فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ خطر عدم وحدت نامزدهای همسو!
🔻کاندیداهایی که با شکستن رای مردم در یک شهر، باعث راینیاوردن گفتمان عقلانیت و شفافیت شوند، تقوا ندارند
🍀🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔻اصلح یا صالح مقبول⁉️
🔰علامه مصباح:
🔻 هم قریحه عقلایی و هم دلیل عقلی ایجاب میکند که بهترین را انتخاب کنیم؛ چرا که در غیر این صورت ضررهایی به خود و جامعه و دینمان میزنیم.
🔻 البته حتی در آنجایی که به اصلح رأی میدهیم، نمی توان صد در صد نتیجه دلخواه را انتظار داشت؛ چرا که شاید آن فرد بعدها تغییر رویه دهد، یا شاید اکثریت مردم فرد دیگری را انتخاب کنند.👇👇👇👇
http://mesbahyazdi.ir/node/6334
دوستان مصباح
#انتخاب_اصلح
#وحدت
#انتخابات
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قدرت و شکوه زن
👈🏻 قدرتها و ویژگیهایی که برخی از بانوان از آن بیخبرند ...
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔻🔻در چه صورت می توان از اصلح عدول کرد و به صالح اکتفا کرد؟
🔰 علامه مصباح یزدی:
🔻 اگر زمانی ـخدای ناکردهـ شرایط به گونهای تغییر کند که خوف روی کار آمدن کسانی از وابستگان به جریان فتنه و انحراف و یا فاصلهگرفتگان از خط اسلام و انقلاب باشد، در چنین موقعیتی باید حتی به حداقلها اکتفا کرد و در باره کاندیدای واحد به اتفاق نظر رسید و در واقع دفع افسد به فاسد کرد.
دوستان مصباح
#اصلح
#وحدت_بر_کاندیدای_اصلح
#وحدت
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔻انتخاب اصلح، هم دلیل عقلی دارد و هم تجربی
🔰علامه مصباح:
🔻 به دلیل عقلی و با توجه به تجارب عینی، در هر نظام سیاسی باید همة کارگزاران حدنصابی از شرایط که بایسته های کارگزاری برای حکومت است را داشته باشند؛ و اگر افرادی علاوه بر بایستگیها، دارای شایستگیهایی هم باشند که بهتر می توانند هدف حکومت را تحقق بخشند، به حکم عقل باید همان ها انتخاب شوند، و این معنای انتخاب اصلح است.
http://mesbahyazdi.ir/node/6342
دوستان مصباح
#انتخاب_اصلح
#وحدت_بر_کاندیدای_اصلح
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | چون کوه استوار
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «امروز هم که شما ملاحظه میکنید کشور شما، جامعهی شما، زیر فشارهای گوناگون تابآوریِ حیرتانگیزی دارد، ما حرفهای اینها را میخوانیم، میبینیم، میشنویم. تابآوریِ ملّت ایران برای ناظران جهانی حیرتانگیز است؛ تعجّب میکنند. این فشاری که غول وحشی آمریکایی وارد میکند، ملّتها[ی دیگر] طاقت یکپنجم این و یکچهارم این را هم ندارند، امّا ملّت ایران محکم ایستاده؛ این بیستودوّمِ بهمنش و قبل از آن [هم] تشییع جنازهی سردار آسمانیاش؛ اصلاً همه را متحیّر میکند که این چه ملّت مقاومی است. این به برکت همین معارف اهلبیت است، به برکت همین مجالس و محافل است، به برکت نام و یاد حسینبنعلی و به برکت نام و یاد فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است.» ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بر اساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، نماهنگ «چون کوه استوار» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44923
کار قشنگیه!
برای شادی روح این شهید عزیز صلواتی ختم کنید...
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔴چرا سلیمانی کابوس آمریکا بود؟
🔹سردار سلیمانی در سه نوبت طرحهای راهبردی و پُرهزینهی آمریکا برای بازطراحی و مهندسی منطقه را با شکست مواجه کرد. با وجود این فرمانده مقتدر، چشم اندازی برای طرح چهارم آمریکا در منطقه موسوم به "معاملهی قرن" وجود نداشت.
🔹سردار سلیمانی با کمک به پیروزی اسلام گرایان معتقد به مقاومت در فرآیندهای انتخاباتی، بویژه دولت سازی در عراق و فلسطین، طرح راهبردی آمریکا موسوم به "خاورمیانه بزرگ" را با شکست روبرو ساخت. وی با کمک به پیروزی محور مقاومت در جنگهای ۳۳ روزه و ۲۲ روزه طرح دوم آمریکا برای تجزیه منطقه غرب آسیا موسوم به "خاورمیانه جدید" را نیز به شکست کشانید. سردار سلیمانی طرح غربی، عبری، عربی برای#بالکانیزه کردن منطقه در جنگ نیابتی را نیز به فرجام پیروزی ایران و مقاومت بر تروریستهای تکفیری #داعش تبدیل نمود. با شکستهای متوالی آمریکا و تغییر موازنه راهبردی به سود ایران و مقاومت، سردار سلیمانی به کابوس سردمداران کاخ سفید تبدیل شد. چرا که وی از یک طرف به دنبال بازطراحی منطقه با محوریت مقاومت بود و از طرف دیگر مانع فوقالعاده برای اجرایی ساختن طرح معاملهی قرن محسوب میگردید.
🔹«دکستر فیلکینز» نویسنده مجله آمریکایی "نیویورکر"طی گزارشی درباره سردار سلیمانی، بیش از ۱۰ هزار کلمه برای این فرمانده ایرانی نوشت و به او لقب «فرمانده سایهها» یا «فرمانده پنهان» را داد. این لقب سپس بارها و بارها در رسانههای دیگر از مجله آمریکایی آتلانتیک گرفته تا خبرگزاری فرانس۲۴ فرانسه و جاهای دیگر تکرار شد تا بر نقش سردار سلیمانی به عنوان «فرمانده ایرانیای که دارد خاورمیانه را بازطراحی میکند» تأکید شود.
#دکتر_رضا_سراج
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔴 تکثرگرایی در مرجعیت سیاسی
🔹برخی الیت های سیاسی می گویند کیفیت رأی همه افراد رأی دهنده به یک اندازه نیست. یکی با سواد است و دیگری بی سواد؛ یکی جریان شناس و تحلیلگر است و دیگری هیچ کسی را نمی شناسد. پس آنکه بی سواد است یا نمی تواند افراد و جریانات را بشناسند یا نگاه صحیحی به آینده خود و جامعه ندارد پس نباید در انتخابات و انتخاب یک سیاست یا انتخاب یک مسئول، به اندازه آن کسی که به امور و جریانات و آینده آگاه است، سهم داشته باشد.
🔸این نگاه نخبه گرایانه مدعی است فقط یک طیف یا یکسری انسان ها هستند که جامعه را می شناسند، افراد و جریانات و آینده را می شناسند و دیگران همچون برده باید پیرو باشند. پیرو و تابع؛ بدون فکر و بدون حق سیاستگذاری و حق انتخاب.
🔹از زمانیکه دموکراسی یا جمهوریت به معنای حق رأی برای عموم افراد جامعه بدون هیچ تفاوتی در جهان سیاست شکل گرفت و خیلی از کشورها به تک تک جامعه حق رأی دادند –همچون فرانسه، آمریکا یا ایران پس از انقلاب 57- و همه مردم فارغ از قومیت، رنگ پوست، دین، مذهب، سیلقه سیاسی و شغلی به طور مساوی حق رأی پیدا کردند این بار دیدگاه الیت ها(نخبگان) اینگونه شکل گرفت که درست است انتخابات برای مشارکت همه است ولی چون همه نمی توانند به فرد یا افراد مناسب رأی دهند پس باید احزابی باشند که آنان برای توده ها تصمیم بگیرند. یعنی احزاب باید در انتخابات مشخص کنند که مردم به چه کسانی رأی دهند و چه کسانی را انتخاب کنند. چون مردم خودشان نمی دانند. ترجمه محترمانه «نمی فهمند – عرضه ندارند».
🔸بدون تعارف عرض کنم نگاه امام خمینی(ره) و امام خامنه ای(حفظه الله) بعنوان رهبر انقلاب اسلامی 57 هیچ اعتقادی به دیدگاه الیته ها ندارند. اساساً نگاه اسلام به جمهوریت و دموکراسی، بر این مبنا نیست که مردم نمی فهمند پس الیت ها و احزابی باشند که آنان تشخیص دهند کی خوب است کی خوب نیست!
🔹اگر در انقلاب اسلامی رأی رهبر جامعه یکی است و رأی یک پیرمرد یا پیرزن بی سواد در یک روستای دورافتاده یکی است، این صرفاً تشریفات نیست. بلکه واقعیتی است که الیته ها از آن رنج می برند. برخی مدعیان روشنفکری و برخی دانشگاهیان و روحانیون از آن رنج می برند که آقا آن پیرمرد و پیرزن یا آن مردم عامی چه می فهمند!
🔸مبنای اسلام برای انتخاب یک فرد برای یک مسئولیت، صلاحیت است و افراد رأی دهنده باید به افراد شناخت پیدا کنند و به حجت شرعی برسند. نگاه امامین انقلاب این نیست که مردم نمی فهمند پس احزابی باشند که آنان برای مردم تعیین تکلیف کنند! خیر؛ نگاه امامین انقلاب به احزاب و تشکل ها، فرایند تعیین تکلیف برای مردم نیست بلکه می گویند احزاب باید بتوانند کانال کشی فکری کنند. تحلیل و شناخت مردم را تقویت کنند ولی انتخاب به عهده خود مردم است.
🔹طی دو سه دهه اخیر همواره در جامعه ما یک دوقطبی اصولگرا و اصلاح طلب تشکیل می شد و مردم یکبار از ترس آن به این طرف و بالعکس در انتخابات ها عمل می کردند. در حال حاضر اما تحلیل مردم و دانشگاهیان و حوزویان رشد کرده و متوجه شده اند که نباید برخی احزاب انحصار طلب برای آنها تعیین تکلیف کنند. تکثرگرایی ارائه لیست از سوی افراد و شخصیت ها و احزاب و تشکل های مختلف در هر طیف سیاسی، اگرچه تبعاتی دارد –که جزو بحث این مطلب نیست- اما خوبی هایی هم دارد و آن این است که احزاب اقتدارگرا و انحصار طلب دریافته اند که نمی توانند پشت درهای بسته نشسته و برای مردم لیست ارائه کرده و تعیین تکلیف کنند!
🔸اگرچه برخی از این وضعیت آنارشیست گونه و شکستن ساختارهای غلط، به عنوان نبود فصل الخطاب اسم می برند که وای بر ما فصل الخطاب نداریم و نبود فصل الخطاب باعث می شود ما در انتخابات شکست بخوریم اما با کمی دقت در می یابیم اساساً مکتب ما می گوید تحلیل مردم باید رشد کند، شناخت مردم از افراد و جریانات باید رشد کند تا آنها بتوانند درست انتخاب کنند. نبود تحلیل صحیح در عصر حضرت امیرالمؤمنین در بین توده ها باعث شکست حضرت شد. مردم عصر امام حسن و امام حسین تحلیل نداشتند و همین باعث تنهاماندن آنان شد. وقتی تحلیل نباشد معصوم بعنوان فصل الخطاب هم نمیتواند کاری کند! الان مگر فصل الخطاب رهبری نیست؟ مگر نمیگوید این شاخصها؟ مگر شاخصها معلوم نیست؟ چرا هست ولی ضعف تحلیل عمیق است! حالا این تکثرگرایی از جهتی یک بلوغ سیاسی است و به معنای کمرنگ کردن نقش پدرخوانده های سیاسی است که عمری به عنوان لیست بند حکومت می کرده اند.
#انتخابات_98
✅ #داود_مدرسی_یان
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
قانون حجاب، پرسشی از قانونی شدن حکم شرعی حجاب.ppsx
476.8K
فایل پاورپوینت #استاد_سوزنچی؛ این فایل مقدمه ای است درباره تبیین چرایی تبدیل شدن حکم شرعی حجاب به قانون رسمی.
برای دریافت فایل کامل جلسات به سایت مدرسه آزادفکری مراجعه کنید:
🌐 AzadFekriSchool.ir
ابتدای بحث، بحثی است درباره معنای قانون و چگونگی وضع قانون و چگونگی نقد قانون، که شاید بدین صورت در جایی مطرح نشده باشد.
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad
#حجت_الاسلام_عابدینی
حضرت آیت الله حسن زاده حفظه الله ایشان میفرمودند خوب است انسان گاهی قرآن را ایستاده رو به قبله بخواند تا ادبی را رعایت بکند تا این ادب برای او کمال ایجاد کند، نشسته خواندن مانعی ندارد اما ایستاده خواندن یک محبت و ارادت ویژه را ابراز کردن است گاهی انسان اگر حالش مساعد بود رو به قبله بایستد و قرآن را بخواند این نشانهی آن انس و محبت است که انسان میشناسد.
#مهجوریت_قرآن
#انس_با_قرآن
🌸🌸🍀
#کانال_رصد
@salehinrasad