فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | پذیرش سراسری حوزههای علمیه خواهران کشور آغاز شد
🔸 با شیوههای تحصیلی حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری
📚 در سطوح:
▫️ عمومی (سطح دو / کارشناسی)
▫️عالی (سطح سه/کارشناسی ارشد)
▫️ تخصصی (سطح چهار/دکتری)
#هم_راه_شو
#مرکز_مدیریت_استان_البرز
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
#کوثرنت
#پذیرش
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
«... يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ... »
خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که علم به آنها داده شده درجات عظیمی می بخشد.
«سوره مبارکه مجادله، آیه۱۱»
🔸آموزههاي دینی و فرهنگ اسلامی، علم را مایه حیات انسان معرفی میکند و مدادالعلماء را افضل از دماءالشهداء
میشمارند. البته این دانش و آگاهی باید از حقیقتی برخوردار باشد و به گونهای در جان طالب علم جای گیرد که او را به مقام والای خشیت الهی و بندگی خدا برساند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔹در این راستا موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه به عنوان تنها مقطع عالی سطح سه در استان البرز از سال ۱۳۸۶ در جهت نیل به این مهم در قشر بانوان جامعه اسلامی و نیز گسترش عبودیت از راه فهم، ابلاغ و اجرای دین، با استعانت از خداوند متعال و عنایت خاصه حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) به جذب و تربیت طلاب، فرهیختگان، مبلغان همت گماشته است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
اینک با یاری خداوند در چهار رشته تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی، تفسیر و علوم قرآن، کلام اسلامی، فقه و اصول از میان طلاب و واجدین شرایط پذیرش به عمل می آید.
﷽
باسلام و احترام
🔺ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران محترم، پیرو نامه ارسالی مرکز مدیریت محترم به شماره ۲۹۹۹/۱۰۹ داخلی،مورخ ۹۹/۲/۱۰ به استحضار میرساند: دعوت طلاب واجد شرایط مدارس به کانال پذیرش مقطع تحصیلات تکمیلی استان البرز ، از طریق لینک ذیل میباشد.
⬅️ لینک دعوت:
https://eitaa.com/joinchat/2777022512C00655e1e5d
🙏 خواهشمندیم معاونین محترم با قرار دادن لینک دعوت در کانال مدارس و گروه های کلاسی طلاب واجد شرایط، و همچنین محتوا و برنامه های کانال، نسبت به تبلیغ و دعوت حداکثری از ایشان به این کانال اقدامات لازم را در اسرع وقت مبذول فرمایند تا برنامه های تبلیغی این موسسه آغاز گردد.
🔴 شایان ذکر است تلاشها و زحمات شما معاونین محترم در جهت تبلیغ پذیرش مقطع سطح۳ و دعوت حداکثری از طلاب به کانال مذکور، ضمن بالابردن آمار داوطلبین آزمون این موسسه و بالتبع پذیرش بهتر از لحاظ کمی و کیفی، هدف دومی نیز در پی خواهد داشت و آن افزایش آمار طلاب راه یافته به مقطع عالی آن مدرسه علمیه می باشد.
🌸پیشاپیش از همکاری شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاری می نماییم. ان شاءالله مساعی شما بزرگواران مورد عنایت خاصه حضرت صاحب الزمان (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) قرار گیرد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
عزیزان!
🔸بدانید امروز وظیفهی حوزههای علمیّه از گذشته سنگینتر است.
علّت هم این است که امروز نیاز و قبول بیشتر از گذشته است؛ هم نیاز بیشتر است، هم قبول بیشتر است. امروز اقبال به مفاهیم برجسته و عالی دینی در بین جوانان -نه فقط جوانان ما، جوانان دنیای اسلام و بلکه جوانان خارج از دنیای اسلام- وجود دارد.
🔹حالا مبالغه نمیخواهیم بکنیم، [امّا] در کشورهای اسلامی، در بعضی از جاها واقعاً اقبال فراوان است، در بعضی جاها کمتر است لکن وجود دارد؛ در غیر کشورهای اسلامی هم همین جور. مثلاً ما یک نامهای نوشتیم به جوانان کشورهای غربی؛ خب اقبال شد یعنی در یک مواردی بازخوردش دیده شد. [البتّه] بعضیها مبالغه کردند که این پخش شد، چنان شد؛ نه، آن جوری نبود، امّا به آن توجّه شد، پاسخ داده شد؛ به ما پیغام دادند، نامه دادند، نوشته دادند. این نشاندهندهی این است که این حرفها مستمع دارد، طالب دارد.
🔆 لذا نیاز به مفاهیم عالی حوزه امروز زیاد است...
سیدعلی خامنه ای
بیانات در دیدار طلاب حوزههای علمیه ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
با ما همراه باشید.
﷽
با سلام و احترام
🔴ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و عرض خوش آمد خدمت طلاب گرامی
دعاگوی همکاران عزیزی هستیم که در جهت دعوت طلاب به این کانال تلاش لازم را مبذول میفرمایند. 🙏
🔺انتظار می رفت شاهد حضور تعداد بیشتری از طلاب بودیم. امید است در راستای نامه ی ارسالی مرکز مدیریت محترم، در روزهای آتی آمار کاربران کانال پذیرش افزایش یابد.
از طلاب گرامی نیز خواهشمندیم از دوستان واجد شرایط خود جهت شرکت در آزمون پذیرش توسط لینک ذیل دعوت بعمل آورند:
https://eitaa.com/joinchat/2777022512C00655e1e5d
ان شاءالله خداوند بر توفیقات شما بیفزاید.🌹
💫 بسم الله الرحمن الرحیم
#معرفی_رشته_های_حوزوی
#رشته_تفسیر
بخش اول
🔺رشته تفسیر و علوم قرآن به جهت ارتباط تنگاتنگ با کتاب الهی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و به نوعی در همه معارف دینی تاثیر دارد.
برای اهمیت این رشته همین بس که قرآن کریم یکی از مسئولیت های رسول اکرم(ص) را تبیین کتاب، بیان می کند:
«وَ اَنزَلنا اِلیکَ الذکر لِتُبَیّنَ للناس ما نزل الیهم» (نحل/۴۴)
نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر فقید آن، حضرت امام خمینی(ره) و نیز رهبر عزیز آن، حضرت آیت الله خامنه ای، بر قرآن کریم تاکید کرده، فهم و تفسیر آن را زمینه عمل و تحقق معارف الهی می دانند.
از این رو، مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، برای تامین نیروهای علمی کارآمد در زمینه تفسیر و علوم قرآن به برگزاری این رشته در سطوح مختلف و در دو بخش حضوری و غیر حضوری نموده و بحمدالله به توفیقات زیادی نائل شده است.
اولین سطح این رشته، سطح دو است که مقداری از دروس آن، دروس تخصصی تفسیر و علوم قرآن است.
دومین مقطع تحصیلی این رشته، سطح سه و سومین و اخرین مقطع تحصیلی این رشته، سطح چهار است که با دو گرایش «تفسیر تطبیقی» و «علوم و معارف قرآن» برگزار می گردد.
💫 بسم الله الرحمن الرحیم
#معرفی_رشته_های_حوزوی
#رشته_تفسیر
بخش دوم
🔸به شهادت محققان تاریخی، از زمانی که تاریخ به وجود آمد، در همهی عالم، کتابی نبوده است که به اندازه قرآن، شرح و تفسیر بر آن نگاشته یا تألیف و تصنیف درباره اش شده باشد، بالاخص در نیم قرن اخیر، اقبال شایسته و سترگی از جانب جمعی از فرزانگان دلباخته ی قرآن، به آن، شده است.
اما در عین حال، هنوز قرآن و آموزه های آن، آنچنان که شایسته است، وارد زندگی مردم نشده و منشأ عمل واقع نگردیده و به جایگاه و آرمان خود، نرسیده است. و قرآن کریم، به عنوان بهترین هدایت کنندهی بشریت، همچنان مهجور است.
🔺ایجاد رشته تخصصی تفسیر در حوزه علمیه خواهران قم، تلاشی است برای رفع این مهجوریت، و روزنه ای است به سوی آن اقیانوس نور و کشتی نجات.
چراکه حضور عالمان و اساتیدی که به علوم قرآنی مسلط هستند، برای راهنمایی و هدایت پذیری از قرآن کریم، ضروری است، تا ضمن آشنایی با روش های مختلف تفسیر، پیام اصلی قرآن را با استنباطِ صحیح دریابند و به دیگران منتقل نمایند.
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
🔸جهت دریافت مشاوره تحصیلی و پاسخ سوالات خود به آیدی زیر مراجعه فرمایید:
@paziresh_zeynabiye
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸حوزههای علمیّه مرکز آموزش اسلامند؛ بالاخره دین باید فهمیده بشود، شناخته بشود، دانسته بشود، عمقیابی بشود، [لذا] مرکز لازم دارد؛ این مرکز، حوزههای علمیّهاند که عالِم دینی درست میکنند.
🔹حوزههای علمیّه، مرکز تعلیم اسلامند. اسلام فقط معرفت نیست، تعهّد به عمل و تحقّق احکام اسلام هم جزو اسلام است؛ یعنی یک وقت هست که ما اسلام را -که میخواهیم در حوزه یاد بگیریم- فقط عبارت میدانیم از اصول و فروع و اخلاق و همینهایی که هست -[که] واقعیّت هم همین است؛ [یعنی] اصول دین، فروع دین، ارزشهای اخلاقی، سبک زندگی، آئین حکمرانی، اینها همه جزو اسلام و جزو معارف اسلامی است- خب اینها را باید برویم در حوزهی علمیّه یاد بگیریم. لکن این [برداشت] درست نیست؛ این بخشی از کار حوزههای علمیّه است؛ چرا؟ چون این بخشی از اسلام است؛ بخش دیگرِ اسلام عبارت است از محقّق کردنِ این حقایق در متن جامعه، در متن زندگی مردم، یعنی هدایت؛ این بخشی از اسلام است دیگر.
اسلام فقط توحید به معنای علم توحید با همان عمق و معرفتِ عرفانی و فلسفی و [مانند] اینها نیست، بلکه اسلام عبارت است از استقرار توحید در جامعه؛ یعنی جامعه موحّد بشود؛ این هم جزو اسلام است.
سیدعلی خامنه ای
بیانات در دیدار طلاب حوزههای علمیه ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
🔸جهت دریافت مشاوره تحصیلی و پاسخ سوالات خود به آیدی زیر مراجعه فرمایید:
@paziresh_zeynabiye
🔹طلاب گرامی با لینک زیر دوستان واجد شرایط خود جهت شرکت در آزمون پذیرش سطح سه را به این کانال دعوت نمایید:
https://eitaa.com/joinchat/2777022512C00655e1e5d
🌸🌸🌸🌸
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💡ما یک مسئله داریم [با عنوان] هویّت حوزه، چیستیِ حوزه؛ حوزه چیست؟
🔹حوزه عبارت است از مرکزی که عالم دین پرورش میدهد، که عالِم دین آن کسی است که معارف دین را فرامیگیرد و برای تحقّق آن وارد میدان میشود. فرق هم نمیکند که این عالم دین در رشتهی فقه تخصّص پیدا کرده باشد یا در رشتهی فلسفه تخصّص پیدا کرده باشد یا در رشتهی کلام تخصّص پیدا کرده باشد؛ تفاوتی نمیکند.
🔸امام بزرگوار ما فقیه بزرگی بود؛ انصافاً ایشان فقیه برجستهای بود امّا در عرفان نظری [هم] ایشان یک مجتهد به تمام معنا و صاحبنظر [بود]. یا استاد ایشان مرحوم شاهآبادی؛ امام یک وقتی به خود بنده فرمودند «شما خیال نکنید که آقای شاهآبادی در کار مبارزات نبود؛ چرا، ایشان مبارزه میکرد». حالا تعبیر ایشان یادم نیست؛ به نظرم یک جایی یادداشت کردم که مرحوم شاهآبادی، عارف آنچنانی، به امام گفته بود که «اگر من یاوری داشتم، خروج میکردم»؛ قریب به این الفاظ، به این مضمون. خب، پس هویّت حوزهی قم و حوزههای دیگر این است؛ این شاکلهی اصلی حوزه است؛ همهی کارهایی که در حوزه انجام میگیرد باید با این نگاه انجام بگیرد.
سیدعلی خامنه ای
بیانات در دیدار طلاب حوزههای علمیه ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
با ما همراه باشید.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💠سرکار خانم دکتر مرضیه عبدلی مدیریت محترم موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه خِطاب به بزرگوارانی که قصد ورود به مرحله جدیدی از مقاطع تحصیلی حوزه را دارند فرمودند:
🔹سه ضرورت عام ،خاص و اخص تحصیل در مقاطع تکمیلی وجود دارد. ضرورت عام فضیلت کسب علم و دانش و قرینی ملائکه است . ضرورت خاص به استناد ایه نفر فهم ،دریافت و تبلیغ دین برای طلبه است و ضرورت اخص باتوجه به بیان نافذ مقام عظمای ولایت حرکت در مسیر قوی شدن و جهش علمی و پاسخگویی مشکلات و شبهات مستحدثه جامعه است.
🔷🔹ایشان در ادامه فرمودند: رونق دین به حوزه ها و رونق حوزه به طلبههای آن است. ارتقا و تکامل هویت فردی و صنفی طلبگی به تلاش های طلاب بستگی دارد. هدف والا و انگیره سربازی امام زمان(عج) لازمه ورود به مسیر طلبگی است.
🔸 باتوجه به سرفصلهای گام دوم انقلاب امروزه نیازمند علم و پژوهش هستیم. امروزه عرصه قویتر شدن است، امروزه دیگر جهاد تن به تن نیست بلکه میبایست با جهش علمی از مرزهای خود دفاع کنیم.
🔶🔸دشمن امروزه خانواده را به عنوان مهم ترین و کوچکترین نهاد اجتماعی نشانه رفته و وظیفه یک خانم در خانواده و جامعه روشنگری و تبیین معارف دینی و پاسخگویی به شبهات است.
مسیر طلبگی به همت بلند و انگیزه خدایی و انقلابی نیاز دارد، وجود فرهنگ ها و قومیت های مختلف در استان البرز علی رغم وجود خطرها و تهدیدها، بستر مناسبی برای رشد ظرفیت هاست. ...
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
سه ضرورت مهمتحصیل علم در مقاطع تکمیلی.mp3
13.45M
▶️ مشروح سخنان مدیریت محترم سرکار خانم عبدلی در خصوص ضرورت های تحصیل در مقاطع تکمیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
🏷 معرفی رشتههای تخصصی
📌بخش اول: رشته تفسیروعلوم قرآنی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💠سرکار خانم مریم علیزاده، دانش آموخته رشته تفسیر و علوم قرآن در مقطع سطح۳ و دانش پژوه دکتری رشته مدرسی معارف گرایش قرآن و منابع اسلامی در معرفی رشته تفسیر و علوم قرآنی فرمودند:
🔸دروس مقطع سطح۲، تشنگی و نیاز نسبت به قرآن کریم را برآورده نمی کند. با ورود به مقطع تخصصی رشته تفسیر و قرآن به دنبال کسب معرفت بیشتر نسبت به کتاب مقدس قرآن شویم.
🔶🔸ایشان محور رشته تفسیر و علوم قرآن را غالباً آیات قران دانستند که این امر موجب انس هرچه بیشتر محصلان این رشته می شود. مباحثی چون زن در قرآن، جامعه در قرآن، توحید در قرآن و .... بصورت تخصصی در رشته تفسیر و علوم قرآنی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
🔹آشنایی با سوره های مختلف از دیدگاه تفاسیر مختلف، روش های صحیح تفسیر و بکارگیری درست تفاسیر از تحصیل در این رشته بدست می آید.
ارتباط با قرآن کریم دارای دو تاثیر ناخودآگاه و خودآگاه است. تاثیر ناخودآگاه آن تاثیری معنویست که در اثر ارتباط مداوم با آیات قرآن در فرد ایجاد میشود و تاثیر خودآگاه آن کسب معارف از طریق مراجعات به آیات و تفاسیر آن است. ....
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه