1_2278730330.xlsx
15.2K
📣قابل توجه مدیران ،معاونین ومربیان محترم مدارس
🔹️با سلام واحترام و آرزوی توفیق
همکاران بزرگوار و گرانقدرخدا قوت خسته نباشید ، خواهشمند است اسامی روحانیون شاغل (رسمی و پیمانی ) و هم چنین همکاران فرهنگی با مدرک حوزوی در مدارس خود را طبق لیست اکسل پیوست تا پایان ساعت اداری روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ تکمیل و از طریق اتوماسیون سیستم پیام به اینجانب ارسال فرمایید.
با درود بیکران
کارشناسی قرآن ،عترت و نماز
🔹🔸💠🔸🔹
🍃🌺با ما همراه باشید در: ↙️⬇️⬇️
🆔 https://eitaa.com/pb5040
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
💠 پیامبر اکرم(ص): من دو گوهر ارزشمند و نفیس در میان شما به امانت میگذارم؛ یکی قرآن، کتاب خدا و دیگری عترت و اهل بیتم؛ تا وقتی به این دو تمسک کنید، هرگز گمراه نخواهید شد.
🔰 قرآن، کتاب هدایت و پاسخگوی تمام نیازهای بشری است که به زیبایی در جمله «تبیاناًً لکلّ شیء»، تجلی یافته است و همچنان بر تارک زمان بسان خورشید می درخشد و در کنار آن، اهل بیت پیامبر (ص)، که جلوه های تمام و کمال قرآنند، آن را شکوهمندانه تفسیر می کنند.
🔸اکنون در هفته ای که به نام قرآن، عترت و نماز، مزین شده است و با ایام شهادت شکوفه رسالت، حضرت زهرا (سلام الله علیها) مصادف گشته است، بر کناره ی ساحل دل انگیز آنها به نظاره می نشینیم و با یاد و نام آن حضرت، روح و جانمان را طراوت و شادابی می بخشیم.
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄
💢 معاونت پرورشی و فرهنگی
🆔 https://eitaa.com/pb5040
╚════🍃🌺🍃════╝
ثبت نام مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان آغاز شد:
https://b2n.ir/t80872
📳 کانال مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان
@mosabeghatfarhangianmedu
📌 برنامه زمان بندی برگزاری آزمون کتبی سراسری رشته نهجالبلاغه
🗓️ شنبه این هفته (19 آذر)
📌نکات:
1- آزمون ویژه دانش آموزان دوره های تحصیلی متوسطه اول و دوم هست که از طریق پادا در مسابقه رشته نهجالبلاغه ثبت نام کرده اند. ثبت نام در مسابقه، تا پایان مهلت شرکت در آزمون، امکان پذیر است.
2-دانش آموزان در یکی از سه بازه زمانی تعیین شده، می توانند در آزمون کتبی شرکت کنند.
https://pada.medu.ir
﷽
📣 #اطلاعیه
👤 مخاطب: کارشناسان ادارات، مدیران مراکز دارالقرآن و مدیران مدارس
ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت همکاران محترم
چند نکته در مورد مرحله آموزشگاهی مسابقات قرآن، عترت و نماز را به اطلاع شما بزرگواران می رسانیم.
1️⃣ #ثبت_نام
ثبت نام در مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی تا پایان هفته گرامیداشت قرآن، عترت و نماز امکان پذیر خواهد بود.
2️⃣ #رمز_پادا
برای رفع مشکل رمز پادا دانش آموزان، لازم است مدیران محترم مدارس از طریق فناوری اداره خود اقدام کنند و یا دانش آموزان با انتخاب گزینه «فراموشی کلمه عبور» نسبت به بازیابی این رمز اقدام نمایند.
3️⃣ #نحوه_برگزاری_مسابقات
همانطور که پیش از این در جلسات پخش زنده عنوان شد، اختیار نحوه برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز (حضوری/ مجازی و از طریق نورینو) با مدیر مدرسه است.
4️⃣ #سامانه_نورینو
راه اندازی سامانه نورینو، به جای سامانه همگام، در جهت تسهیل کار مدیران مدارس می باشد.
5️⃣ #برنامه_زمانبندی_مسابقات
برنامه زمانبندی عنوان شدهٔ مسابقات در هفته گرامیداشت قرآن، عترت و نماز نیز در جهت نظم بخشی به مسابقات می باشد و اختیار تغییر این برنامه در این هفته نیز با توجه به شرایط مدرسه با مدیر مدرسه می باشد.
6️⃣ #آزمون_کتبی_جبرانی
به منظور بهره مندی دانش آموزانی که موفق نشدند در آزمون کتبی آنلاین سامانه نورینو شرکت کنند، آزمون مجددی برگزار می گردد که زمان این آزمون متعاقباً اعلام خواهد شد.
7️⃣ #بارگذاری_سؤالات
سوالات آزمونهای کتبی به منظور برگزاری این آزمون ها به صورت حضوری در مدرسه بعد از برگزاری آزمون های جبرانی، در سامانه سیدا بارگذاری خواهد شد.
8️⃣ #مسابقات_رشته_های_آوایی
مؤکداً پیشنهاد می شود که مسابقات رشته های آوایی به صورت #حضوری و باشکوه در یکی از روزهای هفته گرامیداشت قرآن، عترت و نماز در مدرسه انجام شود و نمرات دانش آموزان پس از فعال شدن آیتم ثبت نمره، ثبت گردد. تعیین روز دقیق مسابقات این رشته ها با مدیر مدرسه است.
9️⃣ #بارگذاری_آثار
آیتم بارگذاری آثار پس از گرامیداشت هفته قرآن، عترت و نماز در در سامانه فعال خواهد شد.
0️⃣1️⃣ #ثبت_نمرات
آیتم ثبت نمرات برای ثبت نمرات همه دانش آموزانی که به صورت حضوری در مدرسه مسابقه خود را دادهاند، پس از گرامیداشت هفته قرآن، عترت و نماز در سامانه سیدا برای مدیران فعال خواهد شد.
1️⃣1️⃣ #مقطع_ابتدایی
مسابقات قرآن عترت و نماز مقطع ابتدایی در بهمن ماه خواهد بود.
2️⃣1️⃣ #رشته_حفظ
مدیریت مسابقات رشته های حفظ قرآن کریم در #مقطع_متوسطه با مدیران مراکز دارالقرآن خواهد بود. این مسابقات در دی ماه و فقط در #یک_مرحله (منطقهای) و در رشته های حفظ جزء سی، حفظ پنج جزء، حفظ ده جزء، حفظ بیست جزء و حفظ کل قرآن کریم برگزار خواهد شد.
#اطلاع_رسانی_کنید.