17.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دستگیری اراذل و اوباش در مجیدیه
🔹به دنبال قمهکشی و ایجاد رعب و وحشت در میان اهالی محله مجیدیه توسط ۲ نفر از اراذل و اوباش سابقهدار، موضوع رسیدگی به پرونده در دستور کار تیمی از مأموران پلیس اطلاعات تهران بزرگ قرار گرفت.
🔹متهمان از گذشته با یکدیگر اختلافات عمیق شخصی داشته و روز حادثه با قرار از پیش تعیین شده در میان اهالی محله درگیری را آغاز کردند.
🔹بنا بر حساسیت موضوع، مأموران بیدرنگ وارد عمل شده و با اقدامات اطلاعاتی گسترده ابتدا مخفیگاه متهمان را شناسایی کرده و پس از کسب مجوزهای لازم قضایی آنها را در کوتاهترین زمان ممکن طی عملیات غافلگیرانه بازداشت و به مقر انتظامی منتقل کردند.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
🔴 فرمانده نیروی دریایی سپاه: سرعت شناورهای ما سه برابر شناورهای آمریکا است
🔹فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: امروز با عنایت خداوند و دعای شهدا قدمهای بلند در زمینه ساخت شناور برداشتیم که شناور شهید سلیمانی، شهید صیاد شیرازی و شهید حسن باقری نمونهای از این دستاوردها هستند. وی افزود: این شناورها به دست متخصصان داخلی ساخته شده که در دنیا بیسابقه و بینظیر است و سرعت این شناورها سه برابر سرعت شناورهای آمریکایی است.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
🔴 رسانه های اسرائیلی: شورای جنگ برای تمدید آتش بس نشست برگزار می کند
🔹شبکه 12 تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که شورای جنگ برای امکان تمدید آتش بس در نوار غزه در سایه آزادی سومین سری از اسیران نشست برگزار می کند.
🔹«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز روز شنبه از احتمال تمدید آتش بس انسانی موقت میان رژیم اسرائیل و جنبش حماس خبر داده بود.
🔹وال استریت ژورنال نیز پیش از این گزارش داد که مذاکره کنندگان امیدوار هستند که آتش بس 4 روز تمدید شود.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حماس: در برابر نقض آتشبس سکوت نمیکنیم
«محمود مردوای» از اعضای جنبش حماس:
🔹هرگز در برابر نقض توافق آتش بس سکوت نخواهیم کرد.
🔹برای عقد قرارداد فراگیر آماده هستیم، توپ در زمین دشمنی است که شاهد اختلافات داخلی در این زمینه است.
🔹دشمن اسرائیلی برای ادامه جنایات خود علیه ملت فلسطین پوشش بین المللی پیدا کرده است.
🔹چیزی که مانع تبدیل آتش بس موقت به دائمی شود، وجود ندارد، جهان باید اشغالگران را مهار کند.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
کانال خبری،تحلیلی پلاک
🔴داداشای گلم در انصارالله! دمتون گرم! کلا بی خیال هم تهدیدات شدید و هم آتش بس شدید! 😂 باغیرتا! م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اولین فیلم از دریانوردی ناوشکن ایرانی «دیلمان» در دریای خزر
🇮🇷 «دیلمان»، پنجمین فروند از ناوشکنهای پروژه موج و از کلاس جماران و پیشرفتهترین ناوشکن این پروژه است که توسط نیروی دریایی ارتش طراحی و تحت نظارت این نیرو، در مجموعه صنایع دریایی ساخته شده است.
🇮🇷 این ناوشکن فردا به ناوگان شمال نیروی دریایی راهبردی ارتش ملحق میشود.
#ایران_قوی
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez