💠استفاده از ظرفیت مدارس نمونه و هیئت امنایی منطقه در تجهیز هنرستان ها
در جلسه ای با حضور مدیر منطقه، همکاران حوزه معاونت آموزش و مسئول حراست منطقه با مدیران مدارس نمونه و هیئت امنایی، مقرر گردید تجهیزات رشته آشپزی که در این مدارس غیر قابل استفاده شده به هنرستان بنت الهدی که این رشته را ایجاد کرده و مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفته جابجا شود.
@pelake6
💠بازدید از دبیرستان شهید شیرازی و شهید فرزانگان
صبح روز یکشنبه بیست و یکم مردادماه، مصطفی خداداد مدیر منطقه با حضور در دبیرستان شهید شیرازی و شهید فرزانگان ورامین ضمن گفتگو با مدیران و عوامل اجرایی، در جریان فرایند ثبت نام دانش آموزان و آماده سازی مدرسه برای شروع سال تحصیلی قرار گرفت.
@pelake6
#گزارش_تصویری
تجمع هیئتهای دختران در مزار شهدا گمنام ورامین
هیئت دخترانه در مزار شهدا گمنام شهرستان ورامین با حضور دختران دهه هشتادی و نودی برگزار گردید.
خبرنگار: دانش آموز، ریحانه سادات حسینی
https://www.pana.ir/fa/tiny/news-1493718
@pelake6
💠جلسه هماهنگی مسئولین آموزش و پرورش ورامین با مسئولین مرکز تحقیقات کشاورزی استان
به منظور تقویت هنرستان کشاورزی شهرستان ورامین و جذب دانش آموزان مستعد در رشته های این هنرستان، مصطفی خداداد معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش ورامین به همراه سلیمانی معاون آموزش متوسطه، اردستانی مسئول مقطع فنی حرفه ای و باجمالو رستمی مدیر هنرستان کشاورزی با ترابی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و محمدی معاون آموزش مرکز دیدار کردند.
@pelake6
💠بازدید مسئولین آموزش و پرورش ورامین از مدارس منطقه و نظارت بر فرایند ثبت نام دانش آموزان
مصطفی خداداد معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش ورامین با همراهی هادی نفری مسئول ارزیابی عملکرد و حسن منصوری مدیر روابط عمومی از مدارس منطقه بازدید و بر فرایند ثبت نام نظارت کردند.
این بازدید ها صبح روز دوشنبه بیست و دوم مردادماه، از دبیرستان انصارالمهدی شاهد، دبستان دکتر حافظی و دبستان محدثه شاهد صورت پذیرفت.
@pelake6
💠جلسه آموزشی وتوجیهی لیگ جت(جهاد تبیین)دانش آموزان منطقه ورامین راه یافته به مرحله استانی برگزار شد.
این جلسه صبح روز یکشنبه بیست و یکممردادماه در مدیریت آموزش و پرورش ورامین برگزار شد.
در این جلسه ضمن توضیحات کامل نسبت به روند برگزاری آزمون مرحله استانی توسط کارشناس فرهنگی هنری،آموزش های لازم بامحوریت جهاد تببین برای دانش آموزان بیان شد.
گفتنی است؛ ۱۰ دانش آموز و ۲ مربی از مدارس منتصرین شاهد و فاطمیه در این طرح حضور دارند و این دانش آموزان صبح روز دوشنبه در شهرستان پاکدشت با دانش آموزان شهرستان های استان تهران به رقابت پرداختند.
@pelake6
💠جلسه هماهنگی برگزاری طرح های توانمند سازی مدیران، معاونین و مراقبین سلامت آموزش و پرورش ورامین برگزار شد
این جلسه با حضور حامد مهدیان معاون پرورشی و تربیت بدنی،زهرا منافی کارشناس سلامت، اعظم رمضانی دندانپزشک شبکه، آمنه کامرانی کارشناس بهداشت مدارس شبکه و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
از عناوین طرح های توانمندسازی می توان به پیشگیری از دخانيات در بین همکاران فرهنگی و جوانان ونوجوانان در مدارس ، پیشگیری از پوسیدگی دندان در دانش آموزان، تغذیه صحیح در مدارس وطرح مکمل یاری در مقاطع متوسطه اشاره کرد.
@pelake6
💠آموزش و پرورش ورامین در صدر
ورامین با درصد صدور ابلاغ ۹۳.۹۴ به نسبت تعداد پرسنل قابل ثبت منطقه، در بین شهرستان های استان تهران پیشتازی می کند.
همچنین در بحث کلاسبندی دانش آموزان و ثبت کتب درسی نیز رتبه نخست استان را دارد.
▫️جلسات متعدد مدیر منطقه و اعضای شورای معاونین با مسئولان و کارشناسان مقاطع و کارشناسان طرح و برنامه،رصد روزانه گزارشات، پیگیری و تعامل مستمر با مدیران و وحدت رویه دوایر،موفقیت آموزش و پرورش ورامین را در امورات پروژه مهر تضمین کرده است.
@pelake6
💠از مدارس برگزیده در طرح ۱۰۶ تقدیر بعمل آمد
از مدارس: یادگار امام(ره)، علوی، شهید ثانی ۲، فضیلت شاهد، شهدای ده دی، دانش اندیشان، سما۱ و آیت الله هاشمی رفسنجانی۲ به پاس کسب رتبه برتر در طرح ۱۰۶ مرحله اسفندماه و خردادماه تقدیر بعمل آمد.
گفتنی است؛ طرح ۱۰۶ در سال تحصیلی گذشته با هدف تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و موضوع ساحت های ۶ گانه تعلیم و تربیت، در مدارس شهرستان ورامین اجرا شد.
🌐لینک خبر:
https://1271-teo.medu.gov.ir/fa/node/204971
پلاکِ۶، رسانه آموزش و پرورش ورامین
@pelake6
💠نتیجه نهایی آزمون استخدامی دبیری و هنرآموز آموزش و پرورش اعلام شد
🔹نتیجه نهایی پذیرفتهشدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته های شغلی دبیری و هنرآموز سال ۱۴۰۳ در درگاه اطلاعرسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام شد.
🔹شرکت کنندگان می توانند نتایج آزمون مذکور در درگاه اطلاعرسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مشاهده کنند.
@pelake6
💠جلسه شورای معاونت پرورشی و تربیت بدنی مدیریت آموزش و پرورش ورامین برگزار شد
این جلسه ظهر روز چهارشنبه بیست و چهارم مردادماه باحضور حامد مهدیان معاون پرورشی و تربیت بدنی منطقه و اعضا برگزارشد.
گزارش عملکرد واحد های زیر مجموعه معاونت پرورشی و همچنین بررسی برنامه های جاری این معاونت از موضوعات این جلسه بود.
_برگزاری هیئت دانش آموزی درسال تحصیلی ۴۰۳
_تهیه وتنظیم برنامه های سال تحصیلی(نقشه راه امور پرورشی) به تفکیک واحد های معاونت پرورشی و تحویل به مدارس
_تهیه پوستر و کلیپ توسط واحد های زیر مجموعه معاونت پرورشی(کانون ها واماکن ورزشی) جهت آشنایی خانواده ها با این مجموعه ها
_برگزاری جلسه آموزشی وتوجیهی درنیمه دومشهریور ماه برای مدیران و معاونین پرورشی جهت اجرای هرچه بهتر امور محوله پرورشی وتربیت بدنی
_بازدید کارشناسان معاونت پرورشی از مدارس و آماده سازی مدارس جهت بازگشایی هرچه باشکوه تر در مهرماه، از اهم برنامه ها و مسائل مورد بحث در این جلسه بود.
@pelake6