eitaa logo
کانال پژوهشی مدرسه علمیه باقرالعلوم علیه السلام
125 دنبال‌کننده
669 عکس
77 ویدیو
117 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
در این مرحله قسمت مقالات را انتخاب کنید.
بعد از انتخاب مقالات، در بخش ثبت سابقه جدید مشخصات مربوط به مقاله خود را وارد نموده و فایل مقاله را بارگذاری نمایید. 👈جهت کسب اطلاعات بیشتر به واحد پژوهش مراجعه نمایید
💠توضیح آیین نامه پژوهشی و امتیازات پژوهشی که هر طلبه می تواند آن را کسب نماید: 👇👇👇
💠بخش اول: نشست های علمی پژوهشی . امتیاز کامل این بخش منوط به شرکت در تمام نشست‌ها و ارائه خلاصه از همه نشست‌ها می‌باشد. . شرکت در هر نشست ۰/۷۵ امتیاز و خلاصه برداری از هر نشست ۰/۲۵ امتیاز خواهد داشت. . عدم شرکت در هرنشست باعث کسر امتیاز آن خواهد شد. 👈طلاب محترم جهت کسب تمام امتیاز این بخش می‌بایست در تمام نشست‌ها شرکت نمایند.
💠بخش دوم: کارگاه‌های مهارتی . حداکثر امتیاز مخصوص طلابی است که در همه کارگاه‌ها شرکت کرده و خلاصه برداری کرده‌اند. . شرکت در هر کارگاه ۰/۷۵ امتیاز و خلاصه برداری از هر کارگاه ۰/۲۵ امتیاز خواهد داشت. . عدم شرکت در هر کارگاه باعث کسر امتیاز آن جلسه خواهد شد.
💠بخش سوم: ارجاعات تخصصی . حداکثر امتیاز این بخش بر اساس ارائه به موقع تمام ارجاعات به اساتید و واحد پژوهش و همچنین استفاده از دفتر مخصوص ارجاعات خواهد بود. 👈لازم است طلاب حداقل ۶ ارجاع کلاسی تا آخر سال داشته باشند که به ثبت واحد پژوهش رسیده باشد . عدم انجام ارجاع به تناسب موجب کسر نمره خواهد شد. . تایپ ارجاعات منتخب توسط طلبه نیز امتیاز ویژه خواهد داشت.(جهت چاپ در نشریه و فصلنامه مدرسه)
💠بخش چهارم: شرکت در مسابقات پژوهشی . امتیاز کامل این بخش در صورت شرکت در تمام مسابقات کسب می گردد. هر مسابقه بخشی از امتیاز را شامل می‌شود.
💠بخش پنجم: ارائه مقاله تحقیقی . کسب امتیاز کامل این بخش منوط به استفاده از موضوعات مساله محور و ارائه به موقع گزارشات به اساتید مشاور و همچنین تحویل به موقع مقالات به استاد مشاور و واحد پژوهش است. . رعایت اصول و استاندارد مقاله نویسی طبق کارگاه های برگزار شده الزامی است. . عدم تحویل به موقع گزارشات و فایل مقاله سبب کسر امتیاز این بخش خواهد شد.
💠بخش ششم: کنفرانس علمی . هر طلبه موظف است درطول سال و در هر عنوان درسی، حداقل یک کنفرانس از ارجاعات ارائه شده طبق اعلام استاد مربوطه در کلاس درسی انجام دهد. . حداکثر امتیاز منوط به ارائه سه کنفرانس از ارجاعات تخصصی در سه عنوان درسی خواهد بود.
💠بخش هفتم: ارائه کنفرانس از مقالات سال گذشته . این بخش یک فرصت طلایی برای ارتقاء امتیازات پژوهشی طلاب است که می‌توانند از مقالات خود که در سال گذشته ارائه داده اند کنفرانسی به صورت عمومی و به نحو دفاعیه برگزار نمایند و امتیاز کامل این بخش را بگیرند.
💠بخش هشتم: امتیاز استاد . امتیاز این بخش بر اساس فعالیت های پژوهشی انجام شده طلاب توسط استاد محترم هر درس داده خواهد شد.
💠بخش نهم: مسئولیت پژوهشی . در این بخش بر اساس فعالیت های پژوهشی اعم از مسئول کتابخانه، مسئول مقالات، مسئول ارجاعات وفعالیت در کارگروه های پژوهشی به طلاب محترم امتیاز تعلق خواهد گرفت. . از طلاب فعال در این عرصه نیز تقدیر به عمل خواهد آمد. . همچنین فعالیت طلابی که در شورای پژوهش مدرسه هستند نیز شامل این بخش خواهد شد.
💠بخش دهم: ایده پژوهشی . این امتیاز نیز فرصت طلایی جهت ارتقاء امتیازات پژوهشی است که مختص افرادی است که ایده های خاص پژوهشی قابلیت اجرا دارند را ارائه نمایند.
💠بخش یازدهم: چاپ آثار پژوهشی . این یک فرصت طلایی است برای ارتقاء امتیاز پژوهشی و جبران کسری امتیازات در بخش های دیگر. . 2 امتیاز این بخش منوط به چاپ ارجاعات منتخب طلاب در نشریه و فصلنامه مدرسه می باشد. . 2 امتیاز نیز منوط به چاپ مقالات منتخب طلاب در نشریه و فصلنامه مدرسه می باشد.
💠جمع کل ۵۰ امتیاز عادی + ۷ امتیاز طلایی = ۵۷ امتیاز . اما امتیاز کلی از ۵۰ محسوب می گردد. ۷ امتیاز به صورت طلایی و برای جبران کسری در دیگر بخش ها در نظر گرفته شده است.
با سلام و درود به همه شما طلاب عزیز 💠پیشاپیش تسلیت عرض می‌کنم سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها را خدمت شما سروران گرامی با توجه به سپری شدن هفته پژوهش، واحد پژوهش در نظر دارد از طلاب فعال در عرصه های پژوهشی تقدیر نماید. در همین زمینه ذیلا اسامی ایشان ذکر می گردد: 👈طلابی که در مسابقات پژوهشی شرکت کرده اند و مقام کسب نموده اند: 🔸آقای علی کرمی (برگزیده مسابقه کتابخوانی در بخش خلاصه برداری از کتاب) 🔸سرکار خانم شاه بداغی ( برگزیده مسابقه کتابخوانی در بخش کنفرانس از کتاب) از طلاب محترم تهران آقایان: 🔹مهدی قویدل 🔹محمدرضا اکبیر (برگزیدگان بخش ارجاعات تخصصی با ارائه بیش از ۵ ارجاع) آقایان: 🔹مهدی حسین پور 🔹موسی الرضا قربانی 🔹ابوالفضل براتی ( به عنوان مسئولین فعال کتابخانه) 👈با امید موفقیت برای تمامی عزیزان ان شالله فردا از این بزرگواران تقدیر به عمل خواهد آمد.
مراسم تقدیر از فعالان پژوهشی: 🔸آقای علی کرمی (برگزیده مسابقه کتابخوانی در بخش خلاصه برداری از کتاب) آقایان: 🔹مهدی قویدل 🔹محمدرضا اکبیر (برگزیدگان بخش ارجاعات تخصصی با ارائه بیش از ۵ ارجاع) آقایان: 🔹مهدی حسین پور 🔹موسی الرضا قربانی 🔹ابوالفضل براتی ( به عنوان مسئولین فعال کتابخانه) •┈┈•••🔆•••┈┈• کانال پژوهشی مدرسه علمیه ولی عصر عج اسفراین 🆔@pazhohe_ve_hoze
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠طلاب توانمند و فعال پژوهشی می توانند در این فراخوان شرکت نمایند. ❗️نکته: دارای امتیاز پژوهشی برای مدرسه و مرکز خدمات
💠طلاب توانمند و فعال پژوهشی می توانند در این فراخوان شرکت نمایند. ❗️نکته: دارای امتیاز پژوهشی برای مدرسه و مرکز خدمات
جزئیات «طرح هدفمندی خدمات» مرکز خدمات حوزه‌های علمیه پژوهش بحث مهم بعدی طرح هدفمندی، پژوهش است. طبیعتاً در نظر گرفتن تفاوت کمیت و کیفیت پژوهش‌ها مهم است و باید در نظر گرفته شود؛ اما معیار مرکز خدمات، پژوهشگران معرفی شده مراکز حوزوی هستند؛ به نحوی که مراکز حوزوی پژوهش‌ها را ساماندهی و امتیازبندی کنند و این امتیازات را در سامانه‌های خود درج کنند و به صورت اتصال برخط در اختیار مرکز خدمات قرار دهند. از آنجا که در حال حاضر در مراکز حوزوی این اطلاعات کامل نیست، در حال حاضر حداقل امتیازی را برای پژوهش‌های ثبت شده در سامانه مرکز خدمات در نظر گرفته شده است و تفاوتی بین پژوهش‌های مختلف وجود ندارد. توضیحات در لینک زیر https://www.csis.ir/news/54298-%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%87%D8%AF%D9%81%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87.html
✅🔔لیستی از مشاغلی که طلاب می‌توانند در آنها مشغول شوند یا جذب شوند : ۱_قضاوت و قوه قضاییه ۲_وکالت ۳_داوری و موسسه حقوقی و داوری خانواده ۴_دفتر ثبت اسناد رسمی ۵_دفتر خانه ازدواج و طلاق ۶_موسسه میانجیگیری ۷_کارشناس و مشاور حقوقی ۸_مشاوره خانواده ۹_مشاوره خانواده مذهبی و حقوقی ۱۰_سخنرانی مذهبی هیئات و مراسمات ۱۱_عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی و ارتش ۱۲_ سپاه پاسداران ۱۳_استخدامی آموزش و پرورش ۱۴_ تدریس در مدارس آموزش و پرورش به صورت حق التدریسی و قراردادی ۱۵_تدریس در حوزه علمیه در سطوح مختلف ۱۶_ امور فرهنگی در مساجد و مراکز فرهنگی ۱۷_ تاسیس مرکز و موسسه فرهنگی ۱۸_ تاسیس مهدکودک قرآنی ۱۹_ تاسیس دفتر انتشارات ۲۰_ روحانیت کاروان ۲۱_ امام جماعت مساجد و مدارس و نهاد ها ۲۲_ جذب در صدا و سیما با تحصیل در دانشکده صدا و سیما ی قم ۲۳_ تدریس در دانشگاه ( هیئت علمی و...) ۲۴_ تدریس عربی و ادبیات عرب ۲۵_ جذب در ارگانها و سازمان های فراگیر و اجرایی مثل اوقاف و... به عنوان کارشناس فرهنگی ۲۶_ کارشناس ذبح ۲۷_نویسندگی کتاب و پژوهش مقالات علمی و رساله های علمی و درسی ✅نکات : ۱_ برای ورود به بیشتر این مشاغل حداقل مدرک سطح دو یا سه حوزوی نیاز هست ۲_همچنین برای خیلی از مشاغل نیز کارت پایان خدمت یا معافیت دائم نیاز هست ۳_ مدرک مهارت های هفتگانه کامپیوتر icdl هم فراموش نشود که موثر است ۴_ داشتن رزومه علمی و پژوهشی و اجرایی قوی فراموش نشود ۵_ بسیاری از مشاغل و امور هستند که میشد در این لیست(به عنوان زیر مجموعه)باشند اما بنابر دلایلی ارائه نشد. ۶_تمامی موارد ذکر شده با تحقیق شخصی بوده و مسئولیتی در صحت آن ندارم و فقط به خاطر کمک به طلاب عزیز ارائه کردم (+لذا حتما دوستان خودشان هم بشدت تحقیق کنند و مشورت بگیرند ) ۷_ مشاغل آزاد و غیر از طلبگی هم هستند که اگر دور از شأن و ذی طلبگی بدانیم بهتر است ذکر نشود و ذکر نکردیم اما بستگی به خیلی از شرایط و عوامل و... دارد و البته نیازمند به مهارت. آدرس کانال: https://eitaa.com/joinchat/947191925Ce26570d391 @moshavertollab 🔔✅+کپی با ذکر منبع بلامانع است
💠بخش های مقاله علمی: 👈صفحه اول: عنوان مقاله 👈صفحه دوم: بسم الله 👈صفحه سوم: فهرست مطالب 👈صفحه چهارم: چکیده و کلید واژه ها 👈صفحه پنجم: مقدمه 👈صفحه ششم به بعد: بدنه مقاله ( بخش اول: کلیات ، که شامل تعاریف لغوی و اصطلاحی اصطلاحات موجود و اقسام و ... می شود - بخش دوم: اصل موضوع در این گفتار بررسی می شود.) هر بخش شامل مباحث و گفتارها می شود. 👈بعد از بدنه مقاله در یک صفحه نتیجه مقاله قرار می گیرد. 👈در صفحه آخر مقاله نیز فهرست منابع جای دارد.