بینیم که بازماندگان شهدا و آسیب دیدگان جنگ و متعلقان آنان با چهره های حماسه آفرین و گفتار و کرداری مشتاقانه و اطمینان بخش، با ما و شما روبه رو می شوند. و این ها همه از عشق و علاقه و ایمان سرشار آنان است به خداوند متعال و اسلام و حیات جاویدان؛ در صورتی که نه در محضر مبارک رسول اکرم(ص)، هستند و نه در محضر امام معصوم(ع)، و انگیزه ی آنان ایمان و اطمینان به غیب است، و این رمز موفقیت و پیروزی در ابعاد مختلف است. و اسلام باید افتخار کند که چنین فرزندانی تربیت نموده، و ما مفتخریم که در چنین عصری و در پیشگاه چنین ملتی می باشیم .
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
5c7903d661aeb6066ee25119_-4817915285589631780.mp3
4.94M
💠 صوت #سخنرانی_موضوعی
🔹 #اصالت_اخلاق ـ جلسه 10
▪️ تاریخ: 1363
#حضرت_آيت_الله_جوادی_آملی
🆔sapp.ir/esratvsoroush
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیکَ الفَرَجْ
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
امام علی علیه السلام :
وَ اللَّهِ ما مُعاوِيَةُ بِأَدْهى مِنِّى، وَ لكِنَّهُ يَغْدِرُ وَ يَفْجُرُ، وَ لَوْلا كَراهِيَةُ الْغَدْرِ لَكُنْتُ مِنْ أَدْهَى النّاسِ، وَ لكِنْ كُلّ غَدْرَةٍ فَجْرَةٌ وَ كُلّ فَجْرَةٍ كَفْرَةٌ، وَ لِكُلّ غادِرٍ لِواءٌ يُعْرَفُ بِهِ يَوْمَ الْقِيمَةِ. وَ اللَّهِ ما أُسْتَغْفَلُ بِالْمَكِيدَةِ، وَ لا أُسْتَغْمَزُ بالشَّدِيدَةِ.
سوگند بخدا! معاويه از من سياستمدارتر نيست، اما معاويه حيلهگر و جنايتكار است، اگر نيرنگ ناپسند نبود من زيركترين افراد بودم، ولى هر نيرنگى گناه، و هر گناهى نوعى كفر و انكار است، روز رستاخيز در دست هر حيلهگرى پرچمى است كه با آن شناخته مىشود. بخدا سوگند! من با فريبكارى غافلگير نمىشوم، و با سختگيرى ناتوان نخواهم شد.
نهج البلاغه ، خطبه 191
🍃🍃🍃
والله که معاویه از من سیاستمدارتر نیست
سیاستش جنایت ونیرنگ و حیله گریست
گر که نیرگ و حیله ناپسنـد و زشت نبـود
زیرک تر ز من نبود ، هرگناه کفر دیگریست
روز جرا پرچـم هر حیله گر پستـی بالاست
همـراه و پشت سرش هر پیـرو از بدیست
فرمـودمولا با فریبکاری غافـل نمی شـوم
بـا سختگیری او هـم مـرا ناتوانی نیسـت
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
🔻حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم:
🔹️همه دستگاهها در کشور ماموریت #پیشگیری از وقوع جرم را برعهده دارند.
🔹️یکی از وظایف شورای عالی پیشگیری، سیاستگذاری کلان و تهیه یک برنامه ملی برای پیشگیری از وقوع #جرم منطبق با وظایف سه قوه است.
🔹️باید هر جرمی که در جامعه اتفاق میافتد، #علل آن پیدا شود و برای از بین بردن علل وقوع جرم همگان تلاش نمایند.
🔹️ساختارها به گونهای تعریف شود که #فسادزدا باشد نه فسادزا.
🔹️در فرمان مقام معظم رهبری تعیین تکلیف شده که در دستگاه اجرایی اصلاح ساختارهای فسادزا، در دستگاه قانونگذاری بستن #منافذ فسادزا و در دستگاه قضایی برخورد با مجرمان مورد تاکید قرار گرفته است.
۱۳۹۸/۳/۲۹
@raisi_org
فرازی از دعای امام سجاد علیه السلام به وقت پناه بردن به خدا :
اللَّهُمَّ إِنِّی أَخْلَصْتُ بِانْقِطَاعِی إِلَیک وَ أَقْبَلْتُ بِکلِّی عَلَیک وَ صَرَفْتُ وَجْهِی عَمَّنْ یحْتَاجُ إِلَی رِفْدِک ....
بارخدایا به بریدنم از غیر و پیوستنم به تو خود را از هر شائبه خالص کردم، و با تمام وجود به تو رو آوردم، و از آن که نیازمند به عطای توست روی گرداندم
و درخواست خود را از طرف آن که از فضل تو بینیاز نیست گرداندم، و دانستم که حاجت خواستن محتاج از محتاج دیگر از سبک رائی و گمراهی عقل اوست. خداوندا، چه بسیار مردم را دیدهام که از غیر تو عزت خواستند و خوار شدند، و از غیر تو ثروت طلبیدند و تهیدست گشتند، و در طلب بلندی و مقام برآمدند و پست شدند،
پس انسان دوراندیش به دیدن امثال ایشان بر راه درست رود و پندگیری او مایه توفیق او شود، و این انتخاب او را به راه صواب رهنمون گردد. پسای مولای من مرجع خواهش من تویی نه هیچ مسئول دیگر، و برآورنده نیازم تویی نه هیچ مطلوب الیه دیگر....
آمین یا رب العالمین
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
امام خمینی رضوان الله تعالی علیه :
📌درمورد تقوا
و بدان که اوایل امر قدری مطلب سخت و مشکل می نماید، ولی پس از چندی مواظبت زحمت به راحت مبدل می شود و مشقت به استراحت، بلکه به یک لذت روحانی خالصی بدل می شود که اهلش آن لذت را با جمیع لذات مقابل نکنند. و ممکن است ان شاءالله پس از مواظبت شدید و تقوای کامل... لذات فانیه ی نفسانیه را چیزی نشماری، بلکه از آنها متنفر شوی و زخارف دنیا در چشمت زشت و ناهنجار آید؛ و وجدان کنی و بیابی که از هر یک از لذات این عالم در نفس اثری و در قلب لکه ی سودایی حاصل شود که باعث شدت انس و علاقه به این عالم شود، و این خود اسباب اخلاد در ارض گردد و در حین سکرات موت به ذلت و سختی و زحمت و فشار مبدل گردد، چه که عمده سختی سکرات موت و نزع روح و شدت آن در اثر همین لذات و علاقه ی به دنیاست؛ چنانچه پیش از این اشاره به آن شد. و چون انسان وجدان این معنی کرد، لذات این عالم از نظرش به کلی بیفتد و از تمام دنیا و زخارف آن متنفر گردد و گریزان شود.
شرح چهل حدیث؛ ص 206
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
استدراج چیست ؟
امام صادق علیه السلام فرمود: خداوند وقتی بخواهد به بنده اش خیری برساند وقتی بنده اش گناهی می کند به دنبال گناهش ، به بلاء و ناملایمتی دچارش می سازد، تا آنکه استغفار بیادش بیاید و وقتی بخواهد به بنده اش شرّی برساند وقتی بنده اش گناهی کرد، دنبال گناهش نعمتی به او می رساند، تابدین وسیله استغفار از یادش برود، و او همچنان به گناه کاری خود ادامه دهد، واین سخن خداست که می فرماید: ((سنستدرجهم منآ حیث لایعلمون )) و این استدراج به نعمت دادن در وقت معصیت است
👇👇👇
https://article.tebyan.net/222701/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨#سخن_هفته: روایتی از رفتارهای غیرقانونی سران فتنه؛ #دروغ_بزرگی که هیچگاه ثابت نکردند
🔰#بازخوانی_تاریخی: بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در خطبهی تاریخی ۲۹ خرداد۸۸؛ جمهوری اسلامی اهل خیانت در #آراء_مردم نیست
❇#اطلاعنگاشت: مروری بر وقایع مهم و کمتر دیده شدهی #فتنه۸۸؛ من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
@Khattehezbollah
امام على عليه السلام :
لَوْ أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ كَانَتَا عَلَى عَبْدٍ رَتْقاً ثُمَّ اتَّقَى اللَّهَ لَجَعَلَ لَهُ مِنْهَا مَخْرَجاً وَ رَزَقَهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ.
اگر آسمان ها و زمين راه را بر بنده اى ببندند و او تقواى الهى پيشه كند، خداوند حتما راه گشايشى براى او فراهم خواهد كرد و از جايى كه گمان ندارد روزى اش خواهد داد.
عیون الحکم و المواعظ ، 416 ، ح 7068
🍃🍃🍃
گرببندند بر بنده راه آسمان و زمین را
تقوا پیشه کند ،و نیکـی در راه خـدا
لِلَّذِيـنَ أَحْسَنُــوا فِـي هـذِهِ الدُّنْيــا
از جایی بی گمان می دهد روزی او را
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
〰〰〰〰🌸🍃
استاد قرائتی حفظه الله :
سوره نحل ، آیه 30
وَ قِيلَ لِلَّذِينَ اتَّقَوْا ما ذا أَنْزَلَ رَبُّكُمْ قالُوا خَيْراً لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هذِهِ الدُّنْيا حَسَنَةٌ وَ لَدارُ الْآخِرَةِ خَيْرٌ وَ لَنِعْمَ دارُ الْمُتَّقِينَ
وبه پرهيزكاران گفته شد: پروردگارتان چه نازل كرده است؟ گويند: خير (نازل كرده است) براى كسانىكه نيكى كردهاند در اين دنيا نيكى است و قطعاً سراى آخرت بهتر است و چه نيكوست سراى پرهيزكاران.
🍃🌸 نکته ها :
در آغاز اسلام، آنانكه وارد مكّه مىشدند و نام قرآن و پيامبر را شنيده بودند، در برخورد با افراد مختلف، از آنها مىپرسيدند: «ما ذا أَنْزَلَ رَبُّكُمْ» خدايتان چه نازل كرده است؟ در پاسخ به اين افراد مشركان مىگفتند: «أَساطِيرُ الْأَوَّلِينَ» و مؤمنان مىگفتند: «خَيْراً» آنچه را مايه خير و سعادت است نازل فرموده است.
آنكه در دعا از خدا حسنه مىخواهد، «رَبَّنا آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً» سزاوار است خود اهل احسان باشد، زيرا «لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هذِهِ الدُّنْيا حَسَنَةٌ»
🍃🌸 دو تابلوى زيبا و روشن مستكبرين متقين :
(مقايسه آيات 23 تا 28 و 30 تا 32 همين سوره) 👇
قضاوت:
«إِذا قِيلَ لَهُمْ ما ذا أَنْزَلَ رَبُّكُمْ قالُوا أَساطِيرُ الْأَوَّلِينَ»
«وَ قِيلَ لِلَّذِينَ اتَّقَوْا ما ذا أَنْزَلَ رَبُّكُمْ قالُوا خَيْراً»
نتيجه دنيوى:
«فَأَتَى اللَّهُ بُنْيانَهُمْ مِنَ الْقَواعِدِ»
«لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هذِهِ الدُّنْيا حَسَنَةٌ»
كيفر اخروى:
ثُمَّ يَوْمَ الْقِيامَةِ يُخْزِيهِمْ ... فَادْخُلُوا أَبْوابَ جَهَنَّمَ
وَ لَدارُ الْآخِرَةِ خَيْرٌ ... جَنَّاتُ عَدْنٍ يَدْخُلُونَها
هنگام مرگ:
«تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ ظالِمِي أَنْفُسِهِمْ»
«الَّذِينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ طَيِّبِينَ»
🍃🌸 پیام ها :
1- قضاوت حق، نياز به روح پاك و پرهيزكار دارد. لِلَّذِينَ اتَّقَوْا ... قالُوا خَيْراً
2- قرآن در يك كلمه معرّفى مىشود، (خير، خوبى، مايهى نيكى وسعادت. يك كلمه بجاى صد كلمه) «قالُوا خَيْراً» دعوت قرآن، دعوت به خير و نيكى است.
3- نيكوكاران، در هر دو جهان به نيكى مىرسند. «لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هذِهِ الدُّنْيا حَسَنَةٌ وَ لَدارُ الْآخِرَةِ خَيْرٌ»
4- پاداش الهى، متناسب با عمل انسان است. لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا ... حَسَنَةٌ، لِلَّذِينَ اتَّقَوْا ... دارُ الْمُتَّقِينَ
🍃🌸〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam