eitaa logo
پلاک خاکی
2.6هزار دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
6هزار ویدیو
42 فایل
به محفل رهروان شهدا خوش آمدید❤️🌷 شهدا اگر به دادم نرسید از دست رفته ام... کانال های دیگر ما متفاوت و ناب حتما عضو شوید👇 @saharshahriary @ghonooteghalam
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑 فقط مهسا امینی سالم بود! وقتی یک‌ معمم را می کشند یا ناهی از منکر را می زنند، می گویند آن ها مشکل روانی یا مشکل شخصی داشتند! وقتی با هل دادن، کمر خانم‌ چادری را می شکند، می گویند چشمش ضعیف بوده و‌ ندیده! وقتی زنک بی حیا، لخت راه می رود، می گویند مشکل روانی داشته! فقط وقتی گفتیم مهسا امینی با کلی پرونده پزشکی، مریض بوده! می گفتند: نه! سالمِ سالم بوده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ امر‌به‌معروف و نهی از منکر قطعاً اثر دارد، مخصوصا تذکر لسانی میگی نه! اعترافات دشمن رو ببین
32.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قصه شنیدنی شیخ حسین انصاریان در جلسه بزرگداشتش
🔴دشمن می‌داند چه می‌کند اما ما همچنان سردرگمیم ▪️چندین ماه از کار دولت جدید هم می‌گذرد اما همچنان عفاف و حجاب و حتی وعده‌ی گفتگو و تعامل آقای دکتر پزشکیان با بی‌حجاب‌ها هم فراموش شده است. خیلی عجیب است انگار بی‌حجابی گسترده در کشور فراموش شده است و دغدغه دولت به واردات آیفون و رفع فیلترینگ تقلیل یافته است؛ اما در کنار این بی‌حسی اجتماعی خواستم یک نظریه‌ی مهم روانشناسی را متذکر شوم که بی‌حجابی با فراموشی ما کم نمی‌شود. بلکه تکثیر و زیاد خواهد شد. ▪️آلبرت بندورا معتقد است انسانها دارای قدرت یادگیری مشاهده‌ای هستند و از طریق مشاهده و تقلید از اعمال دیگران نیز یاد می گیرند. اصول اساسی نظریه یادگیری اجتماعی بندورا در آزمایش معروف خود بنام “عروسک بوبو” نشان داد که کودکان رفتارهایی که در دیگران مشاهده می‌کنند را یاد می گیرند و تقلید می‌کنند. ◀️مراقب یادگیری نسل جدید از مکشفه‌ها باشیم؛ مراقب این باشیم که مردم یاد می‌گیرند بی‌حجابی برایشان عادی شود. سری به عروسی‌های مذهبی‌ها هم بزنید متوجه می‌شوید که حساسیت‌ها کمتر شده است. این واکنش‌ها طبیعی است ما بی‌حجابی را یاد می‌گیریم.
🔴یه بلاگر ده فرزندی و همسرشون دارن شمارو از تحریم کالاهای اسرائیلی ناامید می‌کنند که مثلا تحریم مردم اثر نداره برخلاف نگاه سطحی این بزرگواران قلبتون رضایت نده حتی یک نایلونی در خونتون پیدا بشه که نفعی از اون رو اسرائیل ببره. ناامید هم نشید؛ قران به ما یاد داده که فمن یعمل مثقال ذرّة خیراً یره و من یعمل مثقال ذرّة شرّاً یره؛ ذره ذره مثقال خریدهای خونتون رو از سود صهیونیست‌ها پاک کنید. مثقال‌ها براتون خیر کثیر در راه مبارزه با اسرائیل خواهد شد .
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خلاقیت بانوان جهادی پشت جبهه‌های مقاومت؛ فروش آش به نفع مردم عزیز لبنان جریان های مردمی و جهادی درحال ایده‌پردازی برای اتفاقات نو هستند و دستاوردهای مالی خود را به سایت مقام معظم رهبری واریز می‌کنند. یکی از گروه های جهادی تهران برای کمک به محور مقاومت آش و مواد غذایی تهیه می‌کنند و به فروش می‌گذارند.
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ابراهیم هادی هنوز هم غوغا می کند داستان جوان مهندسی که با شنیدن خاطره ای از شهید و خواندن کتاب سلام بر ابراهیم، قید اقامت و زندگی در آلمان را زد و مسیر زندگی اش را تغییر داد. 🔻 انشاالله غوغای آینده و شهدای دیگر، رهایی و و آمادگی مردم جهان برای ظهور باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حواستم برم دفتر دیدم برق رفته کرکره بالا نمیره😐 اومدم پاک دارم کارهامو انجام میدم😁 درسته که برق میره و قیمت دلار و سکه خیلی سرسام آور شده عوضش گوشی های آیفون ریجستری میشه چی از این بهتر؟ 😕
❤️ تلاوت روزانه قرآن 🌱 بنده همیشه به دوستان مختلف، از مسئولین و غیر مسئولین، جوانها، [در مواقعی] که پیش می‌آید و راجع به قرآن صحبت میکنیم، میگویم شما هر روز حتماً قرآن بخوانید. حالا نمیگویم روزی مثلاً فرض کنید نیم جزء یا یک حزب بخوانید؛ [حتّی] روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در طول سال روزی نباشد که شما قرآن را باز نکنید و قرآن را تلاوت نکنید. (03/ 01/ 1403)